Saanut 5/5 tähteä

Beställde ''Underworld: Evolution'' på Blu-Ray för ett billigt pris, och jag är väldigt nöjd! Snabb leverans, tog bara två arbetsdagar. Trots att filmen var begagnad, så var den fint inslagen i plast,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Uppskattar verkligen att kunna hitta äldre filmer. Snabb service! Inte att förglömma den fina hälsningen på ett hjärta i paketet. Det värmde och man kände att man inte bara va en osynlig kund. Åter... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Tjena folket som kollar upp sidor på trustpilot precis som jag gör och jag vill dela med mig att ni får hem filmerna och en trevlig hjärtformad posterlapp med en Tack hälsning som vissar uppskattning... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. DVD-kauppa

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till RetroDisk – Din Portal till Filmklassiker! Älskar du klassiska filmer och vill återuppleva de magiska stunderna från förr?

4,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 3/5 tähteä

Fifty fifty…

Full pott om hade fått svar på mail angående leveransen som drog ut på tiden (nästan 2 veckor).
Men bra sortiment med bra priser.

19. marraskuuta 2025

Bara så Bra !!

Stort Utbud, Ett företag att lita på med snabba, väl paketerade filmer skickade med PostNord till Din Brevlåda.

Bäst i branschen. Rekommenderas av Hela mitt Filmhjärta med 5 Filmklappor av 5 möjliga.

Robert Hult

14. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bedrövligt aldrig mer det var första…

Bedrövligt aldrig mer det var första och sista gång jag gjorde en beställning hos er RetroDisk.se ni på står att ni ligger Örebro bara snack …skulle kollat först innan beställningen om ni hade organisationsnummer men det har ni inte har skrivit till er på era angivna mail adresser och undra vart mina grejer har tagit vägen men inget svar…. det var en månad sedan jag gjorde beställning men utan resultat.
Man kan se att ni har gjort uppdatering på eran sida två tillfällen och dom två filmerna jag beställde apornas planet box och AI innan beställningen så lös dom grönt och efter rött så fort jag hade betalat och fick min orderbekräftelse det gick snabbt men leveransen uteblev i sin frånvaro kommer säkert aldrig få min leverans ….nääää fyfannnn på ren svenska pengarna tog ni 457 kr men ej fått nån leverns än blev riktigt arg och ledsen

24. kesäkuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Återkoppling och leveranstid.

Det hade vart full pott om jag fått svar på mina mail till info@ adressen angående leveransen som drog ut på tiden och kom först 9 dagar efter lagd order.

2. heinäkuuta 2025

Varor skickas inte. Ingen kontakt

Enligt deras egna villkor, så ska varor skickas inom 5 arbetsdagar. Mina filmer har inte blivit skickade och ingen återkoppling från företaget på någon av deras mejladresser.
Rekommenderar ingen annan att köpa från dessa.

11. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Får nog utvärdera en varning för detta företag

Får nog varna för Retrodisk.
Snabb leverans för all del, men:
Om det är något problem med en film blir det helt tyst, de vägrar svara på mail och duckar helt kommunikation.
Jag köpte en "ny" Bluray, (dyrtI som hade fettfläckar på skivan, trots den var inplastad (i återförslutbar påse)
och den fungerade inte att läsa, trots försök i två olika spelare.
Inte ett livstecken från dem efter det, trots flera försök

20. kesäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Trovärdiga, men svåra att kontakta

Hemsidan är lite speciell då den inte beskriver filmerna särskilt bra i handling. En film hade en helt annan handling på hemsidan än på baksidan av fodralet. Dessutom försökte jag mejla utan att få svar. Men produkterna kom och var inplastade vilket är ett bra intryck.

18. kesäkuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin