Saanut 4/5 tähteä

Goede site met veel nuttige informatie over kenmerken banden. Helpdesk gebeld om iets speciaals te weten te komen. Prima geholpen en kreeg netjes email met de beste opties toegezonden. Enige puntje va... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

2 banden besteld bij Oponeo met aflevering bij montagepunt. Bestellen en leveren gingen vlot. Na levering een afspraak gemaakt bij montagepunt. Volgens Oponeo site was monteren bij het geboekte mon... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Rengasmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Bestel op OPONEO om tijd en geld te besparen. Wij bieden een breed scala producten aan die zeker geschikte banden voor u bevat. Wij hebben jaren lange ervaring in de verkoop van banden. Wanneer u bij ons koopt, krijgt u deskundig advies en de hoogste normen van professionele service.

4,2

1 tähti

On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb deze banden zeer snel gekregen…

Ik heb deze banden zeer snel gekregen en dit is de tweede of derde keer dat ik daar bestel en altijd goed geholpen en vriendelijk dus ik hoop dat het in de toekomst ook zo blijft dan blijf ik daar bestellen
Groetjes Gerrit Oonk

9. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Kupujesz niby nowe opony a dostarczają…

Kupujesz niby nowe opony a dostarczają 2 letnie (dot 0924)z widocznymi śladami magazynowania. Nie polecam nikomu zamawiać opon z Oponeo.

8. maaliskuuta 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za opinię.

Wszystkie sprzedawane przez nas opony są nowe i spełniają powszechnie akceptowane standardy określone przez producentów.
Opony do 3 lat są nadal uważane za nowe zgodnie z tymi standardami. Przykro nam, że nie spełniliśmy Państwa oczekiwań.

Z poważaniem,

Saanut 1/5 tähteä

Geen veel belovende partij….

Geen veel belovende partij….. stalen velg besteld. Door tijd gebrek is de garage er niet aan toe gekomen om een band te monteren. Circa 2 weken na bestelling een afspraak bij de garage kunnen bemachtigen, helaas bleek dat ik de verkeerde velg heb besteld. Om deze reden direct met oponeo contact opgenomen en aangeven dat bestelling 2,5 weken geleden is en de velg nog in de originele verpakking zit!

“Professioneel” antwoord terug ontvangen; nee retour sturen niet mogelijk!

Sta je dan…. 61€ kwijt GEEN AANRADER DUS!!!

6. maaliskuuta 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Zonder uw ordernummer kunnen wij de exacte omstandigheden niet vaststellen.

Helaas geldt voor retourzendingen een retourtermijn van 14 dagen. Omdat wij geen eigen magazijn hebben waar u deze velg kunt retourneren, zijn wij afhankelijk van contracten met onze leveranciers die dezelfde retourtermijn hanteren. Retourzendingen na deze periode zijn daarom niet meer mogelijk.

Wij betreuren het dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

prima

al voor de zoveelste keer prima levering. prijs goed en prompte aflevering op het gewenste adres.

3. maaliskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Snelle levering, wel oude banden

Snelle levering en goede website.
Kreeg helaas banden uit 2024 terwijl ik nieuwe had verwacht, dat was wel jammer

5. maaliskuuta 2026

Beste Klant,

Bedankt voor uw beordeling.

Alle banden die wij verkopen zijn nieuw en voldoen aan de algemeen aanvaarde normen zoals vastgesteld door de fabrikanten.
Banden tot maximaal 3 jaar oud worden volgens deze normen nog steeds als nieuwe banden beschouwd. Wij vinden het spijtig dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Met vriendelijke groeten,

Saanut 4/5 tähteä

Op zich gewoon snel geleverd

Op zich gewoon snel geleverd. Niet meteen volgende dag, maar wel binnen een week. Verder niks... heb geen contact gehad met service, weet niet hoe het daarmee zit.

5. maaliskuuta 2026

Top klantenservice!

Twee banden en montage service (via Oponeo's montagepartner) besteld. Er ging van alles mis met name doordat de montagepartner inmiddels niet meer bestond. Na twee mislukte bezorgpogingen (en 6 weken verder) besloten dat de simpelste oplossing was om de opdracht te cancellen, wat zonder moeite mogelijk was. Kontakt met klantenservice was erg goed en blij te zien dat die ook werkt als het wat moeilijk gaat (wat kan gebeuren). Complimenten!

4. maaliskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Goede levering, montage bleek duurder dan verwacht.

Internet levering en snelheid daarvan niets mis mee.
Afhandeling van de montage buiten het gezellig praatje, ervaarde ik als iets minder omdat de prijs voor montage op het afleveverpunt (zomervelgen aangeleverd) ineens €5/band duurder was en het bedrijf onder geen beding de oude banden wilde innemen. Ook de koppelverkoop van een (gewoon) ventiel, vond ik niet echt passsend.
Geen heel groot probleem maar beter dat kosten in & ex duidelijk worden vermeld.

26. helmikuuta 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Zonder uw ordernummer kunnen wij uw bestelling niet vinden. Wij willen onze service continu verbeteren en willen dit probleem daarom graag onderzoeken en aanpassen op onze website. Het spijt ons dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Oponeo.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin