⁸Moeilijk contact maken met medewerker, chatten is waardeloos ! Aangezien ze met menzis werken kreeg ik laast dikke rekening ( van Vink Vink) wat blijkbaar niet betaald is terwijl die WEL betaald is!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er is geen goede klantenservice en de digitale omgeving werkt niet goed, bijvoorbeeld als je hele eigen risico wordt afgeschreven. Je hebt dan geen mogelijkheid om gespreid te betalen. Ze zeggen dat d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vraag mij bij deze verzekering af waarom ik elke maand premie betaal. Bijna niks dekkend, nu weer rekening gekregen van €236,- waar €12,- van wordt vergoed! Nooit aan Vink Vink (Menzis) beginnen, smer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I never had any issues with them when it comes to my insurance. But I do want to note that their chatbot is poorly made and you can never really reach a real customer service agent. It needs to be bet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Scherpe premies, goede zorg. Dat is zorgverzekeraar VinkVink. Regel je zorgverzekering snel en makkelijk. Gewoon online.
Hollanti
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
slechte communicatie en een droevig beleid als het gaat om vergoedingen van specialistenzorg vlak over de grens. Doe het om de lagere premie, dan kom je op de koffie!!

Vastaus yritykseltä VinkVink
Alleen contact via chat mogelijk, en daar kunnen ze je ook geen redelijk antwoord geven.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Ik kan niks zien in de app en ze zijn ook zowat onbereikbaar. Ze hebben geen klantenservice, Alleen een chatbot, die echt helemaal niks kan. Die zou je moeten doorverwijzen naar medewerkers, maar dat kan ook nooit. Verder krijg ik Alleen maar onbekenfe declaraties, terwijl ik niks heb gedaan... Ik moet geld betalen voor dingen en ik kan niet eens zien wat het Dan is. Zou ze graag willen bellen maar dat kan dus niet. Ik ga zo gauw mogelijk overstappen en raad deze verzekering erg af.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Die die paar euro minder waard

Vastaus yritykseltä VinkVink
Ik wil mijn ongenoegen uiten over uw dienstverlening. De verzekering is erg slecht en het is bijna onmogelijk om goed contact met jullie te krijgen.
Ik hoop dat er snel iets verbetert in de communicatie en de kwaliteit van de service.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Vraag me af of de chatmedewerkers verstand van zaken hebben. Of is het gewoon een callcenter ?
De ene keer worden de medicijnen vergoed, andere keer niet. Bij navraag wordt de ene keer gezegd : uw medicijnen staan niet op de vergoedingslijst. Maand later chat ik over hetzelfde probleem nogmaals. Dan krijg ik heel ander antwoord.
Alles is tegenstrijdig.
Navraag bij apotheek gedaan en die zeggen dat het wel op de lijst staat, maar tegenspraak heeft geen zin want hun zijn oppermachtig!!
Ze proberen er onderuit te konen en hun gelijk te krijgen.
Spijt van dat ik begin dit jaar overgestapt ben naar vink vink.
Eens maar NOOIT meer
Nav reactie Vink Vink op 17okt:
Geloof niet dat het nut heeft om weer te chatten met de klantenservice. Ze houden voet bij stuk dat het niet op de vergoedingslijst staat. Terwijl dat wel zo is. Apotheek zegt dat er alleen medicijnen afgegeven zijn die op de lijst staat.
Dus ja....ik kan hoog en laag springen wat ik wil. Vink vink past het niet aan.

Vastaus yritykseltä VinkVink
WORD HIER GEEN KLANT!!! Alles moet via de app. Dat is voor mij geen probleem, als de app dan maar normaal functioneert. Maar de app is waardeloos. Sommige functies zijn niet beschikbaar in de app. Chatten kan alleen via de app, je moet in het chatscherm blijven en nergens anders op klikken, anders sluit de chat en kan je opnieuw beginnen met een nieuwe medewerker. Er zitten allerlei onlogische en gevoelige knoppen in het chatscherm die je dan per ongeluk aanraakt en dan lig je er weer uit. Ook als je scherm dimt tijdens het wachten word je eruit gegooid. Je kan ondertussen niet schakelen met andere apps, terwijl de medewerker vragen stelt waarvoor dat wel nodig kan zijn. Chatten op een desktop in de browser is niet mogelijk. Ook lange verhalen moet je dus steeds opnieuw typen op je telefoon. Het lijkt bijna dat ze het expres doen, zo slecht. Medewerkers kunnen de vorige gesprekken niet lezen. Je moet dus echt steeds alles opnieuw typen. Ik ben er net ook weer 5x eruit gegooid en mn geduld is nu op. Dit zou verboden moeten worden. Het lijkt VinkVink ook niet te interesseren want dit is al maanden zo. Als je het vraagt aan de medewerker 'zijn ze ermee bezig maar kost het tijd omdat het een ingewikkeld technisch verhaal is'. Schandalig en amateuristisch. Gelukkig is het jaar bijna voorbij zodat ik bij deze ellendige organisatie weg kan. WORD HIER GEEN KLANT. JE BENT GEWAARSCHUWD. OOK NIET DOEN ALS JE DENKT DAT JE JE VERZEKERING NIET OF AMPER NODIG HEBT. GEGARANDEERD ELLENDE.

Vastaus yritykseltä VinkVink
1 ster is er nog 1 teveel. Wat een slechte verzekeraar. Zolang er niets mis is met je heb je nergens last van maar zodra je iets mankeert kun je flink gaan betalen. Iets declareren? Jammet joh doen ze niet. Wil je fatsoenlijk geholpen worden door een medewerker? Jammer joh. Gaat niet gebeuren.. omdat ze zo scherp geprijsd zijn (eurootje minder dan de rest) moet je het doen met een 'geweldige' bot... betaal alstublieft die euro extra voor een andere verzekeraar. Is het meer dan waard.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Snel in contact met een medewerker betreft vragen openstaande rekeningen. Ze hielp me snel en gaf aan waar ik een betalingsregeling kon aanvragen. Ook dit was zo geregeld. Voor mij een prima verzekering

Vastaus yritykseltä VinkVink
Waardeloze verzekering, kosten gemaakt in het buitenland voor medicijnen. Gedeclareerd moet je een eeuwigheid wachten. Word het afgewezen. Vieze vuile oplichters zijn het.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Probeer VinkVink aan te sporen voor wachtlijstbemiddeling, maar na een maand is dit nog niet gelukt. Online een officieel verzoek ingediend, en zou binnen 5 werkdagen iets horen. Na 2,5 week krijg ik een mail dat ik niet bereikbaar zou zijn, en hebben ze de aanvraag afgesloten.
De chatbot werkt niet echt mee op de site, en medewerkers die je via de chat spreekt sturen je links door waar je niks mee kan.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Je kan geen contact met ze krijgen, 9 van de 10 keer is de app buiten bereik. Als je contact met ze wil krijg je er een robot voor. De app is zeer onoverzichtelijk ( als de app het al doet)

Vastaus yritykseltä VinkVink
Heb geen klacht over de zorgverzekering an sich want daar heb ik nul keer gebruik van gemaakt maar ze liegen in je gezicht en negeren je vragen, sluiten zomaar chats en zijn onbereikbaar. Lokken je naar binnen met een cashback en ontkennen achteraf dat dit bestond. Behandelen je als vanalles maar nooit als klant. GA NIET MET ZE IN ZEE.
UPDATE: Mijn reactie op onderstaand antwoord van VinkVink —> ik heb contact gehad met een medewerker na NOA en exact daarover gaat mijn klacht. Zelfs uiteindelijk contact gehad met Menzis telefonisch omdat ik niet verder kwam met VinkVink (tot 2 x toe chat gesloten zonder antwoord) - daar exact hetzelfde tuig dat bij de klantenservice werkt alleen dan telefonisch. Overigens goed te weten dat Menzis gewoon alles van VinkVink kan inzien, zelfs chat. Voor overige mensen met klachten over VinkVink; bel dan Menzis. Dus ja, inderdaad, harde woorden, doch terecht.

Vastaus yritykseltä VinkVink
VinkVink schuift declaraties van december expres door naar januari, zodat klanten onnodig een nieuwe maandpremie moeten betalen. Pure misleiding. De zorg werd in het vorige jaar geleverd, maar ze schuiven het handig door om extra premie te innen in het nieuwe jaar.
En als je daar vragen over hebt? Vergeet het maar. Je komt niet in contact met een medewerker. Alles moet via hun “chatservice” met chatbot NOA — en dat is echt een ramp. NOA begrijpt je niet, geeft standaard-antwoorden, en je wordt opzettelijk in rondjes gestuurd. Dit is geen service, dit is digitale afschuiftechniek.
VinkVink noemt zich ‘modern’, maar wat ze echt zijn:
– Onpersoonlijk
– Onbereikbaar
– Onbetrouwbaar
Alles is gericht op zo min mogelijk contact en maximaal incasseren. Ik raad iedereen aan: begin hier niet aan. Goedkoop lijkt aantrekkelijk, tot je ziet hoe ze je als klant behandelen.
Een zorgverzekeraar die geen zorg toont.

Vastaus yritykseltä VinkVink
VinkVink zorgverzekering is waardeloos omdat;
1;Overzicht vergoede zorgkosten is onoverzichtelijk en is niet actueel.
Ook anuleringen Apotheek facturen zijn na 2 maanden nog niet verwerkt en terugbetaald
2:Eigen risiko overzicht loopt maanden achter.
3:Contactmogelijkheden met hen zijn waardeloos daar de chat onvoldoen/slecht werkt en per telefoon zijn ze ook niet bereikbaar.
4;Contracten met zorgverleners zijn ook niet tijdig rond en voorwaarden voor vergoedingen worden ook nog eens tussentijds gewijzigd

Vastaus yritykseltä VinkVink
Nou eindelijk via een omweg contact gehad met vinkvink, kreeg een medewerker op de chat, en heb mijn verhaal kunnen doen, respect voor deze medewerker.
Dit is mijn 2e jaar dat ik klant ben bij vinkvink. Sinds chatbot Noa er is, is het onmogelijk om in contact te komen met een medewerker. Vind de app op communicatie gebied, WAARDELOOS.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Ruim 2 weken geleden heb ik mijn buitenlandse declaratie ingediend. Wacht nog steeds op een declaratie-overzicht t.b.v. mijn reisverzekering. Volgens mij werken er maar max. 2 mensen op de declaratie-afdeling. Er is een vertraging van minimaal 20 werkdagen. Niet normaal dit! Bovendien alleen via chatbox bereikbaar. Nooit meer Vink & Vink voor mij!

Vastaus yritykseltä VinkVink
Geen melding gekregen dat mijn psycholoog niet gecontracteerd was en ineens een rekening van €2000 gekregen. Kleine letters inmiddels doorgelezen en het is echt een schandalige zorgverzekeraar.

Vastaus yritykseltä VinkVink
They deliberately avoid contracts with most well-known clinics.
As a result, they don’t cover the majority of medical expenses and simply reject claims under the excuse of your contribution.
On top of that, they are the only insurer that does not offer a pregnancy package.
In reality, they exploit clients by providing nothing more than a worthless piece of paper called “Basic Health Insurance.”

Vastaus yritykseltä VinkVink
De app werkt niet. Als je informatie moet opzoeken om te sturen in de chat dan wordt de chat gesloten en kun je opnieuw beginnen. Al je declaraties worden afgewezen zonder reden. Contact krijgen is bijna onmogelijk. Vermijdt Vinkvink als de pest. Dit bedrijf runt duidelijk op zo min mogelijk kosten (bedankt VVD, voor het privatiseren van onze zorg) waardoor de app ongelooflijk slecht geprogrammeerd is. En uiteraard is er alleen een achterlijke chatbot om je te helpen, die nooit je vragen begrijpt.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.