Yrityksen tiedot

1. DVD-kauppa

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Femix.se – din butik för filmkvällen! Köp DVD, Blu-ray och snacks online. Oavsett om du är en hängiven filmsamlare eller letar efter helgens underhållning, erbjuder vi ett brett och spännande sortiment av fysisk film. Hos oss hittar du tusentals titlar i alla tänkbara genrer. Vi är stolta över att bidra till en cirkulär handel genom att ge begagnade filmer i mycket gott skick nytt liv, vilket är en vinst för både plånboken och miljön. Givetvis har vi även ett stort utbud av helt nya och inplastade filmer för samlaren. För att göra din upplevelse komplett kan du dessutom klicka hem dina favorit-snacks direkt hos oss – allt du behöver för en lyckad filmkväll i ett enda smidigt paket! Vi vet att en trygg upplevelse är avgörande när du handlar på nätet. Därför kan du alltid förvänta dig säkra betalningar, noggrann paketering och riktigt snabb frakt direkt hem till dig. Vårt mål är att vara det självklara valet för dig som älskar film. Upptäck vårt utbud på Femix.se och läs gärna våra omdömen här för att se varför våra kunder uppskattar att handla hos oss!

4,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och fantastisk nostalgi!

DVD:n kom fram i perfekt skick. Jag är så glad att jag hittade den här! Det är en serie som sändes i Italien tidigt på morgonen för över 30 år sedan. Jag trodde nästan att jag var den enda som hade sett och uppskattat den på den tiden. Ett underbart återseende, tack!

23. huhtikuuta 2026

Mycket nöjd med allt!!

Mycket nöjd med allt!!
Speciellt att de två skivor jag köpte är svåra att få tag på överhuvudtaget och till ett riktigt pris!!
Här hos Femix fanns båda till toppenbra pris!!
Dessutom fick jag en extraskiva bara för att jag fick vänta en extradag eftersom jag beställd i påsken!
Mycket nöjd! 😃

5. huhtikuuta 2026
Femix.se-logo

Vastaus yritykseltä Femix.se

Stort tack för de fina orden! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både priset och att du lyckades knipa de där svårfångade titlarna till din samling. 📀✨

Vi försöker alltid se till att våra kunder får en bra upplevelse, även när röda dagar kommer emellan, så det var självklart för oss att skicka med en liten extra bonus som tack för ditt tålamod.

Hoppas att filmerna bjuder på mycket nöje! Du är varmt välkommen tillbaka till femix.se nästa gång du letar efter något speciellt till samlingen.

Varma hälsningar,
Teamet på Femix 😃

Saanut 5/5 tähteä

En site med llite udda tittlar

En bra site med udda och svårfunna titlar. Snabb leverans och bra priser. Allt var till belåtenhet.

20. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Femix.se-logo

Vastaus yritykseltä Femix.se

Hej Jan!

Stort tack för ditt fina omdöme! Det är precis det här som driver oss på femix.se – att kunna erbjuda de där lite mer unika och svårfunna titlarna som man inte hittar överallt annars.

Vad roligt att du är nöjd med både priserna och den snabba leveransen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att fylla på filmsamlingen med fler pärlor framöver!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin