Op doortocht brak er een spaak. In Doetinchem verwezen naar de Pedaleur. Ik ben super snel en goed geholpen. Een half uur later kon ik mijn weg vervolgen! De Pedaleur is een hele mooie winkel, vrien... Näytä lisää
Nieuwe fiets aangeschaft in Velp. een paar weken later verdween Pedaleur uit Velp. Dat hadden ze bij aankoop wel kunnen zeggen. Ook steeds gedoe nu met onderhoudsbeurten waarbij afspraken niet nageko... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jammer dat jullie zo ver weg zitten wanneer ik bij toeval eens in de buurt ben kom ik zeker langs. Ook nu weer goede Webshop service, ik was nog wat vergeten kon nog bij mijn eerdere bestelling me... Näytä lisää
Erg goede communicatie, vooraf afgesproken en besproken wat er aan mijn e-bike moest gebeuren. Gevraagd vooraf om een prijsopgave, dat is prima gebeurd. Sinds 30 jaar ben ik een trouwe gast maar blijf... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pedaleur Bikes is opgericht in 1989 en dé specialist op het gebied van fietsmobiliteit. Met ruim 200 hoogwaardige mountainbikes, racefietsen, sportieve fietsen, e-bikes, speed-pedelecs, gecombineerd met premium fietskleding en -accessoires, kun je wel spreken van een ruim aanbod. Vol enthousiasme en passie werken onze collega’s dagelijks aan het creëren van fietsgeluk. Zodat onze klanten – en fietsen – de aandacht krijgen die zij verdienen. Pedaleur Bikes maakt – net als Harrie Arendsen – onderdeel uit van MOOVZ. Wij vergroten jouw onafhankelijkheid. MOOVZ is ontstaan vanuit de overtuiging dat passende en beschikbare mobiliteit zorgt voor een gevoel van onafhankelijkheid, een gevoel van vrijheid. Onze mobiliteitsoplossingen maken dit mogelijk. Of het nu gaat om auto’s, fietsen, lichte bedrijfswagens of een combinatie van deze drie: ze dragen allemaal op hun eigen manier bij. Het doel is altijd leidend: jou op een comfortabele manier van A naar B verplaatsen. Of naar Z. Het middel regelen wij.
Doetinchemseweg 71, 7007 CB, Doetinchem, Hollanti
- +31 314 330 921
- vragen@pedaleur.nl
- pedaleur.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Good prices and quick delivery.
Snelle (re) actie van de medewerkers.
Snelle (re) actie van de medewerkers.
Ter plekke uitleg gekregen.
Prima!!
Service au top malgré une petite erreur…
Service au top malgré une petite erreur dans la livraison.
Le problème a été vite résolu.
Je recommande.
Prima service!
Verkeerde maat ingegeven...
Verkeerde maat ingegeven.... met één mail alles in orde gebracht.
Pedaleur bikes, fietshelmen snel bezorgd en prima voor elkaar.
Gebeld met pedaleur bikes: want de fietshelmen zijn daar niet duur. Een vriendelijke dame meldde dat ze ze hebben en in de kleur die we wilden: blauw! Ze meldde me dat ze zorgde dat één uit Velp kwam. De 2 helmen werden na 4 dagen al bezorgd, Top! Wel bijna aan de andere kant van Nederland. We wilden de goede fietshelmen hebben die de consumentenbond aanbeveelt.
Lekker simpel.
Makkelijk online bestellen en daarna afhalen aan de balie, lekker snel!
Bestelling gedaan maar mails worden…
Bestelling gedaan maar mails worden herhaaldelijk niet meer beantwoord voor verdere informatie …
Snel geleverd 👍👍
Right on TIME
Snelle levering van een fietsendrager…
Snelle levering van een fietsendrager voor een mooie prijs. Goed verpakt ontvangen na verzending via Post NL. Vanwege het gewicht wel een toeslag moeten betalen!
Communicatie loopt goed.
Amateuristich
In oktober 2022 een POC helm gekocht van € 200,- De gesp van het bandje is niet goed, bandje gaat steeds los. Ben er nu voor de 5e keer voor terug geweest. Iedere keer moet er met een vertegenwoordiger overlegd worden. De vertegenwoordiger van POC maakt het zichzelf wel erg makkelijk: neemt de telefoon niet op en beantwoord mailtjes niet. Dit komt nooit voor zegt de vertegenwoordiger dan. Dezelfde nieuwe helm in de winkel heeft hezelfde probleem, Pedaleur geeft ook aan dat het niet goed is. Uiteindelijk probeert Pedaleur het op te lossen met een gesp van een Specialized helm: er moet een klein stukje van het bandje afgeknipt worden om de gesp erop te krijgen, de medewerker moet dan thuis op de naaimachine het bandje weer afstikken. Het is echt de laatste keer dat ik iets koop bij de Pedaleur. Ik woon vlakbij de Pedaleur en wil graag bij een plaatselijke ondernemer kopen. Inmiddels ben ik wel klaar met dit amateuristische gedoe en dat voor een winkel in het hoge segment. Ik koop mijn fietsspullen voortaan wel bij Futurumshop. De enkele keer dat ik een probleem/garantiegeval heb lossen ze het zonder gedoe op.
No status update on order
The only message i received on the mail is that the order has been received. I have no idea what the status of the order is.
Geen aanrader
Na aankoop van de fiets werd deze erg slecht afgeleverd. Vervolgens totaal geen service en heb je gewoon pech. Personeel erg onvriendelijk in de werkplaats. Erg teleurgesteld in dit bedrijf
Het product is later geleverd dan normaal
Het product is na drie werk dagen geleverd vanwege een storing bij PostNL. Na telefonisch contact met Pedaleur werd dit duidelijk.
snelle levering
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.