Vi köpte en våningssäng på Byggmax för en tid sen för att senare få ett Mail om att sängen inte längre är säker och att finns risk för övre delen av sängen inte håller och faller ihop. Det rekommender... Näytä lisää
Lastade bilen som vanligt går in i butiken som företag ingen kassa ingen personal väntar till sist kom. Personal går inte att fakturera i nya systemet företag Ingen vill eller kan hjälpa till... Näytä lisää
Strul och lång leveranstid. Beställde två likadana produkter, efter två och en halv vecka där vi flera gånger efterlyst paketnummer så kom ett med en defekt (det går att använda men defekten kan påve... Näytä lisää
Beställde och har fått underlagspapp. Denna papp finns på Byggmax hemsida, när man beställer en vara och den ska till hemadress tillkommer frakten, kan jag köpa, men när varan hämtas på närmaste By... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Det går inte att betala med Walley vid…
Det går inte att betala med Walley vid check-out. Oansvarigt att låta kunderna ödsla sin tid på varor de inte kan beställa! Uruselt.
Ångar min beställning
Önskar verkligen att jag hade läst recensioner innan jag beställde. Gjorde en beställning 10/12, skulle skickas inom 5 arbetsdagar men de meddelade försening och varorna skulle skickas 27/12 men det enda som skickades då var fakturan. Har mailat kundtjänst 2 ggr inget svar.
Extremly not professionell and not nise…
Extremly not professionell and not nise kundtjänst! 1. Total mix my order; i order home delivery for 3 thinks. But one of thinks i need peak up myself 85 km from adress. I get this information from Byggmax. But i reapet i order home delivery for 3 thinks. 2. When call to Them and try fix problem and get imail ftom them i hade unswer- You are not in mood to speak. After this telefon was dropp! OMG! Never see anythink like this! Why company like Byggmax accept this kind of Wokers? When i read now omdöme from another klijent it very bad!
Handla inte här!
Försökte lämna tillbaka en vara som inte kunde returneras för att Byggmax skrivit in fel artikelnummer för varan. När jag försöker få hjälp av kundtjänst kastas ärendet omkring, skickas till fel email och går så lång tid att den inte längre får returneras. Otroligt frustrerande företag som ofta verkar gaslighta sina kunder. Stressen dom ger dig när du behöver hjälp är inte värt det.
Varning!
Har (dessvärre) givit Byggmax ett flertal chanser senaste månaderna, men ALDRIG igen. Vid första tillfället inhandlades laminatgolv som aldrig levererades (tydligen hade ”ordern kommit bort” när jag ringde och uppgav mitt ordernummer några veckor senare). Återkoppling från chef vid varuhuset utlovades men inget hände, varpå ordern enbart makulerades. Ingen kompensation eller förklaring. Vid andra tillfället inhandlades målartillbehör i form av rollers för att kunna måla taket som var rent pinsamma och bara luddade. Vid tredje och sista tillfället inhandlades betongplintar för staket. Dessa var inte bara i fel mått från de som beställts utan även sneda (SAMTLIGA och då pratar vi om närmare 40 stycken, alla med samma defekt). Nu i efterhand har försök gjorts att reklamera och returnera dessa plintar men Byggmax tycks bara säga att de ska återkomma med ett datum för upphämtning, vilket de sagt i närmare två veckor nu och därefter upphört att svara trots att vi ringt till deras kundtjänst och bett om att få ett upphämtningsdatum (vi blev då lovade snabb återkoppling men efter det har inget hänt på över en veckas tid). Hemsk service och dåliga produkter. Handlar aldrig på Byggmax igen.
Lurendrejeri
Ångrade order några timmar efter beställning genom mail. Inget svar från deras support, utan dagen efter kommer istället ett mail om att ordern helt plötsligt kommer att skickas tidigare.
Vi beställde en vara för tre veckor…
Vi beställde en vara för tre veckor sedan och fick besked att den skulle komma några dagar efter beställning. Vi fick till och med ett mail som sa att den skulle komma tidigare än väntat. Tre veckor senare och många samtal till kundservice så vet vi fortfarande inte vart varan är och ingen från kundservice hör av sig. Efter fyra samtal till kanske tre olika personer så lovade alla att personligen ta tag i det och ringa upp inom vissa datum, men ingen av dom har hört av sig.
Varning
Varning - rena lurendrejeriet .
Beställde och betalade 18 500 kr för en friggebod. Levererades som sopor - helt förstörd under transporten. Reklamerat till kundtjänsten i mejl på mejl . Ringt och pratat med kundtjänsten - skrivit och hävt köpet. Ingen reaktion efter tre veckor - inget svar överhuvudtaget. Nästa steg är kronofogden och indrivning för att få igen pengarna. Köp inget av dem - vidrigt företag 😝😝😝😝
Råtne treheller på klikk og hent
Kjøpte treheller på klikk og hent. En kar dumpet skitne og soppinfiserte heller utenfor porten og forsvant..
Oseriöst företag som lurar sina…
Oseriöst företag som lurar sina kunder!! Jätte besviken!
Deras kundtjänst verkar på riktigt vara…
Deras kundtjänst verkar på riktigt vara efterblivna. Tyvärr.
Har tappat bort min order
Har tappat bort min order. Kan inte häva köpet pga att det är virke.
Bestilte varer med 2-5 dagers levering
Bestilte varer med 2-5 dagers levering. Nå, 25 dager etter, venter jeg ennå. To ganger har varen blitt prøvd levert til en adresse i oslo. Jeg bor like utenfor ålesund. Utrolig dårlig kundeservice og innstilling. Styr unna!!
Kundservice - botten!
Kundservice?
Köpt måttbeställda produkter och råkat förstöra en av delarna. Alla andra återförsäljare kan ordna ersättningsprodukt men Byggmax kundtjäst bemödar sig inte att försöka trots att leverantör/tillverkaren (Pelly) säger att det går.
Inget intresse av service till kunder.
Bedrägeri
Bedrägeri? Köpt Antik foder. Upptäcker efter kap att mått angivelserna på listerna ej stämmer. Tar betalt för något man ej fått! Vid påpekande om detta säger man att man ska prata med Moälven som är leverantör? Har ej köpt dessa från Moälven!!!!! Skall återkomma snarast, vilket år? Nonchalans!!!!! Tror att kunden lädsnar, BEDRÖVLIGT!!!!!!!
Betalar inte tillbaka pengarna!
Köpte en vara online och betalade 10.819,75 kr den 2018-05-13 och fick kvitto den 2018-05-14.
Beslöt mig för att returnera varan eftersom den inte kommit enligt leveranstiden och jag hittade en annan bättre vara till bättre pris på ett annat ställe. Varan var inte levererad till mig när returen gjordes.
Fick mail att returen var godkänd den 2018-05-24 och pengarna ska sättas in på samma konto som jag betalade med.
Idag, 2018-07-05 har jag ännu inte fått mina pengar tillbaka, trots att det ska ske inom 30 dagar enligt villkoren på hemsidan.
Kundtjänsten är värdelös och kan inte göra någonting.
De ska återkomma, men gör såklart inte det. Fy f...
Manglende levering
Bestilte byggevarer for kr 10.000 for en måned siden. Leveringstid angitt til 10 - 15 virkedager. Varsel om forsendelsen ble, i h t sporing Bring, innlevert 13 juni. Siden da har varene tydeligvis blitt liggende på et lager. Kundeservice kan ikke angi når de blir sendt.
Jeg har sendt et utall e-poster til kundeservice (Ventetiden på telefon er mer en 20 minutter), men de kan tydeligvis ikke frembringe noen vettuge svar. Når jeg ønsker å kansellere bestillingen får jeg beskjed om at dette ikke lar seg gjøre fordi varene er på et lager... Å tilbakeføre pengene jeg har betalt er visst umulig.
Nå har jeg gitt opp, og har bedt kredittkortselskapet jeg bruker hjelpe meg med å tvinge Bygg Max til å tilbakeføre beløpet p g a det jeg anser som et forsøk på svindel!
Et godt råd: STYR UNNA BYGGMAX
Beställde trall och reglar till en…
Beställde trall och reglar till en altan. Fick en orderbekräftelse samma dag och leveransen skulle komma veckan efter. Detta var på tisdagen innan midsommar, måndagen efter midsommar ringer de och säger att det inte går att leverera då det har varit midsommar och de inte hunnit titta på beställningen. Enligt mig så är det midsommar en dag och en röd dag efter det, inte 6 röda dagar. Efter att ha ringt och avbeställt snickare så mailar jag kundtjänst som svarar att tråkigt att höra men jag kan inte göra något. Synd att jag inte läste betyg på Byggmax innan beställningen för då hade jag aldrig beställt av dem, se exempelvis prisjakt.se
Strul och lång leveranstid.
Strul och lång leveranstid.
Beställde två likadana produkter, efter två och en halv vecka där vi flera gånger efterlyst paketnummer så kom ett med en defekt (det går att använda men defekten kan påverka livslängden, vi har reklamerat) utan besked om varför det andra saknades och vi måste fortsätta att efterlysa information.
Försökte köpa en hammock till min…
Försökte köpa en hammock till min sambo. Ringde efter att väntat i två veckor och får veta att deni visst var slut hos leverantören. "Det hindrade dom varken från att sälja produkten som inte ens fanns i deras lager till mig, eller från att dra pengarna från mitt konto. Efter att fått tillbaka pengarna bestämde jag mig för att köpa en launge soffa till honom i stället. Denna gången på faktura för säkerhets skull. Fick precis veta, efter 1 1/2 vecka, att också denna var slut hos leverantören. Hur kan man sälja saker som inte ens finns!!!!???????