TopRC.nl Arvostelua

5 497
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ze zijn gemakkelijk te bereiken. Je krijgt snelle respons.(email) Doen alle moeite om de door jou gewenste informatie te kunnen verstrekken. Zowel bij aanschaf van een nieuwe object( in mijn geval ee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De afstandbediening deed het na 2 maanden niet meer, ik heb contact gehad en zonder problemen krijg je een nieuwe! Ook met andere vragen voor onderdelen je krijgt altijd netjes een bericht en ze hel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na een bezoek aan de winkel, waar ze je veel te lang laten wachten zonder enig systeem van volgorde gaven ze mij de verkeerde onderdelen mee. Toen ik daarover contact opnam werd me verteld dat ik of... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerste rc auto die ik koop werd meteen goed geholpen en we hebben echt een super rc car precies wat we wilde.Ze hebben veel onderdelen een geven goed advies.

1. Pienoismallikauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

TopRC is de grootste Modelsport winkel van Nederland & Belgie. Met bijna 1000m2 beleveren wij een grote groep liefhebbers van radiografisch bestuurbare auto's, drones, vliegtuigen, boten, en helicopters. Door het op voorraad hebben van vele artikelen zijn de levertijden van onze producten zeer kort, en kunnen wij snelle service bieden. Ook voor deskundige informatie, of reparatie kun je altijd bij ons terecht. Na het veelvoudig testen van onze producten, kunnen wij je garanderen dat TopRC een schitterend assortiment heeft van zowel bekende, als minder bekende merken, met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, en staan altijd voor je klaar. Kom dus gerust een langs bij TopRC.

Hyvä

(5 497)

213 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Geen goed woord voor over, bestel nooit weer.

Eind april de eerte bestelling geplaatst, nadat er geleverd was zag ik dat er onderdelen miste. Ik bel en vraag of er nog een nalevering komt, de medewerker beantwoord mijn vraag met de woorden: "vast wij vergeten geen klanten". Ik geef aan het fijn gevonden te hebben dan dit even meegedeeld was bij de verzendvevestiging, maar ik moest maar online inloggen, daar staat het wel.

Voordat de nalevering er is wilde ik nog iets toevoegen aan de bestelling, je zou denken scheelt verzendkosten, nou enig meedenken is lastig, maar vele telefoontjes en mailtjes verder konden ze de verzendkosten vergoeden en werd een deel van de bestelling geannuleerd.. diverse onderdelen toegevoegd op 3 mei 2026 de bestelling geplaatst. 2 weken later nog niks binnen, gebeld maar ligt bij de leverancier dus kunnen niks. En deze informatie enkele keren gehad, en nee geen enkele service er wordt niks nagevraagd etc. Uiteindelijk kom ik erachter helaas iets verkeerd besteld te hebben (nadat er niks met mijn klachten mail is gedaan, gewoon geen reactie) een mail gestuurd met de vraag hoe we dit kunnen oplossen. Ik kreeg enkel een mailtje met verwijzing naar retourneren, kosten voor eigen rekening. Geen enkele reactie op mijn klacht, geen enkele service voor een maand wachten, geen excuses helemaal niks.

Telefonisch werd mij gezegd dat ze een retourlabel kunnen sturen. Dit werd enkele keren benoemd. Later bij navraag over mijn mail met klacht en er contact was geweest met een collega kon dit niet meer. Ik kreeg de woorden, ik werk hier maar een half jaar dus ik wist dat niet. Terwijl hij mij voorheen heel stellig kon vertellen hoe dit proces werkt. Dit is niet kunnen, maar omdat ik geklaagd heb willen ze gewoon niks doen.

Daarnaast gaf ik ook aan voor 300 euro wel wat service te verwachten omdat het veel geld is. De volgende woorden volgde: een hobby kost geld en 300 is niet zoveel, er ging net nog een klant weg die €2.000 had uitgegeven.

Bedrijf verleend geen enkele service, alleen geld binnen harken en verantwoordelijkheid afschuiven op leverancier, terwijl ik bij toprc koop, daar ben ik klant.

Het is nog maar afwachten hoe de retour "service" is. Vertrouwen is er niet.

13. kesäkuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

31 mei een dji drone besteld online

31 mei een dji drone besteld online. Bleek niet meer op voorraad te zijn.
Waarom staat hij dan nog online,geef dit duidelijk aan.
Na veel onduidelijke communicatie(klantendienst is wel vlot bereikbaar via mail en telefoon,vriendelijk zeker wel maar geen duidelijkheid) konden ze me geen exacte levertermijn geven,enkel dat ze een levering verwachtten.
10/6 dan toch terugbetaling aangevraagd wat ook zonder enig probleem in orde kwam en binnen 2 dagen terug op de rekening stond.
Dus positief= klantendienst bereikbaarheid
En terugbetaling zonder problemen
Toch bestel ik niet meer bij toprc tot ze duidelijker aangeven wat wel en wat niet beschikbaar is voor het bestellen

Super service

Snelle service en ook al bedenk ik me meerdere keren word het alsnog zo snel mogelijk geregeld. Als ik een deel van mijn bestelling nog niet binnen had kreeg ik gelijk mijn geld terug toen ik een mailtje stuurde

9. kesäkuuta 2026

Goede klantenservice

Sinds december heeft mijn zoontje de Tracer Truggy van Toprc, hij is hier heel blij mee en speelt er dan ook veel mee. Nu is helaas de laadkabel van de accu kapot gegaan. Hoewel dit officieel niet onder de garantie valt, krijgen we van Toprc toch een nieuwe laadkabel opgestuurd, super nette service!

8. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

top service, ook na de verkoop

erg tevreden over de service !
bestellingen worden snel geleverd.
ook de service na verkoop is perfect.
een klein mankementje voorgehad en dit werd in no time kosteloos opgelost, waarvoor dank.

6. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Het update van een oude politieboot

Wat ging er mis
Ik ben toprc
Om geholpen te worden met een project
Een oude politie boot Nieuw leven in te blazen vervolgens wordt het tegen mij gezegd maakt u wat foto's en het liefst zoveel mogelijk dat dat zo goed mogelijk en duidelijk is wat u wilt gaan doen aan de boot dan kunnen wij kijken wat er voor u kunnen betekenen stuurt u dit op naar top RC vervolgens een paar dagen bel ik ze op om te vragen hoe het met mijn vraag staat de persoon aan de telefoon opent mail bij hun ziet dat deze geoperd is en gelijk gesloten hij gaat aan een collega vragen wat er met mijn mail aan de hand is hij duurt op het knopje om de speaker uit te zetten maar vervolgens drukt hij ook weer op knopje waar die mee aanzet dus ik hoor precies wat er gezegd wordt een collega antwoord heb je die mail gezien dat kost ons veel te veel tijd dan gaan we echt niet naar kijken dus de oude politieboot doen we niets kost veel tijd ik vind als een klant een mail naar je stuurt dat je het fatsoen moet hebben om deze ook te beantwoorden als het teveel werk is of de tijd rovent of iets dergelijks dan laat je dat een klant netjes weten of je zegt tegen die klant van willen dat graag voor u uitzoeken maar we hebben er wat meer tijd voor nodig maar volgens mij is een klant nog altijd Koning zolang die zeggen als Koning gedraagt natuurlijk dus niet onbeschoft ik vind niet dat ik om een schof ben geweest ik vind wel dat top per se hier een hele grote fout heb gemaakt ik ben een grote klant voor haar heb heel veel onderdelen voor auto's van auto's bij hun gekocht ik heb daar echt waar 1000 euro uitgegeven en nu stel ik een vraag om te helpen bij een politieboot en ik word gewoon aan de kant geschoven ik vind het zeer slecht voor een top RC ben geen persoon die anoniem wil blijven echt niet ik ben Marco Prins en ik woon in ellesdiek en nogmaals ik vind het rond uit onbeschoft om te horen dat ik de min ben met mijn boot ik zal nooit meer wat kopen bij top RC en zeker nooit iemand meer iets aan te raden om daar ook maar iets te kopen als je behandeld wilt worden als een koning als een klant dan koop je niet bij top RC

5. kesäkuuta 2026

Wederom geen tijdige levering

Misleidende leveringsbelofte en totaal geen grip op eigen logistiek

Bestelnummer: 000279362

Ik heb op 03-06-2026 een bestelling geplaatst bij TopRC. De orderbevestiging ontving ik om 21:28 uur. Dat is dus vóór 22:00 uur, terwijl TopRC adverteert met een leveringsbelofte in de trant van “voor 22:00 uur besteld, morgen in huis” en/of levering binnen 24 uur.

Juist die leveringsbelofte was voor mij de reden om bij TopRC te bestellen. Bij RC-onderdelen is de keuze in Nederland vaak beperkt. Soms kun je een specifiek onderdeel maar bij één of twee winkels krijgen. Als een webshop dan zo concreet adverteert met “morgen in huis”, moet je daar als klant op kunnen vertrouwen.

Op 04-06-2026 was er echter nog geen trackingcode. Toen ik daarover contact opnam, kreeg ik te horen dat ik niet zo verhit moest reageren en dat het pakket ongetwijfeld die dag geleverd zou worden. Waarom er dan geen trackingcode was, kon men niet uitleggen. Er zou een mailtje naar de logistieke partner worden gestuurd en daarna zou men met een antwoord komen.

