Okay, het leek wat vreemd. Na de bestelling. Maar ik heb gewoon alles snel binnengekregen. Ook qua bezorging wist ik niet precies hoe laat en wanneer. Vrijdag's besteld en woensdag's de banden in hu... Näytä lisää
4 Vredestein winterbanden besteld. Na 6 dagen geleverd. Het blijkt om banden te gaan die ouder zijn dan een jaar. Topbanden is niet telefonisch bereikbaar. Via moeizaam e-mail verkeer, dat door vertaa... Näytä lisää
Wijze koopbeslissing na al die spookverhalen over Topbanden.com: ik heb mijn bestelling geplaatst op zondag 22.30 uur: GT Radial Champiro FE1 (195/65/15). Vandaag (dinsdag om 14:00 uur) heb ik 4 glo... Näytä lisää
Gewoon goed
Okay, het leek wat vreemd. Na de bestelling. Maar ik heb gewoon alles snel binnengekregen. Ook qua bezorging wist ik niet precies hoe laat en wanneer. Vrijdag's besteld en woensdag's de banden in huis!
Het ging dus gewoon goed.
Op zondag 19 Oktober 2025 4 stuks Good…
Op zondag 19 Oktober 2025 4 stuks Good Year Eagle F1 assymetric 5 besteld.Het duurde lang voordat ik goede info kreeg wanneer de banden geleverd zouden worden.Het is naturlijk best eng dat je banden besteld en betaald en dan maar hoopt dat ze ook komen en dat het de juiste zijn.Ik kreeg later een DPD tracking code maar die werkte 3 dagen niet.Ik heb daarom email gestuurd naar topbanden.com en daar gaven ze aan dat er problemen zijn met de DPD tracking codes... ik werd argwanend...Uiteindelijk kreeg ik de een werkend DPD tracking code en zijn mijn 4 besteld banden netjes afgeleverd thuis!!!!In 1 woord geweldig.. Banden uit productie week 2025 en alles keurig netjes zoals ik besteld heb.... DUS... het kan wel.. alhoewel ik ook andere ervaringen gelezen heb
geen reactie op e-mail, retour nog niet aangemaakt
Op 30-06-2025 heb ik banden besteld en op de zelfde dag geprobeerd te annuleren, maar doordat ze enkel via de e-mail te bereiken zijn is de communicatie heel erg slecht. Ze reageren niet op e-mail. De banden liggen sinds 7-7-2025 bij de bandenzaak en het is vandaag 29-7-2025. Ze moeten een retour aanmaken zodat ze opgehaald worden. Ik krijg geen enkele status update en geen reactie op e-mail. Een maand verder nog geen geld terug en de banden worden maar niet opgehaald. Nooit meer bij topbanden bestellen. slecht slecht slecht
De banden zijn aangekomen
De banden zijn aangekomen. Het ging om de p zero XL 225/35/R20 XL voor mn monster. Ik heb ze binnen een week ontvangen.
SCAM COMPANY
SCAM COMPANY! Koop geen banden hier! Ze sturen vrolijk de verkeerde. Plaatsen verkeerde fotos van banden op hun site. Geld verspild aan set banden! Totaal onprofessioneel mailverkeer. Ze lachen je net niet toe…
juiste banden besteld, verkeerde geleverd
juiste banden besteld, 4 stuks geleverd. 2 waren oké, 2 totaal verkeerd, ander merk, andere maat, ander soort. Eerst moesten de fouten banden op gehaald worden. Pas wanneer deze binnen waren, werden de nieuwe geleverd. Niet efficient en zeker als je als bedrijf een fout maakt, wat natuurlijk kan. Als met al weken onderweg. Te laat voor de winter vakantie. Gelukkig opgelost door mijn garage. Was gedoe en ben niet blij.
Afgelopen 10 jaar al meerdere keren…
Afgelopen 10 jaar al meerdere keren besteld. Vroeger duurde het wat langer voor ik de banden in huis had maar dit keer zelfs volgende dag geleverd.
Koop niets van dit bedrijf
Koop niets van dit bedrijf, ik ben er helaas ingetrapt omdat ik niet de review had gelezen. verzendnummer DPD klopt niet, reageren nergens op. geen contactnummer of mailadres bekend.
Heren, Topbanden/topneus, schaam je.
je kan beter zeggen, wij foppen de klanten met een topneus
Het duurde wel even voor de levering
Het duurde wel even voor de levering, maar banden zijn binnen. 28/12 besteld en 09/01 binnen. Heb Yokohama winterbanden besteld. DOT33/24. Daar kun je niks van zeggen. İs 2e keer dat ik bestel, volgende keer weer! Alleen ze zijn erg traag en minder goed in de communicatie.
Geen contact mogelijk
Banden zijn geleverd volgens DPD maar niets gehand, topbanden.com een bericht gestuurd en ben al een week aan het wachten. Geen telefoonnummer te bekennen.
Bestelling geannuleerd
Banden besteld, bleken niet op voorraad. Geld teruggevraagd, geen enkel probleem behalve dan dat de opgegeven email adres voor terugbetalingen een bouncy emailadres is, mischien vandaar ook dat mensen bezorgd raken. Via een support bericht met een alternatieve emailadres wordt er ook meteen na het weekend erop gereageerd met de mededeling dat ze het doorgeven en ook netjes met een refund factuur. Ook op de website zelf kan je een support bericht sturen waar ze gewoon antwoord op geven.
