Saanut 5/5 tähteä

Jätte bra service när jag haft frågor eller handlat. Som nystartad(2021) och än sålänge gör inköp därefter, känner jag mig ändå inte mindre värd som kund! 🙏🌸 Självklart bra produkter med 👍 / forall... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi blev fantastiskt mottagna, vid vårt besök igår hos Miljögården. Först fick vi en underbar lunch, en introduktion om hur Miljögården kommer att arbeta i framtiden. VI hittade väldigt mycket fint, so... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alltid vänligt bemötande och hjälp. Om någon vara är defekt och vi inte kan fixa till den är det aldrig diskussioner om kreditfaktura. Men vi funderar över sortimentet? Det har blivit väldigt annorlu... Näytä lisää

1. Tukkukauppias
  2. Teollisuustarvikkeiden myymälä
  3. Myymäläkalusteet

Yrityksen kirjoittama

Miljögården är en av Sveriges ledande grossister inom heminredning och möbler. Vi erbjuder ett inspirerande och brett sortiment av heminredning. Vår mission är att vi vill ge alla möjligheten att skapa vackra miljöer att trivas i. Vi arbetar med två kollektioner om året. Dessa kollektioner har handplockade produkter så att det blir ett väl genomtänkt sortiment som håller över olika årstider. Vi försöker alltid tänka hållbart i största möjliga mån och ta fram produkter som håller länge både i stil och material.

4,8

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Trevligt och empatisk bemötande

Tacksam att ni bemöter småföretagare på ett positivt sätt. Jag tycker att ni har vackra saker och hittade till mitt företag som fungerar utmärkt för säsongen.

17. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Och tack för ditt omdöme! Väldigt fint att höra och att du tar dig tid att skriva det. Det uppskattar vi jättemycket!

Allt gott.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, jättefina produkter!

10. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för ditt omdöme, det blir vi så glada över att höra. 🤍

God service

God service, levert på riktig adresse.

1. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för ditt omdöme. Och toppen att det kom rätt!

Saanut 4/5 tähteä

Hello,
Thank you so much for your review and feedback. :-)
We do have an English & German site. Inhouse we speak 7 languages so please let us know more how we can help you understand better.
Once again, thank you for your kind words.
Best regards,

Everything ok

Everything ok, great stuff !

6. syyskuuta 2023

Hello,

Thank you so much for your review. We are so happy you feel this way.

All the best,

Saanut 1/5 tähteä

Dåligt stil

Bra bemötande när man vill köpa, dåligt stil vid retur eller om det fattas nånting i förpackningen. Kan hända att rekommendera kunden att handla skruvar som fattas i Bauhaus!!

13. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Marwa,

Tack för ditt omdöme. Så tråkigt att höra detta, då du var så nöjd förra veckan med ditt 5-stjärniga omdöme som du nu raderat. Vi beklagar din känsla, det gör oss ont att höra.

Bra service

Bra service, fina saker.

13. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för ditt omdöme. Vi blir så glada att du att du känner så.

rask kommunikasjon

rask kommunikasjon. rask levering.
god kvalitet

13. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för ditt omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva det.

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack, snälla för ditt omdöme och tack snälla för att du tog dig tid att skriva det! Vi blir så glada här för det.

Lättsamt

Fina produkter, få urval per produktkategori vilket underlättar vid sökning. Smidigt att beställa!

30. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för ditt omdöme. Vi tar till och det och tackar ödmjukast.

Med vänlig hälsning,

Saanut 5/5 tähteä

leveransen kommer alltid dagen efter…

leveransen kommer alltid dagen efter beställning.
bra jobbat. det är inte många som klarar det. mycket bra jobb;))

18. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för ditt omdöme! Vi gör vårt bästa och det är roligt när vi lyckas. Tack snälla för att du tog dig tid att skriva.

Allt gott!

Rekommenderas varmt!

Mycket fina prisvärda produkter, bra kvalitet och de har lite annorlunda saker. Snabb och bra hjälp av supertrevliga personer på Miljögården. Blir alltid såååå nöjd! Lite svårt att hitta till allt i shoppen bara, lite svårmanövrerat för mig. 😊

25. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tusen tack för ditt fina omdöme. Din feedback kring vår webbshop tar vi till oss.

Saanut 2/5 tähteä

Jag upplever att vi alltid får…

Jag upplever att vi alltid får efterlysa vår leverans.
Det händer ingenting, förrän vi mailar och frågar när vi får våra varor - DÅ är det plötsligt på väg.
Känns som det är likadant varje gång, sedan flera år tillbaks. Märkligt.
Strul oxå.
Denna gång hade vi beställt först 4 hentimes, sedan kompletterat med ytterligare 8 - innan de var skickade.
Trots det fick vi bara 4.
Vi ringde och påtalade det, och då skickades 4 till...vi fick ringa igen...

Fel kan alla göra, men det är lite drygt att lägga tid på det. Tid som vi har ont om, som de flesta andra.

15. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack för din input, det tar vi till oss. Vi beklagar att du upplevt vår service dålig. Kan bara beklaga att det blivit fel.

Det har varit en hektisk vår med en del förseningar på varor och extremt högt tryck på oss fyra på kontoret, varav endast en jobbar heltid med kundtjänst.

Vi blir snart fler på kontoret och då hoppas jag att vi kan tillgodose alla våra 3000 kunder en ännu bättre service.

Joakim

Bra bemötande

Bra bemötande

8. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för att du tog dig tid att skriva och ge ett så fint omdöme! 🤍

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, snabba svar

8. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för ditt omdöme och att du tog dig tid att skriva det. Det blir vi glada för.

Team Miljögården

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin