Begin 2025 besloot ik om naar Spanje te emigreren. Al snel kwam ik erachter dat ik een NIE-nummer nodig had. Toevallig kwam ik op social media Quicknienumber tegen en de jongen daarachter wek... Näytä lisää
Yritys on vastannut
NIE nummer hadden we al maar om diverse redenen hadden wij (echtpaar 65+) beide een residentiepas nodig. Het maken van de afspraken hiervoor werd keurig en snel geregeld. Ook de begeleiding bij het v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hebben voor ons gezin zowel NIE als residentie geregeld. Prettige contact en niet te beroerd om indien gewenst aanvullend advies te geven over andere zaken. Denk aan het kiezen van een Spaanse bank, z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Top ervaring! In contact gekomen met Sam na een wat minder prettige ervaring met een ander Nederlands bedrijf die voor mij mijn NIE nummer zou regelen. Dit heeft mij veel geld gekost en daardoor was i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Quicknienumber is jouw betrouwbare partner voor het aanvragen van een NIE-nummer in Spanje. Wij maken het proces snel, eenvoudig en volledig zorgeloos. Of je nu kiest voor een NIE-nummer aanvragen online of NIE-nummer op afstand, wij regelen alles voor je. Van het verzamelen van documenten tot het maken van afspraken bij de Spaanse autoriteiten. Onze diensten zijn perfect voor wie het uitbesteden van een NIE-nummer wil en volledig ontzorgd wil worden. Met regelmatige updates via WhatsApp of e-mail houden we je op de hoogte. Kies voor efficiëntie en gemak, en laat ons jouw NIE-nummer aanvraag vlekkeloos afhandelen!
Valencia, Espanja
Super goed geholpen door Sam , tijdens het gehele proces. Erg betrokken, vriendelijk. Een aanrader. Heb je hulp nodig zou ik zeker Sam aanraden.

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Goede en snelle communicatie. Als ik ooit nog iets nodig heb, zou ik dan zou ik dat zeker weer hier regelen!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Ik ben snel en ontzettend vriendelijk geholpen. Niet alleen met fijne doorverwijzingen maar daarbij ook super begeleiding voor mijn Green Card, wat ik zelf niet had kunnen doen vanwege de taalbarrière (nog lerend Spaans hier)
Top service jongens!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Snelle hulp, alles goed geregeld en kon daarnaast altijd vragen stellen als ik die had. Heel fijn!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Zeer snelle en duidelijke uitleg en hulp bij het aanvragen van een NIE nummer in Spanje. (vanuit Nederland) binnen 1 week had ik het nummer binnen! Zeer zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Erg snelle afhandeling, duidelijke communicatie en bij vragen reageren ze snel

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Snelle, vriendelijke en nauwkeurige service. Sam is super betrouwbaar en had erg snel en makkelijk een afspraak en daarmee NIE-nummer voor me geregeld. Fantastisch wat scheelt dat een stress en gedoe! Bedankt Sam!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Snelle reacties op vragen en accurate afwikkeling.

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Zeer goede ervaring met NIE quick number.
Wij hadden afgelopen kerst met spoed een NIE nummer nodig.
Bijna niemand kon dit voor ons regelen ivm feestdagen.
En bij NIE quick number geen probleem!!
Had hem heel snel kunnen ophalen.
Zeker een aanrader!!
Wij hebben voor de kids ook nog een nie nummer nodig en ga zeker hier weer terug komen

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Heel snel geschakeld! Fijn contact, zelf buiten werktijden!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Sam heeft mij destijds goed geholpen met de aanvraag voor een NIE nummer. Dank Sam!

Echt een topbedrijf!!
Sam was echt altijd te bereiken als er dingen niet duidelijk waren of niet lukte. Zelfs toen het bijna mis ging bij de autoriteiten in Spanje. Belde ik hem op en was die mijn tolk op dat moment. Hierdoor stond ik zo buiten met mijn N.I.E nummer echt top!!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Sam is an honest guy who puts in a lot of effort to help you get your NIE number as quick as possible. In the end I had to fly to Spain anyway, but Sam gave me a refund of the difference between the different packages he offers. Can recommend!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Snel en goed geregeld, precies wat ik nodig had voordat ik kon beginnen met werken in Spanje! Ik kreeg vrijwel direct overal reactie op en kon al eerder aan het werk dan dat ik voor ogen had! Voor te kunnen werken in Spanje was een NIE nummer een must en die had ik, in tegenstelling tot zelf regelen wat minimaal 2 maanden zou duren, nu binnen 14 dagen!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
3 nie nummers aamgevraagd.
alles snel en prima geregeld.
volledig op afstand
top service!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Zeer betrouwbaar, behulpzaam, komt afspraken na, alles goed geregeld

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Ik ben bij Quicknienumber terecht gekomen omdat wij het zelf niet voor elkaar kregen om voor mij een NIE NUMMER te regelen.
Ik heb eerst met hem via whatsapp gecommuniceerd en eigenlijk dezelfde dag nog via de telefoon.
Sam heeft het echt heel goed geregeld en binnen 4 dagen had ik mijn NIE nummer.
Maar ook voor andere vragen staat hij altijd paraat om je te helpen en advies te geven.
Echt SUPER.
Van mij krijgt Quicknienumber een hele dikke 10.
Daarom kan ik u hem zeker aanraden en heb ik ook al andere in onze omgeving geadviseerd om met Sam in zee te gaan.

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Quicknienumber / Sam, provided excellent service for getting my NIE number. The communication was fast, and they clearly explained everything I found confusing about the NIE process. Highly recommended!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Eerlijk gezegd was ik sceptisch of Quicknienumber hun beloftes wel waar zou kunnen maken. Maar dat was helemaal niet nodig. Ik gaf aan welke periode (en dat was kort dag) ik in Spanje zou zijn en er werd keurig een afspraak voor me geregeld. Ook de documenten (met uitleg hoe de leges te betalen) werden vlot geretourneerd. Op al mijn vragen werd professioneel en snel gereageerd!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Sam heeft me goed geholpen met het regelen van mijn NIE nummer. Hij gaf duidelijk aan wat er moest gebeuren en als ik evengoed nog een vraag had kon ik deze altijd stellen.
Als je nog op zoek bent naar een NIE nummer dan hoef je niet meer verder te zoeken!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.