⁸Moeilijk contact maken met medewerker, chatten is waardeloos ! Aangezien ze met menzis werken kreeg ik laast dikke rekening ( van Vink Vink) wat blijkbaar niet betaald is terwijl die WEL betaald is!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er is geen goede klantenservice en de digitale omgeving werkt niet goed, bijvoorbeeld als je hele eigen risico wordt afgeschreven. Je hebt dan geen mogelijkheid om gespreid te betalen. Ze zeggen dat d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vraag mij bij deze verzekering af waarom ik elke maand premie betaal. Bijna niks dekkend, nu weer rekening gekregen van €236,- waar €12,- van wordt vergoed! Nooit aan Vink Vink (Menzis) beginnen, smer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I never had any issues with them when it comes to my insurance. But I do want to note that their chatbot is poorly made and you can never really reach a real customer service agent. It needs to be bet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Scherpe premies, goede zorg. Dat is zorgverzekeraar VinkVink. Regel je zorgverzekering snel en makkelijk. Gewoon online.
Hollanti
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Chatbutton; de ENIGE manier om contact te krijgen met vinkvink.
Op de website rechtsonder de chatbutton......
MAAR ER IS GEEN CHATBUTTON OP DE WEBSITE VAN VINKVINK TE VINDEN !!!!!!
Zou willen dat ik een foto kon doormailen, kun je het zelf zien.
Maar dat is dus het waardeloze "contact" met vin kie !!!
niets.....
geef mailadres, stuur ik foto!!!
GEEN smile om te chatten.
Via app ook een ramp, moet telkens lang wachten en dan valt de telefoon weg omdat je te lang moet wachten; kun je weer helemaal opnieuw beginnen.
EEN RAMP DUS ook via app...

Vastaus yritykseltä VinkVink
Onmogelijk om mee in contact te komen. Alle vragen moeten worden gesteld via Noa, hun chatbot. Na ongeveer 5-10 vragen te hebben beantwoord. Krijg je mij herhaling de melding dat de wachtrij te lang is en dat je alle vragen later opnieuw moet stellen. Er is geen andere manier van contact.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Waardeloos. Je wordt toch echt niet gehelpen door de Helpdesk.
Ik heb een rekening ingediend van een apotheek, Deze wordt afgewezen omdat persoon xxx niet werkzaam is op declaratiedatum en dat deze niet de behandeling had mogen doen.
Welnu persoon XXX die op verzoek van specialist een product levert. Dit wordt ook nog gefactureerd en de naam van persoon xxx staat ook op de factuur als behandelaar. Goh, en laat persoon XXX nou ook nog de apotheekhouder zijn.
Op de vraag welke informatie moet dan wel op de factuur zijn vermeld komt geen antwoord.
Verdienmodel?

Vastaus yritykseltä VinkVink
Onrecht geld van me afgeschreven
En als ik ze probeer te bereiken is er niemand bereikbaar. Blijf niet meer bij ze

Vastaus yritykseltä VinkVink
De klanteservice zijn racisten willen niet helpen als ze zien dat je mo heet ik heb het zelf meegemaakt en ze hangen op en dreigen. De auto verzekering op te zeggen

Vastaus yritykseltä VinkVink
Er is een rekening afgeschreven van medicatie die ik niet besteld of afgehaald heb. Ingelogd met Digi-D. Kennelijk onvoldoende om geverifieerd te hebben wie ik ben. Toch geholpen door medewerker; op zich prima. Maar ik moet het zelf oplossen met de apotheek en Vinkvink kan het bedrag niet storneren. En voorkomen in de toekomst kan ook niet. Kennelijk kun je als apotheek gewoon rekeningen indienen bij VinkVink en deze betaald krijgen. En dan laat je als zorgverzekeraar je klant het oplossen met degene die onterecht een rekening heeft ingediend. Doe je dat niet zelf, ben je je geld kwijt.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Er wordt gewoon geld afschreven van een rekening zonder te controleren of deze wel overeen komt met de naam van degene die de verzekering afsluit. Als je dan contact zoekt dan wordt er doodleuk gezegd dat ze geen namen mogen vanwege privacy, maar geld van een random rekening afschrijven mag wel.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Feitenrelaas: huisarts declareert ketenzorg bij de ziektekostenverzekering Menzis. Ik ontvang of krijg geen enkele zorg die onder deze ketenzorg valt (verpleegkundigen, medisch specialisten, psychologen, diëtisten, podotherapeuten, fysiotherapeuten en optometristen). Iedere ketenzorg kan zijn zorg op zijn eigen manier organiseren (staat in de statuten),blijkt, dan heb je als zorgverlener wel wat aan mij uit te leggen. Duistere praktijken, door zomaar medische gegevens te delen via het landelijk schakelpunt, zonder dat dit in overleg gaat met mij. Ik heb geen enkele toestemming hiervoor gegeven. In het afgelopen jaar ben ik bewust niet naar de huisarts gegaan om te kijken wat gebeurd hier nu zoal, als ik geen zorg ontvang?
Wat voert men precies uit binnen/buiten de praktijkmuur van de huisarts, dan? Niemand die mij daar uitleg over kan geven. De ziektekosten verzekering heeft zorgplicht? Voor de huisartsenpraktijk wordt goed gezorgd en tevens voor het systeem om dat in stand te gehouden. Ik betaal liever voor mijn bezoek aan de huisarts, dan dat ik gratis naar de huisarts mag, want degene die betaald bepaald.
N.a.v. uw schrijven: Als je geen zorg ontvangt heb je ook niks te declareren. Maar ik begrijp dat de zorgverzekeraar dit heeft vastgelegd in contracten. Maar dan heeft de huisarts nog niet het recht om mijn medische gegevens te delen met het landelijk schakelpunt of wel? Als de huisarts mij niet laat weten dat ik ketenzorg ontvang (die ik niet krijg) heeft hij ook niet mijn medische gegevens te delen. Inderdaad het is goed dat je de declaraties in kijkt Jeannette, men heeft macht over jouw medische gegevens en ligt zomaar op andere 'plekken'.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Prima zorgverzekering tot je zorg nodig hebt. Zorg die vergoed moet worden en ook toegezegd is vergoeden ze niet. Keer op keer geven ze aan dat je idd recht hebt op de vergoeding, maar de zorgverlener niet op de juiste manier indient. Oplossing heeft Vink Vink niet. Rekeningen moet ik nu zelf betalen, omdat de zorgverlener na meerdere keren indienen er klaar mee is. Ik heb Vink Vink gevraagd of ze dan contact willen opnemen met de zorgverlener, dat doen ze niet. Zorgverlener moet contact met hun opnemen. (Wat ook gebeurd is, naar tot 3x toe geven ze vervolgens weer aan dat de declaraties niet juist zijn ingediend.) Nu ik de reviews zo lees, zou het goed zijn wanneer een programma als kassa eens naar deze zorgverzekering gaat kijken.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Crimineel slechte chatbot. Die bouwer doet alles fout wat je fout kunt doen. Schreeuwend amateurisme ten koste van verzekerden. Contactmomenten worden willekeurig vernietigd. Klanten moeten door ontelbaar veel vermijdbare hoepeltjes springen. Meedogenloos techno optimisme ten koste van alles. Klanten zijn de dupe.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Ik ben zwaar opgelicht deze verzekering loopt onder menzis dus als de zorgverlener nakijkt welke verzekering ik heb zien ze menzis aan de hand van dat denken ze dat ze een contract hebben en dat ik hiervoor vergoed ga krijgen.
Nou een dikke rekening gehad die ik niet kan betalen.
Verzekeraars zijn gwn een grote boevenbende.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Ik had informatie nodig over een mogelijke vergoeding van specialistische zorg. Omdat ik er op de website niet helemaal uitkwam besloot ik contact op te nemen met Vink Vink. Dat kan natuurlijk maar op 1 manier, via de chat. Goed, ook prima. Ik stelde mijn vraag aan een medewerker via de chat en die verwees me doodleuk naar de website. Ik gaf aan dat ik er op de website niet uitkwam en dat ik daarom dus contact opneem. Terwijl ik nog wachtte op een reactie is de chat beëindigd. Lekker makkelijk deze klantenservice, bij elke vraag roepen dat we op de website moeten kijken.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Onbereikbaar. Chatknop om contact te krijgen komt niet in beeld. Tandongeval aanvraag goedgekeurd, maar declareren lukt tandarts en vitalis niet. Uiteindelijk contact gehad met een medewerker van Menzis, omdat Vink Vink onbereikbaar is. Tot 3x toe declaraties opnieuw ingediend door de tandarts en Vitalis. Keer op keer bericht terug dat er niet op de juiste manier is ingediend. Zij geven aan dat ze er niet meer tijd in kunnen steken en ik nu moet betalen aangezien het indienen bij Vink vink niet lukt. Onbegrijpelijk dat zo'n zorgverzekering in Nederland mag bestaan.

Onbereikbaar.
wat je ook probeert; onbereikbaar!
Verwijzing op website naar chatbox NOA.
Klik op button rechtsonder: Button bestaat gewoon niet !!!
>>>>>;Wat vervelend dat het niet lukte contact op te nemen. De chatbutton zie je rechtsonder op onze website....
In het weekend zijn we gesloten voor de live-chat. Stel je vraag aan onze digitale assistent Noa. Kan Noa je niet helpen? Dan kun je tijdens kantoordagen van 8.00 -18.00 uur met een medewerker chatten. Vriendelijke groet, Jo VinkVink
WAAR DAN!!!! DIE LINK IS ER GEWOON NIET DUS KAN OOK GEEN NOA BELLUH!!! CHATTUH OF WAT DAN OOK.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Het is dat je een ster moet invullen. Ik word telkens uit de chat gegooid. Er wordt geld afgeschreven waar onvoldoende specificaties bij staan. Geen mogelijkheid tot contact. Waardeloze verzekering. Hoop dat het snel eind december is

Vastaus yritykseltä VinkVink
The worst insurance company ever.
They charge me for everything every time I go to the doctor.
You can’t get in touch with them it’s impossible.
If you need anything, you have to send letters by post.
And after that, they don’t solve anything.
They should be shut down.
The worst choice of my life.

Vastaus yritykseltä VinkVink
vinkvink heeft als voorkeursmerk teva. dat is een 'israelisch' merk. ik wil geen genocide steunen, volgend jaar een andere verzekering.
Absolutely awful experience with Vink Vink insurance. I was charged €50 for a simple blood test, which was ordered by my GP — something that should be standard care. Nowhere was it clearly explained that this would fall under my own risk, and no one bothered to inform me upfront.
This kind of non-transparent communication feels like a trap — you only find out when you get the bill. It’s completely unacceptable for a health insurance provider to be this unclear about coverage, especially for basic medical procedures. AS STUDENT 50 EUROS ITS A LOT FOR ME,
I feel ripped off and let down. If you're considering Vink Vink: think twice.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Hadden ons aangemeld maar wilde het opzeggen omdat we zagen dat je niet kan bellen en de website amper werkte. Nou ben nu al een uur bezig met verschillende chat personen maar helpen kunnen ze niet. 0 sterren

Vastaus yritykseltä VinkVink
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.