Saanut 5/5 tähteä

Jätte bra service när jag haft frågor eller handlat. Som nystartad(2021) och än sålänge gör inköp därefter, känner jag mig ändå inte mindre värd som kund! 🙏🌸 Självklart bra produkter med 👍 / forall... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket fina prisvärda produkter, bra kvalitet och de har lite annorlunda saker. Snabb och bra hjälp av supertrevliga personer på Miljögården. Blir alltid såååå nöjd! Lite svårt att hitta till allt i s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alltid vänligt bemötande och hjälp. Om någon vara är defekt och vi inte kan fixa till den är det aldrig diskussioner om kreditfaktura. Men vi funderar över sortimentet? Det har blivit väldigt annorlu... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Tukkukauppias
  2. Teollisuustarvikkeiden myymälä
  3. Myymäläkalusteet

Yrityksen kirjoittama

Miljögården är en av Sveriges ledande grossister inom heminredning och möbler. Vi erbjuder ett inspirerande och brett sortiment av heminredning. Vår mission är att vi vill ge alla möjligheten att skapa vackra miljöer att trivas i. Vi arbetar med två kollektioner om året. Dessa kollektioner har handplockade produkter så att det blir ett väl genomtänkt sortiment som håller över olika årstider. Vi försöker alltid tänka hållbart i största möjliga mån och ta fram produkter som håller länge både i stil och material.

4,8

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra kvalitet på varor
Perfekt👌🏻👌🏻

24. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva det.

Super Service

Super Service, super Preise, super Qualität der Produkte super netter Kontakt. Gerne immer wieder!

12. toukokuuta 2022

Hallo,
Vielen Dank für Ihre Bewertung. 🤍

Liebe Grüße, Team Miljögården

Saanut 5/5 tähteä

Det är alltid lika trevlig att handla…

Det är alltid lika trevlig att handla hos er trevlig personal och super trevlig bemötande
Stort tack

18. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack, för ditt fina omdöme, det blev vi riktigt glada av att höra.🤍

Saanut 5/5 tähteä

Wir bestellen immer wieder gerne eure…

Wir bestellen immer wieder gerne eure schönen Sachen!
Vielen Dank aus Deutschland

23. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Hallo, vielen Dank für Ihre freundlichen Worte. Wir freuen uns sehr, dass unsere Produkte Ihnen gefallen haben!

mit freundlichen Grüßen,

Saanut 5/5 tähteä

Jätte bra service när jag haft frågor…

Jätte bra service när jag haft frågor eller handlat. Som nystartad(2021) och än sålänge gör inköp därefter, känner jag mig ändå inte mindre värd som kund! 🙏🌸 Självklart bra produkter med 👍 / forallarum.se

17. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack för ditt omdöme och fint att du känner så, det gläder oss verkligen.
Du är välkommen att höra av dig när du vill om du behöver vår hjälp.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, kunnig o serviceinriktad personal!

13. maaliskuuta 2022

Hej
Tack för ett riktigt fint omdöme och att du tog dig tid att skriva det! Det glädjer oss mycket.

superfin kundservice

superfin kundservice. Just som man önskar.
Aldrig blir man besviken / mvh Anette

11. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Åh! Vilket fint omdöme, så glada vi blir av att höra detta. Vi vill ju verkligen göra allt för våra kunder.. och lite till!

Saanut 5/5 tähteä

Mycket nöjda med bemötandet och gänget…

Mycket nöjda med bemötandet och gänget på Miljögården, beställningar och all kontakt och uppföljning på allt !! Veronica Z / Livets Goda Ting i Mönsterås AB

9. maaliskuuta 2022

Hej Veronica,

Tack snälla för ditt fina omdöme och så kul att du valde att bli kund hos oss. Vi ser fram emot att följa er resa och önskar er ett stort lycka till.

Alltid imøtekommende!

Alltid imøtekommende!! God service!!

2. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack för ditt omdöme! Det värmer gott att höra idag. 🤍

Med vänlig hälsning,

Saanut 1/5 tähteä

Besviken

Hej, så besviken på er. Kan inte få min order uppdelad uran måste vänta 6 veckor innan alla varor är hemma. Då kan inte jag handla av er. Ingen annan leverantör agerar som ni gör. I dessa tider är det viktigt att man får de varor som är hemma. Är ju långa väntetider på varor och det drabbar ju även oss som kunder. Tackar för mig efter alla år som kund, Viola Romantiska Ting PS ordern ska vara borttagen DS

2. maaliskuuta 2022

Tack för din feedback.
Så tråkigt att du känner så här, vi beklagar det. Vi förstår, och som kund sen länge så vet du att vi gör allt vi kan för våra kunder. Vi vet hur viktigt det är att få produkter ut så snabbt som möjligt, däremot står vi leverantörer också inför stora utmaningar. Vi behöver avväga varje beslut vi tar. I ditt fall så finns det anledningar till att just detta beslut tagits. Låt oss ta ett samtal om detta så snart som möjligt. Än en gång, vi beklagar att du känner så här.

Saanut 5/5 tähteä

Alltid vänligt bemötande och hjälp

Men vi funderar över sortimentet? Det har blivit väldigt annorlunda

16. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Hej, tack snälla för fint omdöme. 🤍
Hör gärna av oss till någon av oss så vi får höra mer om vad ni tycker om sortimentet! Det vill vi gärna veta.

Ni är super bra

Ni är super bra, snygga produkter och bra service.

Tack

8. helmikuuta 2022

Tack snälla - vilket fint omdöme. Det värmer att höra! 🤍

Vi blev fantastiskt mottagna

Vi blev fantastiskt mottagna, vid vårt besök igår hos Miljögården. Först fick vi en underbar lunch, en introduktion om hur Miljögården kommer att arbeta i framtiden. VI hittade väldigt mycket fint, som vanligt. Vi tackar extra för Miljögårdens generösa erbjudande om en gratis övernattning samt frukost i Lund, för att underlätta vår inköpsresa, samt gjorde det möjligt att besöka kollegor till Miljögården. VI känner oss väldigt omhändertagna, samt nöjda med alla fina varor vi handlat.

26. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack för detta långa, utförliga omdöme. Vi är så glada att ni känner precis så, det är exakt så vi önskar att ni ska känna när ni besöker och arbetar med oss. 🤍

Mvh
Team Miljögården

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin