Ze zijn gemakkelijk te bereiken. Je krijgt snelle respons.(email) Doen alle moeite om de door jou gewenste informatie te kunnen verstrekken. Zowel bij aanschaf van een nieuwe object( in mijn geval ee... Näytä lisää
De afstandbediening deed het na 2 maanden niet meer, ik heb contact gehad en zonder problemen krijg je een nieuwe! Ook met andere vragen voor onderdelen je krijgt altijd netjes een bericht en ze hel... Näytä lisää
Na een bezoek aan de winkel, waar ze je veel te lang laten wachten zonder enig systeem van volgorde gaven ze mij de verkeerde onderdelen mee. Toen ik daarover contact opnam werd me verteld dat ik of... Näytä lisää
Eerste rc auto die ik koop werd meteen goed geholpen en we hebben echt een super rc car precies wat we wilde.Ze hebben veel onderdelen een geven goed advies.
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
TopRC is de grootste Modelsport winkel van Nederland & Belgie. Met bijna 1000m2 beleveren wij een grote groep liefhebbers van radiografisch bestuurbare auto's, drones, vliegtuigen, boten, en helicopters. Door het op voorraad hebben van vele artikelen zijn de levertijden van onze producten zeer kort, en kunnen wij snelle service bieden. Ook voor deskundige informatie, of reparatie kun je altijd bij ons terecht. Na het veelvoudig testen van onze producten, kunnen wij je garanderen dat TopRC een schitterend assortiment heeft van zowel bekende, als minder bekende merken, met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, en staan altijd voor je klaar. Kom dus gerust een langs bij TopRC.
Losplaats 4, 5404NJ, Uden
- 0413-746012
- info@toprc.nl
- toprc.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 42 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
FlopRC
Onze zoon (12) heeft een Traxxas Mini Maxx gekocht, al z'n spaargeld zat erin. Na krap anderhalve maand bleek het tandwiel dat de differentieel aan de voorzijde aandrijft, compleet versleten te zijn. Dat vind ik niet normaal. (Ter vergelijking: hij heeft al langer een FTX Tracer en daar heeft hij geen enkel probleem mee.) Garantie blijkt helaas niet te bestaan bij TopRC; hun reactie: "Garantie dekt helaas enkel geen versleten tandwielen maar enkel elektronische defecten of mechanische defecten die direct uit de doos aanwezig zijn." Ik snap heus wel dat er beperkingen zitten aan garantie op slijtageonderdelen, maar dit is gewoon een slecht onderdeel – ik hoop maar dat dit het enige is.
Dit soort bedragen zitten onder de grens voor rechtsbijstand dus je hebt gewoon pech gehad. Bedenk dus goed waar je aan begint en zeker als het om een kind gaat: bereid het voor op teleurstelling.
Bestelling geplaatst bij TopRC.nl op 5…
Bestelling geplaatst bij TopRC.nl op 5 mei 2026, ondertussen bijna twee weken verder en nog steeds niets ontvangen. Er werd meer dan €10 aangerekend voor verzending + “pakketverzekering”, de bestelling werd zonder tracking verstuurd. Ik heb hun algemene voorwaarden nagelezen en zie nergens een clausule die stelt dat het verzendrisico volledig bij de klant ligt zodra iets verstuurd wordt.
Zeker geen top-ervaring.
ze hebben me goed geholpen bij mijn keuze
ze hebben me goed geholpen bij mijn keuzes
Perfect
Top RC Uden is echt top. Ze hebben me supergoed geholpen en namen echt de tijd voor me. ledereen was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Heel erg genoten van grootassortiment
Heel erg genoten van grootassortiment
En mensenwerks vriendelijk en mooie Rcwinkel
Aucun serieux .à eviter
Fantastische Service!
Vandaag naar de winkel gereden voor een onderdeel voor een van onze boten, al heel wat mail verkeer overheen gegaan maar het werd niet duidelijker, dan maar even met alles wat ik had naar de winkel, voortreffelijk geholpen er werd goed mee gedacht en uiteindelijk het juiste onderdeel gevonden, en heb deze mee gekregen als coulance! Ik zeg top winkel, goede service en echt een hele gave winkel om je jongens hart op te halen
Ik werd zeer goed en snel geholpen en…
Ik werd zeer goed en snel geholpen en de service was uitstekend.
Ik heb een bestelling gedaan op 12…
Ik heb een bestelling gedaan op 12 maart onderdelen voor nitro rc en het is inmiddels 23 april dus ben niet zo tevreden over toprc ze laten ook niets weten dus ben ik er niet zo tevreden over.
Vriendelijke, snelle en effectieve klantenservice
Na het ontvangen van mijn Losi LMT Mini bleek de batterij dead on arrival (1,25V terwijl 6V de ondergrens is). Ik had om 11:40 een mail gestuurd met daarin een foto van de waarde van de multimeter. 5 minuten later had ik het eerste bericht terug en om 12:08 had ik een orderbevestiging voor een vervangende accu.
Ontzettend snel, effectief en vriendelijk geregeld.
Ben zeer goed en snel geholpen en een…
Ben zeer goed en snel geholpen en een heel goede servise
Top service
Helaas een verkeerde laadkabel mee gekregen bij mijn bestelling, maar toen ik daarvoor belde hebben ze binnen het uur nog een ander opgestuurd.. foutjes kunnen gebeuren maar ze lossen het keurig en snel op!
Fantastische service
Fantastische service! De zoon had lang gespaard voor z’n Volantex RC vliegtuigje maar bij de eerste vluchten bleek er een probleem te zijn met de propeller. Binnen de paar dagen kregen we meteen een nieuw toestel in de bus. Zoon blij en ik dus ook! Bedankt
Top ervaring
Top ervaring. Heel erg behulpzaam! Ook altijd heel snel!
Ik kan deze webshop niet aanraden
Ik kan deze webshop niet aanraden. De klantenservice is geweldig tot aan de aankoop. Twee weken geleden een pakket retourneert op dezelfde dag van levering, tot op heden geen terugbetaling en ik wordt ook genegeerd. Ook is de voorraad informatie misleidend, op voorraad betekent niet op per se op voorraad. Je krijgt dan na de order een bericht met informatie dat het product niet op voorraad is, of op backorder. Zo heb ik 1 april een bestelling gedaan waar alles op voorraad was, maar later kreeg ik een bericht dat er een aantal artikelen niet op voorraad waren, maar 3-7 dagen levertijd hadden. Zijn nu 15 dagen verder, niets meer vernomen. Meerdere mails gestuurd naar klantenservice zonder reactie. Als iemand die zelf actief is in de e-commerce vind ik dit onbegrijpelijk. Op lange termijn behoudt je op deze manier je klanten niet, mij in ieder geval niet.
Geen scam
Ik had een vliegtuig besteld maar hij ging na de eerste vlucht kapot heb een nieuwe gekregen binnen de 3 werkdagen
Defect netjes opgelost
Er was een defect wat eigenlijk geen garantie was. Ze hebben meteen geschakeld met de leverancier en in een ochtendje, hebben ze toch iets geregeld met de leverancier.
Top!
Het is er soms erg druk in de winkel…
Het is er soms erg druk in de winkel waardoor een klein onderdeel kopen wat meer tijd kost, weinig aan fpv onderdelen te krijgen. Voor de rest hebben ze eigelijk alles, en zijn de medewerkers behulpzaam en vriendelijk. Prima rc shop.