Saanut 5/5 tähteä

Beställde ''Underworld: Evolution'' på Blu-Ray för ett billigt pris, och jag är väldigt nöjd! Snabb leverans, tog bara två arbetsdagar. Trots att filmen var begagnad, så var den fint inslagen i plast,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Uppskattar verkligen att kunna hitta äldre filmer. Snabb service! Inte att förglömma den fina hälsningen på ett hjärta i paketet. Det värmde och man kände att man inte bara va en osynlig kund. Åter... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Hemsidan är lite speciell då den inte beskriver filmerna särskilt bra i handling. En film hade en helt annan handling på hemsidan än på baksidan av fodralet. Dessutom försökte jag mejla utan att få sv... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. DVD-kauppa

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till RetroDisk – Din Portal till Filmklassiker! Älskar du klassiska filmer och vill återuppleva de magiska stunderna från förr?

4,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

monsterhouse dvd

Jag fick tag på en dvd som jag letat efter som ska bli en julklapp till ett barnbarn. Allt var bra . Den dök upp tryggt och bra i brevlådan utan repor och fint paketerad.

30. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du hittade DVD
du letat efter och att den kom fram i perfekt skick. Vad roligt att den ska bli en julklapp till ditt barnbarn! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden.

Toppen!

Snabbt och bra packat! Fint skick på allt! :-)

23. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både snabbheten och packningen. Det betyder mycket att du uppskattar skicket på allt! Hoppas vi får hjälpa dig igen snart.

Snabbt och bra qvalitet

Snabbt och bra qvalitet! Definitivt rekommendera

17. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både snabbheten och kvaliteten. Din rekommendation betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver.

Perfekt transaktion, supernöjd kund

Tillräckligt snabb leveranstid. Fint meddelande i försändelsen angående att en film behövde letas fram. Mycket bra skick på varorna! Väl emballerat. Bra kundbemötande. Kunden i fokus! Allt gott, mvh

15. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både leveransen och skicket på varorna. Det värmer att du uppskattade meddelandet och vårt kundbemötande – vi strävar alltid efter att sätta kunden i fokus. Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och fin kvalitet

Snabb leverans och fin kvalitet, allt inplastat, även begagnat. Mycket trevligt köp. Tack för att ni har lite udda filmer som kan vara svåra att hitta annars.

9. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten. Det är roligt att höra att du uppskattar vårt sortiment av udda filmer – vi gör vårt bästa för att hitta det som är svårt att få tag på! Tack för att du handlade hos oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver.

Mycket bra service

Mycket bra service. Skickade varan snabbt. Kommer definitivt beställa mer från dem.

8. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack så mycket för ditt omdöme! Det är fantastiskt att höra att du uppskattar vår service och snabba leverans. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Rekommenderas varmt !!!

Hög kvalitet på filmen, då den var i bättre skick än ni angav samt till mycket förmånligt pris 👍🏻

21. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att du är nöjd med filmens kvalitet och att den överträffade dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både priset och vårt arbete. Tack för att du rekommenderar oss – vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, o kul med det lilla meddelandet 😃

19. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med den snabba leveransen och att du uppskattade det lilla meddelandet. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Bra priser på produkter som annars kan…

Bra priser på produkter som annars kan vara svåra att hitta. Plus på den hjärtformade papperslappen som följde med 💖

9. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Stort tack för din härliga recension! Vi är glada att du uppskattar våra priser och det unika utbudet av produkter. Det värmer att du gillade den hjärtformade papperslappen – vi tycker om att lägga till en personlig touch! Tack för att du handlade hos oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. 💖

Pålitlig Kund

Tjena folket som kollar upp sidor på trustpilot precis som jag gör och jag vill dela med mig att ni får hem filmerna och en trevlig hjärtformad posterlapp med en Tack hälsning som vissar uppskattning till kunden är ett +. Det ända som jag tänker lägga feedback på är väll hemsidan att det skulle vara mer hjälpsamt är att enkelt söka information om filmen är med svensk tal eller text. Såg att vissa filmer hade rubrik (ej svensk text) men för underlätta hade varit lite mer info efter som vissa bilder på filmerna vissar bara fram sidan där information om filmen saknas då man vill ibland kolla upp detaljer om filmen står på baksidan av fodralet.
Mvh Marcus :)

27. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Oerhört snabb leverans

Oerhört snabb leverans. Fick mail om att filmen var på väg samma dag jag gjorde beställningen, och den var i min brevlåda ett knappt dygn senare.
Slår allade stora filmförsäljarna med hästlängder på den punkten.

8. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin