marlies|dekkers Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn bh gekocht in april dit jaar had helaas een beugel die door de stof piepte. Na overleg met de klantenservice en het overleggen van de nodige info over het probleem, kreeg ik een vervangend exempl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs vergat ik bij een promotie de 2e set lgratis) Space Oddysey Unpadded BH en Brazilian Short toe te voegen aan mijn bestelling. Na een e-mail aan de service afdeling krijg ik de tweede set alsn... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Eerst betaal je verzendkosten voor het ontvangen. Dan blijkt het een mislukt model te zijn (bikinitop dat bij geen enkele boezem sluitend kan zijn). En vervolgens moet je zelf een verzendlabel rege... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Marlies Dekkers is niet enkel een merknaam, maar gaat veel verder ... de prachtige lingerie laat me als vrouw stralen! Ook de service en klantendienst na verkoop zijn een 5e ster waard, bedankt!

1. Rahoitus & Vakuutus

Yrityksen kirjoittama

Looking to shop for luxurious, designer lingerie or swimwear from marlies|dekkers? You'll find just what your fantasies desire in the marlies|dekkers official online shop.

Hyvä

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Not the same sports bar.

A group of us went for dinner before a showing at the science center. A manager came out to say he could only split our bill 6 ways. He was rude and pompous. As a result my friends got stuck paying to cover the group. We have decided not to go back. I remember liking that bat/restaurant. It’s very different now.

16. syyskuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

War mit der Abwicklung zufrieden

Ich hatte mir im Juni diesen Jahres dort einen Bikini gekauft, auf dem ersten Blick war alles super. Er passte perfekt, Qualität wirkte erstmal sehr gut und sah auch super gut aus. Leider gab es wenige Monate später Probleme mit dem Material und das Gummi im Bikini löste sich auf.
Da ich hier danach viel gelesen habe das Reklamationen mit dem Shop eher schwer und nicht zufriedenstellend seien, hatte ich schon echt Panik auf diesem Bikini hängen zu bleiben der alles andere als günstig war.
Ich muss ehrlicherweise sagen, das ich all die negative Kritik nicht nachempfinden kann. Mir wurde in einem Live Chat schnell geholfen und dann verlief ein Kontakt mit der Dame über Mails, da ich ihr natürlich Bilder von dem defeckten Bikini senden sollte. Es wurde außerdem gefragt wie ich den Bikini Lager und ihn wasche um das Problem zu erkennen.
Am Ende vom Lied bekomme ich nun kostenlos den selben Bikini noch mal zugeschickt und muss den alten nicht mal zurück schicken oder sonst was.
Mir wurde noch in einer letzten Mail weitere Tipps zur richtigen Pflege mit beigefügt damit ich beim nächsten nicht das selbe Problem habe.
Alles im anderen war die Abwicklung unkompliziert und die Dame sehr nett und zuvorkommend.
Ich würde dort wieder bestellen.

12. syyskuuta 2023

Bikini’s zijn qualitatief slecht

Bikini’s zijn qualitatief slecht. Veel geld betalen voor slechte kwaliteit.
2 bikini’s gekocht dus kan geen toeval zijn, beide slijtage plekken na 3 x aangehad te hebben. Mooie leuke bikini’s maar helaas!!!! Contact gehad en afgedaan met tegoedbon € 25

14. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ich habe mir 2 sehr gut sitzende…

Ich habe mir 2 sehr gut sitzende Bikinis gekauft, allerdings löst sich bei einer Bikinihose die Naht innen auf , hier sind unschöne weiße Spuren vom Kleber entstanden und der Bund ist jetzt locker. Auf meine Reklamation reagiert der Kundenservice nicht. Für den Preis gehe ich zurück zu seafolly!

22. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Mooi van buiten maar service is heel lelijk

Ik koop voor mijn vakantie een bikini set bij de webshop van Marlies Dekkers. In ruim 2 weken vakantie, het setje maar 3 keren kort gedragen. De binnen voering van het broekje stak elke keer naar buiten toe en door het contrast met de kleuren van de buitenkant, was dit erg aanwezig te zien! Je kan je voorstellen dat het er niet heel erg charmant en galant er uit ziet als ik de hele tijd bij mijn schaamstreek moet frommelen!
In plaats van het met plezier dragen kwam teleurstelling en schaamte voor in de plaats. Ik had foto's gemaakt en netjes een email gestuurd. Als reactie kreeg ik dit:

"Tijdens het ontwerpen van deze slip is er gekozen voor een clean finish i.p.v. een binding langs de rand. Om die reden kan het eerder gebeuren dat de stof omklapt.
Helaas kan ik deze klacht niet verder voor je in behandeling nemen, omdat deze niet onder onze garantievoorwaarden valt".

Nou dan hadden ze dat duidelijk er bij moeten vermelden dat dat kan gebeuren en dan had de klant, ik in dit geval de keuze kunnen maken of het wel of niet te willen aanschaffen! Bovendien kreeg ik ellenlange was instructies wat niet de oorzaak was van mijn probleem. En als klap op de vuurpijl, een voucher van 15 hele euro's. Wat een giga lachertje is, hou het hier maar even netjes, als je weet wat hun producten kosten.
Ik ben van nature een positief persoon, ik ga voor kwaliteit en ben bereid voor kwaliteit te betalen maar dan moet de kwaliteit er wel zijn met de daarbij behorende service. Nooit meer Marlies Dekkers mooi van buiten maar pas op want het is rot van binnen.

10. elokuuta 2023

Slechte kwaliteit, slechte service

Bh heeft mooie pasvorm, maar na 2,5 maand is de stof kapot en komt de beugel eruit. Geen enkele vorm van garantie. 100,- voor een beha en dan geen garantie, vind ik echt waardeloos.

4. elokuuta 2023

Betalen, betalen, betalen.

Wil voor €140 bestellen. Moet ik verzendkosten betalen en mocht het vervolgens niet passen ook weer retourkosten. Niet van deze tijd! Kan overigens in een envelop, dus waarom zouden de verzendkosten zo duur zijn.

3. elokuuta 2023

Bikini besteld bij Marlies Dekkers

Bikini besteld bij Marlies Dekkers, om 10:00 uur, belofte op de site: voor 15:00 besteld, volgende dag binnen. Toch maar even bellen of ze een besteldienst hebben die dat waar kan maken gezien mijn recente ervaring met post.nl . Maar het antwoord van de helpdesk was: ja, Post.nl is misschien niet op tijd.. Maar… als je dat op voorhand weet dan verstuur je toch via een ander?? Dus noodgewongen een bikini bij de Hema besteld. Die is dus zoals altijd keurig op tijd!! Hun garantie is dus meer waard. Daarbij € 180,— goedkoper en je kunt broekje en bovenstuk apart bestellen. Ik weet dus niet goed of ik moet klagen of bedanken want door de valse belofte van Marlies Dekkers ben ik in de toekomst een heel stuk goedkoper uit en heb ik nooit meer last van een te groot broekje en een te klein topje. Hopelijk gaat het retourneren gemakkelijk want het feestje ( waar ik hem voor kocht) is morgen. Post .nl verwacht nu maandag te kunnen komen en geeft wederom aan dit niet te kunnen garanderen.
Natuurlijk kun je dan je kop in het zand steken zoals dit exclusieve bedrijf doet maar mij zijn ze als klant kwijt. Vooral door hun laconieke houding aan de telefoon.

16. kesäkuuta 2023

2 dezelfde bh’s toch verschillend van maat

2 dezelfde bh’s besteld, zelfde maat, mijn maat, doch 2 verschillend. De een past wel, de ander is de cup te klein, raar. Wil je retourneren moet je de verzendkosten zelf betalen. Jammer nu geen Marlies Dekkers meer voor mij…

30. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Don't order if you want to pay tax on money you haven't spent

Love their product but their operations are broken

Purchased something earlier in the year for £109 however they processed the order through customers for over £400. The worth of the good is what the customer pays, not what the pre-sale price is. Why on earth would you pay tax on an imaginary value?

Got in contact with the shipper who 'waived the fee', as when they looked realised I was being charged tax on something I should have paid. However six months later I've been sent an invoice from a debt collector and it all stems back to how the order was originally processed... incorrectly...

When I originally contacted Marlies Dekkers, they made up their own rules without understanding how tax works in the UK, acknowledged it's not correct but said it would cost too much to fix. So they're happy to pass on hilarious fees to the customer.

If you are based in the UK DO NOT, order from them or you will have a nasty bill waiting for you...

9. marraskuuta 2022

Retourzending kost geld 😏

Bestelde bikini voldeed niet aan verwachting en tevens viel de bikini te groot, dus ik zond de ontvangen artikelen dezelfde dag retour. Tot mijn verbazing kon dit niet gratis. Verzendkosten € 7,25. Dit nodigt niet echt uit om nogmaals iets online te bestellen.

27. elokuuta 2022

Fantastisch geholpen in Breda

Fantastisch geholpen in Breda, bleek 2 maten groter nodig te hebben dan wat ik al droeg.
De dame was erg kundig, vriendelijk en heel geduldig.
Ze heeft zelfs mijn dochter van 12, die normaal heel verlegen is, kunnen helpen aan een juiste BH.
Fijne en rustige winkel, tot snel!

27. heinäkuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Verzenden trekt op niks!!!!

Na meer dan 2 weken is mijn pakket eindelijk aangekomen, er is jammer genoeg iets misgelopen. Is niet de 1e keer dat dit gebeurde maar de klantendienst heeft me goed op de hoogte gehouden.

15. heinäkuuta 2022

KEINE WARE ERHALTEN

KEINE WARE ERHALTEN
VOR 8 Tagen Mail erhalten „Ware versandt, anbei Sendungsnummer“ Eine Sendungsnummer war jedoch nicht angegeben. Lt. Klarna ist die Ware bis heute nicht versandt worden.

8. heinäkuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Great customer service !

I had a problem with closure of swim suit. Chatted with customer service and asked if it was possible to replace the closure 2 days later it arrived at home with a hand writen card of a very nice customer service lady. I was already very happy with the quality of the Dekkers products now i am amazed by their service! thank you

16. toukokuuta 2022

Kundenservice Fehlanzeige!

Kundenservice Fehlanzeige!
War früher mit den Produkten sehr zufrieden, leider hat sich dahingehend viel verändert.
Größen und Form verändert und nun soll der Kunde die Zeche für den rückversand in die Niederlande tragen.
Wo wir bei 20 Euro aufwärts sind.
War definitiv meine letzte Bestellung.
Unmöglich da hat der Wettbewerb besseres zu bieten.

13. syyskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Hele dure retourkosten voor eigen rekening

Je gaat me hier geen opmerkingen horen maken of het merk mooie en goed zittende lingerie en badmode heeft. Het gaat me vooral over de webshop. Retourkosten voor eigen rekening kan echt niet in deze tijd en dan nog zo duur 16.8 euro. Dus voor mensen die eraan denken iets onine te kopen en niet zeker zijn van de maat of het model. NIET DOEN. ik was gaan passen in de winkel. Maar de kleur die ik vroeg hadden ze niet. Toen ik de bikini aankreeg was de kleur echt niet zo mooi en voor badmode die zo duur is moet ik echt wel overtuigd zijn en zeker zijn. Voor mij dus nooit geen Marlies meer via de webshop. Ik heb men les geleerd.

14. elokuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin