Jag har tyck att allt varit bra men när jag avslutade prenumerationen så fortsätter dom att dra pengar. Två gånger har dom dragit 249 kr Jag kommer aldrig att använda bostadsdeal igen.
Yritys on vastannut
Let me save you from a world class scam. A company that took my money without me even knowing it. I dont know how i ended up in the website while i was in qasa’s website, i was requested 25kr to be pa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En jättebra sida med mycket uppdateringar gällande dina egna önskemål. Lätt att ansöka om lägenhet och få dess information. Även annnsagent tjänsten är superbra, lätt och enkelt, även väldigt enkelt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag tycker att det är jättebra och enkelt med alla bostäder på ett ställe. ( Nästan). Och jätte !Lätt att söka.slipper bläddra och söker med sökfunktionen. Och att få ett pling varje gång en ny bos... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Skriv till oss direkt på kundservice@bostadsdeal.se om du vill att ditt problem ska åtgärdas snabbt. På vardagar svarar vi inom 24 timmar. Om du skriver i helgen så svarar vi på måndag.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hjälpte mig mycket för att söka en bostad i området! Tack!

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Riktigt bra sida! Rekommenderar verkligen!

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Snabbt svar. Tydligt sidupplägg för samtliga funktioner. Prisvärt.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Är nöjd med Bostadsdeal.se då det är lätt att se alla lägenheter som blir lediga i olika kommuner på samma sida. Det underlättar mitt sökande. Mycket bra!

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
En bra site med ett brett utbud av bostadsmöjligheter.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Lätt att söka bostad och har fått jättebra erbjudande via Bostadsdeal! Är jättenöjd :)

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Bra hjemmeside hjelper mye og sender masse epost😊

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Fick hjälp för att hitta boende. Mycket bra!

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Fungerar i det stora hela bra. Ibland kan man önska att det fanns fler lägenheter men troligen inte Bostadsdeals fel.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Mycket bra tjänst, perfekt med personliga erbjudanden där man kan specificera exakt vad man söker för att få fullträff

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Bra & enkel hemsida, lätt att förstå sig på

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
You people are amazing. made my day and i found house through you. thanks alot!! keep up.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Mycket bra site och man kan lätt söka bostad via denna länk.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Tack vare bostadsdeal/bostadsfinder har jag nu skrivit kontrakt på lägenheten jag letade efter. Ni underlättade sökandet på bästa sätt.