Saanut 5/5 tähteä

Jätte bra service när jag haft frågor eller handlat. Som nystartad(2021) och än sålänge gör inköp därefter, känner jag mig ändå inte mindre värd som kund! 🙏🌸 Självklart bra produkter med 👍 / forall... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi blev fantastiskt mottagna, vid vårt besök igår hos Miljögården. Först fick vi en underbar lunch, en introduktion om hur Miljögården kommer att arbeta i framtiden. VI hittade väldigt mycket fint, so... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket fina prisvärda produkter, bra kvalitet och de har lite annorlunda saker. Snabb och bra hjälp av supertrevliga personer på Miljögården. Blir alltid såååå nöjd! Lite svårt att hitta till allt i s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alltid vänligt bemötande och hjälp. Om någon vara är defekt och vi inte kan fixa till den är det aldrig diskussioner om kreditfaktura. Men vi funderar över sortimentet? Det har blivit väldigt annorlu... Näytä lisää

1. Tukkukauppias
  2. Teollisuustarvikkeiden myymälä
  3. Myymäläkalusteet

Yrityksen kirjoittama

Miljögården är en av Sveriges ledande grossister inom heminredning och möbler. Vi erbjuder ett inspirerande och brett sortiment av heminredning. Vår mission är att vi vill ge alla möjligheten att skapa vackra miljöer att trivas i. Vi arbetar med två kollektioner om året. Dessa kollektioner har handplockade produkter så att det blir ett väl genomtänkt sortiment som håller över olika årstider. Vi försöker alltid tänka hållbart i största möjliga mån och ta fram produkter som håller länge både i stil och material.

4,8

👍👍👍Super

Sehr kompetent und freundlich

7. heinäkuuta 2024

Hallo,
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Darüber haben wir uns sehr gefreut.

Wir wünschen Ihnen eine tolle und erholsame Sommerzeit.

Saanut 2/5 tähteä

Minsta ordervärde 4000:-....

Minsta ordervärde 4000:-..... märklig affärsidé. Är väl upp till kunden hur mkt man vill betala i frakt?

3. heinäkuuta 2024

Hej Martina,

Tack för din feedback. Vi förstår att vårt minimikrav på ordervärde kan kännas ovanligt. Som grossistföretag är vårt mål att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser och effektiv service till våra kunder, vilket ibland innebär att vi måste sätta vissa gränser för att kunna hålla nere kostnaderna.

Vi har valt ett minimikrav på ordervärde för att säkerställa att vi kan ge bästa möjliga pris på våra produkter och hålla logistiken effektiv. Detta hjälper oss att undvika höga fraktkostnader som annars skulle kunna belasta våra kunder.

Som grossistföretag säljer vi endast till butiker och andra verksamheter som säljer våra produkter, och inte direkt till privatpersoner.

Om du har några specifika behov eller ytterligare frågor, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. På så sätt kan vi undvika missförstånd som leder till felaktiga omdömen.

Tack för din förståelse.

Lätt att hitta på sidan

Lätt att hitta på sidan. Produkter går att matcha tillsammans.

5. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Och tack snälla för fint omdöme! Det bekräftar verkligen det vi vill uppnå.

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Inte krångla till det.

6. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för ditt omdöme. Det gör oss glada att höra att du är nöjd! 🤍

Miljögården

🌟🌟🌟🌟🌟

Alltid trevlig personal.Bra o säljande varor.Fortfarande okej priser trots allt som händer i världen.

10. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla du för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva det. 🤍 Det värmer och det betyder mycket för oss.

Allt gott,

Saanut 5/5 tähteä

Super snabb leverans och jättefina…

Super snabb leverans och jättefina saker. Så nöjd!

6. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla för ditt omdöme. Det uppskattar vi så mycket. Vi är så glada att höra att du är nöjd 🤍

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter och väldigt seriös…

Bra produkter och väldigt seriös leverantör, dessutom väldigt trevliga.

8. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gjorde oss väldigt glada.

Tolles Sortiment

Tolles Sortiment, schnelle Lieferung, auch wieder auf Messe Nordstil verteten

14. marraskuuta 2023

Hallo,
Vielen Dank für das tolle Feedback. Wir sind in Hamburg mit dabei und würden uns auf Ihren Besuch freuen.

Mit freundlichen Grüßen
Miljögården-Team

Hyggelige samtaler og mail

Hyggelige samtaler og mail, god service, flotte varer😊

17. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack snälla du för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva det. Vi blir oerhört glada och ödmjuka för dina fina ord.

Saanut 5/5 tähteä

Fina varor till bra priser

Fina varor till bra priser. Och att ni hade sänkt första inköps priset för ny leverantör.

11. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Miljögården HB

Tack för ditt omdöme, det uppskattar vi. Vi försöker göra det vi kan för våra återförsäljare och fint att du uppmärksammar det!

Team Miljögården

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin