Begin 2025 besloot ik om naar Spanje te emigreren. Al snel kwam ik erachter dat ik een NIE-nummer nodig had. Toevallig kwam ik op social media Quicknienumber tegen en de jongen daarachter wek... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Top ervaring! In contact gekomen met Sam na een wat minder prettige ervaring met een ander Nederlands bedrijf die voor mij mijn NIE nummer zou regelen. Dit heeft mij veel geld gekost en daardoor was i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Quicknienumber is jouw betrouwbare partner voor het aanvragen van een NIE-nummer in Spanje. Wij maken het proces snel, eenvoudig en volledig zorgeloos. Of je nu kiest voor een NIE-nummer aanvragen online of NIE-nummer op afstand, wij regelen alles voor je. Van het verzamelen van documenten tot het maken van afspraken bij de Spaanse autoriteiten. Onze diensten zijn perfect voor wie het uitbesteden van een NIE-nummer wil en volledig ontzorgd wil worden. Met regelmatige updates via WhatsApp of e-mail houden we je op de hoogte. Kies voor efficiëntie en gemak, en laat ons jouw NIE-nummer aanvraag vlekkeloos afhandelen!
Valencia, Espanja
Hebben voor ons gezin zowel NIE als residentie geregeld. Prettige contact en niet te beroerd om indien gewenst aanvullend advies te geven over andere zaken. Denk aan het kiezen van een Spaanse bank, zorg- en autoverzekeringen etc. etc., kortom; aanrader!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Super geholpen. Ik moest me tarjeta residencia snel regelen en het was in ruim een week geregeld. Zelfs nog 24 uur van te voren toen ik erachter kwam dat ik me padrón was verlopen en ik dacht dat ik de afspraak moest verzetten hebben ze alsnog een afspraak geregeld voor me padrón EN me tarjeta residencia afspraak. Top gedaan ! Bedankt.

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
NIE nummer hadden we al maar om diverse redenen hadden wij (echtpaar 65+) beide een residentiepas nodig. Het maken van de afspraken hiervoor werd keurig en snel geregeld. Ook de begeleiding bij het verzamelen van de juiste documenten ging prima. Een advies: Neem zoveel mogelijk originele documenten mee plus kopieën ervan. En pasfoto’s. Geen idee waar ik die voor moest overleggen (alleen bij mijn echtgenote. Voor mezelf, op een andere dag en ander bureau, had ik die helemaal niet nodig) maar misschien was de pasfoto automaat aan de overkant van het politiebureau wel van een vriendje van de dienstdoend ambtenaar…

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Hele fijne ervaring! Ondanks dat papierwerk een gedoe is in Spanje heb ik de aanvraag van mijn Residencia (als autonomo) als positief ervaren. Ik ben door Sam heel goed door het proces heen geleid. Hij is zeer vriendelijk en behulpzaam. Snel en goed antwoord op al mijn vragen. Ik zou quicknienumber iedereen aanraden!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
100% recomendado ! Sus servicios fueron muy rápidos y profesionales . Todo me llegó a tiempo y perfecto. No recomendaría a otra empresa.

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Sam weet wat hij doet van A-Z! Super begeleiding gehad. Ik had al lange tijd een ‘witte’ NIE omdat het proces om een groene te krijgen wat ingewikkelder is, Sam heeft het binnen no-time geregeld!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Ik had erg snel een NIE nummer nodig voor emigratie. Quicknienumber heeft het onmogelijke gedaan en had binnen enkele dagen al een afspraak geregeld, papieren in orde gemaakt en een uitgebreide mail met instructies gestuurd. En dat allemaal met vriendelijke klantenservice.
NIE nummer had ik zo binnen.
Iedereen aan te raden.

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Mijn ervaring is meer dan positief, Sam denkt mee aan oplossingen en werkt nauwkeurig en supersnel. Reageert snel.

Recensie voor Quick NIE Number - Spanje
Onze ervaring met Quick NIE Number en Sam was uitstekend! Vanaf het begin had ik persoonlijk contact met Sam via de telefoon. Hij legde alles helder en geduldig uit, waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten van het proces.
Na deze duidelijke uitleg hebben we de benodigde papieren opgestuurd, even langs de notaris geweest en vervolgens via het gerechtsgebouw de documenten in een envelopje via DHL Express verzonden. Drie weken later ontvingen we keurig alle stukken terug, inclusief ons NIE-nummer.
Sam heeft het hele proces professioneel en snel afgehandeld. Zijn communicatie was uitstekend en hij hield ons perfect op de hoogte. Ik kan Quick NIE Number en Sam van harte aanbevelen aan iedereen die snel en zonder gedoe een NIE-nummer wil regelen in Spanje.
Lucas Iraca

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Goed geholpen door Sam. Hij is ook altijd bereikbaar als er iets is, zeker een aanrader

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
- Zorgen voor de juiste documenten
- Snelle/flexibele service wanneer nodig
- Dit scheelt erg veel tijd dan wanneer je het zelf moet regelen (als zelf regelen überhaupt lukt)

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Super bedankt! Fijn dat het snel geregeld was!!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Onze ervaring... Werd goed geholpen en gesteund...wil jij je Nie nummer en zaken goed geregeld zijn en betrouwbaar. Ben je hier echt aan de goeie adres.. 3x een ⭐⭐⭐

Super snel geregeld!
Met spoed een NIE nodig, het was probleemloos geregeld. En ook nog eens heel betrokken. Aanrader!!!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Sam was in contact with me about 10 days ago. Today the 7th May I have my residents card for Spain. Sam made the process very easy, completed the complicated forms and provided me with step by step instructions on what I needed. Everything went so well in the CMP in Marbella today, that I had my residencia in 20 minutes. I'd recommend Sam at Quicknienumber. Brian from Ireland

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Super geholpen! Hoeft zelf bijna niets meer te doen.

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Sam heeft ons van begin tot eind geholpen om ( op tijd) een NIE nummer voor ons te bemachtigen voor de aankoop van een huis in Spanje. Waar het voor anderen niet mogelijk was heeft Sam het beloofde voor elkaar gekregen. Sam is een supervriendelijk persoon waar geen vraag of uitleg teveel voor is. Wij raden Sam zeker aan een NIE nummer voor je te regelen. Je wordt het hele proces op de hoogte gehouden. Kortom wij vonden Sam fantastisch!

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Goed contact en snel geregeld. Fijn bedrijf.

Vastaus yritykseltä Quicknienumber
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.