Voor mijn zoontje z’n verjaardag mocht die schoenen halen van z’n vader die hebben besteld en gekocht op 23 maart van dit jaar oké gegeven moment via de WhatsApp een bericht dat het vier dagen later w... Näytä lisää
Heeft lang geduurd voordat de sneakers kwamen. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wat mij het meest frustreerde is de gebrek aan communicatie bij dit bedrijf. Via mail, app, social media nergens reager... Näytä lisää
Wie had dat gedacht! Schoenen waar ik al een jaar naar op zoek was toch eindelijk gevonden en nog voor echt een best ok prijs. Ze hebben echt meerdere bijzondere, lastig te verkrijgen schoenen en dat... Näytä lisää
Schoenen netjes en geverifieerd geleverd! Levering duurde wel wat langer, in mijn bevestigingsmail stond 5 tot 8 werkdagen. Heeft iets langer geduurd. Maar denk dat we ook wel vervend zijn met a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Your favorite sneaker provider! Supplying you the best exclusive sold out sneakers * Worldwide shipping * The easiest payment methods * Hand-inspected items * Double boxed shipment * Returns accepted
6836SM, Arnhem, Hollanti
- 0616098220
- info@sneakermood.eu
- sneakermood.eu
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Top bedrijf
Ten eerste werkte de website hartstikke goed. Het is een fijn platform dat laagdrempelig werkt, echt een aanrader! Hetzelfde geldt voor het betaalsysteem.
Schoenen waren snel in huis en in perfecte staat. Ga zeker vaker bestellen bij Sneakermood!
Bezorging is heel traag
Er stond op de pagina dat de bezorging tussen de 1 en 3 werkdagen zou duren, dus kon hem nog net bestellen voordat ik op vakantie ga. Jammer genoeg is hij na 5 werkdagen nog niet eens verzonden.
Bestelling toch geleverd
Op 27 /06 heb ik sneakers van New Balance stone island steel blue maat 44 besteld en € 460 betaald. Ik heb een slechte review geplaatst omdat ik sneakers nog niet ontvangen heb en op 12 Juli een mail gekregen met ordernummer en bevestiging dat ze geleverd zullen worden via UPS, en met dit nummer de tracking kon volgen , maar er gebeurt niets mee n tot op heden niets meer van gehoord noch gezieb.Gisteren sneakers ontvangen, maar jullie beweren dat ik ze kon volgen met track and trace, maar dit was niet zo, telkens ik het nummer invoerde, vermeldde huisnummer niet juisr" zodat ik de verzending niet zag vertrekken en ik wat argwanend werd..Probleem opgelost, vandaar bijwerking van de sterren.Niettegenstaande vond ik de levertermijn héél lang in vergelijking met andere collegas

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.
Direct goede tips bij aankoop via…
Direct goede tips bij aankoop via WhatsApp over de maat.
Goede ervaring met SneakerMood BV
Eenvoudig bestelproces, accurate levering en super schoenen ontvangen, alleen een wat lange levertijd (7 werkdagen)
Ik heb nog steeds mijn bestelling niet…
Ik heb nog steeds mijn bestelling niet aan gekregen al meer maals bericht gestuurd maar ook geen bericht terug vind ik niet zo leuk

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.
Na zeker twee en halve week wachten…
Na zeker twee en halve week wachten eindelijk de bestelling gekregen.
Zeer slechte communicatie meerdere keren gebeld wordt nooit opgenomen het appen duurt ook lang soms helemaal niet

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.
Ik heb m'n hele bestelling nog niet…
Ik heb m'n hele bestelling nog niet ontvangen!!!

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.
De aangegeven levertijd klopt niet
De aangegeven levertijd klopt niet. Het duurt langer voor je de sneakers krijgt en er wordt totaal niet gereageerd op Whatsapp berichtjes of op e-mails. Als je de sneakers eindelijk ontvangt zijn ze wel goed verpakt verstuurd en zijn ze echt nieuw en wat je besteld hebt.
Dus: even geduld hebben, maar dan heb je ook wat!

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.
Na bestelling duurde het wat langer dan…
Na bestellen van de schoenen duurde het verzenden wat langer dan gepland. Maar de communicatie verliep soepel. Product evengoed nog snel mogen ontvangen. Prima online winkel, met veel keuze!

Goede en nette communicatie
Perfecte snelle levering
ik heb nog steeds geen sneakers…
ik heb nog steeds geen sneakers ontvangen van jullie ook post,nl heeft nog niets ontvangen van jullie ....ben benieuwd ofdat ik mijn sneakers nog krijg ...was de eerste en laatste keer dat iets bestel bij jullie...mvg freddy hoekstra

Schoenen
Had schoenen besteld maar wou ze niet meer dus had ze gerouteerd en alles ging gemakkelijk. Erg goede service👍 Zou zeker terugkomen hier
Goed
Beetje traag......maar mijn Nike Air 180 zijn vandaag binnen gekomen!
Zo blij mee!
Top!!!!
Ze zijn altijd netjes te bereiken en heel eerlijk en transparant. Zeer tevreden. Heb voor het eerst hier besteld en zal nu zeker vaker bestellen. Echt top service
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.