Bostadsdeal.se Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Jag har tyck att allt varit bra men när jag avslutade prenumerationen så fortsätter dom att dra pengar. Två gånger har dom dragit 249 kr Jag kommer aldrig att använda bostadsdeal igen.

Saanut 1/5 tähteä

Let me save you from a world class scam. A company that took my money without me even knowing it. I dont know how i ended up in the website while i was in qasa’s website, i was requested 25kr to be pa... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jag tycker att det är jättebra och enkelt med alla bostäder på ett ställe. ( Nästan). Och jätte !Lätt att söka.slipper bläddra och söker med sökfunktionen. Och att få ett pling varje gång en ny bos... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vuokravälitystoimisto

Yrityksen kirjoittama

Skriv till oss direkt på kundservice@bostadsdeal.se om du vill att ditt problem ska åtgärdas snabbt. På vardagar svarar vi inom 24 timmar. Om du skriver i helgen så svarar vi på måndag.

Välttävä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Många förslag från flera uthyrare

Många förslag från flera uthyrare, vilket är tacksamt eftersom att väldigt många söker bostad.

29. lokakuuta 2021

Hej Nina,

Tusen tack för dina fina ord.

Vi lägger riktigt mycket energi och fokus på att hela tiden utveckla och optimera vår tjänst så att våra användare kan få en överblick över en stor del av de lediga hyresbostäderna på marknaden - och kan få besked varje gång det kommer en ny bostad.

Saanut 5/5 tähteä

Jag tycker om deras hemsida

8. joulukuuta 2020

Hej Paul,

Bra information

22. lokakuuta 2020

Saanut 4/5 tähteä

Bra & Enkel, App & Updateringar, Rekommenderar denna sida..

En jättebra sida med mycket uppdateringar gällande dina egna önskemål. Lätt att ansöka om lägenhet och få dess information. Även annnsagent tjänsten är superbra, lätt och enkelt, även väldigt enkelt att använda appen och ifall det finna lediga lägenheter så får du det direkt på din mail.du

15. lokakuuta 2020

Hej Jennie,

Väldigt bra sida.

11. elokuuta 2020

Hej Alice,

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra kostnadsfri service med att…

Jättebra kostnadsfri service med att hyra ut eller sälja din lägenhet!

1. elokuuta 2020

Hej Mats,

Saanut 3/5 tähteä

Ett bra koncept bland många liknade…

Ett bra koncept bland många liknade företag

13. heinäkuuta 2020

Hej Ulf,

Saanut 5/5 tähteä

Bra HJÄLP för bostads sökande.

Bra HJÄLP för bostads sökande.
Mycket bra sökmotor för bostadssökande.
Gäller bara för sökande att hitta "HJÄLPEN" där
utbudet av lediga lgh/bostäder finns sammanställda.

10. heinäkuuta 2020

Hej Ethel,

Saanut 4/5 tähteä

Fin tid var hos er på hemsidan

Det var bra upplevelse att bli kund hos er.

6. heinäkuuta 2020

Hej Waleed,

Smidigt och bra

Det var smidigt och att använda bostadsdeal! Fanns bra utbud med lägenheter

4. heinäkuuta 2020

Hej Marie,

Bekväm och förtroendeingivande

Bekväm och förtroendeingivande! Har varit till stor hjälp i våran jakt efter ett hus

Hej Lenart,

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att hitta bostäder jag var…

Lätt att hitta bostäder jag var intresserade av i mitt sökområde.
Glad sommar
Mvh
Gun Andersson

Hej Gun,

Saanut 3/5 tähteä

Känns som en bra sida men jag hittade…

Känns som en bra sida men jag hittade ingen bostad

Hej Razmus,

Saanut 4/5 tähteä

Min upplevelse hos er har i helhet…

Min upplevelse hos er har i helhet varit bra. Jag söker ingen lägenhet i nuläget så jag valde att avregistrera mig. Jag fick bra tips på många olika lägenheter vilket jag tycker är bra men det blev föööör många mejls per dag vilket jag kan tycka är lite irriterande, kanske man bara kan skicka ett mejl där alla lägenheter som är tillgängliga finns?
Tack!

11. kesäkuuta 2020

Hej Okänd,

Tack för ditt omdöme.

Vi är glada över att du är nöjd med Bostadsdeal.se!

Du styr själv över vilka bostäder du får skickat till dig via din sökagent.

I varje enskilt mail du får skickat till dig med förslag på bostäder är det också en länk där du kan gå in och precisera din sökagent, om du får förslag om felaktiga bostäder.

Har du försökt att precisera din sökagent?

MVH

Riktigt bra tjänst!

22. huhtikuuta 2020

Hej Anton,

Saanut 5/5 tähteä

Bra bostads sida allt finns med mvh

21. maaliskuuta 2020

Hej Elisabeth,

Bra sida!

Bra sida, lätt att hitta.

29. helmikuuta 2020

Hej Therese,

Kundservice@bostadsdeal.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin