marlies|dekkers Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn bh gekocht in april dit jaar had helaas een beugel die door de stof piepte. Na overleg met de klantenservice en het overleggen van de nodige info over het probleem, kreeg ik een vervangend exempl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs vergat ik bij een promotie de 2e set lgratis) Space Oddysey Unpadded BH en Brazilian Short toe te voegen aan mijn bestelling. Na een e-mail aan de service afdeling krijg ik de tweede set alsn... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Eerst betaal je verzendkosten voor het ontvangen. Dan blijkt het een mislukt model te zijn (bikinitop dat bij geen enkele boezem sluitend kan zijn). En vervolgens moet je zelf een verzendlabel rege... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Marlies Dekkers is niet enkel een merknaam, maar gaat veel verder ... de prachtige lingerie laat me als vrouw stralen! Ook de service en klantendienst na verkoop zijn een 5e ster waard, bedankt!

1. Rahoitus & Vakuutus

Yrityksen kirjoittama

Looking to shop for luxurious, designer lingerie or swimwear from marlies|dekkers? You'll find just what your fantasies desire in the marlies|dekkers official online shop.

Hyvä

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Een zeer goede service

Een zeer goede service! Mijn BH sluiting was niet helemaal in orde en werd kosteloos gerepareerd. Fijn contact met de medewerkers en super snel en prettig opgelost.

11. tammikuuta 2025

Beste Joyce,

Bedankt voor jouw enthousiaste review. Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we het probleem met de sluiting naar wens hebben kunnen oplossen! Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één, en het is fijn om te weten dat je ons contact als prettig hebt ervaren. Ik wil je nog heel veel draagplezier toewensen van je prachtige beha!

Top-service!

Tijdens de bestelling is iets mis gegaan met de maatvoering waardoor ik een B-cup ipv een D-cup kreeg. Na een mailtje met de helpdesk kreeg ik al snel een antwoordje wat ik kon doen om dit op te lossen. Ze hebben me zelfs een bon gegeven ter compensatie van de verzendingskosten. Binnenkort kan ik dus alsnog genieten van mijn badpak waar ik al zolang naar verlang. Top service!!

4. marraskuuta 2024

Beste Patricia,

Dankjewel voor jouw enthousiaste review. Wat fijn om te lezen dat onze Customer Service jou goed geholpen heeft bij het oplossen van dit probleem. Nog heel even wachten, en dan kun jij gaan stralen in je nieuwe marlies|dekkers badpak! Ik wens je alvast enorm veel draagplezier hiervan.

Tevreden klant

Bij het plaatsen van mijn 1e bestelling was er een andere actie waar ik gebruik van wilde maken. Hierover een mail gestuurd en ik was aangenaam verrast over de wijze waarop ik antwoord kreeg. De dame in kwestie, Maxime, heeft zo duidelijk en vriendelijk uitgelegd wat mijn mogelijkheden zijn en daarnaast ook nog meedenken. Dat is voor mij echte service. Ik heb haar advies ook opgevolgd en daar was ik blij mee. En uiteraard was ik ook zeer tevreden met mijn ontvangen bestelling.

8. elokuuta 2024

Beste Salda,

Bedankt voor je prachtige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze collega je zo goed heeft kunnen helpen en dat haar advies en service je hebben geholpen bij je keuze. Het is ons doel om elke klant op deze manier te ondersteunen, en jouw woorden laten ons weten dat we op de juiste weg zijn. We wensen je veel plezier met je bestelling, en hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Badkleding Marlies Dekkers

De badkleding Cache Coeur van Marlies Dekkers gekocht. In eerste instantie super blij mee, maar na 10 keer dragen en altijd goed behandeld volgens alle voorschriften is het gewoon al helemaal kapot. Je kunt er dwars doorheen kijken. De badkleding is zo ontzettend duur en gaat dus slecht één zomer goed mee. Vervolgens geen geld terug of vervanging want het is langer dan 9 maanden geleden. Sorry maar voor meer dan €300 euro verwacht ik betere kwaliteit. Andere badkleding van andere merken was veel goedkoper en ging meer dan 10 jaar mee. Ergens klopt er iets niet.

10. lokakuuta 2024

Beste Jose,
Hartelijk dank voor je reactie en voor het delen van je ervaring. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het voor je moet zijn dat de badkleding na zo'n korte tijd versleten is, zeker gezien de zorg en de verwachtingen die je had.

We hebben je klacht in behandeling genomen en willen je laten weten dat we dit zeer serieus nemen. Het is ons oprecht spijtig dat we je nu niet de oplossing hebben kunnen bieden die je had gewenst, maar we hebben richtlijnen en voorwaarden waar we ons aan moeten houden, en daarom kunnen wij in dit geval helaas geen verdere stappen ondernemen.

We hopen op je begrip en hopen dat je desondanks tevreden zult zijn met toekomstige aankopen.

Perfecte service van Marlies Dekkers

Per ongeluk foutief huisnummer ingevuld waardoor het pakket wel bezorgd was, maar niet bij mij. Dit kwam later pas aan het licht en was natuurlijk mijn fout.
Veelvuldig contact gehad met de klantenservice; die verdienen een grote pluim; Marlies, wat een service!
Kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
En zoals altijd, perfecte pasvorm en prachtige lingerie.

4. lokakuuta 2024

Beste Annette,

Heel hartelijk bedankt voor deze positieve review! Ik zie dat het uiteindelijk gelukt is jouw bestelling in ontvangst te nemen, wat fijn dat we jou hierin goed hebben kunnen ondersteunen. Zelfs als er iets is misgelopen bij een bestelling, willen we dat je je ervaring bij ons met een positief gevoel kunt afsluiten. Het doet me goed om te horen dat dit helemaal geslaagd is.
Nog heel lang én veel draagplezier gewenst van jouw prachtige nieuwe lingerie!

Vriendelijke groet,

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zo ontzettend netjes geholpen…

Ik ben zo ontzettend netjes geholpen door Aaricia van de klantenservice, wat zullen ze blij zijn met haar bij Marlies Dekkers. Ook het feit dat mijn kapotte product niet terug gestuurde hoefde te worden, ook in verband met milieutechnische reden en het vertrouwen voldoende te hebben gezien op de foto’s én het benoemen van regelmatige klant; ik werd er blij van!

2. lokakuuta 2024

Beste Sascha,

Wat een fantastische review, dankjewel voor het delen hiervan! Ik ben blij om te lezen dat mijn collega jou goed heeft geholpen.
Duurzaamheid staat inderdaad hoog in het vaandel bij marlies|dekkers, en we proberen dit ook altijd te betrekken in het type oplossing dat we bieden. Het doet me goed om te lezen dat dit zo wordt gewaardeerd.
Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons, en we hopen je snel weer te zien!

Saanut 5/5 tähteä

Ik geniet al jaren van de BHs van…

Ik geniet al jaren van de BHs van Marlies Dekkers. Voor het eerst had ik nu een defect. Ik werd vlot en fijn geholpen.

11. syyskuuta 2024

Beste Sandra,

Dankjewel voor je review en je jarenlange vertrouwen in marlies|dekkers! Wat jammer om te horen dat er deze keer iets mis was, maar fijn dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. We staan altijd voor je klaar! Hopelijk geniet je weer volop van je nieuwe beha!

Geniet van kwaliteit

Al langere tijd draag ik regelmatig ondergoed van Marlies Dekkers. Het is mooi gemaakt en zit geweldig! Het blijft ook lang goed.
Ik onderschrijf haar boodschap. Accepteer jezelf, vier je lichaam.
Onlangs had ik overleg met de webshop, omdat met een bestelling bestellen iets mis was gegaan. Ik ben prima geholpen.

11. syyskuuta 2024

Beste Helena,

Bedankt voor het delen van je review. Geweldig om te horen dat je al langere tijd geniet van de kwaliteit en pasvorm van marlies|dekkers. Het accepteren en vieren van je lichaam is inderdaad zo'n belangrijke boodschap, en fantastisch dat de lingerie daar voor jou aan bijdraagt!

Fijn ook dat je ervaring met onze klantenservice positief was, zelfs toen er iets misliep met je bestelling. We doen altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je je goed geholpen voelt. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen. Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie woorden!

Ik ben fan!

Mooi ontwerp, bijzondere details, fijne pasvorm en mooie stof en materialen. Ik ben een nieuwe fan! Daarbij opgeteld een goede logistiek, financiële afhandeling (bestellingen en retouren) en een goede en persoonlijke klantenservice, zorgt ervoor dat ik 5 sterren aan marlies|dekkers geef.

12. elokuuta 2024

Beste Cécile,

Bedankt voor je review. We zijn superblij dat je fan bent geworden van marlies|dekkers. Het doet ons goed om te horen dat zowel het ontwerp als de pasvorm en materialen zo in de smaak vallen. En natuurlijk zijn we ook trots op onze klantenservice en logistiek. We blijven ons best doen om je elke keer weer die 5-sterren ervaring te geven!

Saanut 5/5 tähteä

Bij Marlies Dekkers draait alles om schoonheid, kwaliteit en service!

"Bij Marlies Dekkers draait alles om het vieren van jouw schoonheid en het omarmen van je sensualiteit." Ik draag al jaren Marlies Dekkers en heb nooit spijt gehad. Wanneer ik haar lingerie of swimwear draag, ontdek ik mijn innerlijke kracht en krijg zelfvertrouwen mijn schoonheid te omarmen. De kwaliteit is prima, het draagcomfort is top en hun after sale service is één van de beste die ik mocht ervaren. Dank je Marlies Dekkers om mij elke dag te verwennen!

26. elokuuta 2024

Beste Sabine,

Wat een hartverwarmend review. Dank je wel! Het is echt bijzonder om te horen hoe marlies|dekkers lingerie en swimwear je helpt om je innerlijke kracht te ontdekken en je schoonheid te omarmen. Jouw woorden bevestigen precies waar we voor staan, en we zijn zo blij dat je al jaren zo’n positieve ervaring hebt met onze producten en service.

Het is een eer om je elke dag te mogen verwennen en je zelfvertrouwen te versterken. We waarderen je trouw en je prachtige feedback enorm. We zullen blijven streven om je te blijven verrassen en te ondersteunen!

Saanut 3/5 tähteä

Prachtig ontwerp, matige pasvorm en kwaliteit

De ontwerpen zijn prachtig en dat is waarom ik toch weer gezwicht ben voor twee sets. Maar de pasvormen en maatvoering zijn matig (4 bh's besteld voordat ik de goede had en ik heb nu verschillende MD bh's gekocht en die hebben elk een andere maat) De gekozen materialen en stoffen voelen robuust en op die uitstraling kies ik ze uit maar ze zitten daardoor minder comfortabel en bovendien kraakt de stof bij iedere beweging. De voorsluiting blijft mijn grootste punt van kritiek: onbetrouwbaar stukje plastic wat snel open wipt, iets wat me nu al een paar keer op gênante momenten is gebeurd. Daarnaast ben ik nu na het schrijven van mijn eigen review wel benieuwd naar waar de reviews bij de artikelen op de website vandaan komen, gezien ik enkel een algemene review kon invullen via de link die ik van MD via Yotpo kreeg maar niet per artikel kan aangeven wat ik ervan vond... Gemiste kans want het ene artikel is beter dan het andere.

26. elokuuta 2024

Beste Anna,

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide feedback. We zijn blij te horen dat je de ontwerpen mooi vindt, maar het spijt ons te lezen dat je problemen hebt gehad met de pasvorm, maatvoering en de voorsluiting. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn.

We willen je graag helpen om een oplossing te vinden die voor jou werkt. Als je dat wilt, kunnen we samen kijken naar je ervaringen met de voorsluiting en andere aspecten van de pasvorm. Om dit te bespreken en je verder te helpen, nemen we voor de zekerheid contact met je op via e-mail.

Nogmaals bedankt voor je feedback en je geduld. We waarderen je loyaliteit en staan altijd klaar om je te ondersteunen.

Even niet tevreden

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik Marlies Dekkers ondergoed en zwemkleding echt super vind. Voor mij niks anders. Maar nu hebben ze het eerder verkeerd geleverd en na bellen zei de vrouw we passen het aan in ons systeem. Erg netjes. Maar nu is mijn pakket weer naar een verkeerd adres. En op de factuur staat het goed. Ze zeggen dat het mij schuld is en dat vind ik dan niet gepast. Gevraagd naar uitleg van de ict. Maar het is gewoon je eigen schuld. Bijzonder

22. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Initiatief en tegemoetkoming in pakket levering

Door een foutje in de adresgegevens kon mijn pakket niet op tijd bij mijn Nederlandse verblijfsadres worden geleverd voordat ik weer naar huis vertrok (buitenland). Het service team van MD nam zelf het initiatief om contact op te nemen over de mislukte levering, en tot een oplossing te komen, waarna er werd aangeboden het pakket naar mijn thuisadres in het buitenland op te sturen zonder meerprijs. Dat noem ik uitstekende service!
Ik ben al jaren tevreden klant van MD, wat begon tijdens een baan als styliste in een lingerie boutique met meerdere lingerie merken, waar MD altijd mijn persoonlijke voorkeur had voor stijl, pasvorm en kwaliteit.

20. elokuuta 2024

Beste Franciska,

Wat een fantastische review, dank je wel! We zijn echt blij dat we je konden helpen met de levering, zelfs als het niet helemaal volgens plan verliep. Het is geweldig om te horen dat je al jarenlang zo’n trouwe klant bent en dat je ons merk je persoonlijke voorkeur heeft. Jouw woorden maken onze dag! We hopen dat je binnenkort weer kunt genieten van je nieuwe aanwinst, waar je ook bent.

Bedankt voor je vertrouwen en je geweldige feedback!

Uitstekende sevice

Helaas was de sluiting van mijn nieuwe Marlies Dekkers bh niet goed gestikt. Dit ben ik niet gewend want vanwege de pasvorm en de mooie uitstraling koop ik alleen Marlies Dekkers bh's en er is nooit iets mis. Gelukkig werd ik uiterst vriendelijk geholpen door de serviceafdeling en kreeg ik dezelfde dag een nieuwe bh toegestuurd.

16. elokuuta 2024

Beste Bianca,

Wat een pech dat de sluiting niet in topvorm was. Dat is zeker niet wat je van marlies|dekkers gewend bent! Gelukkig konden we snel een nieuwe beha voor je regelen. We zijn superblij dat je blij bent met de snelle oplossing en onze service. Dank je wel voor je geduld en je trouwe steun. We hopen dat je nieuwe beha je net zo goed bevalt als altijd!

Tevreden

Ik word altijd heel netjes en vriendelijk geholpen. Ik draag al jaren MD.

16. elokuuta 2024

Beste,

Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je altijd zo tevreden bent! We vinden het geweldig om te weten dat je al jaren blij bent met marlies|dekkers. Bedankt voor je trouw en je vriendelijke woorden. We staan altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Top service en perfecte lingerie

Top service! Ik bestel mijn bh’s altijd online. Deze worden altijd super snel en perfect geleverd.
Nou was er bij een bh iets mis. Dit heb ik via de mail aangegeven en dit werd zonder problemen en uiterst snel oplost. Top!

15. elokuuta 2024

Beste Mariëlle,

Wat een fijne review, bedankt daarvoor! We zijn echt blij dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service. Het doet ons plezier te horen dat we het probleem met je prachtige beha snel en naar wens hebben kunnen oplossen. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons. Als je nog vragen hebt of iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Defect met topservice hersteld

Setje besteld met 2 strings. Helaas bleek van 1 string een stukje van de stof niet aan het bandje meegestikt te zijn. Contact opgenomen via de chat. In overleg mocht ik beide strings houden (in het kader van duurzaamheid/verzendkosten en het niet onzichtbaar kunnen repareren) en een ander slipje uitkiezen van dezelfde lijn, die vervolgens gratis opgestuurd zou worden. Dit vind ik een topservice! Om het idee duurzaamheid voort te zetten kan ik de verkeerd gestikte string proberen te laten repareren. Het is het in ieder geval waard om te proberen! Bedankt Marlies Dekkers!

14. elokuuta 2024

Beste Marga,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we samen tot een goede, duurzame oplossing konden komen. We willen ervoor zorgen dat je altijd met een goed gevoel kunt genieten van je mooie lingerie, en daarom doen we graag een stapje extra om je te helpen. Het is ook geweldig om te zien dat je duurzaamheid een warm hart toedraagt en bereid bent de string te laten repareren – dat waarderen we enorm!

Geniet van je prachtige, nieuwe items. Mochten wij je in de toekomst nogmaals kunnen helpen, dan staan wij graag opnieuw voor je klaar.

TOP MERK HOGE KWALITEIT…

Ik ben een heel trouwe klant van MARLIES DEKKERS voor al zeker ruim 10 jaar. Heel tevreden van kwaliteit en pasvorm. Ik bezit nog altijd mijn allereerst bestelde lingeriesetjes die veelbedragen zijn en nog als nieuw lijken. Nooit heb ik ook maar minste slijtage of mankement vastgesteld. Mijn maat is ook al 10 jaar hetzelfde, voor lingerie kan dat natuurlijk aangepast worden bij bhs die allemaal verstelbaar zijn, dan zit iets losser dan iets vaster.

Voor het eerst bestelde ik een bikinibracelet zonder beugel die niet aangeduid werd in cupmaat en omtrek maar wel in S-M-L.

Omdat voor mij niet echt duidelijk was bestelde ik de grootste maat en bleek veel te klein te zijn. Mijn teleurstelling was groot dat ik retourkosten voor mijn rekening moest nemen.

Email naar klantendienst gestuurd en bijzonder fijne feedback ontvangen. Voor mij als trouwe klant werd er een uitzondering gemaakt en mocht ik gratis retour sturen.

Inmiddels nieuwe bikinitop besteld en ontvangen in juiste maat. Ook deze is werkelijk prachtig en comfortabel om te dragen. Ik hoop er even veel en lang plezier aan te beleven als aan mijn andere bikinisets van MD..ook daar heb ik ondertussen een hele collectie van.

Ik ga met periodes alle dagen zwemmen en dit zijn de enige bikini's die mooi op hun plaats blijven bij het zwemmen en geen kleur verliezen door het zwemmen in zwembaden of verbleken door de zon.

Ze zijn niet echt goedkoop maar als ik bekijk dat ze tot nu toe allemaal jaren meegaan en nog als nieuw zijn hun prijs meer dan waard net als de lingerie.

Ik kocht al bikini's van andere merken die ik na paar seizoenen moest weggooien dan zijn die eigenlijk duur in verhouding.

Omdat mijn bikini's heel wat moeten doorstaan (heel veel zon en heel veel chloor) blijf ik trouw aan MD.

Bovendien wordt 1 kilo meer niet direct afgestraft door de goede ondersteuning en de brede bandjes die nooit knellen irriteren, niet onbelangrijk voor iets dat men soms een volledige dag draagt

9. elokuuta 2024

Top Kwaliteit en service met een grote S

Top Kwaliteit, zowel het product zelf, als klantenservice van webshop en in de fysieke winkels.
De dames weten waar ze het over hebben, geven je het gevoel echt de tijd voor je te nemen en lossen een evt kleinigheidje snel en klantvriendelijk voor je op.

6. elokuuta 2024

Top service

Geen beter zittende bh dan marlies dekkers! Laatst zelf verkeerde maat gekozen voor 2 goed setjes (aanbieding). Ruilen ging niet en opnieuw bestellen zou weer veel duurder zijn. Contact gezocht en binnen twee dagen antwoord dat ik de andere 2 bh’s voor dezelfde prijs kon bestellen! Dat is nou klantenservice! Top! En daarnaast een code ontvangen om mijn reour gratis te verzenden. Dank je wel.

6. elokuuta 2024

Beste Siep,

Bedankt voor je review. Het maakt ons ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met zowel onze beha’s als onze service. Wij begrijpen goed dat het kan gebeuren dat je per ongeluk de verkeerde maat besteld, maar doen altijd ons best uiterste best om je zo goed mogelijk verder te helpen. Fijn dat we je hiermee konden ondersteunen, en dat het opnieuw bestellen van de twee beha’s soepel verlopen is! Heel veel draagplezier van jouw prachtige, nieuwe sets. Mochten we je in de toekomst nogmaals kunnen helpen, laat dit dan gerust weten. Wij staan graag voor je klaar.

Sylvie

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin