Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Uppskattar verkligen att kunna hitta äldre filmer. Snabb service! Inte att förglömma den fina hälsningen på ett hjärta i paketet. Det värmde och man kände att man inte bara va en osynlig kund. Åter... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Hemsidan är lite speciell då den inte beskriver filmerna särskilt bra i handling. En film hade en helt annan handling på hemsidan än på baksidan av fodralet. Dessutom försökte jag mejla utan att få sv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tjena folket som kollar upp sidor på trustpilot precis som jag gör och jag vill dela med mig att ni får hem filmerna och en trevlig hjärtformad posterlapp med en Tack hälsning som vissar uppskattning... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. DVD-kauppa

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till RetroDisk – Din Portal till Filmklassiker! Älskar du klassiska filmer och vill återuppleva de magiska stunderna från förr?

4,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Uppskattar verkligen att kunna hitta…

Återkommer när jag söker fler filmer.
Hälsningar Marija

12. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Behövs flera butiker som säljer Blu-ray…

Behövs flera butiker som säljer Blu-ray och begagnat !!!
Retrodisk är ett bra tillskott.

12. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack för att du lyfter fram vikten av butiker som säljer Blu-ray och begagnat! Vi håller helt med – det behövs fler alternativ för oss som uppskattar fysiska medier 😍

Mycket bra independentbutik

Helnöjd! En av filmerna jag köpte var begagnad. Den var i toppskick och skickades i egen plastficka.

7. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack för din vänliga kommentar! Det är är så roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. Vi strävar alltid efter att leverera toppkvalitet, även på begagnade varor. Tack för att du tog dig tiden att lämna lite feedback till oss 🌹

Inget att klaga på

Bra sorterat sortiment med rimliga priser. Ett strålande alternativ till giganterna som cdon, nu när de börjar gå ner sig...

28. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Stort tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt sortiment och våra priser. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda ett bra alternativ till de stora aktörerna. Vi ser fram emot att fortsätta leverera en bra shoppingupplevelse för dig. Välkommen tillbaka när som helst!

Kanon!

Bra service , kundvänliga smidig leverans Allt bara bra

27. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att du uppskattar vår service och smidiga leverans. Det betyder mycket för oss. Välkommen åter!

Saanut 1/5 tähteä

Save your money. Don't buy

Advertised as working on television but doesn't. Have tried to contact over and over and over with no reply. Shipping times were also very bad and not advertised as being so bad.

Don't purchase, and purchase another option

Cannot reply to the reply.

Was purchased and sent here in sweden. Currently used as a paperweight. Please contact me via email to work out a resolution. A lot the reviews of quikpicks are of the same nature with retrodisk and were hoping it would work on a television set as advertised and no replies to emails.

3. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Thank you for your feedback! It seems there has been a misunderstanding. We could not find any order under your name or You as a custumer with Retrodisk.

Reported user to trustpilot

Best regards,
Retrodisk Team

Enkelt att beställa.

Enkelt att beställa.
Varorna verkar finnas i ett lager och man får en leverans.
Det var lite krångligt att försöka ändra uthämtningsställe.

12. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du upplevde beställningen som enkel och att leveransen gick bra. Vi beklagar att det var krångligt att ändra uthämtningsställe, och vi tar gärna till oss av din synpunkt för att göra processen smidigare i framtiden. Tveka inte att kontakta oss om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Saanut 5/5 tähteä

Jag önskar att jag hade hittat Retrodisk tidigare

Beställde ''Underworld: Evolution'' på Blu-Ray för ett billigt pris, och jag är väldigt nöjd! Snabb leverans, tog bara två arbetsdagar. Trots att filmen var begagnad, så var den fint inslagen i plast, med en handskriven lapp som bonus, vilket jag inte alls hade förväntat mig. Bra kundservice också. Jag tror att jag kommer att beställa fler filmer från dem i framtiden. Rekommenderar starkt!

14. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är så glada att du är nöjd med både din beställning och vår service. Det betyder mycket för oss att du uppskattar den personliga touchen med den handskrivna lappen och vår snabba leverans. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med fler filmköp i framtiden. Tack för att du rekommenderar oss – det värmer verkligen!

Saanut 5/5 tähteä

Superb skick och väldigt fint…

Superb skick och väldigt fint paketerat. Seriös säljare. Fick till och med ett liten personlig lapp! 10/10!!

5. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att du är nöjd med både skicket på produkten och vår paketering. Det gläder oss också att du uppskattade den personliga lappen. Tack för betyget 10/10 – det betyder mycket för oss! Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

🙂 mycket nöjd

🙂 mycket nöjd, snabb leverans 👍

6. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack så mycket för din fina recension! Vi är jätteglada att du är nöjd med både leveransen och servicen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Saanut 5/5 tähteä

Det gick fort och jag fick de filmer…

Det gick fort och jag fick de filmer jag ville ha till bra pris.

5. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du fick de filmer du ville ha snabbt och till ett bra pris. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd. Filmerna var i väldigt bra skick och jag uppskattar verkligen att dem blir inplastade för extra skydd. Den lilla lappen som medföljer är också ett plus.

12. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd. Den personliga lappen är något vi tycker om att inkludera för att göra din upplevelse ännu bättre. Tack för att du delar med dig av din feedback! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver.

Bra förmånliga priser

Bra förmånliga priser, snabb och smärtfri leverans till brevlådan. Fick en gullig hälsning på en postitlapp också.. mycket trevligt.
Samt att dom hade en film jag letat efter vilket är ett stort +

4. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Retrodisk

Stort tack för din härliga recension! Vi är så glada att du uppskattar våra priser, snabba leverans och den lilla personliga hälsningen. Det känns extra roligt att vi kunde hjälpa dig att hitta filmen du letat efter! Tack för att du delade din upplevelse – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin