Yritys on vastannut
Det är för dyrt för den här tjänsten. Borde oxå vara möjligt att förutom trepartsbyte få möjlighet att göra ett fyrpartsbyte. Inte helt kompatibelt när man gör vissa sökningar på ”Alla annonser ”.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var lätt att veta vilka lägenheter jag var intresserad av när det fanns bilder och beskrivningar.Och vi kunde lätt komma i kontakt med varandra, vid ömsesidigt intresse. Det var väldigt smidigt a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det tar sin tid att få till ett byte, framförallt när det är tredjepart. Lite som Tinder blir det många matchningar men med mindre utdelning. Mitt tips är att ha is i magen, kommunicera tydligt med... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Alldeles för dyrt abbonemang. Dessutom när jag vill avsluta mitt abbonemang avslutades det på en gång och inte betalperioden ut. Så jag förlorade 10 dagar som jag betalat för.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Bra tjänst, fick en fin och billig etta. Lite snårigt med betalning, skulle finnas flera alternativ.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Rörig sida, svårmanövrerad, svårt att hitta tillbaka till konversationer. Dyr tjänst.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Detta är andra gången vi byter lägenhet via Lägenhetsbyte.se och vi är väldigt nöjda. Denna gång använde vi deras Bytesansökan-tjänst som också underlättade enormt i och med att det var ett 3-partsbyte och många dokument att hålla reda på.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Det är för dyrt för den här tjänsten.
Inte helt kompatibelt när man gör vissa sökningar på ”Alla annonser ”.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Mycket smidig process från annons till byte. Suverän tjänst!

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Väldigt smidigt sida och hitta rätta möjligheter! Jag lyckades till slut! Tack

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Fungerat bra under letandet. Mycket bra process för att skicka in bytesansökan.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Sidan är ganska lätt att förstå. Det är lätt att ladda upp text och bild(er). Tydliga menyval.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Min annons inaktiverades när jag avslutade den trots att den är betald i ca 2 veckor framåt det tycker jag var dåligt.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Verkligen dålig återkoppling från personer som man försökte byta med och jag var verkligen i ett akut läge där jag behövde byta min lägenhet.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Bra utbud av bostäder. Långsam hantering av byte via deras tjänst. bättre att göra själv.

Lätta att se bilder,
Inte användarvänlig sida och på tok för dyrt.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Orimligt pris. Har prenumererat i flera år utan att ens komma på en enda visning och kände mig till slut tvungen att avsluta prenumerationen. Det finns otroligt många som bara "fönstershoppar" och det förstör mycket för oss som verkligen vill byta bostad.
Det måste finnas bättre sätt att komma vidare i ett eventuellt byte, sätta 1-10 på lägenheten man klickar intresse för exempelvis så man från början vet hur stort intresse det finns, bara matchas med de som klickat i det man själv söker, typ "byte snarast", "kollar runt" etc. Även ett pris på 199kr/mån hade känts dyrt så 349kr/mån är för mig helt galet. Det blir som många skriver att man bara utnyttjar 1 månad för att se hur "långt man kommer". Får se om jag testar igen, vill verkligen byta bostad.

Vastaus yritykseltä Lägenhetsbyte.se
Ok sida men helt orimliga priser. För min lägenhet i Sthlm kostar det det SJU GÅNGER så mkt att annonsera som på konkurrentens sida. Man märker ju det eftersom annonser försvinner hela tiden för att folk bara köper en månad. Bättre då att att köra på en billigare sida där folk har kvar sin annons.