Alles gaat goed totdat je support nodig hebt. De klantenservice laat de wensen over! Ik heb een bestelling geplaatst, op de site stond op voorraad, maar toch krijg ik een bericht dat het nog bes... Näytä lisää
GPM Mod 1,5 T20 tandwiel besteld, maar nooit ontvangen — geld nog steeds niet terug Een tijdje terug heb ik bij Wetronic een GPM Mod 1,5 T20 tandwiel besteld en laten bezorgen bij een DHL ServiceP... Näytä lisää
Alwin heeft me buiten openingsuren netjes mijn mail beantwoord over de vraag of de nieuwe body vd de kraton 8S ook toevallig op de Outcast past. Helaas was dit niet mogelijk omdat het nieuwe type ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 44 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Klantenservice
Een tijdje terug heb ik bij Wetronic een GPM Mod 1,5 T20 tandwiel besteld en laten bezorgen bij een DHL ServicePoint. Toen ik het op kwam halen, lag er helemaal niks. Het onderdeel is tot twee keer toe verstuurd en door fouten bij DHL direct weer retour afzender gegaan. Ik heb het product dus nooit in handen gehad.
Dat DHL fouten maakt is tot daaraan toe, maar de afhandeling door Wetronic is enorm teleurstellend. Het onderdeel is inmiddels alweer een tijdje bij hen binnen en er werd beloofd dat ik mijn geld terug zou krijgen. Sinds die toezegging hoor ik helemaal niks meer.
Ik snap best dat het hoogseizoen is en dat het druk kan zijn in de winkel, maar ik wacht nu al meer dan twee maanden op mijn geld. Ik heb meerdere berichten gestuurd, maar ik word simpelweg negeerd. Dit is absoluut niet de manier waarop je met klanten omgaat. Jammer dat het zo moet lopen, maar ik raad iedereen af om hier te bestellen als je waarde hecht aan service en communicatie.
Alles gaat goed totdat je support nodig…
Ik heb een bestelling geplaatst, op de site stond op voorraad, maar toch krijg ik een bericht dat het nog besteld moet worden bij de leverancier. Dat vind opzich niet zo heel erg, maar ik stuurde ze een mail om dan nog iets toe te voegen aan de order zodat ik niet dubbele verzendkosten hoef te betalen. Ook dat bleek onmogelijk omdat het teveel administratief rompslomp is. Erg jammer! Ik stuur een nette mail om de order te annuleren, als reactie krijg ik een link om de order te annuleren, echter blijkt deze link niet te werken. Dus stuur ik een nette mail of zij voor mij de order kunnen annuleren, daarna helaas nooit een reactie mogen ontvangen.
Ik raad iedereen aan hier niet je RC spullen te kopen, alles gaat prima totdat je klantenservice nodig hebt.
Ga liever naar TopRC of Toemen en bespaar jezelf ellende
Retour terug betalen wordt niet gedaan
Een bestelling geplaatst en een deel moeten terugsturen. Dit is wettelijk geregeld en ook volgens Wetronic geen probleem. Wel bezorgkosten zelf moeten betalen, ook geen probleem. Nu 2 maanden vele mails later (telefonisch niet te bereiken) geef ik de moed op. Men wil of kan niet terugbetalen.
Reactie op e-mails, vaak niet of ontwijkend, men zoekt excuses zo lijkt het. Ik zal hier nooit meer iets kopen.
Eerlijke mensen
Eerlijke mensen, ontzettend snel reageren via mail voor al aardig en een groot assortiment
Bijna geen nee tekoop
Enorm goed
Uitermate slechte service en communicatie
Ik heb een Arrma Vorteks overgenomen van iemand via Marktplaats welke nog in de garantieperiode zat. Volgens het Europees consumentenrecht is dit gewoon overdraagbaar en moet een winkel hier ook naar handelen.
De ESC van de auto brandde tijdens normaal gebruik ineens door en inmiddels ben ik ondanks herhaaldelijke telefoontjes/ mailtjes na bijna 4 maanden nog steeds in afwachting van een inhoudelijke reactie.
Ik vind dit totaal niet passen bij een firma die zichzelf op deze manier in de markt zet zal hier dan ook zeker niet nog een keer een bestelling plaatsen.
Ik heb inmiddels goede ervaringen met…
Ik heb inmiddels goede ervaringen met Wetronic. Wat mij vooral opvalt, is dat het personeel over het algemeen echt kennis van zaken heeft. Je merkt dat er inhoudelijk wordt meegedacht en dat er niet zomaar iets verkocht wordt.
Ook prettig vind ik dat ze in de winkel echt de tijd voor je nemen zodra je aan de beurt bent. Ze raffelen je niet af omdat er nog andere klanten staan te wachten. Dat is natuurlijk minder leuk als je ná mij aan de beurt bent, maar als klant waardeer ik dat enorm.
De prijzen zijn prima en de voorraad van Arrma is redelijk goed. Het assortiment van Team Corally zou wat mij betreft nog wat uitgebreider mogen, maar dat is op de website ook gewoon duidelijk te zien, dus daar kom je niet voor verrassingen te staan.
Ik ben benieuwd naar de nieuwe locatie en kan eigenlijk niet wachten tot die open gaat. Alleen jammer dat ze voor mij nóg wat verder weg komen te zitten. Al met al een fijne winkel waar ik graag terugkom.
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden met elk winkel bezoek en de hulp die ik krijg😃
Fijne webshop met veel voorraad en…
Fijne webshop met veel voorraad en uitstekende service pakket binne 24 uur in huis en voor een voordelige prijs. Werd goed naar mijn wensen geluisterd.
The shipment from Netherlands to Greece…
The shipment from Netherlands to Greece never Arrived. The Carrier banned the Item , perhaps for the Lipo Battery included in the RC buggy . I have sent several emails for 10 days now since 28th April 2026 ,but no response . I called them as well like 10 times .
I am buying RC's from all EU the last 2-3 years , but I never had to deal with something like that .
One big mess
They don't know what they have in stock, they confirmed by phone that they have the parts, but after arriving (120 km) it turned out that they didn't have any of the parts we talked about... you ruined my day.
waited 25 minutes for someone to find a part for me. They're a mess and they don't even know what they have. In the end, I didn't buy anything. I ordered the parts from TOPrc for pickup
tomorrow. :)
You've taught me never to buy anything from your store again.

Vastaus yritykseltä wetronic.nl
Erg slechte en passieve service
Bestelde artikelen bleken niet op voorraad.
Kreeg niks geleverd en moest zelf de klantenservice benaderen. Toen een afspraak gemaakt voor een levering, die vervolgens ook niet werd nagekomen en ook geen enkele terugkoppeling

Vastaus yritykseltä wetronic.nl
120 euro goedkoper gezien...
Goedkoper gezien? Mail ons! Staat er...
Om dan nooit antwoord te krijgen... Haha. Geweldige klantenservice!
Arrma senton 3s staat 399 euro bij hun, ik vond em bij 2 andere webshops voor 279 euro. (De rode versie)
Maar 2 emails negeren is blijkbaar beter dan de prijs aan te passen he...
Zet dit dan ook niet op je website als je het niet kan naleven. 🙄

Vastaus yritykseltä wetronic.nl
Mercedes kipper gekocht op advies van…
Mercedes kipper gekocht op advies van verkoper met Tamiya kipper mechanisme. Het geheel werkt niet.sfspraak gemaakt voor controle met eigenaar Alwin.kwam daar aan na 1.5 uur rijden.geen tijd voor mijn truck daar gelaten wachtend op antwoord.gemaild antwoord zieken drukte.nu inmiddels 8 maanden verder wilden ze hem wel repareren en telden hier 40 uur dat zou mijn € 620.00 kosten.
ze dachten waarschijnlijk dat het een echte truck was.WAARDELOOS bedrijf.ik kom er nooit meer.wilde mij ook niet te woord staan.

Vastaus yritykseltä wetronic.nl
Zo jammer dat je dit bedrijf geen nul…
Zo jammer dat je dit bedrijf geen nul sterren kan geven.
Een keer zelf een verkeert artikel besteld, gebeld voor het goede artikel en wat schetst mijn verbazing, krijg precies het zelfde artikel.
De beide artikelen met retournummer teruggestuurd, maar geld terugstorten daar is dit bedrijf niet goed in.

Koop hier geen auto
Koop hier geen auto,
Auto gekocht voor onze zoon van 9, en na 5 minuten al kapot, volgens verkeerd gebruik van de winkel, was hun conclusie, wat dus niet kan!, onze andere zoons hadden bij een andere winkel hun autos gekocht waar niks mee is, geen garantie terwijl de auto nieuw uit de doos kwam

Vastaus yritykseltä wetronic.nl
Foute artikelen bezorgd, GEEN klantenservice!!!
Ik heb meerdere artikelen besteld, twee daarvan hebben een waarde van 100 euro.
1 van de bestelde artikelen is niet gekomen, maar in plaats daarvan een andere niet passende artikel.
De 2de artikel is ontvangen met een grote barst er in.
Ik heb weken lang kontakt gezocht, maar helemaal NIKS nuttigs van Wetronic ontvangen.
Dat is 100 hele euro weggegooid geld!!!
KOOP NOOIT BIJ WETTRONIC!!!!!!

Zeer slechte winkel
Zeer slechte zaak eerst 5 maanden moeten wachten op de 2 wagens.
Meerdere keren gemaild maar ze antwoorden gewoon niet hier op.
Voertuigen kwamen defect uit de doos hier enkele keren voor contact proberen opnemen maar ook geen reactie meer van de winkel gekregen !
Raad aan om hier zeker niets te kopen .

Een Canon R8 besteld
Een Canon R8 besteld, levering ging via Fedex , kunnen nog wel wat aan communicatie doen, wat betreft klanten, op de hoogte houden van het verloop van hun pakket. Geen track of tracé code of wat dan ook gekregen. 2 x contact gehad, via de Mail met Webtronic perfect geholpen en snel antwoord .Uiteindelijk na 6 werkdagen camera ontvangen . Nu kijken of alles werkt.mvg R.Rijkes

Vastaus yritykseltä wetronic.nl
Goed bedrijf leuke medewerkers heel…
Goed bedrijf leuke medewerkers heel veel voorraad wel is het huidige pand echt te vol maar daar gaat een oplossing voor komen.
Kijk er dan ook echt naar uit als ze volgend jaar verhuizen naar hun nieuwe pand
Alwin en team veel succes met de toekomst ik kom zeker binnenkort nog eens langs!

Vastaus yritykseltä wetronic.nl
KOOP HIER NIKS!!!!!SLECHTSTE RC ZAAK…
KOOP HIER NIKS!!!!!SLECHTSTE RC ZAAK VAN NEDERLAND!!!! WINKELPERSONEEL IS SUPER ONVRIENDELIJK EN ZIJN NIET PROFESSIONEEL!! EERSTE EN LAATSTE KEER DAT IK IETS BESTEL!!