Op doortocht brak er een spaak. In Doetinchem verwezen naar de Pedaleur. Ik ben super snel en goed geholpen. Een half uur later kon ik mijn weg vervolgen! De Pedaleur is een hele mooie winkel, vrien... Näytä lisää
Nieuwe fiets aangeschaft in Velp. een paar weken later verdween Pedaleur uit Velp. Dat hadden ze bij aankoop wel kunnen zeggen. Ook steeds gedoe nu met onderhoudsbeurten waarbij afspraken niet nageko... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jammer dat jullie zo ver weg zitten wanneer ik bij toeval eens in de buurt ben kom ik zeker langs. Ook nu weer goede Webshop service, ik was nog wat vergeten kon nog bij mijn eerdere bestelling me... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pedaleur Bikes is opgericht in 1989 en dé specialist op het gebied van fietsmobiliteit. Met ruim 200 hoogwaardige mountainbikes, racefietsen, sportieve fietsen, e-bikes, speed-pedelecs, gecombineerd met premium fietskleding en -accessoires, kun je wel spreken van een ruim aanbod. Vol enthousiasme en passie werken onze collega’s dagelijks aan het creëren van fietsgeluk. Zodat onze klanten – en fietsen – de aandacht krijgen die zij verdienen. Pedaleur Bikes maakt – net als Harrie Arendsen – onderdeel uit van MOOVZ. Wij vergroten jouw onafhankelijkheid. MOOVZ is ontstaan vanuit de overtuiging dat passende en beschikbare mobiliteit zorgt voor een gevoel van onafhankelijkheid, een gevoel van vrijheid. Onze mobiliteitsoplossingen maken dit mogelijk. Of het nu gaat om auto’s, fietsen, lichte bedrijfswagens of een combinatie van deze drie: ze dragen allemaal op hun eigen manier bij. Het doel is altijd leidend: jou op een comfortabele manier van A naar B verplaatsen. Of naar Z. Het middel regelen wij.
Doetinchemseweg 71, 7007 CB, Doetinchem, Hollanti
- +31 314 330 921
- vragen@pedaleur.nl
- pedaleur.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Onlangs via werk een tweedehands…
Onlangs via werk een tweedehands specialized vado (e-bike) aangekocht hier, dit voor een goede prijs en tevens een complete service pakket waarin gesprekken met een allround fiets monteur inbegrepen zijn. Pedaleur bikes Doetinchem bedankt!
Wat laat met reactie van u wanneer…
Wat laat met reactie van u wanneer bestelling geplaatst is..
Levering in veel te grote beschadigde doos.Hierdoor doos van Extender ook beschadigd.
Extender prima voor zeker mooie prijs.Bij Specialized €150 duurder.
Jammer dat de verbindingskabel niet voorradig is.
Mvg
Rijklaar is niet rijklaar..
Ik heb recentelijk een Tacx BEO Bike Smart besteld en heb extra betaald voor rijklare aflevering (€45). Tot mijn teleurstelling werd de fiets in een doos bezorgd en niet rijklaar afgeleverd, ondanks dat dit duidelijk op de factuur vermeld stond. Rijklaar betekent voor mij rijklaar, en ik vind het erg spijtig dat hier niet aan voldaan is.
Toen ik contact opnam met de klantenservice om dit probleem aan te kaarten, werd mijn verzoek afgewezen met de uitleg dat rijklare aflevering alleen geldt voor buitenfietsen. Deze reactie vind ik zeer teleurstellend, vooral gezien het feit dat dit een aankoop betreft van €2400.
Mijn ervaring met dit aankoopproces was daardoor erg teleurstellend. Ik had op zijn minst verwacht dat men de extra betaalde service zou nakomen, zeker bij een dergelijk duur product. Hopelijk wordt hier in de toekomst beter op gelet, zodat andere klanten niet dezelfde ervaring hoeven door te maken.
Pedaleur hanteert haar eigen prijzen t.o.v. officiële Specialized website
Via Google Shopping kwam ik terecht bij Pedaleur. De fiets die ik wilde (Como SL 5.0) stond op de officiële Specialized-site in de uitverkoop voor €1450. Ik besloot de fiets voor dezelfde prijs bij Pedaleur te bestellen. Helaas werd ik teruggebeld met de mededeling dat ze niet met deze prijs mee konden gaan. Ze boden me een prijs van €2100 aan, omdat hun prijs blijkbaar €2700 was. Ze zeiden dat dit een fout van Specialized was en dat niemand iets aan de prijs kon doen. Vandaag kreeg ik een mail dat mijn koop ongedaan wordt gemaakt. Ik snap dat er geld verdiend moet worden, maar helaas hebben jullie mij als klant verloren en deze review verdiend.
Erg goede communicatie
Erg goede communicatie, vooraf afgesproken en besproken wat er aan mijn e-bike moest gebeuren. Gevraagd vooraf om een prijsopgave, dat is prima gebeurd. Sinds 30 jaar ben ik een trouwe gast maar blijf altijd kritisch. Met Mike in het verleden goede zaken kunnen doen qua inruil oude bik en kopen van een nieuwe. Ralf een kenner en super precies. Marco heeft mij de afgelopen jaren super geholpen en allemaal 'pietje precies' wat mij erg past. Een aanrader voor een ieder die kiest voor kwaliteit en vakmanschap.
Na een niet zo goed gelukte…
Na een niet zo goed gelukte levering,super opgelost.
Daarom 5 sterren
Goede opvolging van bestelde artikelen…
Goede opvolging van bestelde artikelen .Snelle levering!
Goede feedback bij vragen,snelle reply…
Goede feedback bij vragen,snelle reply en vlot verloop van de aankoop.
Zeer vlotte levering
Zeer vlotte levering ! En niet dat het nodig was maar met keurig retourformulier erbij.
Mooie onderdelen te koop
Mooie onderdelen te koop, had wat specifieke spullen nodig voor een Cannondale crank. Snel geleverd en netjes verpakt!
Snel en tijdig geleverd maar met hindernissen
Snel en tijdig geleverd. Helaas zat de broek niet netjes meer in de doos, en zat er nog zo'n anti diefstal plastic knop aan de broek. Alsof deze vanuit de winkel snel in de doos was gedaan.
Niet de kwaliteit die ze normaal leveren.
Geen vijf sterren
Geen vijf sterren, want ik heb 2x moeten bellen waar het pakketje bleef…
Zondag besteld en zou binnen 2 werkdagen verstuurd worden volgens de website.
Uiteindelijk donderdag verstuurd en vrijdag aangekomen.
Ik ben nooit zo moeilijk, wat later is (bijna) nooit erg maar niet communiceren gaat niet werken voor een webshop…
Werk aan de webwinkel of de belofte op de site bijstellen…
Helaas….
Wel goeie prijs.
Goed product en goed/leuk verpakt.
Hard to find part
I finally found a part I had been searching for.
I couldn't believe the price of freight was so reasonable to Australia which made the part cheaper than buying locally, which I couldn't do due to no stock being available for this discontinued part.
Zeer Snel Geleverd
Slechte klantendienst
Na het plaatsen van een bestelling via de website wordt een verkeerd item opgestuurd. Op meerdere mails nadien wordt niet geantwoord. De bestelling werd geretourneerd maar mijn gemaakte verzendingskosten worden niet terugbetaald ook al hebben ze een verkeerd artikel opgestuurd.
Slechte klantendienst en in de toekomst bestel ik mijn onderdelen wel bij mijn vertrouwde webwinkel van Mantel.
Fijn! Ze hebben Enduro lagers
Het blijkt dat Pedaleur een ruim assortiment heeft. Ik zocht lagers voor mijn volgeveerde fiets, als enige in Nederland hebben zij een compleet assortiment Enduro lagers. Top! Snel geleverld, dank jullie wel.
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen de tijd voor je en denken met je mee! Personeel heeft ook verstand van zaken!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.