2,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Så besviken på hanteringen

Jag beställde en födelsedagspresent via Miljögårdens hemsida. Vid beställningen stod det att produkten, en Georg Jensen kaffekanna, fanns i lager. Jag fick en orderbekräftelse och i den stod det att de skulle återkomma med leveransinformation. Efter en dryg vecka ringde jag dit och fick då reda på att leveransen blivit fördröjd, jag skulle ha fått ett meddelande om detta, men det hade tydligen missats. Det visade sig att de egentligen inte hade haft produkten på lager utan den skulle ha kommit in v.51 men hade inte gjort det (jag beställde i januari)... nu visste de att produkten skulle komma in i början på påföljande vecka och de garanterade mig att jag då skulle få min beställda vara. Ytterligare en person från webshopen ringde upp mig och bekräftade att jag inte behövde vara orolig utan jag skulle absolut få min kanna påföljande vecka. Idag, ytterligare en vecka senare ringde jag dit och undrade var min kanna blev av... efter många om och men fick jag reda på att de hade varit tvungna att skicka de kannor som kommit in, till andra kunder, som hade väntat sedan augusti (!!!) på produkten. INGEN har hört av sig och informerat mig om detta, om jag inte själv hade ringt hade jag fortfarande suttit här i ovisshet. Om man anser sig vara i det "finare/mer kostsamma" skiktet av butiker så anser jag nog att det första man tittar över är sitt kundbemötande. Jag är otroligt besviken och känner mig riktigt dum då jag först inte kunde leverera en gåva vid personens stora födelsedag och sedan har lovat att den ska komma den här veckan och nu får gå tillbaka och säga att den inte kommer... Det är sådant här man förväntar sig när man beställer från mindre nogräknade websidor, INTE från Miljögården. Nu hade jag dock tur, då en bekant hade möjlighet att köra till Lund och gå in och köpa samma kanna hos annan butik där.

23. tammikuuta 2026

On 2025-09-21

On 2025-09-21, I ordered a sofa in price 29.770:KR in Miljögårdens Möbler
Avtalsvägen 2
22761 Lund. They promise to deliver in 6 weeks. To help selling, they offered a free arm protection. On 2025-09-22, the shop lowered 10% price for all things in the shop. So the final price I paid for the sofa is 29770 - 29770 *10% = 26793:KR. After 6 weeks, because of their mistake, the shop forget to send my order and send me a mail to give 15% discount. I waited another 4 weeks for the sofa and went shop to get 15% back. From my understanding, the 15% discount is for their mistake and is based on my final paid price. But the shop said I can only get 5% back as the 10% already included in the before all lower down price. If the shop explained clearly in their mistaken mail, it can only give 5% discount, I will make decision to cancel buying or wait another 4 weeks.

Now the shop give 15% discount for the black week price 25304:KR for the sofa again. If they make the mistake again and send mail to buyer in 15% discount, what should buyer to pay for the sofa, 25304:KR or 21508:KR?

25. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Vi köpte en soffa och betalade…

Vi köpte en soffa och betalade handpenning direkt i butiken i början av juni med leverans i december. I slutet av oktober ringer Miljögården och skyller på att en leverantör i detta fallet Eilersen slarvat vår order och att nytt datum för leverans är i mars. Vi blir erbjudna soffan i ett annat tyg men då det inte passar in hos oss så tackar vi nej. Soffan var på kampanj i somras och nu behöver vi betala 5000:- mer för soffan någon annanstans. Kompensation från Miljögården? 17% rabatt på ett engångsköp i deras webshop. Katastrofal hantering och rekommenderar ingen att handla hos Miljögården. Full respekt för att mänskliga faktorn kan ställa till det men om så är fallet får man lösa problemet för kunden.

18. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Köpte ett oljat ekbord i början av…

Köpte ett oljat ekbord i början av November 2021. Pga pandemin skulle leveransen bli lite sen, v.8(!) kom bordet som var skadat vid leverans.stressad personal som körde ut,( ej den som brukar) Ringde direkt & mejlade bilder. Visst skulle vi få ny skiva/ bord. Sedan tog det stopp. Många mejl / samtal o väntan i vi ville köpet skulle återkallas, det gick inte enligt Personal Karl. Så fick vi till slut vårt bord, levererat 30/5,vi kollade snabbt att det var helt, o det var det , men när vi tittade närmre var det ett vitpigmenterat bord som vi fått. Orkar faktiskt inte med mer strul från er, kommer inte handla från Miljögården mer, finns fler återförsäljare som är betydligt kundvänligare / snabb återkoppling och rädda om sitt rykte.

7. kesäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Meget meget tilfreds

Jeg har handlet med miljøgården gennem mange år og har altid været meget meget tilfreds. Skønne varer og super god betjening. Tak for dejlig kaffe hos jer og tak for fin betjening

26. tammikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Köpt soffa samt två fåtöljer i…

Köpt soffa samt två fåtöljer i September 2021.
Första leverans datum blev framflyttat pga stor efterfrågan. Nytt datum blev andra vecka i december. Nu nytt datum till vecka 4, 2022. Alltså inga nya möbler till jul.
Enligt Miljögården så ger deras policy ingen kompensation, skyller på Covid. Fick iofs trycka på för att få ett svar, dåliga på att svara !!!!
Tack för detta Miljögården.

20. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Jättebra!

Jag fick jättebra hjälp av Magnus när jag ringde hit, trots att min vara ursprungligen inte var köpt där. Han uppfattades som både kunnig, påläst och serviceminded med kunden i fokus. Jag kommer definitivt att återkomma till Miljögården hämdanefter. Rekommenderas!

2. elokuuta 2021

Omöjliga att få tag i

Jag och min man beställde en stringhylla. Fick sen mail om att den blir 3 veckor försenad och fick då lite rabatt. Efter att det gått dessa 3 veckor så har vi fortfarande inte hört något. Efter ytterligare 1 vecka så har vi fortfarande inte hört något om eventuell leverans eller fått svar på våra mail. Vi har nu försökt ringa dem flera gånger och har då fått sitta i kö i 30 minuter utan att komma någonvart i telefonkön... Vi har alltså nu väntat över 1 månad på vår leverans...

2. marraskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin