Saanut 1/5 tähteä

⁸Moeilijk contact maken met medewerker, chatten is waardeloos ! Aangezien ze met menzis werken kreeg ik laast dikke rekening ( van Vink Vink) wat blijkbaar niet betaald is terwijl die WEL betaald is!... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Er is geen goede klantenservice en de digitale omgeving werkt niet goed, bijvoorbeeld als je hele eigen risico wordt afgeschreven. Je hebt dan geen mogelijkheid om gespreid te betalen. Ze zeggen dat d... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vraag mij bij deze verzekering af waarom ik elke maand premie betaal. Bijna niks dekkend, nu weer rekening gekregen van €236,- waar €12,- van wordt vergoed! Nooit aan Vink Vink (Menzis) beginnen, smer... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

I never had any issues with them when it comes to my insurance. But I do want to note that their chatbot is poorly made and you can never really reach a real customer service agent. It needs to be bet... Näytä lisää

1. Sairausvakuutusyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Scherpe premies, goede zorg. Dat is zorgverzekeraar VinkVink. Regel je zorgverzekering snel en makkelijk. Gewoon online.

1,3

1 tähti

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

1 ster is eigenlijk nog teveel voor…

1 ster is eigenlijk nog teveel voor deze verzekeraar.
- Voor vragen kun je niemand bereiken alleen met de online chat.
- Facturen zijn niet duidelijk aangegeven.
- Vanuit de verzekering wordt vrijwel niks betaald. Je draait zelf op voor alle kosten.
Kortom ze laten het mooier lijken dan het is. Alles behalve een goede verzekeraar voor studenten!

24. joulukuuta 2025

Hi Tess,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze verzekering. Graag licht ik de punten toe die je noemt.

VinkVink is een digitale zorgverzekering, waardoor je onze klantenservice via de online chat bereikt. Tijdens kantooruren kun je in de chat altijd vragen om een medewerker, zodat je persoonlijk wordt geholpen door een collega van de klantenservice.

Het is heel begrijpelijk dat je duidelijk wilt zien waar een rekening precies over gaat. In Mijn VinkVink kun je dit terugvinden. Onder Openstaande rekeningen klik je op Alle rekeningen tonen. Staat er een bedrag open, dan zie je dit onder Nog te betalen rekeningen. Klik je daarop, dan zie je of het gaat om eigen risico, eigen bijdrage of premie. Door verder te klikken op de nota krijg je een extra toelichting.

Je geeft ook aan dat de vergoedingen niet aansluiten bij je verwachtingen. De dekking van de Basisverzekering wordt door de overheid bepaald en is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. Voor aanvullende verzekeringen mogen verzekeraars zelf de inhoud bepalen. VinkVink biedt een beperkt aantal aanvullende pakketten aan. Het blijft daarom belangrijk om te kijken of deze aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. Meer informatie vind je hier: https://www.vinkvink.nl/zorgverzekering/aanvullende-verzekering..

We vinden het belangrijk dat je een verzekering kiest die past bij jouw zorgbehoeften. Mocht je vragen hebben of graag advies willen, dan staan we klaar om met je mee te denken.

Met vriendelijk groet,

Vreselijke klantenservive

Gelukkig kan ik naar een andere zorgverzekering. Vreselijke klantenservice!!!, als ze tijdens het chatten er niet uit komen, verbreken ze gewoon de chat dan moet je weer via de chatbot een medewerker waar je mee kunt chatten, vaak wordt de verbinding zomaar verbroken, zodat je het dan maar geïrriteerd en boos opgeeft. PURE FRUSTRATIE!! DIE KLANTENservice!!
VOOR MIJ NOOIT MEER vinkvink!!!

Beste Jeanette,

er is voor mij geen toekomst chat bij vinkvink! NOOIT MEER!!
Kijk eens bij andere revieuws, deze consumenten melden hetzelfde, het ligt niet aan de app, maar aan de medewerkers van de klantenservice, welke service??

23. joulukuuta 2025

Goedemorgen,

Wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze chat. Dat je meerdere keren uit de verbinding werd gegooid en opnieuw via de chatbot moest beginnen, klinkt ontzettend frustrerend. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan.
Dank dat je dit met ons deelt. Ik geef je signaal intern door zodat we dit kunnen onderzoeken. Mocht je de chat via de app zijn gestart, probeer het in de toekomst eens via de browser, dat werkt vaak stabieler. Tijdens kantoortijden kun je in de chat altijd direct vragen om een medewerker, zodat je direct wordt doorgeschakeld naar een beschikbare collega.

App van vinkvink

Wat een gebruiks onvriendelijke app.
Probeerde van maand betaling naar jaarlijkse betaling te gaan. Echt niet te vinden in de app. Er zit niet eens een zoek functie in. Dit is bij de meeste app's standaard.

22. joulukuuta 2025

Hi Jos,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze app.
Je kan je betaaltermijn wijzigen via Mijn VinkVink via onderstaande link:
Je suggestie met betrekking tot de zoekfunctie breng ik intern onder de aandacht. Bedankt voor deze feedback!

Saanut 1/5 tähteä

De vergoedingen zijn slecht goedkoop is duurkoop

De vergoedingen zijn slecht
Ik heb limphoedeem door mijn borstbesparende operatie ervaar hierdoor enorme klachten waardoor ik door de oncologie een verwijzing kreeg voor oedeemfisio bij een gespecialiseerde oncologiese therappeut bij de intake kwamen we er bij toeval achter dat Vink Vink geen vergoedingen geeft.
In tegenstelling tot Zilverenkruis ,verder heb ik ortopedische zolen en ben brildragend .
Zolen worden niet vergoed bril dan moet je als t ware blind zijn wil je een vergoeding kunnen krijgen .
Bereikbaarheid chat ik vroeg altijd meteen na een medewerker maar heeft na mijn inziens geen meerwaarde.
Conclusie Vink Vink is geschikt voor basiszorg maar als je meer mankementen krijgt en ouder wordt is deze verzekering zeer ongeschikt
Geschikt voor 18 plus tot 40 jaar mits je dus geen gezondheids klachten krijgt
Zeer ongeschikt voor senioren

19. joulukuuta 2025

Hi Manni,

Je hebt nogal een weg afgelegd, begrijp ik uit je bericht. Heel logisch dat je zorgverzekering dan een belangrijke rol speelt.

VinkVink is een digitale zorgverzekering met een scherpe premie en online klantenservice. Dat betekent ook dat we keuzes hebben gemaakt in de vergoedingen binnen onze aanvullende verzekeringen. Zo worden orthopedische steunzolen en brillen inderdaad niet vergoed vanuit onze aanvullende pakketten.

Je geeft ook aan dat oedeemtherapie niet wordt vergoed. In sommige situaties kan deze behandeling wel vanuit de Basisverzekering worden vergoed, vanaf de 21e behandeling. Meer informatie vind je hier: https://www.vinkvink.nl/vergoedingen/f/fysiotherapie-vanaf-18-jaar-chronisch. . De behandelaar bepaalt uiteindelijk of er sprake is van een chronische indicatie.

Iedere situatie is anders en het is belangrijk om een zorgverzekering te kiezen die past bij jouw persoonlijke zorgbehoeften. Mocht je vragen hebben of advies willen, dan staan we altijd klaar om met je mee te denken. https://www.vinkvink.nl/contact

Saanut 5/5 tähteä

Ik moet een uithaalbare gebitsprotese…

Ik moet een uithaalbare gebitsprotese hebben voor mijn bovenkaak. Daar zit nu voor de helft een brug die er nu denk ik al 20 jaar zit en een uithaalbare gebits protese. Die brug moet eruit en daarvoor een gehele bovengebitsprotese. Ik zat bij de Ohra die vergoed alleen gebitten door ongeluk is gebleken. Ik ging naar Dentalclinique voor de 1ste keer. Er werden foto's ( 10min) gemaakt en n gesprekje met een tandarts (10 min). Ik moest meteen betalen, contant of met bankpimpas. € 286-- Dat vond ik al bizar. Ik stuurde de factuur naar Ohra, het werd NIET vergoed! Ik moest een aanvullende tandarts verzekering hebben. Maar wat vergoedt hun aanvullende tandartsverzekering? Alleen controle en mondhygiënist. Toen ben ik ga zoeken en kwam bij vinkvink die gewoon alles vergoed in de basis. Inderdaad ging dat niet makkelijk maar de aanhouder wint.
Aan de chatbot gevraagd naar een medewerkster en met haar alles geregeld. TOP!

3. joulukuuta 2025

Hi Sonja,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Vervelend dat er veel onduidelijkheid is geweest bij je vorige verzekeraar. Fijn om te lezen dat je via onze chatbot bij een collega bent uitgekomen en goede hulp hebt gekregen! Daar doen we het voor!

Op naar een goed 2026! :)

Service is slecht

Service is slecht, ik werd constant uit de chat gegooid. Waardoor ik telkens opnieuw met een nieuwe medewerker moest spreken.

12. joulukuuta 2025

Hi Tijs,

Wat vervelend om te horen dat je steeds uit de chat werd gegooid en daardoor telkens opnieuw je verhaal moest doen. Ik kan me voorstellen dat dit frustrerend is. Ik breng je signaal intern onder de aandacht! Mocht je de chat vanuit de app gestart zijn, dan wil ik je vragen om in de toekomst een te proberen om te chatten vanuit de browser. Hopelijk ervaar je dan minder problemen!

waardeloos

Ik probeerde vandaag een declaratie via de app in te dienen. Niet te doen! De helft van de app tekst is nauwelijks te lezen, kon niets uploaden oid en toen ik hulp wilde was het druk en kon ik op een ander tijdstip het opnieuw proberen. Zo'n stomme robotchat ding dat nooit begrijpt wat je zegt!

11. joulukuuta 2025

Goedemorgen Jolanda,

Wat vervelend om te lezen dat het declareren via de app moeizaam is verlopen! Op basis van je bericht kan ik niet zo goed plaatsen wat er precies gebeurd is. Logisch dat je dan ook even om hulp ging vragen. Wil je misschien een nieuwe poging wagen via onze chatbot? https://www.vinkvink.nl/contact
Als je vraagt om contact met een medewerker, dan wordt je tijdens kantooruren, doorgeschakeld naar een collega van de klantenservice.

Wat een WAARDELOZE instelling

Wat een WAARDELOZE instelling! ‘Vink Vink heeft alleen(❗️) een chatfunctie’, krijg ik als antwoord/ oplossing(!!) op mijn vraag 🤣👶🏼 WAT EEN ONVOLWASSEN instelling?!?! Dus onze vraag blijft ONBEANTWOORD, want je moet vooral chatten MET EEN ROBOT als je NA EEN HALF UUR eindelijk iemand persoonlijk krijgt, KAN DIE PERSOON JOU NIET HELPEN: 2 vragen in 1 JAAR… beide onopgelost!! 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 Dus persoonlijk bellen OF MAILEN ..KUN JE NÍÉT MET HUN??!!

8. joulukuuta 2025

Goedemiddag,

Wat jammer om te horen dat je geen prettige ervaring hebt gehad met mijn bereikbaarheid en service.

VinkVink is een volledig digitale zorgverzekering. Je kunt je vragen stellen via de chatbot en kom je daar niet uit, dan kun je tijdens kantoortijden worden doorgeschakeld naar een collega van de klantenservice.

Uit je bericht begrijp ik dat ook dit contact niet helemaal naar wens is verlopen. Dat spijt me zeer en ik breng jouw signaal intern onder de aandacht.

Hopelijk geef je VinkVink nog een kans!

Drama deze zorgverzekering

Drama deze zorgverzekering. Geen prijsopgave mogelijk zonder direct een verzekering af te sluiten. Ook geen communicatie mogelijk. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om
voor 2026 hier mijn zorgverzekering af te
sluiten (en nee ik ben niet kaal haha)

7. joulukuuta 2025

Hi Sabine,

Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent over je ervaring met ons. Het is zeker mogelijk om een offerte van ons te ontvangen zonder direct een verzekering af te sluiten. Via vinkvink.nl/premie-berekenen-en-aanvragen kun je het berekenpad doorlopen en op elk gewenst moment kiezen voor “mail mij dit aanbod”.

VinkVink is een volledig online verzekering. Je kunt ons bereiken via onze chatbot en tijdens kantoortijden word je, indien nodig, via de chat doorgeschakeld naar een collega van de klantenservice. We helpen je graag verder!

Mocht je ons toch nog een kans willen geven, dan laten we je graag zien dat het digitaal regelen van je zorgverzekering ook eenvoudig en persoonlijk kan zijn!

Saanut 2/5 tähteä

Ze zijn niet behulpzaam

Ze zijn niet behulpzaam. Bij een belletje of chat bericht met een vraag, wordt je er op gewezen dat dit eigenlijk niet de bedoeling is. De reden van de jongeman: budget en service gaat niet gepaard.

11. syyskuuta 2025

Hi Renee,

Vervelend dat je het gevoel hebt dat je niet goed geholpen bent. Bij VinkVink werken we volledig digitaal om de premie zo scherp mogelijk te houden. Dat betekent dat we veel via de app en chatbot doen. Kom je er met de chatbot niet uit? Dan kan je tijdens kantoortijden altijd worden doorgeschakeld naar een collega van onze klantenservice. Vervolgens hoor je natuurlijk correct verder geholpen te worden en dan ook excuses voor het feit dat je dit niet zo hebt ervaren. Ik breng je ervaring intern onder de aandacht!

zorgverzekering 2026 vergelijken

Ik was bezig met een vergelijk voor zorgverzekering 2026, toen kwam ik V&V tegen en dacht laat me eens wat reviews bekijken, mijn god wat een drama is dit. Zelfs de antwoorden op de reviews lijken geautomatiseerd... ik scrol deze bende ff voorbij.

3. joulukuuta 2025

Hi Wil,

Wat jammer dat je ons geen kans geeft. VinkVink is een volledig digitale zorgverzekering, dat betekent dat je alles regelt via de app en chatbot. Sommigen vinden dit heel prettig maar het past niet bij iedereen. Juist door digitaal te werken kunnen we de premie scherp houden. De antwoorden hier zijn niet geautomatiseerd, er zit een echt mens achter! ;) We proberen juist zo goed mogelijk te reageren op reviews en feedback, zodat we kunnen verbeteren.

Bedankt voor het delen van je indruk en hopelijk vind je een verzekering die goed bij je past!

Saanut 2/5 tähteä

App geeft niet de gewenste overzichten

App geeft niet de gewenste overzichten, te weinig filters mogelijk. Aan chatbot heb je niks en met livechat kom ik ook niet verder. Volgende keer maar weer een verzekering met telefonische bereikbaarheid.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä VinkVink

Bedankt voor het delen van je ervaring en de feedback. Jammer om te lezen dat de app niet volledig aansluit bij je wensen. Welke opties of filters mis je precies? We horen dat graag, zodat we dit kunnen meenemen in verbeteringen. Heb je de tutorial met uitleg over de app al doorlopen? Die kan soms helpen om meer uit de functies te halen.

Wat betreft de bereikbaarheid, bij VinkVink werken we digitaal via onze chatbot Noa. Lukt het beantwoorden van je vraag niet via de chatbot, dan kun je tijdens kantoortijden altijd vragen om contact met een medewerker, je wordt dan doorgeschakeld naar een collega van de klantenservice. We helpen je graag!

Saanut 1/5 tähteä

Van het kastje naar de muur

Stiefdochter is 18 jaar en ontving vóór haar 18e verjaardag jeugdhulp/GGZ. Na haar 18e verjaardag is haar behandeling voortgezet door dezelfde behandelaar, op basis van de Regeling overgang Jeugdwet naar ZVW bij bereiken 18 jaar.

De declaraties worden echter allemaal afgewezen ivm verkeerde diagnosecodes. De zorgverlener neemt contact op met VinkVink (die kunnen wel bellen), maar komen niet verder.

Via de chat sturen ze mij terug naar de behandelaar, omdat die het moet oplossen. De behandelaar wil geen contact meer opnemen omdat ze er al teveel effort hebben ingestopt.

Mijn zorg ik stopgezet en ik moet 1000en euro's zelf betalen. Geen idee wat ik nu moet.

27. marraskuuta 2025

Hi Roy,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je zo van het kastje naar de muur gestuurd wordt en dat er zoveel onduidelijkheid is rondom de declaraties van je stiefdochter. Dat is natuurlijk niet hoe het zou moeten gaan en ik snap dat dit heel frusterend is.

Het klopt dat de zorgverlener de juiste diagnosecodes moet aanleveren en er bij vragen/problemen rechtstreeks contact met ons opgenomen kan worden. Dit aangezien het om een rechtstreekse declaratie gaat. Dit proces verloopt niet helemaal naar wens begrijp ik en het is natuurlijk niet de bedoeling dat jullie hier middenin komen te zitten.

Wil je (nogmaals) contact opnemen met onze klantenservice en in dit chatgesprek aangeven dat je een klacht wilt indienen? De collega zorgt dan dat alle informatie wordt doorgespeeld naar onze afdeling klachten zodat zij jullie verder kunnen helpen!

Saanut 1/5 tähteä

Na een half jaar pas contact opnemen???

Hoe is het mogelijk dat ik pas na een half jaar een brief van jullie ontvang over mijn auto-ongeluk? Een ongeluk dat niet eens mijn schuld was. Zes maanden hoor ik niets….

Jullie verwachten óók nog dat ik mijn hele herstel-/herben-proces bij jullie aanlever. Iets wat ik allang en probleemloos bij een ándere partij heb geregeld.

22. marraskuuta 2025

Hi Britte,

Wat heftig dat je betrokken bent geraakt bij een ongeval! Altijd gigantisch schrikken natuurlijk. Ben je inmiddels goed hersteld?

Wanneer iemand betrokken is geraakt bij een ongeval, dan vragen wij altijd om melding te maken bij ons. Dit kan gemakkelijk online. Zie: https://www.vinkvink.nl/schade-verhalen
Onze intentie is vooral om te helpen/adviseren en om te kijken of eventuele kosten verhaalt kunnen worden op een andere partij.
Ik kan niet goed plaatsen waarom je pas na een half jaar bericht van ons hebt ontvangen. Heb je destijds wel zelf melding bij ons gemaakt?
Neem gerust contact op met onze klantenservice zodat we je in contact kunnen brengen met onze afdeling "verhaal". Zij kunnen je het beste een toelichting geven!

Veel sterkte nog gewenst.

Saanut 1/5 tähteä

Oplichting door Vink Vink bij overstap zorgverzekeraar.

Was vorig jaar verzekerd bij VGZ en stapte over naar Vink Vink die samen met Scoupy je 30 euro beloofde bij deze overstap. In eerste instantie kreeg ik die 30 euro maar later werd dit geld weer afgeboekt van mijn account. Veel mailverkeer maar totaal geen oplossingen. Voel me opgelicht door Vink Vink.

7. heinäkuuta 2025

Hi Leo,

Wat vervelend om te lezen dat de uitbetaling van de beloofde €30,- niet naar wens is verlopen. Deze "overstap cadeautjes" werden in het verleden aangeboden door de vergelijkers en zij zijn dan ook verantwoordelijk voor de uitbetaling. Hier staan wij verder buiten. Ik wil je dan ook adviseren om (nogmaals) contact op te nemen met de vergelijker.

Saanut 1/5 tähteä

Ben heel blij dat ik er binnenkort weg…

Ben heel blij dat ik er binnenkort weg ben. Wat een slechte klantenservice zeg!!!!!!!
Niet te bereiken, Noa begrijpt niks en als je om een medewerker vraagt dan sta je in de wacht tot je er wordt uitgegooid. Nooit deze verzekering afsluiten dan maar wat meer betalen voor een wel bereikbare klantenservice. Kortom niet doen!!!!!

18. marraskuuta 2025

Hoi Wilma,

Wat jammer om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt met onze klantenservice.

Bij VinkVink werken we volledig digitaal via onze chatbot Noa. Kom je er met Noa niet uit, dan kun je tijdens kantoortijden worden doorgeschakeld naar een collega. Dat dit bij jou niet naar wens is verlopen, spijt ons oprecht. Je signaal nemen we serieus en breng ik intern onder de aandacht!

Saanut 1/5 tähteä

Wederom een bedrijf dat louter werkt…

Wederom een bedrijf dat louter werkt met een chatbot. Niet zo maar een chatbot, maar net als bij Oxxio eentje met een flink character limit. Je kunt je dus nauwelijks verwoorden, waardoor niks begrepen wordt. Terugbellen doen ze ook niet aan. Ik wist van te voren dat het digital only zou zijn e.d., maar zo erg als dit is te absurd voor woorden. Zolang alles goed loopt, zal dit geen probleem zijn, totdat je zoals bij mij met een zieke huisarts wordt geconfronteerd en nergens anders geholpen wordt. Loop al 3 weken rond met klachten, maar wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb ook medicatie die van levensbelang is, dus dit kan nog leuk gaan worden. Ik zet hierom a.s. maandag al mijn betalingen stil. Geen zorg = geen nota. Ik heb zo'n vermoeden dat ik dat wel ineens gebeld kan worden.

*EDIT: Aangezien ik gedwongen werd de app te installeren, schrok ik behoorlijk toen ik zag dat er nog 150+ euro open stond aan eigen risico. Snel even alle afschrijvingen opgeteld, waaruit bleek dat de 385 euro (zoals ik al dacht) allang was voldaan. Alsof er niet al genoeg redenen waren om al die apps aan je voorbij te laten gaan.

14. marraskuuta 2025

Hoi Sander,

Wat vervelend om te lezen dat je geen prettige ervaring hebt met VinkVink. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je het gevoel hebt dat je niet goed geholpen wordt door onze chatbot.

Bij VinkVink werken we inderdaad volledig digitaal via onze chatbot Noa. Kom je er met Noa niet uit? Vraag dan via de chatbot om contact met een medewerker, dan word je tijdens kantoortijden doorgeschakeld met een collega. Gezien de situatie die je omschrijft kan ik me voorstellen dat contact met een collega wel even prettig is.

Je geeft tevens aan dat je het eigen risico via onze app hebt bekeken en dat je het gevoel hebt dat we teveel eigen risico in rekening hebben gebracht. Goed dat je dit in de gaten houdt! Heb je de behandeldata op de nota's gecontroleerd, soms krijg je in de loop van 2025 nog eigen risico van 2024 in rekening gebracht waardoor het kan lijken alsof je teveel betaalt. Mocht dit niet het geval zijn en er echt teveel eigen risico zijn berekend, bespreek dit dan met de chat collega. Dan zoeken we het graag voor je uit!

Saanut 1/5 tähteä

Contact via chat is vreselijk

Contact via chat is vreselijk. De chatbot snapt nauwelijks iets. Heel frustrerend om telkens een andere vraag te moeten formuleren en vervolgens alleen algemene antwoorden te krijgen die samenvattend zeggen: zoek het maar uit. Heel moeilijk om via een medewerker te chatten die overigens ook een soort chatbot robot werkwijze krijgen opgedragen. Laatste keer deze Menzis onderneming.

10. marraskuuta 2025

Goedemorgen Ed,

Wat vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring hebt met onze chatbot Noa. VinkVink werkt inderdaad met digitale dienstverlening, contact met onze klantenservice verloopt dan ook altijd via Noa. Kom je er met Noa niet uit, dan is het inderdaad altijd mogelijk (om tijdens kantoortijden) doorgeschakeld te worden met een collega. Dit contact is ook niet helemaal naar wens verlopen begrijp ik, dit signaal breng ik dan ook intern onder de aandacht!

Bedankt voor het delen! Jouw ervaring helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Ontzettend klantonvriendelijk en star

Werkelijk alles wordt er aan gedaan om te zorgen dat je totaal gedemotiveerd wordt om in contact met ze te treden en er is alles aan gelegen om je vooral niet te helpen. Denken niet mee. Chatbots zijn een nachtmerrie. “Computer says no” vibes. Na dit jaar snel hier weg en naar een normale zorgverzekeraar

10. marraskuuta 2025

Hi Dees,

Wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over onze klantenservice.

Bij VinkVink hebben we gekozen voor digitale dienstverlening. Een chatbot die 24/7 beschikbaar is en via onze online omgeving regel je de meeste zorgverzekeringszaken gemakkelijk zelf! Kom je er met onze chatbot Noa niet uit of wil je liever even persoonlijk contact? Vraag dan gerust aan Noa om je door te schakelen met een medewerker. Tijdens kantoortijden word je chat dan doorgezet naar een collega. We helpen je graag!

Het slechtste verzekering ooit

Het slechtste verzekering ooit! Ik kon ze niet bereiken, ze verschuilen zich achter chatrobots, ik kan niets declareren. Ze hebben het volledige bedrag van mijn eigen risico afgetrokken en bovendien moest ik alle medicijnen zelf betalen. Toen mijn eigen risico afliep, hebben ze me alles aangerekend wat ze maar konden stelen!

6. marraskuuta 2025

Hallo Indy,

Wat vervelend om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. Dat is absoluut niet de bedoeling. Ik begrijp dat het frustrerend is als je het gevoel hebt dat kosten niet duidelijk zijn of dat je ons niet goed kunt bereiken.

Ik kan hier niet in je persoonsgegevens kijken, wel kan ik je een algemene uitleg geven.

Bij VinkVink werken we met een digitale aanpak, je kan inderdaad alleen met ons chatten. Als je er met chatbot Noa niet uitkomt kan je in het gesprek naar een medewerker vragen. Tijdens kantoortijden word je dan doorgeschakeld naar een beschikbare collega.

Declareren kan bij VinkVink via de app, of via Mijn VinkVink. Je logt in met je Digi-D, kiest voor declareren en selecteert de juiste verzekerde. Vervolgens vul je de gevraagde informatie in en upload je een foto of PDF van de rekening. Klink vervolgens op verstuur declaratie en je bent klaar😊.

Iedereen van 18 jaar en ouder heeft een verplicht eigen risico van €385 per jaar. Dit betekent dat je de eerste €385 van zorgkosten uit de basisverzekering zelf betaalt. Zodra dit bedrag volledig is verbruikt, vergoeden wij de kosten verder volgens je polis. Geneesmiddelen die we vergoeden uit de basisverzekering vallen ook onder het eigen risico. Hier vind je meer informatie: Vergoeding geneesmiddelen | Vhttps://www.vinkvink.nl/vergoedingen/g/geneesmiddelen?s_st=geneesmiddelen&s_hl=0&s_stt=1inkVink

Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, mag je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Jessy
VinkVink

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin