Saanut 5/5 tähteä

Ik heb er 2 gekocht TW STEEL duurder model En een VERSACE duurder model Zeer tevreden over de verzending Netjes ingepakt Origineel doos met papieren Zeer tevreden over whatchxl

Saanut 5/5 tähteä

Horloge besteld voor mijn man, horloge was helaas defect na een aantal maanden. WatchXL bood reparatie aan, na de twee reparaties was het horloge helaas weer defect. Cadeaucode ontvangen en een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Product zoals omschreven en klantenservice is goed.👍🏽 Advies richting watch XL bied wat meer mogelijkheden om een horloge te versturen, momenteel kan je alleen via PostNL je horloge ontvangen maar... Näytä lisää

1. Kelloliike
  2. Kultasepänliike

Yrityksen kirjoittama

Sinds 2005 jouw online horloge specialist, merkdealer van o.a. Citizen, TW Steel, Philipp Plein & Gc Guess.

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

WatchXL, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, top!

WatchXL, zeer correct en gewoon goed. Perfectie en vriendelijk service. Mooie horloges.

24. helmikuuta 2026

Hallo Jakob,

Wat leuk om te lezen. Mooi om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Heel veel draagplezier en bedankt dat je voor WatchXL hebt gekozen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Ilona - WatchXL

Ik heb er 2 gekocht

Ik heb er 2 gekocht
TW STEEL duurder model
En een VERSACE duurder model
Zeer tevreden over de verzending
Netjes ingepakt
Origineel doos met papieren
Zeer tevreden over whatchxl

10. helmikuuta 2026

Beste Willy,

Wat leuk om te lezen dat je twee horloges bij ons gekocht hebt en zeer tevreden bent. Daar zijn we blij mee. Veel plezier met je TW Steel en je Versace horloge.

Snelle levering en degelijk verpakt

Snelle levering en degelijk verpakt
Leuk ook het extra setje erbij vanwege jubileum!

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WatchXL horloges

Wat een toffe review, Vincent! Dank daarvoor. Wij wensen je heel veel draagplezier toe.

Groetjes namens het team van WatchXL Horloges,

AAA indruk

Keurig en goed! verpakt verzonden, produkt zoals omschreven. So far, super. Lange termijn kan ik nog niet beoordelen.

20. tammikuuta 2026

Beste Ronald,

Een beetje een late reactie, we hebben het mailtje met je beoordeling helaas gemist.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent! We wensen je nog veel plezier met je horloge en wellicht zien we je in de toekomst nog eens in onze shop.

Alles was Perfect

Alles was Perfect

20. tammikuuta 2026

Hoi Shahd,

Dank voor je review! Wij wensen je veel draagplezier toe.

Groetjes namens het team van WatchXL Horloges,

Snelle verzending

Snelle verzending, en heel attent, een handgeschreven bericht erbij.

30. joulukuuta 2025

Beste Wiebe,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je bestelling snel geleverd werd en dat je blij bent met ons kaartje. We wensen je veel plezier met je horloge.

goede service

Snelle en zorgvuldige levering. Hele goede service bij vragen.

22. joulukuuta 2025

Beste Mike,

Dank voor deze review. Fijn om te lezen dat onze klantenservice jouw vragen heeft kunnen beantwoorden.
We wensen je veel plezier met je Citizen horloge en mocht je nog eens vragen hebben, mail of bel dan gerust nog eens.

Versace

Goede rape service
Beleeft en netjes verpakt

24. joulukuuta 2025

Beste Peter en Peggy,

Bedankt voor jullie 5 sterren review. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over onze communicatie, goede en snelle service.

We wensen jullie veel plezier met het TW Steel horloge.

Saanut 5/5 tähteä

Mooi horloge werkt perfect,snelle…

Mooi horloge werkt perfect,snelle levering blij mee

25. joulukuuta 2025

Beste Mark,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je horloge en dat je deze snel ontvangen hebt.

We wensen je veel plezier met dit horloge en een fijne tijd in 2026.

21. joulukuuta 2025

Hallo Ron,
Wat leuk om je 5-sterren review te lezen, dank je wel! Fijn dat het horloge snel bij je is bezorgd. Daar worden wij ook blij van 😄

We hopen dat je volop geniet van je horloge en zien je graag nog eens terug!

Ilona

Top klokje

Top klokje , goede en prettige communicatie

19. joulukuuta 2025

Hoi Sportcafe Kuper,

Dank voor jullie review! Fijn dat het horloge bevalt en dat jullie tevreden zijn over de comminicatie.

Mochten er nog vragen zijn dan weten jullie ons te bereiken. Voor nu heel veel draag plezier gewenst en een fijne Kerst!

WatchXL Horloges

Saanut 5/5 tähteä

Correcte,snelle aflevering product is…

Correcte,snelle aflevering product is zoals beschreven juist armband mocht langer zijn maar is voor iedereen anders.

Welke armband die zat er niet bij hoor grts

21. joulukuuta 2025

Hoi Kris,

Dank voor je mooie review! Wij wensen je veel draagplezier toe van je TW Steel horloge.

Groeten namens het team van WatchXL Horloges,

Uitstekende ondersteuning

Snelle levering. Goede telefonische technische ondersteuning bij het inkorten van het horlogebandje. Blij met het prachtige horloge.

27. marraskuuta 2025

Snelle en persoonlijke service

Snelle en persoonlijke service, top!

20. marraskuuta 2025

Beste Gosia,

Bedankt voor je mooie vijfsterren-review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service!. Veel plezier met je horloge en wellicht zien we je nog eens in onze shop.

Saanut 4/5 tähteä

gedaan wat beloofd was

30. marraskuuta 2025

Beste Bart,

Bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier met je horloge en wellicht tot ziens.

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering. Top clock

23. marraskuuta 2025

Beste Marchel,

Bedankt voor je fijne review. Vijf sterren daar zijn we blij mee :).
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de service, de snelle levering en dat het horloge helemaal naar je zin is.

We wensen je nog veel draagplezier.

Saanut 5/5 tähteä

Was netjes geleverd en mooi optijd zo…

Was netjes geleverd en mooi optijd zo als beloofd en zeker blij met het horloge zo als de foto's zeker aanbevolen aan anderen die een horloge zoeken

13. marraskuuta 2025

Beste Cor,

Dank voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met je Citizen Promaster horloge.
Mocht je nog vragen hebben, we staan ook in de toekomst graag voor je klaar, laat het ons gerust weten.

Vriendelijke groeten namens het team van WatchXL,
www.watchxl.nl

Service, ook na 4 jaar

Na 4 jaar een probleem met het horloge. Ik kreeg een verkorte handleiding toegestuurd die heel duidelijk was en het probleem is opgelost.
Men deelde mee dat ik nu en in de toekomst altijd contact kon opnemen bij problemen of vragen. Kijk, dat is nog eens service!

3. marraskuuta 2025

Dag Hans,

Dank voor je mooie review! Goed te lezen dat het probleem opgelost is. Wij wensen je nog heel vele draagplezier toe van jouw horloge.

Als je verder tegen problemen oploopt, laat het ons gerust weten!

Marc,
WatchXL Horloges

Saanut 5/5 tähteä

Een mooi en modieus horloge met super service

Een mooi en modieus horloge voor weinig geld. De geboden service (zowel via de mail als ook via de telefoon) heb ik als super ervaren. Er was hulp bij het bestellen van het horloge, de zending is goed verzorgd (goed verpakt en op tijd geleverd) en het achteraf bestellen van een extra horlogebandje ging snel en probleemloos.

1. marraskuuta 2025

Beste JC H,

Wat een geweldige review, dank je wel!
We vinden het superleuk om te horen dat je zo tevreden bent met je horloge én met onze service, zowel via mail als telefoon. Fijn dat alles soepel is verlopen, van het bestellen tot de levering en het extra horlogebandje.

Veel plezier met je nieuwe horloge, en hopelijk tot snel weer bij ons!

Ellen - WatchXL

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin