Saanut 5/5 tähteä

Banden Oponeo vind ik zeer betrouwbaar en correct, heb er al meerdere keren besteld en ben altijd goed geholpen geweest.

Saanut 4/5 tähteä

De banden zijn van goede kwaliteit snel.geleverd zonder poespas toch even vermelden dat de koerierdienst de geleverde items geleverd heeft zinder aan te bellen ondanks wij thuis waren heb dan ook GLS... Näytä lisää

1. Rengasmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Wilt u bij ons bestellen? Wij gaan u niet teleurstellen! Bij OPONEO bespaart u uw tijd en vooral uw geld. Onze jarenlange ervaring met de verkoop van banden garandeert de hoogste niveau van professionele klantenservice die altijd uw alle vragen beantwoorden. Ruime keuze aan producten altijd op maat van uw budget!

4,4

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Bedankt

Iedereen weet dat de producten van goede kwaliteit zijn en een goede prijs hebben. De levering op het opgegeven adres verloopt echter niet altijd zoals verwacht, maar daarvoor is de klachtenafdeling er. Ik wil mevrouw Ewelina bedanken voor haar hulp en het uitleggen van de fouten van de koerier. Dankzij haar enthousiasme en hulp zijn de banden, zij het met enige vertraging, op het opgegeven adres aangekomen. Hartelijk dank, Marcin.

20. helmikuuta 2026

Gemakkelijke website

Gemakkelijke website, besteld en na een paar dagen al geleverd. Bestel er altijd mijn banden en nog nooit een negatieve ervaring gehad.

16. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Réaction prompte et très correcte à une annulation.

J'avais commandé deux pneus.
Heureusement je me suis aussitôt rendu compte que j'avais commis une erreur (dimensions des pneus incorrectes)
je les ai immédiatement contacté par téléphone pour annuler ma commande.
J'ai reçu le jour même un avis d'annulation de la commande ...
Bravo

2. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Onjuiste website-informatie, lange levertijd

Ik wilde een bestelling plaatsen, maar de website bood geen mogelijkheid om een ​​EU-factuur aan te vragen.
De klantenservice heeft een factuur opgesteld voor een hoger bedrag dan het bedrag dat op de website vermeld stond.
De levertijd op de website was 3-4 dagen. De bestelling werd binnen 2 weken bevestigd.
De prijzen kunnen niet worden verhoogd ten opzichte van de informatie op de website.
Ik raad ze absoluut niet aan, het is een oneerlijk en frauduleus bedrijf.
En de klantenservice wilde het probleem niet oplossen.

27. marraskuuta 2025
Banden Oponeo-logo

Vastaus yritykseltä Banden Oponeo

Beste klant,

Bedankt voor uw aanvraag.

Omdat we geen eigen magazijn hebben, werken we met verschillende magazijnen in heel Europa. De banden en prijzen op onze website zijn een indicatie op basis van huidige voorraad. Wanneer de banden uitverkocht zijn, maken we gebruik van andere magazijnen waar de prijzen inderdaad kunnen variëren.

In uw geval waren de banden bij uw eerste bezoek aan onze website leverbaar met een levertijd van 3-4 werkdagen. Toen waren ze uitverkocht en nu bieden we banden van een andere leverancier aan met een andere prijs en levertijd. Houd onze website in de gaten, wellicht hebben we binnenkort nieuwe voorraad die voor u interessant kan zijn.

Met vriendelijke groeten,
Banden-oponeo.be

Saanut 1/5 tähteä

ZE VERMELDEN NIET DE WERKING MET INTRACUMMINITAIRE BTW!

Deze bedrijf werkt via intracommunitaire BTW 0%!! Ze vermelden dit niet dus pas op voor de bedrijven!

1. lokakuuta 2025
Banden Oponeo-logo

Vastaus yritykseltä Banden Oponeo

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht.

Omdat u bij uw bestelling de btw-nummer heeft ingevuld, zijn wij verplicht het btw-bedrag terug te betalen en de factuur zonder btw te versturen, tenzij de klant anders wenst. In dat geval hoeft hij/zij ons dit alleen maar te laten weten, waarna wij een btw-factuur kunnen uitreiken. Dit heeft niets te maken met intracommunautaire leveringen.

Met vriendelijke groeten,
banden-oponeo.be

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin