Fiets is kwalitatief zeer goed. Levering kon ik enkel een datum kiezen maar moest ik dan de hele dag beschikbaar zijn (pas de dag zelf of laat de dag voordien kreeg ik een tijdslot en dit kon ik ook z... Näytä lisää
Recent e-bike gekocht. Zeer vlot bestelling geplaatst, snelle bevestiging via email. Levering thuis al na 5 dagen. Fiets geleverd in grote kartonnen doos, prima. Jammer voorlichtje kapot maar hebben d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bonjour, Je voulais un vélo électrique mais j'avais d'un côté les revendeurs via différents sites qui vende leur unique marque, qui je trouvais manquait d'objectivité. Les magasins traditionnels qui... Näytä lisää
Tweede keer een fiets gekocht bij Upway. Een uitgebreid aanbod die ook steeds veranderd over tijd. Veel uitleg en specificaties beschikbaar. Heb helaas de fiets moeten retouren omdat deze te klein was... Näytä lisää
Ruime keuze en scherpe prijzen
Prijs kwaliteit zeer tevreden, en een héél ruim aanbod. Wij zochten een extra fiets om mee naar het werk te pendelen en vonden de bijna perfecte fiets binnen budget.
Twee opmerkingen waardoor geen 5 sterren:
1. De fiets heeft een terugtraprem, en dit staat niet op de website vermeld. In België is dit minder courant dus wel interessant om te weten.
2. De verzending was initieel fout gelopen - de fiets was meer dan een week vermist. De klantendienst was daarbij irritant nutteloos ook al waren ze zeer vriendelijk - ik kreeg betere info van de transporteur die zei dat ze de fiets nooit ontvangen hadden van Upway. De klantendienst bleef maar beweren dat de fiets onderweg was, terwijl de transporteur de zending geannuleerd had wegens "geen fiets", en de klantendienst kon of mocht duidelijk geen contact opnemen noch met interne diensten, noch met de transporteur. Kan je net zo goed tegen een wit scherm staan praten.
Uiteindelijk wel in orde gekomen en na 14 dagen geleverd, maar voor mijn part mag de "chef klantendienst" op zoek naar ander werk.

correcte en stipte levering
correcte en stipte levering, fiets volledig conform aan de beschrijving. Wat ontbrak: een fietsbel, maar daar gaan we niet over zeuren...

Vlotte levering
Vlotte levering, Het overwegen van aankoop tweedehandse ebike is echt het overwegen waard.

Vastaus yritykseltä Upway Belgium
Tout était conforme à ce qui était…
Tout était conforme à ce qui était proposé. Aucune mauvaise surprise. J'ai testé le vélo récemment et j'ai trouvé que tout fonctionnait très bien.

Zeer tevreden
Zeer tevreden. Ik kocht een mooie fiets aan een aantrekkelijke prijs. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de levering. Mijn fiets werd tiptop afgeleverd thuis door een vriendelijke chauffeur, die ook rustig omging met de spullen bij het uitladen.

Vastaus yritykseltä Upway Belgium
Het was aangenaam uitkiezen en…
Het was aangenaam uitkiezen en bestellen, correct geleverd, retour was geen bezwaar, bij terug ophalen onmiddellijke datum gekregen, afspraak was correct, terug storten van betaling verliep vlot.
Super tevreden.

Great support afterwards
Great support afterwards. There was a problem caused by the transport, but Upway made sure that the bike got repaired very fast.

correcte garantie
april 2025 een Kalkhoff fiets met beperkt aantal km op de teller gekocht via upway. Alles is vlot verlopen, geen klachten.
10 maanden later plots geen beeld meer op de display. Upway gecontacteerd en diagnose laten uitvoeren bij een fietsenmaker uit de buurt. Na goedkeuring van het bestek door upway heeft die een nieuwe display besteld maar helaas, bleek geen communicatie te komen uit de motor. Oplossing: nieuwe bosch motor van >800 eur. Upway heeft beslist dat de herstelling te duur was, en heeft het volledige aankoopbedrag van de fiets teruggestort. We hebben zelf de factuur van de fietsenmaker voor diagnose voorgeschoten maar ook onmiddelijk terugbetaald door upway.
Heel tevreden van de garantie service dus een nieuwe upway fiets besteld. Helaas was de maat en zithouding geen success, deze geretourneerd en een nieuwe fiets besteld via upway. Deze fiets was wel een groot success.
Natuurlijk wel gevloekt en het heeft wel wat loopwerk, zoekwerk naar een nieuwe fiets en inpakwerk van retouren gekost maarja, we zijn vooral blij dat de fietsen met 1 jaar garantie worden verkocht of het was een dure grap.
Enige puntje van verbetering. Altijd vriendelijke respons gehad van de klantendienst maar af en toe ging een "mailketting" wel eens verloren en werd er op een antwoord op een vraag van hen vermoedelijk een nieuw ticket gemaakt wat soms voor wat verwarring zorgde omdat de volledige context van het dossier ontbrak.

Onze stop firma voor E-bikes
Gemakkelijke website, volledige informatie per product en goede zoekfuncties. Concurrentiele prijzen. Zeer vlotte communicatie en zeer goede verzending. Zelf de dienst na verkoop is vlot en fantastisch. Ik raad het iedereen aan

Vastaus yritykseltä Upway Belgium
Vélo neuf au prix d'un reconditionné
Vélo neuf au prix d'un reconditionné, top vélo, livraison ultra rapide,...

Très satisfait du service
Très satisfait du service, l’efficacité et la rapidité!
La livraison n’a pas eu lieu dans le créneau annoncé, mais cela a ete resolu apres un appel

Vastaus yritykseltä Upway Belgium
Très bonne mais l'envoie de 2 vélos et…
Très bonne mais l'envoie de 2 vélos et les sacoches en trois colis en trois jours. Peut mieux faire. Je trouve

Vastaus yritykseltä Upway Belgium
Je suis ravie de l’achat de mon vélo…
Je suis ravie de l’achat de mon vélo cube. Il est tout nouveau, le prix est très interessant ainsi que les conditions de paiement. Très bonne communication avec upway pour la livraison et rapidité du service. Je recommande les yeux fermés 😊

Goed en minder
Goed : betaalbare kwalteitsvolle fiets, snelle levering. Ik had een Trek Domane + slr gen4 gekozen met 465 km op de teller. Minder : bij levering was er toch wel abnormaal veel lakschade, niet van het transport, aan het kader en rond de kettingbladen en cranks.
Minder : geen info over de mogelijkheden van de fiets, zoals het veranderen van het motorvermogen via een app, met name de trek central app.
Ook geen info over het opladen van de batterij voor elektronische schakelen.
Er wordt eigenlijk geen nuttige info gegeven.
Wat wel nog positief is, je kunt achteraf makkelijk en snel communiceren met upway via email en telefoon.
Al bij al positief, maar kan toch beter.

Vastaus yritykseltä Upway Belgium
Conforme à la description, mais il manquait la prise pour le chargeur

Vastaus yritykseltä Upway Belgium
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.