Het geld staat binnen 14 dagen op de rekening.
Jullie kunnen dus nog een up-date review verwachten als het helemaal is afgehandeld.
Al met al komt topbanden.com correct en ben ik tevreden over het snelle reageren, meegaandheid en lijken ze zich wel zeker bezorgd te maken om hun imago.
Dus voor de bezorgde tussen jullie nergens om zorgen over te maken.
Bestelde 4 double coin banden 205 55 16 zomer maar ze hadden ze niet op voorraad
Het geld komt gewoon terug.
Voor een volgende keer hoef ik ze geen voordeel van de twijfel te geven maar kan ik gerust bestellen.
Topbanden.com is legit.
Update 11 juni 2024
Het geld staat weer op mijn rekening binnen 1 dag.
Een dikke 5 sterren!
Klantenservice kent men niet, geld innen wel
Banden besteld die op voorraad zouden zijn. Na betaling dezelfde avond nog mail ontvangen dat ze toch niet op voorraad blijken te zijn en dat er een tegoed is geplaatst in de webshop. Als je geld terug wil krijgen, dan moet je naar klantenservice mailen. De eerdere mails komen van andere adressen af. Klantenservice is in dit geval niet lading dekken want het mailadres komt niet eens door, nul reactie na verscheidene verzoeken, ook op de andere adressen.
Te belachelijk voor woorden hoe men hier met hun klanten omgaat. Beetje webwinkel regelt terugbetaling direct, maar hier geeft men niet thuis. Kan niet bewijzen dat het oplichting is maar daar heeft het alle schijn van. NOOIT je banden bestellen, NOOIT!
Verbetering in communicatie mogelijk
Banden tegen scherpe prijs zijn van recente productiedatum (10 weken oud) en zonder grote onbalans.
Donderdagmiddag besteld, donderdagavond al verzendbevestiging met DPD track en trace
Track en trace nummer tot dinsdagmiddag onbekend bij DPD, daarna nummer bekend maar moment van leveren nog niet. Woensdag levering zonder melding vooraf.
behalve dat DPD hier dus wat kan verbeteren, zou het ook fijn zijn vooraf te horen dat er meerdere dagen tussen "verzenden" en het bekend zijn bij DPD zitten. Ik vermoed dat de banden via een andere vervoerder van Andorra naar NL komen en dan pas bij DPD in het systeem komen.
Mijn vragen in de tussentijd over het niet bekend zijn van dit nummer zijn niet beantwoord.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering van de Goodyear Vector 4seasons, de banden zijn onlangs geproduceerd. Ik heb vaker banden bij deze firma besteld, prima ervaringen.
Geen reactie gehad na 2 weken.
Heb 4 banden besteld en er 3 gekregen. Worden per twee geleverd maar de verpakking was kapot. Via de side contact gelegd. Word niet op gereageerd.
Goedkoop bleek duurkoop.
Een eerlijke prijs en een perfecte leveringstijd.
Ik bestelde de banden bij topbanden
Daarna bekeek ik de reviews en toen schrok ik van sommige reviews.
Ik heb zelfs nog geprobeerd het te annuleren. Maar na een dag waren ze al verstuurd. En na 2 dagen keurig de goeie banden binnen gehad.
Ik heb een goeie ervaring met topbanden.com
Ik kan me ook niet voorstellen waar het bij sommige niet goed in gegaan.
Ik bestel de volgende keer weer als ik een nieuwe set nodig heb.
Wat zijn jullie afschuwelijk
Wat zijn jullie afschuwelijk. Een jongen van 18 oplichten. 2 maanden geleden banden besteld voor 500 euro en nooit gekregen. Niet te bereiken. Reageren nergens op. Verzendnummer klopt niet. Geen geld terug maar ook geen banden. In 1 woord walchelijk. Zelfs rechtsbijstand ingeschakeld maar kunnen niets omdat jullie bewust in andorra zitten en daar gelden andere regels dan hier. Echte oplichters dus!!!!
Ik heb een slechte ervaring met deze site!
Ik heb een slechte ervaring met deze site! Ik heb 4 banden besteld voor 500 euro en deze na 3 weken nog steeds niet binnen. Ook word er niet op mijn emails gereageerd en krijg ik dus ook geen reactie op terug vraag van mijn geld... ik raad deze site niet aan!
Banden retour sturen kost je 35 euro…
Banden retour sturen kost je 35 euro per band. Schandalig je wordt ook niet fatsoenlijk te woord gestaan. Gratis bezorgen maar retour 35 euro. Hele slechte zaak ik zou hier NIETS kopen!
Voor mij een perfecte ervaring
Voor mij een perfecte ervaring. Ik had banden besteld via hun website, en achteraf pas de reviews gelezen. Ik heb even met geknepen billen afgewacht, maar ik moet zeggen dat ik niets dan tevreden ben.
Nieuwe, verse en goedkope kwaliteitsbanden en snel geleverd.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.