Te woord gestaan door een vriendelijke pensioencoach, die meteen relevante gegevens erbij pakte, antwoorden zocht en vond op mijn vragen en mij gerust kon stellen. Mijn pensioenaanvraag verloopt volg... Näytä lisää
NN maakt admin. fouten. Niets nieuws, doet iedereen wel eens, maar ipv commiuniceren is elk mailadres noreply en komt er ook geen contact, wel 12 keer vragen en bellen, weer verkeerde adviezen :( de b... Näytä lisää
Goede bereikbaarheid telefonisch. Vriendelijk en professioneel en weet direct waar het over gaat. Kortom ik was zeer tevreden. Een tien en een griffel.
Yrityksen kirjoittama
Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Al meer dan 175 jaar helpen onze medewerkers mensen zorgen voor wat zij écht belangrijk vinden.
Prinses Beatrixlaan 35, 2595 AK, Den Haag, Hollanti
- 088 663 06 63
- https://www.nn.nl/Particulier/Klantenservice/Contactformulier-Particulieren.htm
- www.nn.nl
On vastannut 46 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Dé vergüenza una póliza de vida y no…
Dé vergüenza una póliza de vida y no saben qué pedir más para no cubrir, no tienen ni idea y encima se ríen de ti de vergüenza impresentable llevamos más de 15 días para dar solución y un día piden una cosa y otros días otras no tienen ni idea
Kennis va zaken
Heel vriendelijk, duidelijk en kennis van zaken
Incompetentes
Incompetentes. Doy un parte, informo de todo y cuando viene el empleado al hogar llega a la hora de irse, no puede hacer nada y no le informan del siniestro, se desplaza sin saber ni qué es lo que sucede en casa. Al día siguiente, quedan en volver a llamarme y no sucede. Sigo con la fuga de agua en casa.

Betrouwbaar!
Zeer goed gelopen
Hulpeloze medewerker van de klantenservice
Nadat de "digitale assistent" van NN de handdoek in de ring had gegooid (ze begreep keer op keer mijn vraag niet, wat ik ook probeerde), belde ik met een medewerker van de klantenservice met een vraag over de voorwaarden van de Voorjaarsactie Internetsparen.
Dat liep op niets uit. De medewerker gaf aan dat hij onvoldoende inzicht had in de materie (!), en stelde voor dan maar een email te sturen. Nu wacht ik dus op antwoord op die email. Ik ben benieuwd, maar niet erg optimistisch
Ik
Goede bereikbaarheid telefonisch
Soepel en snel
Soepel en snel, cruciaal blijft wel dat je alle documenten hebt en het liefst digitaal.
Dit gun je niemand zeer slechte service…
Dit gun je niemand zeer slechte service en per antwoord verplicht minimaal 10 werkdagen wachtend op een antwoord alhoewel dit vaker tot 20 dagen oploopt. Ik raad dit niemand aan. Onvriendelijk en niet behulpzaam.
Ongelofelijk hoe NN te werk gaat
Ongelofelijk hoe NN te werk gaat. Ga online een verzekering beëindigen, althans dat probeer ik. Alles ingevuld, opgezegd en verzenden. Helaas wordt het niet verzonden en krijg geen bevestiging. Nog maar een keer dan en ja het wordt verzonden en ik krijg direct twee mails met als inhoud dat ik mijn verzekering heb verlengd. Wat zijn dat voor praktijken. Buiten het feit dat de klantenservice bedroevend reageert op zaken en een klacht daarover nooit is beantwoord weigeren ze blijkbaar een opzegging. Goed bezig zou ik zeggen, eens maar nooit weer. ik zal moeten bellen en zal wel weer een half uur in de wacht staan. PFFFFF
Het lijkt nu e zijn gelukt, ik kon de opzegging nu versturen. Niet met hulp van NN want die geven niet thuis. Blij dat ik er vanaf ben. Eerder al geschoffeerd door de klantenservice waarna een klacht ingediend waar ik nooit meer iets van gehoord heb. NN. eens maar nooit weer.

Ik krijg mail met tekst
Ik krijg mail met tekst: fijn dat u ook het komende jaar u verzekering bij ons laat. Nou, ik heb geen toestemming gegeven. Ik vind dit vreemde manier van communiceren. Ik ben gaan chatten met ene Roland. Ik schreef: fijn dat jullie me extra 20 % korting geven. Svp nieuwe factuur.
Schrijft hij: hoe kom je daarbij?? Ik ben 70 jaar en wens niet zo te worden aangesproken. Al snel werd verbinding verbroken door N N
Gelukkig heb ik een copie.
Ik wil graag mijn zeer positieve…
Ik wil graag mijn zeer positieve ervaring delen met Nationale Nederlanden rondom de hypotheek van mijn zus. Wat vooral opviel, is de uiterst behulpzame afdeling die alle – soms best complexe – vragen geduldig en duidelijk wist te beantwoorden.
Als curator is het bijzonder prettig dat er een specifieke, op zichzelf staande afdeling beschikbaar is voor dit soort vraagstukken. Hierdoor hoef je niet telkens opnieuw het hele verhaal uit te leggen, wat enorm veel tijd en frustratie bespaart. Nationale Nederlanden denkt hierin echt goed mee en laat zien dat ze begrijpen wat klanten nodig hebben.
Daarnaast zijn de medewerkers met wie je contact hebt – zowel telefonisch als via e-mail – altijd vriendelijk en professioneel. Ze stellen gerichte en duidelijke vragen, waardoor je samen snel tot de juiste oplossing komt.
Al met al heb ik alleen maar lof voor deze organisatie. Een zeer terechte goede review!
Nationale Nederlanden woekerpolis compensatie
Nationale Nederlanden lijkt het proces van uitbetaling van de woekerpolis compensatie onnodig te vertragen. Eerst een jarenlange juridische procedure en nu jarenlang wachten op compensatie.
Mijn gegevens zijn al lang bekend en uitgebreid onderzocht. Via Consumentenbond Claimservice krijg ik regelmatig een mail dat ik nog even geduld moet hebben. Binnen welke termijn ik wel een uitbetaling kan verwachten wordt niet aangegeven.
Oplichters !!
Ik wil mijn geld uit levensverzekering laten uitkeren, nn weigert en komt met allemaal valse documenten die de uitkering dan in de weg zou staan.

Geen uitbetaling verzekering
Ik heb al vanaf mijn 18e een ongevallenverzekering bij Nationale-Nederlanden.
Nu heb ik anderhalf jaar geleden een eenzijdig motor ongeluk gehad waardoor ik een incomplete dwarslaesie heb opgelopen.
Het is aangetoond door de chirurg dat door de val de tussenschijf in mijn nek tegen de zenuwbaan heeft gedrukt
Deze is weggehaald door de chirurg.
Dus heb ik dit gemeld bij Nationale-Nederlandsen
Hun zeggen: dat is een hernia, dus keren we niet uit .
Maar nu heb ik de zelfde verzekering, met de zelfde regels bij UNIVE en die betalen wel netjes uit.
Dit voorgelegd bij Nationale-Nederlanden maar zij blijven bij hun standpunt, bij een Hernia keren wij niet uit.
Daarom zou ik een ieder adviseren nooit te verzekeren bij Nationale-Nederlanden, die denken totaal niet mee 3n proberen op alle manieren niet te hoeven betalen.
Mijn advies: ga naar UNIVE DIE ZIJN RIEEL EN DENKEN MEE MET DE MENSEN.
Ik werd netjes en vriendelijk…
Ik werd netjes en vriendelijk geholpen. Kreeg goede uitleg. Nog bedankt
De verzekering was heel goed en ook…
De verzekering was heel goed en ook alles goed geregeld
Contact opgenomen met…
Contact opgenomen met Nationale-Nederlanden na mijn bericht van 7 en 8 jan 2026. Alles is positief afgehandeld en inmiddels gesloten — ik ben goed geholpen, dus 5 sterren waard. Eerlijkheid en rechtvaardigheid hebben uiteindelijk geleid tot een goede uitkomst.
Inmiddels heb ik voor- en achterin mijn auto een dashcam geïnstalleerd, en dat raad ik iedereen aan. Het kan veel problemen voorkomen en is erg handig bij onverwachte situaties onderweg.
Er zijn slechte kanten, maar wanneer er een positieve kant is vind ik ook dat die gemeld moet worden. Dus bij deze.
bellende klanten blijkbaar totaal onbelangrijk...
Ok probeer nu op het moment van het schrijven van deze review al ruim anderhalf uur sorry, een uur en 50 minutenlang bedoel ik, in de telefoon wachtrij van de klantenservice en hoor alleen maar hun irritante piano muziekje spelen al gedurende de gehele wachttijd luister ik er naar, ik verwacht niet meer aan de beurt te komen en zal als ik meer dan 2 uren gewacht heb ophangen want klantenservice van Nationale Nederlanden vindt haar bellende klanten blijkbaar totaal onbelangrijk en service is iets dat NN nog moet uitvinden, ronduit slecht en waardeloos bedrijf met veel te weinig capaciteit om capabel te kunnen zijn om de klantenservice goed te laten functioneren...

Zeer slechte partij
Zeer slechte partij, er worden keer op keer fouten gemaakt tijdens het proces en hierdoor deadlines niet behaald. Lastig contact maken en absoluut niet klantvriendelijk, je wordt niet geholpen.
Ik ontraad mensen hier een hypotheek af te sluiten.

Vastaus yritykseltä Nationale-Nederlanden
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.