Bra service, men menar jag Västkusten så menar jag det, inte Karlstad och Skövde osv. Men annars mycket bra och har god tro på ER. Hoppas att ni hittar något som faller mig i smaken, så jag kan f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag tycker att det är jättebra och enkelt med alla bostäder på ett ställe. ( Nästan). Och jätte !Lätt att söka.slipper bläddra och söker med sökfunktionen. Och att få ett pling varje gång en ny bos... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En jättebra sida med mycket uppdateringar gällande dina egna önskemål. Lätt att ansöka om lägenhet och få dess information. Även annnsagent tjänsten är superbra, lätt och enkelt, även väldigt enkelt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bostadsdeal.se och Bostadsfinder.se gav mig på kort tid en mängd alternativ till bostäder att hyra, som jag kunde söka vidare i. Både hos stora fastighetsbolag och privatpersoner som hyr ut i andra ha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Skriv till oss direkt på kundservice@bostadsdeal.se om du vill att ditt problem ska åtgärdas snabbt. På vardagar svarar vi inom 24 timmar. Om du skriver i helgen så svarar vi på måndag.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Hoppas att ni hittar något som faller mig i smaken, så jag kan få komma hem till min miljö.
P.s vill inte vara med i Facebook och Twitter och allt vad det heter.
Med vänliga hälsningar Ola.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Det var bra med snabb information om lediga lägenheter. Det kändes att det fanns jättemånga att söka. 😅
Det blev ändå så att jag köpte en lägenhet istället, eftersom de lediga hyresrätterna oftast var utom mitt räckhåll.
Jag hittade en fin tvåa nära Vadstena centrum och Vättern, jag kan inte vara nöjdare. 💖

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Let me save you from a world class scam. A company that took my money without me even knowing it. I dont know how i ended up in the website while i was in qasa’s website, i was requested 25kr to be paid and i did …..the next thing i know is 250kr deducted from my account. I asked customer service for support, guess what ? No help. Take care and save your kroners.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
They subscribe you to a weekly subscribtion without your consent. They have at the same time made it impossible to unsubscribe on the website.
Scam company that lives of scamming small amounts

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Relevanta erbjudande som matchade mina önskemål.

Vastaus yritykseltä Bostadsdeal.se
Jag hittade min bostad på bostadideal som sedan hänvisa den till blocket.