Voor mijn zoontje z’n verjaardag mocht die schoenen halen van z’n vader die hebben besteld en gekocht op 23 maart van dit jaar oké gegeven moment via de WhatsApp een bericht dat het vier dagen later w... Näytä lisää
Heeft lang geduurd voordat de sneakers kwamen. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wat mij het meest frustreerde is de gebrek aan communicatie bij dit bedrijf. Via mail, app, social media nergens reager... Näytä lisää
Wie had dat gedacht! Schoenen waar ik al een jaar naar op zoek was toch eindelijk gevonden en nog voor echt een best ok prijs. Ze hebben echt meerdere bijzondere, lastig te verkrijgen schoenen en dat... Näytä lisää
Schoenen netjes en geverifieerd geleverd! Levering duurde wel wat langer, in mijn bevestigingsmail stond 5 tot 8 werkdagen. Heeft iets langer geduurd. Maar denk dat we ook wel vervend zijn met a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Your favorite sneaker provider! Supplying you the best exclusive sold out sneakers * Worldwide shipping * The easiest payment methods * Hand-inspected items * Double boxed shipment * Returns accepted
6836SM, Arnhem, Hollanti
- 0616098220
- info@sneakermood.eu
- sneakermood.eu
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
very serious seller
very serious seller, active and quick to pay
Legit payment before ship
Fast shipping times and best prices.
I ordered a pair of dunk fogs and they arrived pretty fast. I was astonished by the packaging and the fast shipping. Also the price was way better than all competitors in the Netherlands. Definitely recommend.
Schoenen niet geleverd
Begin januari schoenen besteld, nog steeds niks binnen. Wordt gezegd dat track en trace wordt gestuurd maar ook nog niet gehad. Als je hier besteld bestel met creditcard, zodat je je geld nog terug kan krijgen. Ik heb helaas na 3 weken nog niks binnen gekregen en wel betaald…..

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.
Schoenen nog steeds niet ontvangen
Schoenen nog steeds niet ontvangen.
20 december besteld,
Geen reactie op mail of WhatsApp
Schoenen nog steeds niet ontvangen,
Schoenen nog steeds niet ontvangen,
20 december besteld
It's a scam
Never again. If you are happy to wait months for your order and try to contact in 3 different channels until you get a tracking number, sure, you should order. I would have overlooked how overpriced they are for good service but no. They don't reply to emails or social media and you will get your order only if you insist. DON'T ORDER

Niet bestellen
Echt waar na 1 maand gewacht te hebben niks gehoord gebeld gebricht alles oproep geweigerd lezen me. Brichten wel maar antwoorden niet het waren ook nog hele dure schoenen
Slechte ervaring
Het duurt wel 4 weken voor je je bestelling hebt
Ga hier nooit meer schoenen bestellen
Moeilijk contact te krijgen

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.
I didn't receive any information about my order
I didn't receive any information about my order. I ordered sneakers already a month ago. Could you let me know when you're going to send it to me?
(Bijna) Een maand aan het wachten
(Bijna) Een maand aan het wachten. Mail verstuurd, gebeld (geen respons), Whatsapp bericht verstuurd ook geen respons. Waardeloos communicatie! Nooit meer sneakermood! Niet bestellen!
Nog steeds geen sneakers ontvangen
Nog steeds geen sneakers ontvangen, is het een maand later en ontvang je een e-mail dat het klaar ligt bij DPD. Blijkt een oude code te zijn?! Via WhatsApp heel snel contact en weg zijn ze in ene...
I highly recommend SneakerMood
I highly recommend SneakerMood. Good communication and everything was perfect. Great experience.
Snelle verzending
Snelle verzending. Sneakers voldoen helemaal aan de verwachting.
De positieve reviews gaven het…
De positieve reviews gaven het vertrouwen toch te bestellen.
Inmiddels 2 keer gebeld, sms gestuurd en een mail, zero reactie.
Ze krijgen nog een dag, anders ga ik toch echt mijn geld terugkrijgen!
Waardeloze communicatie
Atraso na entrega... sem resposta
Fiz uma encomenda no vosso site no dia 4 de Dezembro, onde dizia que seria entregue no prazo de 4 a 6 dias uteis até hoje dia 19 não recebi nada. Deixei mensagem no WhatsApp enviei email e nunca obtive qualquer resposta. Fiz a encomenda confiante que recebia antes do dia 25 de Dezembro.
Agradeço uma resposta
Oplichterij
Bizar schoenen besteld voor veel geld gewacht op de verzend datum niks meer gehoord zelf proberen contact te leggen niet gelukt of heel langzaam na 3 keer bellen wat ze niet opnemen uiteindelijk een maand later te horen gekregen dat mijn maat dubbel is besteld ze doen het voor de rente
Das Produkt wurde an einen Ort…
Das Produkt wurde an einen Ort geliefert den ich nicht kenne. Somit Geld und Produkt weg
Alles ging miss
Alles ging miss, slechte communicatie, pakket heeeel laat geleverd. Dat was het.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.