Rotterdamse Taxi Centrale Arvostelua 123

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Saanut 5/5 tähteä

Goed ervaring gehad. Netjes op tijd en heel vriendelijk. (Het was een ziekenhuis afspraak van mijn moeder) en door het leuk gesprekje in de auto met meneer was het spanning van mijn moeder weg, heel... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Over het algemeen is de RTC niet bepaald betrouwbaar, maar wagen 319 is een topper waar chauffeurs een voorbeeld aan kunnen nemen. Altijd op tijd, vriendelijk en netjes gekleed. Zoals het hoort.

Saanut 1/5 tähteä

Op 7 februari een taxi besteld en betaald voor 15 februari 6.50 uur op mijn huisadres in Schiedam. Om 6.45 uur contact opgenomen met de centrale, met de vraag waarom de mij (volgens de RTC site)... Näytä lisää

1. Taksipalvelu
  2. Linja-autoyhtiö
  3. Kuljetuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Rotterdamse Taxi Centrale ✅Altijd Korting Op Alle App En Online Bestellingen! ✅24/7 Klantenservice! ✅In 10 Minuten Uw Taxi Voor De Deur! ✅Pinnen Mag!

• Keenstraat 46, 3044 CD, Rotterdam, Hollanti

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb zeer goede ervaringen met de RTC

Ik heb zeer goede ervaringen met Rotterdamse Taxi Centrale. De taxi’s zijn altijd op tijd en de auto’s zijn schoon, netjes en comfortabel. De chauffeurs zijn vriendelijk, professioneel en helpen vaak met het openen van de deur of met bagage, wat de service extra prettig maakt.

Bij langere ritten hebben veel chauffeurs zelfs een flesje water in de auto, wat een mooie extra service is. Ook de klantenservice is professioneel en behulpzaam. Je merkt dat alles vanuit de centrale goed wordt gemonitord en georganiseerd.

Kortom: betrouwbaar, professioneel en zeer goede service. Zeker een aanrader.

13. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben 11 maart thuisgebracht door…

Ik ben 11 maart thuisgebracht door wagen 319.
Meneer is vriendelijk, behulpzaam en attent.
Hij maakt een praatje. Rijdt netjes in het verkeer. (Daar kunnen er veel een voorbeeld aannemen)
Al met al een fijne rit naar huis.

11. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Van de 5 jaar dat ik de Wmo taxi heb 3…

Van de 5 jaar dat ik de Wmo taxi heb 3 vervelende ervaringen qua tijd dikke 2 uur te laat en 1 zeer onvriendelijke chauffeur was boos op mij omdat hij 2x lang voor de brug stond. RTC. De centrale een stuk minder, Dames geven niet alles goed door 6x herhalen van adres, dan ineens postcode erbij dan weer opnieuw klantnummer. Word ik ineens thuisgebracht in Papendrecht ipv Ridderkerk zelfde adres veel fouten dus. Dames mogen wel eerst een cursus volgen. Wmo klanten krijgen vervoer ivm mindervalide zijn niet voor niets. Graag ons zo behandelen. Meerdere chauffeurs staan in de straat ipv voor de deur.Chauffeurs Aziz 237 Iwan 319 daar wil ik zeggen uitmuntende chauffeurs die snappen waar ze mee bezig zijn. Een 10 👍🏼🤗👍🏼. Heel respectvol naar de klant ik in dit geval. Netjes bellen iets later geen probleem begrip van mijn kant we zijn mensen niet waar. En files er zijn ook in de spits . Maar bellen vantevoren fijn. Al met al 4**** omdat de planning nog niet op orde is. ....

3. maaliskuuta 2026

Deze man

Deze man. Heeft van Rotterdam Centraal opgestapt. Naar hillengesberg.
Er is werk zaam heden bij station. Noord.
Deze man wild helemaal om rijden om meer geld te maken op mij 60 euro betaald voor 5.7 kilometer traickt.
Echt on begrijpelijk.
Zal ook de laatste keer zijn.
Voor.

28. helmikuuta 2026

Niet nakomen afspraak

Om 6.45 uur contact opgenomen met de centrale, met de vraag waarom de mij (volgens de RTC site) toegewezen taxi ineens in Leiden reed en waar mijn taxi bleef.
Kreeg geen duidelijk antwoord, er was geen taxi en men kon dus ook geen taxi sturen.
Kort samengevat... zoek het maar uit.

Na een eerdere slechte ervaring met een retour-afspraak van huis naar Rotterdam-airport en terug ('s avonds laat 45 minuten in de kou staan wachten en twee keer moeten bellen) ben ik helemaal klaar met RTC.
Volgende keer gewoon een Bolt bestellen

15. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Mijn oma van 95 heeft rolstoelvervoer…

Mijn oma van 95 heeft rolstoelvervoer nodig (om naar het ziekenhuis en terug te kunnen)wat niet goed verliep de heenweg was de taxichauffeur op tijd alleen stonk de taxi naar rook (bah) en op de terugweg heeft een beste man aan de telefoon me gezegd dat er om 12 uur een taxi zou komen om 12.15 uur nog geen taxi dus gebeld.
Er stond geen afspraak om 12 uur ingepland om een geopereerde mevrouw van het ziekenhuis terug naar huis te brengen!!
Maar hij kon wel worden ingepland om 13.20uur, ok we zijn er afhankelijk vanouds moet maar.
Je raad het al zelfs om 14 uur geen taxi!!! En telefonisch iemand proberen aan de lijn te krijgen is echt bijna onmogelijk!!
Nou sorry maar de chauffeur was geweest 2x en u was nergens te vinden (we staan al die tijd op de stoep voor de taxistandplaats bij de hoofdingang!!!! Met rolstoel dus als je iemand ziet op die plek met rolstoel zou je ervan uitgaan dat ze die aanspreken of je diegene bent die hij moet vervoeren!!!!)
Geen goed woord over voor dit bedrijf en de handelswijze telefonisch slecht te bereiken en veelste lang in de wacht en dan heb ik het over minimaal 20 minuten
En dan de rest nog …..!!

10. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring met (RTC)…

Zeer slechte ervaring met (RTC) Rotterdamse Taxi Centrale. Ruim van tevoren een taxi gereserveerd voor een belangrijke afspraak, maar er kwam na 30 minuten wachten geen taxi opdagen. Dus taxi centrale gebeld waar de taxi bleef. De taxi bleek nog bezig met een andere rit en was nog niet onderweg. Uiteindelijk op het laatste moment zelf een alternatief moeten regelen. Zeer onbetrouwbare partij. Wat een schijtbedrijf is dit.

20. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Kerstavond om 23:30 app gestuurd.

Kerstavond om 23:30 app gestuurd.
Werdt terug gebeld door centrale dat op Spijkenisse er geen taxi's rijden want ze komen niet leeg naar Spijkenisse. Daarbij had ik een rit tezamen gehad naar de pleinweg toe Maar nu hadden mijn schoonouders 96 en 85 jaar op zondag geprobeerd om voor de heenweg te reserveren en eventueel terug, toen zeiden ze dat ze zo druk hadden Kerstavond dus was het niet mogelijk.

24. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Rotterdamse Taxicentrale laat je in de kou staan.

Op 24 december 2025 taxi besteld voor 25 december 2025 om 7.00 uur. Op 25 december om 6.00 uur gebeld om te checken of de afspraak goed genoteerd staat. Telefoniste bevestigt dat. Om 7.00 uur GEEN taxi. Gebeld. Telefoniste zei: Er is uitval. We sturen een taxi zodra we iemand hebben maar weten niet hoe laat. Daar heb ik niets aan. Ik moest met grote spoed naar het station om een trein naar Parijs te halen. Trams en bussen reden nog niet. Gelukkig heeft een ander taxibedrijf me uit de brand geholpen. NOOIT MEER DEZE ONBETROUWBARE Rotterdamse Taxicentrale!!!

25. joulukuuta 2025

Belachelijk duur

Een taxi geboekt vanaf Rotterdam luchthaven naar Barendrecht. Een 22 mins rit kost 117 euro! Meer dan 5 euro per minuut. Graag dit bedrijf nooit gebruiken! Een duidelijk rip off!

14. joulukuuta 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Ik had week van te voren DUIDELIJK om een rolstoeltaxi gevraagd. Tig keer herhaald, ja, een ROLSTOELTAXI. Afspraak in ziekenhuis, dus ik zat buiten klaar met mijn vriendin. Ten eerste was de taxi een kwartier te laat, ten tweede kwam er GEEN rolstoelraxi maar een gewone wagen. Stelletje sufferds aan de telefoon, de website is ook een drama. Gelukkig hielp Taxi ST Job ons uit de brand. Nooit meer RTC. Onbetrouwbaar bedrijf, bah.

29. syyskuuta 2025

Komen afspraken niet na

Nou, allereerst was de taxi na 15 min nog niet op de afgesproken tijd en plek. Vervolgens belde de chauffeur, dat het zeker nog 5/10 min zou duren en zei hij dat hij nog iemand moest ophalen, terwijl er een privé rit gepland staat. Ze zijn duidelijk niet meer zo goed als vroeger, zonde! Dus ben maar met het OV gegaan. Snap niet dat je zo je business kan draaien!

27. syyskuuta 2025

arrogante en asociale chauffeur

Enorm arrogante, slechte en asociale taxichauffeur. Kenteken: HRL-82-P, tijd 00:15 - 00:32

De (niet Nederlandse chauffeur) wilde geen meter aan doen, moesten cash afrekenen en nadat ik vroeg om de meter aan te doen begon hij met k*nker te schelden. Hij vond zichzelf erg stoer.

Hij sloot zijn rit af met “k*nker kind”. Erg professioneel zoals je kan voorstellen maar na een melding gemaakt te hebben was het blijkbaar niet de eerste keer met deze chauffeur.

Aangegeven dat het een rit was van €52 euro maar moest €90 cash afrekenen. Pas op met deze boeven! Het bedrijf moet oppassen met deze chauffeur.

Tip: afscheid nemen van deze chauffeur

13. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin