vidaXL Arvostelua

237
TrustScore 2.5/5 tähteä

2,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Pirkome dvi lovas. Pirmiausia nuotraukų atitikimas realybę labai mažas, o antra lovos surinkimas buvo neįmanomas nes varžtų vietos ant vienų pagaliukų ir ant rėmo neatitiko visiškai... Visaip kaip dėl... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ordered a table, when it arrived I found out that it is very different from the one shown in the photos. Looked like it was assembled from pieces of wood that come from trash. size of planks - diffe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Greitas atsakymas į klausimus, mandagus ir aiškus bendravimas, galimybė sumokėti pristatant prekę, nemokamas pristatymas, grąžinimo garantijos - tai dalykai, kurie Jus daro patraukliais pirkėjui, esu... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

vidaXL yra tarptautinis internetinis mažmenininkas, kuriame gali rasti visko, ko reikia tavo namams, sodui, garažui ir „pasidaryk pats“ projektams. Mūsų koncepcija grindžiama plataus gaminių asortimento siūlymu, leidžiančiu žmonėms išleisti mažiau. Naudodami paprastus sąnaudų mažinimo sprendimus, kurie nedaro neigiamos įtakos gaminių kokybei, savo gaminius galime padaryti prieinamus kuo didesniam žmonių skaičiui. Visi procesai nuo produktų kūrimo ir pirkimo, rinkodaros ir pardavimo, logistikos ir klientų aptarnavimo yra mūsų rankose. Tokiu būdu mes visiškai kontroliuojame savo produktų funkcionalumą, kokybę ir išlaidas.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(237)

39 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

dėl pvm ir netinkamo prekės aprašymo.

Esame imonė pvm moketojas,nepavyko gauti normalios pvm saskaitos faktūros su 0 pvm,
taip pat gauta prekė nebuvo identiska nurodytaoms
charakteristikoms ja perkant.užsakymo nr. 0370000198585.

9. helmikuuta 2024

Gerbiamas Albertas Petkevicius,
Atsiprašome už susidariusią situaciją ir sukeltus nepatogumus.
Susisiekite su mumis tiesiogiai ir nurodykite savo užsakymo numerį, kad galėtume jums padėti.
Laukiu jūsų atsakymo.

Too BAAAD

I bought a chest of drawers on this site, it arrived dirty and broken, disgusting quality for the money. It’s also funny that their technical support offered to leave me the broken chest of drawers for an additional 13 euros. I don't recommend working with these guys.

5. maaliskuuta 2024

Dear Виталик Бондарь,
We apologize for the situation and the inconvenience caused.
Please contact us directly with your order number so we can assist you.
Awaiting your reply.

Very poor quality

Very poor quality, all bed frame looked like made out of paper, black paint peeled off

1. joulukuuta 2023

Dear Saule Skverneviciute,
We apologize for the situation and the inconvenience caused.
Please contact us directly with your order number so we can assist you.
Awaiting your reply.

Geros pstikimos prekės

14. helmikuuta 2024

Gerbiamas kliente,

Ačiū už tavo komentarą. Mūsų tikslas yra pateikti jums aukštos kokybės produktus. Tikimės, kad mūsų gaminys suteiks jums daugiau gražių įspūdžių. Linkiu jums labai smagios dienos.

Lisa – vidaXL

1 kėdė

1 kėdė, po kelių dienų , suplyšo virvė per rėmo apsukimą.
Dar viena kėdė sulūžo pirmą dieną naudojant. Nulūžo koja per suvirintą vietą.

24. tammikuuta 2024

Gerbiama Ema Benešiūnienė,
Atsiprašome už susidariusią situaciją ir sukeltus nepatogumus.
Susisiekite su mumis tiesiogiai ir pateikite užsakymo numerį, kad galėtume jums padėti.

Saanut 2/5 tähteä

Shelves didn't for for me

Shelves didn't for for me. Filled the return claim with robot on vendor's website and never received any response and instructions.

11. tammikuuta 2024

Dear Ula Ten,
We apologize for the situation and the inconvenience caused.
Please contact us directly with your order number so we can assist you.Awaiting your reply.

Shelfs look great

Shelfs look great. Installation is easy, but can bear little weight and is not suitable for books. They drooped a little even after several things on them that don't even weigh 7kg but are written to hold up to 10kg. The shelves should also be secured at the ends so they will stay level.

28. tammikuuta 2024

Dear Customer,

Thank you for taking the time to leave feedback about your experience!
We strive every day to improve the quality and services and provide you with the best experience.
Please do not hesitate to contact us if you have any further questions.
Have a nice day.

Best regards,
Lisa vidaXL

Saanut 1/5 tähteä

Daugiau nebepirksiu ir kitiems…

Daugiau nebepirksiu ir kitiems nerekomenduoju. Užsakius kėdė 3 savaites laukiau, parašiusi kada galima tikėtis gauti nesulaukiau jokio atsakymo. Tuomet jau bandžiau susisiekti per svetainę ir mane patikino, kad siunta pristatyta, nors niekas nepristatė ir net neinformavo, kad vėluos. Iš naujo padarė užsakymą finale kėdę gavau 5sav po užsakymo.

9. marraskuuta 2023

Gerbiama Evelina,

Užsisakiau tv komodą

Užsisakiau tv komodą. Atvežė supakuota, nepažeista pakuotė, nesuplyšusi. Bet atidarius dėžę buvo įskilusios dvi dalys, manau,kad tokią atsiuntė tyčia. Negalėjo transportuojant, nepažeidžiant dėžės įskilti dvi plokštės. Tv komoda nebrangi, bet esu nusivylusi šia internetine parduotuve, nors ir gavau 15 eurų kompensacija. Pirmas ir paskutinis pirkinys iš vidaxl.lt el.parduotuvės.

8. tammikuuta 2024

Gerbiama Vika Waitiki,

Thank you

Everything ok 100 %, thank you and till next time.

20. tammikuuta 2024

Dear Irena Ilić,

Thank you for your feedback!

We're delighted to hear that you had such a positive experience with our company and that our services exceeded your expectations.

We are always keen to answer any questions you have. Please always feel free to reach out to us.

Sincerely,

good job

good job, good luck

26. tammikuuta 2024

Dear Lena Jelena,

Thank you for your order.

We’re thrilled to hear that you enjoyed our products. It made our day!

We look forward to welcoming you back to vidaXL in the near future.

Yours sincerely,
Gaivon - vidaXL Team

Saanut 3/5 tähteä

Kokybe

Su pristatymu viskas gerai, bet nusiviliu kokybe. Baldo plokštės visiškai nekokybiškos, kai kurios subraižytos. Vienoje net nebuvo skylių, reikalingų tvarkingai surinkti baldą. Gręžiant skyles, vos prilietus, plokštė iš karto trupa. Rašytas laiškas dėl kokybės.
Galiu tik pagirti už tai, kad atsižvelgta į parašytas pastabas ir operatyviai sureaguota bei bandoma išspręsti problemą. Ačiū už tai.

12. joulukuuta 2023

Gerbiama Lina Mitrofanienė,

Prekė kokybiška

Prekė kokybiška, atitinka aprašymą, viskas puiku. Lengva užsisakyti, viskas konkretu patikima ir greita.

22. joulukuuta 2023

Brangusis Alma Sakaviciene,

Mes taip dėkingi, kad jūs pasiėmėte laiko dalintis savo atsiliepimais su mumis.

Mes vertiname jūsų padėką ir džiaugiamės girdėdami jūsų pasitenkinimą mūsų paslaugomis ir produktais.

Laukiame, kad artimiausioje ateityje jūs sugrįžtumėte į vidaXL.

Atvirai,
wyche - vidaXL

Preke pristatyta

Preke pristatyta , viskas puiku.

15. joulukuuta 2023

Mielas Gedvidas Lazauskas,

Dėkojame, kad pasirinkote vidaXL.

Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas, todėl džiaugiamės girdėdami, kad esate patenkinti mūsų produktais. Džiaugiamės galėdami suteikti jums greito pristatymo paslaugą.

Nekantriai laukiame, kada vėl pasimatysime.

Gaivon - vidaXL komanda

Saanut 5/5 tähteä

Pakankamai greitas ir aiškus problemos…

Pakankamai greitas ir aiškus problemos sprendimas.

8. tammikuuta 2024

Labas,
Dėkojame, kad pasirinkote vidaXL.

Labai džiaugiamės galėdami jums padėti ir vertiname jūsų paslaugos pripažinimą.

Nekantriai laukiame, kada vėl pasimatysime.

Pagarbiai
Gaivon - vidaXL komanda

Gavau brokuotą prekę

Gavau brokuotą prekę, nepavyksta susitarti dėl prekės keitimo.

27. marraskuuta 2023

Gerbiama Danguolė,
Dėkojame, kad skyrėte laiko mūsų svetainei įvertinti.
Atsiprašome, kad gavote nekokybišką prekę.
Susisiekite su mumis tiesiogiai mūsų el. pašto adresu ir pateikite savo užsakymo numerį, kad galėtume jums padėti.

Saanut 5/5 tähteä

daug bendravau su jūs įmone perkant ir…

daug bendravau su jūs įmone perkant ir atsisiunčiant prekes. Visad buvau išklausyta ir man atsakyta. Esu patenkinta preke ir aptarnavimu. Ačiū

1. joulukuuta 2023

Gerbiamas kliente,
Dėkojame, kad skyrėte laiko ir palikote atsiliepimą apie savo patirtį!
Dėkojame už komplimentą ir džiaugiamės galėdami išgirsti, kad esate patenkinti mūsų paslaugomis.
Linkime puikios dienos!
Deisė

Clear descriptions

Clear descriptions, easy checkout

6. joulukuuta 2023

Dear Customer,

Thank you for taking the time to rate us and share your experience with our customers.
We are very pleased to hear that you are satisfied with the product.
We wish you a lot of joy and say see you soon.

Best regards,

Lisa Vidaxl team

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin