Jag har tyck att allt varit bra men när jag avslutade prenumerationen så fortsätter dom att dra pengar. Två gånger har dom dragit 249 kr Jag kommer aldrig att använda bostadsdeal igen.
Yritys on vastannut
Let me save you from a world class scam. A company that took my money without me even knowing it. I dont know how i ended up in the website while i was in qasa’s website, i was requested 25kr to be pa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En jättebra sida med mycket uppdateringar gällande dina egna önskemål. Lätt att ansöka om lägenhet och få dess information. Även annnsagent tjänsten är superbra, lätt och enkelt, även väldigt enkelt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag tycker att det är jättebra och enkelt med alla bostäder på ett ställe. ( Nästan). Och jätte !Lätt att söka.slipper bläddra och söker med sökfunktionen. Och att få ett pling varje gång en ny bos... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Skriv till oss direkt på kundservice@bostadsdeal.se om du vill att ditt problem ska åtgärdas snabbt. På vardagar svarar vi inom 24 timmar. Om du skriver i helgen så svarar vi på måndag.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jag tycker denna sida är riktigt bra.Det är till rimliga priser. Många bra boende som jag fick via mail. Detta är smidigt sökmotor för att hitta snabbt bostad. Väldigt uppskattad:)

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Jag är väldigt nöjd med er. Det har iallafall varit enkelt
att finna en lägenhet.
Tack till er.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Och jätte !Lätt att söka.slipper bläddra och söker med sökfunktionen.
Och att få ett pling varje gång en ny bostad dyker upp är praktiskt. Möjlighet att man blir den första att söka ökar.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Fick information om när en ny bostad fanns på marknaden

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Men bli hela tiden uppdaterad, o så hittade jag en ny bostad.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Bra hemsida, lätt att hitta det man är ute efter. Får hjälpen man behöver snabbt via mail.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
En enkel och bra söksida för att skriva in dina sökkriterier för din önskan på lägenhet!
Rekommenderas varmt 😊

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Bra att få hjälp att hålla reda på bostadsmarknaden, lätt när det kommer upp på mailen. Synd att inte alla bostäder är gratis att hitta.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Som rubriken säger är utbudet från många håll som gjorde att jag gillade bostadsfinder. Jag har nu hittat en lgh i Malmö.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Bostadsdeal.se o Bostadsfinder.se gör jobbet åt dig.
Istället för att du behöver ägna tid att leta efter lediga bostäder på olika sajter, gör dessa portaler jobbet åt dig.
Skriv in dina preferenser och vips! så dyker de lediga bostäder som finns upp i din postbox.
Lika enkelt som kopplade fönster!

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Jag har fått många tips på olika bostäder och är väldigt nöjd

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Bostadsdeal.se och bostadsfinder.se är utmärkta hemaidor för dig som söker boende tillfälligt och under lång sikt.
Man får fram flera olika bra alternativ med mycket information. Den specifika sökningen man kan göra gör att man snabbt och lätt får fram bostäder som passar just dig. Riktigt nöjd.
Det är skönt att få förslag på bostäder via mejl, vilket man får via dessa hemsidor/företag.
Finns bostäder över heöa landet.
Rekommenderas starkt!

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Bostadsdeal.se och Bostadsfinder.se gav mig på kort tid en mängd alternativ till bostäder att hyra, som jag kunde söka vidare i. Både hos stora fastighetsbolag och privatpersoner som hyr ut i andra hand. Om jag ska nämna en sak som kunde bli lite bättre är det möjligen filterfunktionen, jag fick en del tips som jag uppfattade inte hörde hemma bland det jag sagt att jag sökte.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Det som är bra med Bostadsfinder är att man kontinuerligt får tips om alla lediga lägenheter, både de som finns inom Boplats Syd och andra privata.
Irene Hutsch

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Mycket bra man får många tips på lediga bostäder i flera kommuner