Saanut 3/5 tähteä

Voor mijn zoontje z’n verjaardag mocht die schoenen halen van z’n vader die hebben besteld en gekocht op 23 maart van dit jaar oké gegeven moment via de WhatsApp een bericht dat het vier dagen later w... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Heeft lang geduurd voordat de sneakers kwamen. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wat mij het meest frustreerde is de gebrek aan communicatie bij dit bedrijf. Via mail, app, social media nergens reager... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wie had dat gedacht! Schoenen waar ik al een jaar naar op zoek was toch eindelijk gevonden en nog voor echt een best ok prijs. Ze hebben echt meerdere bijzondere, lastig te verkrijgen schoenen en dat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Schoenen netjes en geverifieerd geleverd! Levering duurde wel wat langer, in mijn bevestigingsmail stond 5 tot 8 werkdagen. Heeft iets langer geduurd. Maar denk dat we ook wel vervend zijn met a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kenkäkauppa
  2. Streetwear-kauppa

Yrityksen kirjoittama

Your favorite sneaker provider! Supplying you the best exclusive sold out sneakers * Worldwide shipping * The easiest payment methods * Hand-inspected items * Double boxed shipment * Returns accepted

3,3

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Schoenen niet geleverd

Begin januari schoenen besteld, nog steeds niks binnen. Wordt gezegd dat track en trace wordt gestuurd maar ook nog niet gehad. Als je hier besteld bestel met creditcard, zodat je je geld nog terug kan krijgen. Ik heb helaas na 3 weken nog niks binnen gekregen en wel betaald…..

4. tammikuuta 2025

Hoi Stella

We hebben elkaar eerder via Whatsapp gesproken. Je ontvangt vandaag de tracking van ons.

Helaas is er vertraging ontstaan. Onze excuses daarvoor. Alvast veel plezier met de nieuwe sneakers

It's a scam

Never again. If you are happy to wait months for your order and try to contact in 3 different channels until you get a tracking number, sure, you should order. I would have overlooked how overpriced they are for good service but no. They don't reply to emails or social media and you will get your order only if you insist. DON'T ORDER

13. tammikuuta 2025

Goedemorgen,

We reageren altijd op onze emails en Whatsapp berichten. Ik vermoed dat jouw berichten in de spamfolder zijn beland. Zou je ons willen contacteren via 0616098220

Niet bestellen

Echt waar na 1 maand gewacht te hebben niks gehoord gebeld gebricht alles oproep geweigerd lezen me. Brichten wel maar antwoorden niet het waren ook nog hele dure schoenen

27. joulukuuta 2024

Slechte ervaring

Het duurt wel 4 weken voor je je bestelling hebt
Ga hier nooit meer schoenen bestellen
Moeilijk contact te krijgen

8. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Hoi hoi, allereerst excuses voor het ongemak en bedankt voor jouw feedback. Het gemiddelde levertermijn is tussen 8-10 werkdagen. Tijdens het verwerken van jouw bestelling zijn we gestuit op voorraad problemen.

Goed nieuws ik zie dat jouw bestelling binnen 1 werkdag geleverd wordt. We zijn ten aller tijde bereikbaar via Whatsapp or e-mail. Het kan soms inderdaad net iets langer duren voordat we kunnen reageren. De afgelopen December periode was het erg druk.

Saanut 1/5 tähteä

(Bijna) Een maand aan het wachten

(Bijna) Een maand aan het wachten. Mail verstuurd, gebeld (geen respons), Whatsapp bericht verstuurd ook geen respons. Waardeloos communicatie! Nooit meer sneakermood! Niet bestellen!

9. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

De positieve reviews gaven het…

De positieve reviews gaven het vertrouwen toch te bestellen.
Inmiddels 2 keer gebeld, sms gestuurd en een mail, zero reactie.

Ze krijgen nog een dag, anders ga ik toch echt mijn geld terugkrijgen!
Waardeloze communicatie

12. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Atraso na entrega... sem resposta

Fiz uma encomenda no vosso site no dia 4 de Dezembro, onde dizia que seria entregue no prazo de 4 a 6 dias uteis até hoje dia 19 não recebi nada. Deixei mensagem no WhatsApp enviei email e nunca obtive qualquer resposta. Fiz a encomenda confiante que recebia antes do dia 25 de Dezembro.
Agradeço uma resposta

4. joulukuuta 2024

Oplichterij

Bizar schoenen besteld voor veel geld gewacht op de verzend datum niks meer gehoord zelf proberen contact te leggen niet gelukt of heel langzaam na 3 keer bellen wat ze niet opnemen uiteindelijk een maand later te horen gekregen dat mijn maat dubbel is besteld ze doen het voor de rente

10. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin