Beställde ''Underworld: Evolution'' på Blu-Ray för ett billigt pris, och jag är väldigt nöjd! Snabb leverans, tog bara två arbetsdagar. Trots att filmen var begagnad, så var den fint inslagen i plast,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Uppskattar verkligen att kunna hitta äldre filmer. Snabb service! Inte att förglömma den fina hälsningen på ett hjärta i paketet. Det värmde och man kände att man inte bara va en osynlig kund. Åter... Näytä lisää
Hemsidan är lite speciell då den inte beskriver filmerna särskilt bra i handling. En film hade en helt annan handling på hemsidan än på baksidan av fodralet. Dessutom försökte jag mejla utan att få sv... Näytä lisää
Tjena folket som kollar upp sidor på trustpilot precis som jag gör och jag vill dela med mig att ni får hem filmerna och en trevlig hjärtformad posterlapp med en Tack hälsning som vissar uppskattning... Näytä lisää
Välkommen till RetroDisk – Din Portal till Filmklassiker! Älskar du klassiska filmer och vill återuppleva de magiska stunderna från förr?
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super snabbt service!! Trevlig bemötande. Bästa Online Filmbutik!!
Väl packat samt omslag och skiva i nyskick. 👍🏻
Nöjd kund! Snabbt , rätt och elegant. Dessutom ett hjärta, min 8 årige son älskade det 🥰
Bra service och personligt. Kommer använda Retrodisk nästa gång också!
Gjort ett par köp och det har alltid fungerat väldigt bra. Kul att det fortfarande finns butiker som säljer filmer på bluray nu när de flesta stora drakar har slutat med det. Rimliga priser och fin service, tack!
Enkel och trevlig upplevelse, största pluset var ett handskrivet meddelande i paketet, det är det lilla som gör allt 💜
Fick det jag köpte, i det skick som utlovats, inom rimlig tid. Kan inte klaga på nått.
En genuin affär, köpet kändes personligt. Blixtsnabb leverans. 5 av 5.
+Bra utbud även på gamla filmer
+Frakt till brevlåda
+Enkelt att beställa
+Lätt och tydlig hemsida
+Bra skick på filmerna
-Lite dyr frakt om man bara vill beställa någon enstaka film
Önskar att man kunde välja mellan dvd/blueray i genre kategorierna och sortera efter pris

Vastaus yritykseltä Retrodisk