Saanut 3/5 tähteä

Voor mijn zoontje z’n verjaardag mocht die schoenen halen van z’n vader die hebben besteld en gekocht op 23 maart van dit jaar oké gegeven moment via de WhatsApp een bericht dat het vier dagen later w... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Heeft lang geduurd voordat de sneakers kwamen. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wat mij het meest frustreerde is de gebrek aan communicatie bij dit bedrijf. Via mail, app, social media nergens reager... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wie had dat gedacht! Schoenen waar ik al een jaar naar op zoek was toch eindelijk gevonden en nog voor echt een best ok prijs. Ze hebben echt meerdere bijzondere, lastig te verkrijgen schoenen en dat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Schoenen netjes en geverifieerd geleverd! Levering duurde wel wat langer, in mijn bevestigingsmail stond 5 tot 8 werkdagen. Heeft iets langer geduurd. Maar denk dat we ook wel vervend zijn met a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kenkäkauppa
  2. Streetwear-kauppa

Yrityksen kirjoittama

Your favorite sneaker provider! Supplying you the best exclusive sold out sneakers * Worldwide shipping * The easiest payment methods * Hand-inspected items * Double boxed shipment * Returns accepted

3,3

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Top bedrijf

Ten eerste werkte de website hartstikke goed. Het is een fijn platform dat laagdrempelig werkt, echt een aanrader! Hetzelfde geldt voor het betaalsysteem.

Schoenen waren snel in huis en in perfecte staat. Ga zeker vaker bestellen bij Sneakermood!

24. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 2/5 tähteä

Bezorging is heel traag

Er stond op de pagina dat de bezorging tussen de 1 en 3 werkdagen zou duren, dus kon hem nog net bestellen voordat ik op vakantie ga. Jammer genoeg is hij na 5 werkdagen nog niet eens verzonden.

14. heinäkuuta 2024

Bestelling toch geleverd

Op 27 /06 heb ik sneakers van New Balance stone island steel blue maat 44 besteld en € 460 betaald. Ik heb een slechte review geplaatst omdat ik sneakers nog niet ontvangen heb en op 12 Juli een mail gekregen met ordernummer en bevestiging dat ze geleverd zullen worden via UPS, en met dit nummer de tracking kon volgen , maar er gebeurt niets mee n tot op heden niets meer van gehoord noch gezieb.Gisteren sneakers ontvangen, maar jullie beweren dat ik ze kon volgen met track and trace, maar dit was niet zo, telkens ik het nummer invoerde, vermeldde huisnummer niet juisr" zodat ik de verzending niet zag vertrekken en ik wat argwanend werd..Probleem opgelost, vandaar bijwerking van de sterren.Niettegenstaande vond ik de levertermijn héél lang in vergelijking met andere collegas

18. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Hoi hoi, Bedankt voor jouw bericht. Ik heb direct even de bestelling nagekeken en zie dat de sneakers vandaag zijn afgeleverd. Deze kan je volgen middels de tracking die wij al hebben gestuurd.

Mocht je nog vragen hebben stuur gerust een bericht.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet…

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet aan gekregen al meer maals bericht gestuurd maar ook geen bericht terug vind ik niet zo leuk

26. kesäkuuta 2024

Hoi hoi,

Tijdens het weekend kunnen we helaas niet altijd direct reageren, maar goed nieuws. Jouw bestelling wordt vandaag verzonden! Groetjes Joël Team SneakerMood

Saanut 1/5 tähteä

Na zeker twee en halve week wachten…

Na zeker twee en halve week wachten eindelijk de bestelling gekregen.
Zeer slechte communicatie meerdere keren gebeld wordt nooit opgenomen het appen duurt ook lang soms helemaal niet

15. kesäkuuta 2024

Hey Ronald,

Bedankt voor jouw beoordeling. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op onze e-mails en Whatsapp berichten. Omdat SneakerMood een kleine onderneming is, is het niet altijd mogelijk om direct de telefoon op te nemen, onze excuses daarvoor. Ik zie dat de sneaker op 5 Juli geleverd zijn. We hopen dat je blij bent met je nieuwe sneakers! Groetjes Joël TEAM SneakerMod

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb m'n hele bestelling nog niet…

Ik heb m'n hele bestelling nog niet ontvangen!!!

22. kesäkuuta 2024

Hoi hoi,

Bedankt voor jouw beoordeling. Vervelend om te horen dat jouw bestelling nog niet is geleverd. Ik zie dat we via Whatsapp en E-mail contact hebben gehad betreft de levering. Goed nieuws, ik zie dat jouw bestelling vandaag verzonden wordt.

Mocht je nog vragen hebben stuur gerust een e-mail. We doen ons uiterste best je ten aller tijde op de hoogte te houden van de status.

Groetjes Joël TEAM SneakerMood

Prima ervaring

Prima ervaring! Netjes verzorgd. Kom zeker bij SneakerMood terug.

14. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Hey, Wat fijn om te horen. Heel veel plezier met je nieuwe aankoop en hopelijk tot snel. Groetjes Joël TEAM SneakerMood

Saanut 3/5 tähteä

De aangegeven levertijd klopt niet

De aangegeven levertijd klopt niet. Het duurt langer voor je de sneakers krijgt en er wordt totaal niet gereageerd op Whatsapp berichtjes of op e-mails. Als je de sneakers eindelijk ontvangt zijn ze wel goed verpakt verstuurd en zijn ze echt nieuw en wat je besteld hebt.
Dus: even geduld hebben, maar dan heb je ook wat!

9. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Hoi hoi, Door ons gelimiteerde aanbod is het soms net iets langer wachten. We doen ons uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Gemiddeld is dit 4 a 5 werkdagen. Bedankt voor jouw vertrouwen, veel plezier met de nieuwe sneakers en hopelijk tot snel. Groetjes Joël TEAM SneakerMood

Gewoon goed.

Gewoon goed.
Binnen 5 tot 8 dagen geleverd zoals gezegd.

14. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Hey Dennis, We streven altijd naar 5 sterren , wellicht kunnen we jouw volgende bestelling al binnen 5 werkdagen leveren. Bedankt voor jouw beoordeling en veel plezier met de nieuwe sneakers! Groetjes Joël TEAM SneakerMood

Saanut 4/5 tähteä

Na bestelling duurde het wat langer dan…

Na bestellen van de schoenen duurde het verzenden wat langer dan gepland. Maar de communicatie verliep soepel. Product evengoed nog snel mogen ontvangen. Prima online winkel, met veel keuze!

31. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Hey Erwin, om onze klanten te voorzien van de meest exclusieve sneakers, kan het soms net iets langer duren, maar we proberen altijd alle bestellingen binnen 5 - 8 werkdagen te leveren. Veel plezier met de nieuwe Patta's . Groetjes Joël TEAM SneakerMood

Saanut 1/5 tähteä

ik heb nog steeds geen sneakers…

ik heb nog steeds geen sneakers ontvangen van jullie ook post,nl heeft nog niets ontvangen van jullie ....ben benieuwd ofdat ik mijn sneakers nog krijg ...was de eerste en laatste keer dat iets bestel bij jullie...mvg freddy hoekstra

3. kesäkuuta 2024

Hey Freddy,

We hebben eergisteren alle zendingen meegegeven aan Postnl. Normaliter update de training zich binnen 48 uur.

Erg vervelend dat dit nog niet is gebeurt.
Indien de zending morgen nog niet een scan heeft gehad zullen we het aankoopbedrag direct terugstorten. Het is helaas ook voor ons nog even afwachten en we zijn afhankelijk van Postnl.

We hebben ze al meerdere keren gesproken en dus alles om dit netjes af te handelen.

Groet Joël TEAM SneakerMood

Schoenen

Had schoenen besteld maar wou ze niet meer dus had ze gerouteerd en alles ging gemakkelijk. Erg goede service👍 Zou zeker terugkomen hier

26. toukokuuta 2024

Top!!!!

Ze zijn altijd netjes te bereiken en heel eerlijk en transparant. Zeer tevreden. Heb voor het eerst hier besteld en zal nu zeker vaker bestellen. Echt top service

24. toukokuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin