Elastische kousen gekocht. Had sowieso nog nooit eerder dit soort kousen gekocht. Medic online was een voor mij onbekend bedrijf. Best spannend dus. Duidelijke maatgeving. Makkelijk te bepalen wel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Produkt ontvangen wat niet aan de verwachting voldoet, retour zending blijkt kostbaar want moet naar Zweden !! Ik had liever beter geinformeerd geweest dat het pakket vanuit Zweden werd verzonden, e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heb teenkousen met compressie gekocht en ben er helemaal tevreden over. Uitstekende kwaliteit, geen zware vermoeide wandelbenen meer. Heel aangenaam om te dragen zelfs bij warm weer! Snelle levering... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Producten zijn goed maar bezorging ging mis. Pakket werd buiten mijn deur gezet terwijl ik thuis was, er werd niet aangebeld. Toen ik de volgende dag wegging bleek het pakket te zijn opengemaakt. Ge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Box 11050, 161 11, Bromma, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
meer dan 14 dgn geleden besteld,komt eraan, niets meer gehoord,mail gezonden ook geen antwoord op gehad,riekt weer naar oplichting

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
Goede kwaliteit steunkousen in zachte onopvallende kleuren.

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
Doordat de maattabel goed klopte hebben we precies de goede steunkousen kunnen aanschaffen, bovendien is het een prima artikel, fijn met veel katoen.

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
Mijn bestelling is uitgevoerd zoals beloofd. Dus een betrouwbare webshop.
Hoewel de levertijd bekend was en voor mij accoord, zou he toch wel wat sneller kunnen.

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
Kwaliteit zeer matig en je moet op eigen kosten terugsturen naar Zweden! Portokosten voor terugsturen zijn hoger dan aanschafprijs. En het retourlabel is nog duurder dan wanneer je zelf verzending regelt. Bij de bestelling moest € 4 verzendkosten betaald worden. Terugsturen met een retourlabel kost ruim € 14. Niet bestellen.

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
heb een paar gelvinger colapacks besteld in de maat Large ,terwijl er kindervingers nauwelijks in passen, ook worden de pads keihard als ze uit de diepvries komen, echt niet bruikbaar bij reuma-vingers. Ook bestelde ik nagelborstels, wat ik daar geleverd kreeg is speelgoed, op de levering ook nog 8 dagen moeten wachten.
Hier zal ik nooit meer bestellen is gewoon China- brol
Jammer dat ik hier geen fotos kan bijvoegen.

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
My sock had a hole in it when it arrived. I sent them a picture via email and got new socks for free. Kind customer service and fast answer. I’ve ordered 3 socks already and will order more

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
Ik had liever beter geinformeerd geweest dat het pakket vanuit Zweden werd verzonden, en ook daar naar geretourneerd moet worden, samen met de verzendkosten naar mijn adres is dit een dure
miskoop.

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
Eindelijk goede compressiekousen die niet knellen of juist te los om voet of onderbeen zitten.

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
Wacht nog steeds op mijn bestelling van 15 december (nu 5 jan). Twee sterren omdat ze wel reageren op mail.

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
Ik heb meerdere keren bij jullie besteld, maar nu is er al 2X een pakje kwijtgeraakt. Dit wordt gelukkig heel goed en snel opgelost door uw klantenservice.
Maar ik vraag me af waar het misgaat? Komt dit door de reis van Zweden naar Nederland? Of ligt het aan de postsortering in Nederland, dat het daar misgaat?

Vastaus yritykseltä MedicOnline.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.