Tijd dat ze bij Nike de hele sales en productie afdeling ontslaan! Bewust weinig produceren zodat een product "exclusief " wordt is niet waar Nike voor zou moeten staan. Eerst producten maandenlan... Näytä lisää
Schoenen Nike Sabrina gekocht in augustus 2025. De rechterschoen vertoonde abnormale slijtage. Schoenen verstuurd met label op 17 november 2025. Na heel wat mails en berichten met de helpdesk nog stee... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Bestellung ist nie angekommen
Bestellung ist nie angekommen. 189€ für umsonst. Mitarbeiter melden sich nicht mehr und auch telefonisch Abweisungen bekommen. Nieeeeee wieder.....
Geen goede retour service hopen dat je geld terug krijgt
Ik bestel al een aantal jaar bij nike (via site en app) spullen zijn altijd netjes aan gekomen
Ik heb in al die jaren dus nog nóóit iets terug hoeven te sturen
Nu een keer door omstandigheden wel (het paste hem echt niet)
Maar wat een drama ik had gelukkig via PayPal betaald
Pakketje netjes terug gestuurd via hun retour label
Niets ontvangen er over dat ze het hebben na een week gevraagd of ze het hadden ja we hebben hem u krijgt u geld binnen 2 weken terug
Nou nee ook nóóit op de hoogte gehouden met geen enkel mail
Weer contact op gezocht ja erg raar ik de retour maar ik weet niet waarom u geld niet krijgt u hoort van ons binnen 5 werkdagen
Ja de groeten ik heb de kwestie ook geopend via PayPal en hun hebben het nu geregeld? En ik krijg mijn geld nu terug
Maar zo aan de andere ervaringen te lezen gebeurd dit aan de lopende band en is dit nike zijn beleid
Dus bestel alleen hier echt als je het zeker weten niet wil terug sturen en doe de betaling bv via PayPal maar mijn advies is ga maar lekker naar de winkel ik ga dit in ieder geval nooit meer doen
Order niet geleverd
Order niet geleverd, na 5x gebeld en gemaild te hebben en een maand later wordt er gezegd dat ze niks kunnen betekenen omdat de order niet verzekerd verzonden was. Geld en energie kwijt voor niets, nooit meer bestellen bij Nike dus.
1 ster is nog teveel.
1 ster is nog teveel.
Ja top zitten ze zeker deze Air Jordan Mule. Ik heb al de Air Jordan 1 Mule Golf University Blue Unisex Sneakers Wit Zwart type FJ1214-400.
Erg tevreden mee dus 31 juli een 2e paar besteld op jullie NIKE Digital website maar deze nooit ontvangen. Nu heb ik ze nog steeds niet en ben ik ook m'n geld kwijt omdat jullie uitgaan van de Track & Trace van Post NL die zegt bezorgd te hebben. Maar ik heb ze niet. Hoe is dit nu mogelijk ? Ik ben € 109,99 kwijt en heb geen Air Jordan Mules. Deze had ik besteld Air Jordan Mule kleur: Zwart/Wit/Medium Grey type FJ1214-003 mijn bestelnummer = 3SPILD....269 (Niet het hele nummer vermeld ivm privacy. Stijlnummer Beschrijving
FJ1214 Air Jordan Mule golfschoenen 1.00 € 109,99 Verzending 1. Volgens Post NL Track & Trace 3 augustus ontvangen om 11:45uur. Maar ik heb ze niet. 7 directe buren gevraagd. Die hebben ze ook niet. Op m'n ringdeur camera ook niks te zien dus POST NL is niet bij mij geweest. Met Nike Assist kom ik niet verder en met POST-NL ook niet. Wie kan mij helpen met dit probleem? Ben i.i.g. van plan een podcast hierover te maken met alle gegevens belletjes mail etc... Na eigen onderzoek bleken ze op 3 augustus afgegeven te zijn op P...... straat 166 ipv mijn huisnummer 366. Dit is een Woonzorgcentrum. Bij navraag hebben ze het pakket op 11 augustus aan een POST-NL bezorger gegeven die op 11 augustus ook pakketten kwam brengen. Deze info gedeeld met POST-NL en met jullie NIKE assist afdeling zonder resultaat. Dit is jullie laatste mail aan mij:
Hoi Edwin,
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.
Door het genomen besluit kunnen we geen terugbetaling doen voor jouw bestelling C016.....113. (vanwege privacy niet volledig hier gemeld)
We gaan dit dossier nu afsluiten. We stellen je begrip hiervoor zeer op prijs.
Met vriendelijke groeten,
Nike klantenservice
En dan ook nog om begrip vragen??? Hoe dan? Dit is toch te gek voor woorden?
Nike is keihard achteruit gegaan
Nike is keihard achteruit gegaan. Ik hield echt van Nike, maar de kwaliteit is zo beroerd geworden dat ik 3 a 4 maanden met een paar shox doe. Ben maar over gegaan naar Asics
2 van de 3 bestellingen zijn niet geleverd.
Ik heb 3 dingen besteld via de Nike website. Uiteindelijk is er maar 1 geleverd. Een pakket is kwijtgeraakt door een probleem met het adressysteem en een ander pakket is naar een verkeerd adres in een compleet andere stad gestuurd.
Ik heb veel tijd besteed aan het oplossen van deze problemen met de klantenservice van Nike, maar mijn ervaring was erg frustrerend.
Op basis van mijn ervaring zou ik persoonlijk voorlopig niet meer via de Nike website bestellen, totdat de problemen met de bezorging en klantenservice zijn opgelost.
DENK GOED NA VOORDAT JE BESTELD
Mijn advies: bestel Nike producten niet rechtstreeks via de Nike website, maar via een andere leverancier. Mijn bestelling van €304 heb ik nooit ontvangen! Volgens de koerier zogenaamd van wel.. Nike heeft hierdoor mijn verzoek afgewezen en de zaak gesloten. Volgens de klantenservice moet ik indd €304 betalen voor producten die ik niet heb ontvangen!!! Zeer teleurstellende service!!
Bedien je klanten!
Tijd dat ze bij Nike de hele sales en productie afdeling ontslaan!
Eerst producten maandenlang promoten om vervolgens binnen enkele minuten uitverkocht te zijn!
Dan vervolgens op meerdere sites het product 5 tot 6 keer over de kop zien gaan!
Werk hieraan Nike en bedien je klanten!
Schoen van 200 euro ging t snel stuk en…
Schoen van 200 euro ging t snel stuk en na 1 jaar werd er geen garantie of tegemoetkoming gegeven. Super slechte service.
I bought a pair of €229 Nike shoes that…
I bought a pair of €229 Nike shoes that started making loud creaking noises after only a short time. The staff at the Nike Store confirmed this was not normal and advised me to contact customer service for a replacement. However, Nike rejected my claim without even reviewing the videos I sent multiple times. Instead of replacing a clearly defective pair, they suggested using baby powder inside the shoes. Very disappointing customer service from a company like Nike. I expected much better.
Ik heb een paar Nike-schoenen van €229 gekocht die al na korte tijd harde krakende geluiden begonnen te maken. De medewerkers van de Nike Store bevestigden dat dit niet normaal was en adviseerden mij contact op te nemen met de klantenservice voor een omruiling. Toch werd mijn klacht afgewezen zonder dat de video's, die ik meerdere keren had gestuurd, werden bekeken. In plaats van een duidelijk defect paar te vervangen, kreeg ik het advies om babypoeder in mijn schoenen te strooien. Zeer teleurstellende klantenservice van een bedrijf als Nike. Ik had veel meer verwacht.
Waiting for my money
Returned shoes from NikeID, rubber paint was falling off the sole, rubber came loose (glue) been calling since July 3 and still waiting for my money. The department that should take care of it asked me multiple times you want money back or voucher I say MONEY. Than I receive an email your voucher will be sent ??? I made 5 calls thus far and it seems that it is easy to take my money but too difficult to return MY money!
If you keep this up you will loose valuable customers like myself. I have always been a Nike fan but quality is going down and service is non existend!
Super slecht bedrijf!
Super slecht bedrijf!! Op 5 juni voetbal shirtjes besteld, waarbij er op de website netjes wordt aangegeven dat je de spullen uiterlijk op 15 juni geleverd krijg.
Maar zij kunnen niet leveren en kunnen ook geen nieuwe datum aangeven. Ik wil annuleren en mijn geld terug want dit duurt te lang allemaal;. Heb nu al voor de 4e x contact opgenomen en iedere x hetzelfde l*l verhaal dat het bij een speciale afdeling ligt en dat ze ermee bezig zijn. Vandaag is het al 1 juli en nog steeds geen spullen of geld terug gezien.
Ik bestel hier nooit meer voetbal shirtjes maakt niet uit hoe mooi ze zijn. Kennelijk werken er mensen die niet capabel genoeg zijn om een annulering goed door te kunnen voeren!!
Geen restitutie van een retourzending
Retour zending door Nike ontvangen maar restitutie betaling blijft uit ondanks meerdere keren contact met de klantenservice
Ik vind het een schande van Nike dat je…
Ik vind het een schande van Nike dat je om 10.00 klaar staat om het patta shirt twv.69.99 te kopen en je besteld er 3. 1 voor mijzelf en 2 voor mijn kleinkinderen,je wilt afrekenen dan komt er te staan uitverkocht.dit is geen service die verwacht van Nike.
Totaal geen contact of reactie met en van klantenservice en winkel
Ik ben in de winkel geweest daar jan je alleen in het engels terecht (we zijn in Nederland), daar werd ik niet geholpen ik moest se klantenservice maar benaderen. Dat heb ik al meerdere malen gedaan via chat, foto's ingestuurd etc etc" u krijgt binnen 5 dagen bericht, nou ik weet niet hoeveel uur er bij hun in een dag zitten maar ik weet na weken en meermaals chatten nog niks. Wat een slecht bedrijf koop nooit meer iets van en bij Nike
Bought a brand-new pair of Nike shoes…
Bought a brand-new pair of Nike shoes that squeak and creak loudly with every single step from day one - a clear manufacturing defect. Reported it to customer service and got a templated reply asking for “clear photos of the damage.” The defect is a sound, not a scratch. You cannot photograph noise. I sent a video where the squeaking is unmistakable, and instead of resolving anything I’m being kept in a loop of pointless standard requests. A defective product, solid proof, and still no solution. Poor handling of a legitimate warranty claim. Would not recommend.
Super slechte service ik ben opgelicht! C01579812181.
Super slechte service ik ben opgelicht!
C01579812181.
Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Vervolgens heb ik het artikel volgens jullie instructies teruggestuurd. De retourzending is inmiddels door Nike ontvangen, maar ik heb nog nooit geen terugbetaling ontvangen.
Nike heefBestelling incompleet ontvangen – Nike weigert terugbetalingt bij mijn bestelling…
Nike heeft bij mijn bestelling (C01539571033) een paar schoenen niet geleverd — de Nike Alphafly 3 ter waarde van €185,99 — maar weigert dit te vergoeden.
Nike stelt dat het pakket "correct en volledig" is verzonden en afgeleverd bij de buren. Dat een pakket is afgeleverd zegt niets over de inhoud ervan. Ik heb het pakket direct gecontroleerd en meteen gemeld dat de schoenen ontbraken. Geen gehoor.
Ik heb vervolgens een geschil geopend via Klarna, maar ook daar werd ik op basis van Nikes eigen verklaring afgewezen. Uiteindelijk ben ik gedwongen het volledige bedrag te betalen voor een product dat ik nooit heb ontvangen.
Dit is onaanvaardbaar. Als groot bedrijf als Nike zou je verwachten dat de consument serieus wordt genomen. Ik raad iedereen aan bij problemen direct naar de rechter of ACM te stappen — Nike lost het zelf niet op.
Beschädigtes Paket, fehlende Artikel und falsche Bestelldaten an Klarna
Ich habe bei Nike 11 Artikel bestellt. Das Paket kam sichtbar beschädigt bei mir an und beim Auspacken stellte ich fest, dass zwei Artikel fehlen.
Der Kundenservice bat mich zunächst, Fotos des Pakets zu schicken und erklärte, dass die fehlenden Artikel erstattet würden. Nachdem ich alle angeforderten Bilder übermittelt hatte, wurde meine Reklamation jedoch plötzlich abgelehnt.
Als Begründung wurde angegeben, dass interne Lagerprotokolle und Versandgewichte angeblich bestätigen würden, dass alle Artikel enthalten gewesen seien.
Das Problem: Ein Zustellnachweis oder ein Versandgewicht beweist nicht den tatsächlichen Inhalt des Pakets.
Zusätzlich wurde an Klarna eine falsche Bestellübersicht übermittelt. Dort erscheinen Artikel (eine Jacke und zwei Paar Socken), die ich überhaupt nie bestellt habe.
Die neun tatsächlich gelieferten Artikel habe ich vollständig retourniert.
Der Umgang mit der Reklamation und die fehlende Bereitschaft, den Sachverhalt ernsthaft zu prüfen, sind für einen großen Händler wie Nike enttäuschend.
Zudem sind die "Athleten" im Chat frech und verschwinden beim ersten Nachhaken wortlos aus dem Chat.
Echt een super slechte ervaring met…
Echt een super slechte ervaring met Nike.
Op 2 februari heb ik mijn bestelling retour gestuurd en een ruilverzoek gedaan zodat ik dezelfde kleding in een andere maat kon krijgen. Inmiddels zijn we een maand verder en ik heb nog steeds geen nieuw pakket ontvangen en ook mijn geld (€130) niet terug.
Ik heb ondertussen 4 keer met de klantenservice gebeld. Elke keer kreeg ik te horen dat ik binnen 3 tot 5 werkdagen een update zou krijgen… maar die heb ik nooit gekregen.
Het is echt frustrerend en teleurstellend dat je bij zo’n groot en bekend merk zo behandeld wordt. Op dit moment lijkt het gewoon alsof ik €130 kwijt ben. Dit had ik echt niet verwacht van Nike.
Hopelijk wordt dit snel opgelost, maar tot nu toe is dit echt een hele slechte service-ervaring.