Jätte bra service när jag haft frågor eller handlat. Som nystartad(2021) och än sålänge gör inköp därefter, känner jag mig ändå inte mindre värd som kund! 🙏🌸 Självklart bra produkter med 👍 / forall... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi blev fantastiskt mottagna, vid vårt besök igår hos Miljögården. Först fick vi en underbar lunch, en introduktion om hur Miljögården kommer att arbeta i framtiden. VI hittade väldigt mycket fint, so... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mycket fina prisvärda produkter, bra kvalitet och de har lite annorlunda saker. Snabb och bra hjälp av supertrevliga personer på Miljögården. Blir alltid såååå nöjd! Lite svårt att hitta till allt i s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alltid vänligt bemötande och hjälp. Om någon vara är defekt och vi inte kan fixa till den är det aldrig diskussioner om kreditfaktura. Men vi funderar över sortimentet? Det har blivit väldigt annorlu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Miljögården är en av Sveriges ledande grossister inom heminredning och möbler. Vi erbjuder ett inspirerande och brett sortiment av heminredning. Vår mission är att vi vill ge alla möjligheten att skapa vackra miljöer att trivas i. Vi arbetar med två kollektioner om året. Dessa kollektioner har handplockade produkter så att det blir ett väl genomtänkt sortiment som håller över olika årstider. Vi försöker alltid tänka hållbart i största möjliga mån och ta fram produkter som håller länge både i stil och material.
Bolagsgatan 2, 23351, Svedala, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Bra service/support, snygg och enkel sida att beställa på. Blir en bra leverantör för Oss

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Som alltid mycket hjälpsamma, trevligt & positivt bemötande samt snabb leverans av fina varor trots kort varsel från vår sida

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Miljögården har personal som alltid är så hjälpsamma och trevliga, utöver det vanliga. Alltid nöjd med dom. Sen har de ju väldigt mycket fint i sitt sortiment också.

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Super fina Varor, (speciellt möblerna vi beställde till butiken) & super service!

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Super fina produkter. Bästa kommunikation och snabbt återkoppling.

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
ALLTID bästa service,fina varor,bästa leverantören helt enkelt!!

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Alltid varor till bra priser,
Har varit deras kund i 30 år. Underbara grossister med bra priser. Mvh Kai

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Enkelt att beställa, bra service, snabb leverans!
Supersnygga krukor!
Tack!
Nöjd kund( blomsterhandel)
sen flera år.

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Snabb leverans , bra priser , snyggt förpackat , trevlig personal . 5 plus !

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Dere har en enkel oggrri hjemmeside
Flott ordreswddrl med bilder av produktene. Alt klart for vareopptelling ved årsskiftet.
Supert🙂

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Alltid fanstastiskt bemötande när man pratar med dom per telefon eller man besöker dom i deras showroom.

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Bra och fina varor. Och en extra stjärna till Patricia som alltid är glad och hjälpsam när man ringer.

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Allt var helt när det kom fram och fin kvalitet till bra pris.
Gripsholmsparkens blommor