Op 05-06-2026 was de situatie nog steeds niet opgelost. TopRC gaf toen aan “geen idee” te hebben wat er aan de hand was. De uitleg was dat de logistieke partner niet op de mail reageerde.

Dat vind ik ronduit onacceptabel. Als klant koop ik bij TopRC, niet bij een onbekende logistieke partner. Welke warehousepartij of fulfilmentpartner TopRC intern gebruikt, is hun verantwoordelijkheid. Een webshop die zelf niet weet waar een bestelling is, geen trackingcode kan geven en afhankelijk is van een logistieke partner die niet reageert, moet niet adverteren met harde leveringsbeloften zoals “morgen in huis”.

Het probleem is voor mij dus niet alleen dat deze bestelling te laat is. Het probleem is vooral dat TopRC vooraf een duidelijke leveringsbelofte gebruikt om klanten tot aankoop te bewegen, maar na bestelling geen enkele controle lijkt te hebben over de daadwerkelijke verwerking en verzending.

Wat mij vooral stoort:

* besteld op 03-06-2026;
* bevestiging ontvangen om 21:28 uur, dus vóór de genoemde 22:00-grens;
* op 04-06-2026 geen trackingcode;
* klantenservice geeft aan dat levering “ongetwijfeld vandaag” zal plaatsvinden;
* geen verklaring waarom er dan geen trackingcode is;
* TopRC zegt een mail naar de logistieke partner te sturen;
* op 05-06-2026 geeft TopRC aan “geen idee” te hebben wat er aan de hand is;
* logistieke partner reageert volgens TopRC niet;
* klant blijft zonder levering, zonder status en zonder concrete oplossing achter.

Dit is niet het niveau dat je mag verwachten van een webshop die zulke stellige leveringsclaims gebruikt. Als TopRC niet kan garanderen dat bestellingen die vóór 22:00 uur worden geplaatst ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd worden, dan moet die belofte van de website af of duidelijk worden genuanceerd.

Mijn conclusie: de leveringsbelofte van TopRC is in mijn ervaring misleidend. Niet omdat er een keer iets vertraagd is, maar omdat TopRC na bestelling zelf geen status kan geven en de verantwoordelijkheid doorschuift naar een logistieke partner. Als klant heb je daar niets aan.

Ik bestel bij een webshop omdat ik wil weten waar ik aan toe ben. Bij deze bestelling kreeg ik vooral geruststellende woorden, geen trackingcode, geen concrete status en uiteindelijk de mededeling dat TopRC zelf ook niet weet wat er aan de hand is.

5. kesäkuuta 2026

Beste TopRC,

Beste TopRC,

Ik heb onlangs een nieuwe Traxxas 2S LiPo-batterij gekocht. Na de eerste rit probeerde ik hem op te laden en het enige wat er gebeurde was dat er rood lampje ging knipperen.

De batterij is één keer gebruikt. De lader geeft echter direct een knipperend rood lampje en begint niet met laden. Wanneer ik de batterij aansluit en de auto aanzet, gaan de lampjes kort aan en kan ik soms één keer gas geven, waarna alles uitvalt. Het lampje op de ESC knippert vervolgens groen.

Ik heb verschillende keren gecontroleerd of alle stekkers goed zijn aangesloten en ik gebruik een werkende USB-C-oplader van een MacBook Pro als voeding voor de lader.

Kunt u aangeven wat de oorzaak kan zijn en hoe ik dit het beste onder garantie kan laten controleren of oplossen?

Maurits

2. kesäkuuta 2026
TopRC.nl-logo

Vastaus yritykseltä TopRC.nl

Zou je aub deze review kunnen verwijderen? Je kan contact opnemen via support@toprc.nl

Trustpilot is niet bestemd voor het stellen van vragen.....

Saanut 5/5 tähteä

Fijne winkel waar veel op voorraad is, goede service!

Al een paar jaar komen wij bij TopRc.nl. Zowel in de fysieke winkel als in de webshop.

Meer mensen komen blijkbaar graag naar de winkel want het is er vaak druk.
Ondanks dat is mijn ervaring dat we altijd uitgebreid en deskundig geholpen worden.
Er is veel kennis bij het personeel, mede omdat ze de hobby delen!

Al meerdere rc's gehaald afgelopen jaren.

Een aanrader!

Saanut 3/5 tähteä

Slechte voorraadinformatie en extreem trage levering.

Onlangs twee pakketjes besteld met onderdelen die volgens de website gewoon op voorraad waren. Beide pakketjes ruim voor 22:00 uur besteld, dan verwacht je dat eigenlijk een dag of uiterlijk 2 dagen later op de mat te hebben. Uiteindelijk ging de verzending supertraag: eerste pakje had ik pas na 6 dagen in huis. Daarnaast bleek een deel van de bestelling alsnog in backorder te staan, terwijl de site aangaf dat het op voorraad/ direct leverbaar was. Dit werd pas duidelijk na er zelf achteraan te bellen. Slechte zaak als je zit te wachten op onderdelen voor je hobby. Ik heb de backorder geannuleerd en elders besteld. 2e pakje is nu ook al 6 dagen onderweg. DHL geeft aan dat de order nog niet is ontvangen of verwerkt, dan weer aangekomen in de regio, dan weer vertraagd, nu weer aangekomen in regio, maar er zit alweer 2 dagen geen beweging in. Door het vriendelijke telefonische contact een ster extra. Helaas wilde diegene niet meekijken waar het verkeerd gaat. Voor mij voorlopig geen TopRC meer, het is niet meer als vanouds.

Saanut 5/5 tähteä

Zelfgemaakte RC-auto rijdt weer top!

Ik maak zelf een RC auto met een 3D printer, ESP32-S3, een oude boormachine accu en wat onderdelen die ik nog had liggen. Het concept had ik gemaakt met generieke buck converters, puur om te testen. Deze zorgden voor veel storingen en waren erg instabiel. Ik heb ze daarom vervangen door één Hobbywing UBEC voor alles. De hele auto rijdt nu beter dan ooit. Geen rare storingen meer, sturen gaat soepel. Het werd snel verzonden dus ik kon dit weekend direct weer verder. Geweldig! Helemaal blij.

30. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Geen pakket, geen reactie, geen oplossing

Op 19 april 2026 plaatste ik bij TopRC.nl bestelling #000269952. Er werd een Track & Trace-code aangemaakt, maar volgens PostNL is het pakket nooit fysiek aangeboden. De status bleef hangen op “verzendgegevens ontvangen / pakket gelabeld”.

Ik heb hierover meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice. Telkens werd gezegd dat het uitgezocht zou worden, maar ik heb tot op heden (26 mei 2026) nog steeds geen concrete oplossing vernomen.

Ik begrijp dat er wel eens iets mis kan gaan bij een verzending. Wat ik echter mis, is proactieve service: een nieuw pakket versturen, vervanging, of in ieder geval duidelijke en tijdige communicatie.

Op basis van deze ervaring kan ik TopRC.nl op dit moment niet aanbevelen.

26. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Hele goede service (Nick)

Hele goede service, ik had een servo besteld en die werkte niet. Ik had ze gemaild en ik krijg een nieuwe zonder dat ik verzendkosten moet betalen😀
Fijne winkel!

20. toukokuuta 2026

Defect in 1e week, garantie afgewezen, alles bij de klant gelegd

Binnen 1 week na ingebruikname was het bij TopRC gekochte RC vliegtuig al defect (eerst motoruitval, daarna volledig niet meer werkend). In het accuvak leek de bedrading kwetsbaar en mogelijk slecht contact te maken.
Garantie werd afgewezen op basis van “impactschade” aan de neus, maar zonder technische of objectieve onderbouwing van het interne defect.
In de e-mailcommunicatie worden bovendien tegenstrijdige verklaringen gegeven: eerst dat de oorzaak niet meer vast te stellen is, later dat men kan aantonen dat het defect nooit aanwezig was bij levering.
Als oplossing moest ik zelf een nieuwe motor kopen en vervangen (waarvoor de romp doorgesneden moet worden).
Daarnaast wordt het product na afwijzing van garantie niet kosteloos teruggestuurd, terwijl het mijn eigendom blijft en ik het op hun verzoek al op eigen kosten had opgestuurd voor beoordeling.

Mijn ervaring: de garantieclaim wordt bij de klant neergelegd als gebruiksschade zonder duidelijke technische onderbouwing.
Deze review is gebaseerd op de e-mailcommunicatie. Tot op heden heb ik geen technische rapportage of objectief bewijs ontvangen, waaruit blijkt dat het defect door impactschade is veroorzaakt.

Op basis van mijn ervaring koop ik hier niet meer. Achteraf had ik graag eerst beter naar de negatieve reviews gekeken, voordat ik hier iets kocht.
EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE!

Meld dit soort ervaringen sowieso bij de ACM/ConsuWijzer, zodat dit soort situaties zichtbaar worden.

18. toukokuuta 2026

Defecte accu

Een Spektrum accu besteld bij TopRC. Was er snel. Maar helaas zei mijn telemetrie na 1 minuut gebruik, dat hij leeg was. Bij controle bleek dat cel 5 defect was, en niet boven de 3,9V kwam tijdens het laden.

Ook balanceren veranderde daar niets aan. Contact opgenomen met TopRC en die stuurde nog dezelfde dag een nieuwe accu op.

Zoals het hoort. Verkopen is mooi, maar met een goede afwikkeling van klachten houdt je klanten vast.

Bedankt voor de snelle afhandeling.

16. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin