Jätte bra service när jag haft frågor eller handlat. Som nystartad(2021) och än sålänge gör inköp därefter, känner jag mig ändå inte mindre värd som kund! 🙏🌸 Självklart bra produkter med 👍 / forall... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi blev fantastiskt mottagna, vid vårt besök igår hos Miljögården. Först fick vi en underbar lunch, en introduktion om hur Miljögården kommer att arbeta i framtiden. VI hittade väldigt mycket fint, so... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mycket fina prisvärda produkter, bra kvalitet och de har lite annorlunda saker. Snabb och bra hjälp av supertrevliga personer på Miljögården. Blir alltid såååå nöjd! Lite svårt att hitta till allt i s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alltid vänligt bemötande och hjälp. Om någon vara är defekt och vi inte kan fixa till den är det aldrig diskussioner om kreditfaktura. Men vi funderar över sortimentet? Det har blivit väldigt annorlu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Miljögården är en av Sveriges ledande grossister inom heminredning och möbler. Vi erbjuder ett inspirerande och brett sortiment av heminredning. Vår mission är att vi vill ge alla möjligheten att skapa vackra miljöer att trivas i. Vi arbetar med två kollektioner om året. Dessa kollektioner har handplockade produkter så att det blir ett väl genomtänkt sortiment som håller över olika årstider. Vi försöker alltid tänka hållbart i största möjliga mån och ta fram produkter som håller länge både i stil och material.
Bolagsgatan 2, 23351, Svedala, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snabba mailsvar & möjligheten till omgående leverans va viktigt för mig denna gång och de fixade ni!

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Ni har snabba leveranser, fantastiska kollektioner och bra kundsupport vid skadat gods och annat!
Topp🌟🌟🌟🌟🌟

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Otroligt vackra föremål/ krukor samt ett Fantastiskt trevligt bemötande

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Har varit kund hos Miljögården sen 1996 ca. Alltid bästa bemötande både på kontoret och på lagret.
Inspirerande showroom
Bra priser
Fina lättsålda varor

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Ni är bara Bäst. Världsklass i allt från kvalitet/pris till leverans, Tack!!!

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Enkelt att hitta det v önskade och mycket trevlig bemötande med uppföljning via mejl.

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
The most amazing stand on Formex was Miljogarden's. You feel like you are in a parallel world where you get so much greater attitude and everything surrounding you is so much more beautiful. According to me Miljogarden collection and way of exhibiting causes a beautiful satisfaction of great quality and selection.

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Alltid bra service och jätte trevlig personal

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Bra och prisvärda produkter som har en egen tydlig stil, istället för att kopiera alla andra leverantörer. Fortsätt så

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Veldig fornøyd med gode produkter, fornuftige priser og god service.

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Fint bemötande på plats pch i telefon. Snabba leveranser. Om något oförutsett inträffar är ni lösningsfokuserade.
Varit kund hos er i 17 år och helnöjd!

Vastaus yritykseltä Miljögården HB
Bästa leverantören alla kategorier! Vackra, prisvärda produkter till bra kvalité. Personligt och fint bemötande av engagerade människor. Så här bra blir det när ett företag drivs med hjärtat.
Kramar från Fröknarna Fräken