Saanut 3/5 tähteä

Voor mijn zoontje z’n verjaardag mocht die schoenen halen van z’n vader die hebben besteld en gekocht op 23 maart van dit jaar oké gegeven moment via de WhatsApp een bericht dat het vier dagen later w... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Heeft lang geduurd voordat de sneakers kwamen. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wat mij het meest frustreerde is de gebrek aan communicatie bij dit bedrijf. Via mail, app, social media nergens reager... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wie had dat gedacht! Schoenen waar ik al een jaar naar op zoek was toch eindelijk gevonden en nog voor echt een best ok prijs. Ze hebben echt meerdere bijzondere, lastig te verkrijgen schoenen en dat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Schoenen netjes en geverifieerd geleverd! Levering duurde wel wat langer, in mijn bevestigingsmail stond 5 tot 8 werkdagen. Heeft iets langer geduurd. Maar denk dat we ook wel vervend zijn met a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kenkäkauppa
  2. Streetwear-kauppa

Yrityksen kirjoittama

Your favorite sneaker provider! Supplying you the best exclusive sold out sneakers * Worldwide shipping * The easiest payment methods * Hand-inspected items * Double boxed shipment * Returns accepted

3,3

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Nicht empfehlenswert!!

Nicht empfehlenswert!!
Habe 2 Paar Schuhe bestellt (jew. 254,99)- ein Paar retourniert ( vor knapp 4 Wochen ist lt Sendungsverfolgung die Retoure angekommen ) - und ratet Mal? Ich warte immernoch auf mein Geld !
Keine Antwort auf Email, - Rückgabe wurde „genehmigt“ nachdem die Ware lt. Sendungsverfolgung schon laengst angekommen ist!!
Kundenservice nicht zu erreichen!! -aber wie ich sehe wird hier sofort reagiert - bin ich mal gespannt!
Professionalität gleich null !!!
Bin richtig sauer!!!

12. lokakuuta 2024

Liebe Nezafeta,

Vielen Dank für Ihre Nachricht, und wir entschuldigen uns aufrichtig für die entstandenen Unannehmlichkeiten.

Wir haben Ihnen sojuist eine E-Mail mit einer passenden Lösung gesendet. Der Kaufbetrag wird morgen direkt auf Ihr Bankkonto überwiesen.

Die Verzögerung entstand aufgrund eines kürzlichen Wechsels zu einer neuen E-Commerce-Plattform sowie der Änderung des Standorts unseres Lagers.

Nochmals, unsere aufrichtige Entschuldigung für die entstandene Wartezeit, und vielen Dank für Ihre Geduld.

Mit freundlichen Grüßen,
SneakerMood Kundenservice

Saanut 2/5 tähteä

Trage afhandeling uiteindelijk wel legit

Na contact te hebben gehad dat me sneakers retour konden omdat er een vlek op zat heb ik alleen 1 keer vernomen dat het geld met 1 a 2 dagen terug gestort zou worden.
Dat is al een paar weken geleden nog steeds niks ontvangen en via meerdere geen contact meer kunnen leggen.

Nu 8 november 2024 mijn restitutie gekregen.

6. marraskuuta 2024

Echt een vreselijk bedrijf

Echt een vreselijk bedrijf, ik twijfelde al om de schoenen bij dit bedrijf of wat ze zich zelf ook noemen te bestellen vanwege reviews maar wilde het toch een kans geven nou nooit meer. Ik heb de schoenen op 23/10 besteld de bestelling zou binnen 5/6 werkdagen verzonden worden, dus vorige week. Op 28/10 stuurde ik een appje met de vraag wanneer mijn schoenen verzonden zouden worden, ik kreeg reactie dat dat op 29/10 zou gebeuren. Tot heden niks meer gehoord alleen maar die domme hoi hoi en zoveel appjes en emails gestuurd waarop gewoon geen reactie wordt gegeven. Wat een klantenservice hebben jullie! Het maakt me echt boos, ze spelen eigenlijk gewoon met je geld die allang op hun bankrekening staat. Asociaal gedrag door niet eens netjes te antwoorden op berichten, ze kunnen op ze minst gewoon laten weten dat het langer duurt maar hierbij vraag ik me af wat er precies langer moet duren hier. Vraag me echt af hoe je als "bedrijf" zo met klanten kunt omgaan.
________________________________________

Nou eindelijk reactie gehad maar nogsteeds zijn mijn schoenen niet verzonden is nu bijna 2,5 week verder. Als ik het ga annuleren ben ik bang dat ik mijn geld niet terugkrijg. Elke keer verzoek ik hun om ze te verzenden en elke keer om mysterieuze wijze kan het niet?? Terwijl ze vorige week binnen zouden zijn volgens de eigenaar.

5. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We hebben momenteel een storing in onze WhatsApp-service, waardoor we geen berichten hebben kunnen ontvangen. Dit is zeker niet de klantenservice die we nastreven.

We willen je laten weten dat we wel hebben gereageerd op je e-mail en zijn bezig met het verbeteren van onze communicatie. We waarderen je feedback en nemen deze serieus.

Saanut 1/5 tähteä

Na 3 weken nog steeds geen schoenen…

Na 3 weken nog steeds geen schoenen ontvangen

29. lokakuuta 2024

Beste Saskia,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vertraging in de levering van je schoenen. We begrijpen dat dit frustrerend is en waarderen je geduld.

Goed nieuws: je bestelling wordt morgen geleverd. We hebben al onze klanten met openstaande bestellingen geïnformeerd over de vertragingen, en we hopen dat je snel kunt genieten van je nieuwe schoenen!

Als je nog verdere vragen hebt, laat het ons gerust weten.

Saanut 1/5 tähteä

NEVER buy from this website !

NEVER BUY from this website !
I have ordered a pair of shoes 3 weeks ago with a 1 to 4 working days shipping policy . Obviously, I have been charged for my order whereas nothing has been sent to me. I have tried to reach the company by e-mail, instagram, phone and I have no news about them. Please, if you don't want to loose your money stay away from this company and there false advertising.

17. lokakuuta 2024

Dear Delphine,

Thank you for your message. We sincerely apologize for the frustration you've experienced with your order.

We want to assure you that your order is currently with UPS and will be delivered within 24 hours.

Additionally, we have been experiencing a temporary issue with our WhatsApp service, which prevented us from receiving messages. We understand how important communication is, and we are working to resolve this as quickly as possible.

Thank you for your patience, and we hope you will enjoy your new shoes soon.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte communicatie, service en geen schoenen

Ik heb 2,5 week geleden schoenen besteld, in eerste instantie stond er een levertijd van 2-4 werkdagen maar na 3 dagen kreeg ik een mailtje met dat het 4 dagen vertraging kon opleveren. Ik dacht ik wacht een paar dagen met contact opnemen omdat het iets kon vertragen maar nu 2,5 week later nog geen reactie gehad op mijn mail of mijn bericht.

13. lokakuuta 2024

Prima levering

Prima levering goede service snel contact via de site. Retouren en terugbetaling was even een dingetje maar het contact via de site verliep perfect en goed opgelost.

19. syyskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

SneakerMood - hoelang kan de levering duren ...?

De website ziet er goed uit.

Mooie schoenen, levertijden vermeld, telefoonnummer, e-mail adres, KvK Nummer.

Voor het bestellen ook gemaild wat betreft de levertijden en deze waren 1-4 werkdagen.

15 Oktober besteld. En nog altijd niet geleverd, de schoenen zijn verzonden of enige terugkoppeling. Gister (24-10) ook nog gebeld en geappt, geen reactie.

Vandaag (25/10) wederom en dan krijg je een automatisch bericht "Bedankt voor uw bericht. We zijn momenteel niet beschikbaar maar zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden".

Fijn zo voor het weekend, waar je al 10 dagen wacht.

Ik verwacht beter voor duurbetaalde schoenen, en wacht dit dan ook af, en zal jullie op de hoogte houden.

...

Even later was er contact en op zondagmiddag (27/10) kreeg ik een mail met trackingcode van UPS.

Op 31/10 zijn de schoenen bij mij geleverd.

Keurig bescherm in een extra kartonnendoos.

En ze voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Het is dus even/lang wachten (16 dagen tussen bestellen en leveren), maar dan krijg je ook wat je gekocht hebt. Als je dit vooraf weet niet erg, en de communicatie zou beter kunnen. Vandaar mijn beoordeling aangepast van 1 naar 3 sterren.

25. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Schlechter Onlineshop. Nicht zu empfehlen.

Nicht Empfehlenswert.
Ich hatte zwei paar Schuhe bestellt, es wurde lediglich nur eines geliefert, obwohl in der Versandbestätigung zwei aufgeführt wurden.
Auf eigener Nachfrage, wurde mir denn mitgeteilt, dass die anderen Schuhe jetzt versandfertig gemacht werden.
Habe meine Schuhe darauf hin gleich retourniert. Auf das Geld musste ich 6 Wochen warten. Leere Versprechen und Ausreden. Paypal hat das Geld angeblich zurück an den Shop überwiesen. Habe daraufhin 2x Paypal eingeschaltet.

Für Produkte der höheren Preisklasse, erwarte ich mehr Professionalität vom Verkäufer.
Laut Bewertungen vom Frühjahr, sollte daran gearbeitet werden. Nichts ist passiert. Nie wieder!! Ich bin sauer.

17. syyskuuta 2024

Hallo Robert,

Vielen Dank für dein Feedback, auch wenn es uns natürlich sehr leid tut, dass du mit deiner Bestellung unzufrieden warst. Wir waren während des gesamten Prozesses in Kontakt und haben dich immer über den Stand informiert. Leider konnten wir das Geld erst zurückerstatten, als die Sneaker bei uns eingetroffen waren. Gleichzeitig hatten wir bereits die Rückzahlung für die andere Größe bei PayPal veranlasst, um das schneller abzuwickeln.

Da es sich um exklusive Sneaker handelt, die bei vielen anderen Anbietern bereits ausverkauft sind, kann es manchmal zu etwas längeren Lieferzeiten kommen. Wir verstehen, dass das ärgerlich sein kann, vor allem bei höherpreisigen Produkten, und unsere Kunden erwarten natürlich eine schnelle und professionelle Abwicklung. Wir arbeiten kontinuierlich an Verbesserungen, und dein Feedback hilft uns, unseren Service weiter zu optimieren.

Falls du noch Fragen hast, melde dich gerne unter info@sneakermood.eu oder telefonisch unter +31 616098220.

Viele Grüße,

Saanut 1/5 tähteä

Foutieve info op de website mbt levering. Nooit meer voor ons 👎

3 oktober besteld 2 a 3 werkdagen verzending (stond er)

10 oktober contact gehad en het zou uiterlijk 12 oktober verzonden worden.

Op 17 oktober kregen wij mail dat er weer een vertraging is. Serieus Sneakermood waarop? De schoen zou 5 oktober in huis zijn!

En zo is het 20 oktober en is er nog geen verzendbevestigng.

29 oktober nogsteeds geen schoenen, geprobeerd te annuleren geen reactie!

1 november zonder enig bericht op de annulering de schoenen ontvangen.

20. lokakuuta 2024

Hallo,

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. We begrijpen dat de vertraging erg frustrerend is, zeker omdat je de schoenen snel had verwacht. Zoals we eerder hebben gecommuniceerd, was er helaas een onverwachte vertraging bij de verzending, wat we absoluut betreuren. Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Wat betreft de recensies willen we benadrukken dat al onze 5-sterren reviews geverifieerd zijn en gekoppeld zijn aan daadwerkelijke bestellingen. We plaatsen geen neppe beoordelingen, en de feedback van onze klanten is voor ons van groot belang om onze service te blijven verbeteren.

We werken met exclusieve sneakers die bij veel andere retailers vaak al uitverkocht zijn, en helaas kan dat soms voor langere levertijden zorgen. Jouw bestelling wordt vandaag nog verzonden, en we zorgen ervoor dat je hiervan een bevestiging ontvangt zodra het pakket onderweg is.

Omdat de ervaring met deze bestelling niet is verlopen zoals je had mogen verwachten, willen we je graag tegemoetkomen. We horen graag van je hoe we dit voor je kunnen oplossen, zodat we je ervaring met SneakerMood alsnog kunnen verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mocht je nog verdere vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via info@sneakermood.eu of telefonisch op +31 616098220.

Communicatie is onduidelijk

Communicatie is onduidelijk, na bijna een maand m’n schoenen nogsteeds niet ontvangen

15. lokakuuta 2024

Hallo Helena,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de onduidelijke communicatie en de vertraging van je bestelling. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is, zeker nu het al bijna een maand duurt zonder dat je de schoenen hebt ontvangen.

We hebben inmiddels contact gehad met DPD, en het blijkt dat de zending helaas nooit is verwerkt door de bezorger. Dit verklaart waarom de levering nog niet heeft plaatsgevonden. We willen dit uiteraard zo snel mogelijk voor je oplossen.

Graag horen we van je of je een nieuwe levering wilt ontvangen of dat je liever het aankoopbedrag teruggestort wilt hebben. Neem gerust contact met ons op via info@sneakermood.eu of telefonisch op +31 616098220, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen afhandelen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, en we hopen snel tot een passende oplossing te komen.

Saanut 5/5 tähteä

Van twijfel naar vertrouwen!

Het was even spannend om een flink bedrag te betalen voor schoenen met een lange levertijd. Het werd later duidelijk dat SneakerMood gespecialiseerd is bijzondere sneakers. Nou dat hebben ze absoluut waar gemaakt! Top service en top sneakers!

17. syyskuuta 2024

Hey

Super bedankt voor je toffe review! We snappen dat het even spannend kan zijn om een flink bedrag uit te geven en dan wat langer te moeten wachten, maar we zijn blij dat je ons die kans hebt gegeven. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de sneakers!

Geniet van je nieuwe kicks en je weet ons te vinden als je nog vragen hebt!

Groeten,
Customer Service SneakerMood.

23 september schoenen besteld

23 september schoenen besteld, nog steeds niet ontvangen. Overal achter aan moeten appen omdat je nog niks gehoord hebt over de verzending, berichtje wel lezen maar niet reageren! Pas na het tweede appje reactie ontvangen, pakket aanmelden maar niet afleveren bij DPD, pas na de volgende 2 appjes.. ze vinden dat ze service bieden door te reageren op appjes.. service is ook je fouten toegeven en het rechtzetten! Ik heb. Namelijk niks aan excuses! Nu kan ik afwachten wanneer DPD mijn schoenen gaan leveren en of ze gaan leveren, want ja het is niet meer in de handen van SneakerMood..

7. lokakuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin