Yritys on vastannut
Altijd goed geholpen door CZ! Keer op keer werd ik erg vriendelijk en fijn geholpen De medewerkers proberen het zo goed en duidelijk mogelijk over te brengen. Zowel telefonisch als via de chat. O... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel tevreden nooit problemen gehad altijd duidelijkheid gekregen En de medewerkers zijn altijd heel klantvriendelijk nooit boos of aggressief En ze zijn meedenkend waar door je toch de jui... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ruime keuze aan zorgverzekeringen, scherpe premie, hulp bij het regelen van zorg en eenvoudig online declareren. Bekijk alle voordelen van CZ en stap over.
Ringbaan West 236, 5038 KE, Tilburg, Hollanti
On vastannut 51 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Perfect en snel geholpen via chat.
Ik krijg tegenstrijdige berichten en vaak is het nog best in vaktaal waardoor het moeilijk te begrijpen is. Wel is het altijd vriendelijk en behulpzaam

Vastaus yritykseltä CZ
Altijd goed geholpen door CZ!
Keer op keer werd ik erg vriendelijk en fijn geholpen
Ook is het heel prettig dat er een chat optie is waar je een groot deel van de dag terecht kunt met al je vragen over zorg, declaraties enzovoorts.
Kortom, heel duidelijk en overzichtelijk!

Vastaus yritykseltä CZ
Helemaal geweldig wat cz nu doet
Weg met idioot hoge declaraties
Super !!!!’

Vastaus yritykseltä CZ
Slechte service en creatieve boekhouding. Je ziet een schuld overzicht daar richt je een aflosplan op en vervolgens vinden ze onder in een lade toevallig weer iets om je extra te laten betalen waardoor je gegijzeld word en niet kan overstappen. En de ene medewerker maakt afspraken waarvan de ander beweerd dat die nooit gemaakt worden

Vastaus yritykseltä CZ
Ben terminaal. Kan niet meer lopen. Heb zittend ziekenvervoer aangevraagd. Een heleboel gezeik over behandellocaties. Na 3 brieven een klacht ingediend. De brief die ik kreeg verzocht me om allerlei info te verschaffen wat ik al vermeld heb in de vorige brieven. Communicatie onderling in bedrijf ver te zoeken. Ze praten niet met elkaar of langs elkaar heen. Menselijke maat ver te zoeken.

Vastaus yritykseltä CZ
Enorm slechte ervaringen tot nu toe... ongeluk gehad in het buitenland en het noodnummer heeft niets voor mij betekent. Alles zelf moeten regelen. Eenmaal in nederland met onderandere gebroken bekken. Vervoer nodig van en naar een revalidatiecentrum vanuit het ziekenhuis moet ik buiten mijn eigen risico nog eens 136€ zelf hiervan bekostigen.. dus bijna 500€ voor ze überhaupt iets vergoeden. Buitenom de kosten hebben ze niets voor mij betekent ondanks vele telefoontjes.
Ik stap over zodra dit kan.

Vastaus yritykseltä CZ
Al sinds februari aan het proberen om een verzekering af te sluiten voor mijn man. Na een aantal weken kregen we een brief dat er nog een document miste. Hier hebben we dezelfde week al op gereageerd en naar gehandeld. Echter is het nu mei en hebben we niks meer gehoord. Contact opnemen via de app lukt niet omdat hij nog niet officieel klant is en via de telefoon kregen we eerst 5 minuten een AI achtige stem en keuzemenu’s. Uiteindelijk kregen we via de telefoon een foutmelding van hen en werd er opgehangen. Dus geen medewerker kunnen spreken. Wat een gedoe om contact te krijgen, bijna niet mogelijk. Wil er eigenlijk nu van af en een andere zorgverzekeraar zoeken.

Vastaus yritykseltä CZ
Kreeg een goeie uitleg en informatie die ik zocht en kan nu weer verder uitzoeken met mijn huisarts.

Vastaus yritykseltä CZ
Heel tevreden nooit problemen gehad altijd duidelijkheid gekregen
En de medewerkers zijn altijd heel klantvriendelijk nooit boos of aggressief
En ze zijn meedenkend waar door je toch de juiste instructies of formulieren geven zodat het toch lukt waar voor je contact op nedmd
Daarom de 5 Sterre en wat goed is moet blijven daarom al heel m'n leven klant

Professional customer service

Vastaus yritykseltä CZ
Een warm "chat-gesprek" gevoerd met de medewerksters. Mijn verzoek is nog niet opgelost, maar er wordt aan gewerkt.

Vastaus yritykseltä CZ
Vriendelijk, duidelijk en heeft mij zo goed geholpen dat ik nu gerust gesteld ben.

Vastaus yritykseltä CZ
Ik ben goed en duidelijk geholpen een dikke pluim.
Dank je wel

Vastaus yritykseltä CZ
De hulp was snel, efficiënt, en duidelijk.
Overigens was de service ook heel vriendelijk.

Vastaus yritykseltä CZ
De chat met Hanne was doelgericht en vlot beantwoord - dankje nogmaals!

Aardige medewerker. Super snel antwoord top 👍🏼

Vastaus yritykseltä CZ
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.