Mijn bh gekocht in april dit jaar had helaas een beugel die door de stof piepte. Na overleg met de klantenservice en het overleggen van de nodige info over het probleem, kreeg ik een vervangend exempl... Näytä lisää
Onlangs vergat ik bij een promotie de 2e set lgratis) Space Oddysey Unpadded BH en Brazilian Short toe te voegen aan mijn bestelling. Na een e-mail aan de service afdeling krijg ik de tweede set alsn... Näytä lisää
Eerst betaal je verzendkosten voor het ontvangen. Dan blijkt het een mislukt model te zijn (bikinitop dat bij geen enkele boezem sluitend kan zijn). En vervolgens moet je zelf een verzendlabel rege... Näytä lisää
Marlies Dekkers is niet enkel een merknaam, maar gaat veel verder ... de prachtige lingerie laat me als vrouw stralen! Ook de service en klantendienst na verkoop zijn een 5e ster waard, bedankt!
Yrityksen kirjoittama
Looking to shop for luxurious, designer lingerie or swimwear from marlies|dekkers? You'll find just what your fantasies desire in the marlies|dekkers official online shop.
Voorhaven 17, 3025HC, Rotterdam, Hollanti
- + 31107997999
- webshop@marliesdekkers.com
- marliesdekkers.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Bij eerste bestelling verkeerde maat…
Bij eerste bestelling verkeerde maat besteld. Na contact met de klantenservice kreeg ik een kortingscode om de bh en slip opnieuw te bestellen met dezelfde korting en gratis verzending. Top service, bedankt Marlies Dekkers (Maxime 😊)

Slechtste aankoop ooit
Ik ben er ook ingetrapt door mooie reclamefotos. Heb bikini set bellini en pareo gekocht. Trots op vakantie meegenomen en wat een frustratie!! Pas als je hem draagt realiseer je wat een goedkoop setje is dat. Met pareo moet je ook nog overal een strijkijzer meenemen. Waardeloos doek... Ik ben gewend aan dure spullen maar kwaliteit van geen andere merk heeft mij zo erg in steek gelaten als deze. Ik moest beter eerst even reviews lezen... Helaas had ik de naam en prijs vertrouwd. Gewoon weg gegooid (veel) geld. Nooit meer!

Incorrect import declaration
Frustrating process. The information they provided the shipping company was incomplete - essentially they didn’t tell them that they had already charged me VAT. This meant the shipping company tried to charge me VAT too so the import duty bill was more than double what it should be. Could have been easily rectified if they told UPS so they could update my invoice.
Whilst Marlies Dekkker are very responsive on web chat, they then just sent a generic email saying “you are liable for import duties and taxes” which I totally agree with… but I’m not paying more than double the actual amount because you provided UPS with incorrect information.
A very bizarre experience all round. Not sure how an international business can send good with incorrect information and then have no one who understands.
Would not order again obviously!
Order number W201207266

Slechte kwaliteit bh’s
De cups van de bh’s hebben na t dragen deukjes. Bij het dragen van strakke kleding is dit erg zichtbaar.
Volgens mij is het foam van inferieure okwaliteit. Bij het melden hiervan is het antwoord dat het een natuurlijk verschijnsel is en geen productie fout en het niet onder de retour voorwaarden valt. Heel teleurstellend!
Ik heb al eerder ervaren dat de bh’s niet de kwaliteit hebben die je mag verwachten gezien de prijs! Ik heb mijn laatste bh gekocht van MD.
Vol lof over Margriet Dekkers.
Marlies dekkers lingerie. Prachtige kwaliteit leuke creatieve modellen die ook nog eens fantastisch voelen wanneer je het draagt. Mag ik zeggen Marlies en het vriendelijke personeel hartelijk bedankt voor zoveel moois. Een goede service en enorm klantgericht met duidelijke uitleg als een antwoord nodig is. In twee maanden tijd veel gekocht en ik kan niet anders zeggen dan heel goede kwaliteit uitstekende pasvorm en het draagt heel prettig. dit gun ik iedereen. Gaat er onverhoopt toch iets anders dan verwacht dan wordt alles keurig opgelost. U gaat net als ik hier blij van worden. Ik vind het dan ook jammer negatieve revieuws te lezen. Margriet Dekkers is een bedrijf en daar zijn leefregels en voorwaarden noodzakelijk om als bedrijf te kunnen overleven. De ene persoon helpt beter dan de andere dus Aaricia bedankt voor jouw fijne hulp.

Dure miskoop!
Koop a.u.b. niet de zogenaamde 'leren' bh met bijpassende slip, verkrijgbaar in o.a. zwart en bordeauxrood. De 'leren' bovenlaag laat namelijk los, zonde van het geld!
De onderstaande reactie van 'Marlies Dekkers' slaat nergens op. Ik heb de bh en de slip regelmatig gedragen, kortom het is een product waarbij de kwaliteit en de prijs totaal niet in verhouding zijn!

ZEER SLECHTE KWALITEIT en SLECHTE SERVICE
Wat een teleurstelling! De nieuwe bikini's van Marlies Dekkers zijn ronduit slecht. Na slechts één keer dragen, begonnen ze al te lubberen en sluiten ze absoluut niet netjes aan. Dit terwijl het bedrijf beweert garantie te bieden, maar zodra je klaagt, geven ze een belachelijke uitleg: de stof wordt nat, zwaar door het water, en daarom gaat de bikini lubberen. Serieus? PAS OP: de bikini's van Marlies Dekkers zijn NIET geschikt om nat te worden. Bespaar je geld en frustratie en kijk ergens anders!
Wenig Qualität für viel Geld
Die Größen sind nicht korrekt, die Qualität lässt zu wünschen übrig und die Retourekosten in die Niederlande muss man selbst tragen, also rate ich ausdrücklich davon ab in diesem Shop zu bestellen.

Vreselijke garantie
Tevreden over het product in het begin.
Helaas na 8 maanden en de bikini 4 keer gedragen te hebben brak het slot af.
Oplossing van Marlies, een nieuw slotje opsturen dat ik dan zelf bij een naaister moet laten maken.
Geen andere oplossing mogelijk. Zeer jammer dat dit de dienst na verkoop is, of jammer dat dit de kwaliteit is.

Fijne winkel
In Utrecht in de winkel geweest. Heel fijn geholpen. Website is ook super, maar ik vind het fijner om te passen en live advies te krijgen.
Heel tevreden
Ik had een bh + 5 bijpassende broekjes gekocht. Bh bleek niet leverbaar. Klantenservice nam zelf het initiatief om gratis retour broekjes aan te bieden omdat BH ontbrak. Zeer netjes ik had er niet om gevraagd!
Marlies ontwerpt zeer mooie en sexy lingerie.
Ik heb het recent ontdekt. Voel me erg vrouwelijk en mooi in haar ontwerpen. Ben dus zeer tevreden!
Men maakt hier opmerkingen over kosten retour; dit wordt duidelijk aangegeven in hun retour voorwaarden.
Als ik ergens voor het eerst bestel lees ik altijd deze voorwaarden. Vind het niet helemaal terecht om daar 1 ster voor te geven.
De klantenservice is verschrikkelijk
De klantenservice is verschrikkelijk. Als je ooit een probleem hebt met je bestelling welke ook, ze helpen geenszins verder. Zelfs niet als je al meerdere gekocht hebt of een grotere bestelling plaatst. Ondanks dat je een factuur voorlegt waarbij de maat duidelijk vermeld staat en je een andere maat ontvangen hebt dan verwijzen ze naar hun "intern systeem" waar zogezegd iets anders staat. Ander en beter!
Update 12-06-2024. Mijn review dateert van 23 januari en is niet naar behoren afgehandeld zoals je schrijft op 12/06 Jessica. Hiermee toen je nogmaals aan hoe slecht jullie klantenservice en reactietijd is!

Vastaus yritykseltä marlies|dekkers
Zit niet fijn en daar is totaal geen meedenken in oplossing mogelijk
Hier voor de kerst een dure maar mooie set gekocht. Nu blijkt na 2 dagen dat de BH zeer veel irritatie geeft. Hier diverse malen contact over gehad. Maar een BH van 170 euro mag toch wel lekker zitten. (De maat is goed) maar ze kunnen me niet meer dan 5 euro korting op een andere BH geven. Alles wat gedragen is mag niet meer terug. Maar hoe kom ik er dan achter of iets irritatie geeft. Maar daar hebben ze geen boodschap aan. Dus kijk uit met wat je besteld. Want er is geen service bij dit bedrijf.

Vastaus yritykseltä marlies|dekkers
Leider bin ich ziemlich enttäuscht
Leider bin ich ziemlich enttäuscht von dem teuren BH. Die Träger sind zwar breit aber nicht stabil genug für schwere Brust und dadurch bricht er in der Mitte und schneidet ins Fleisch.

Vastaus yritykseltä marlies|dekkers
Dit is pas knap spul, niet die HEMA troep.
Beste lingerie ooit.
Verschillende bh’s van Marlies Dekkers…
Verschillende bh’s van Marlies Dekkers gekocht. Bandje kapot vanwege slecht stiksel, denk ongeveer 3x een dag aan aangehad maar fout wordt niet erkend door MD, ook de schouderbandjes rekken na een jaar al uit. Dat heb ik niet met bh’s van andere merken. Voor een bh van die prijsklasse verwacht ik wel betere kwaliteit en service.

Die langsamste Retouren-Bearbeitung in 2023
Ich habe zum Black Friday Wäsche bestellt, die mir dann doch nicht gefallen hat. Am 27. November habe ich diese zurück geschickt, kurz später ist sie laut Tracking im Lager eingegangen. Bis zur Erstattung sind nun 3 Wochen vergangen, ich musste auch 2x hin mailen und habe schlussendlich noch den Einlieferungsnachweis übermittelt. Ich glaube nicht, dass ich sonst meine Erstattung bekommen hätte.
Für einen Shop mit Artikeln im höheren Preissegment bin ich mehr als enttäuscht über die Dauer der Abwicklung. Das ist wirklich die langsamste Bearbeitung, die ich im letzten Jahr irgendwo erlebt habe, selbst bei Zalando und Shein geht das innerhalb kürzester Zeit und ich muss nicht noch 2x nachfragen.
Altijd zo blij met lingerie van Marlies…
Altijd zo blij met lingerie van Marlies Dekkers. Ik vind de kwaliteit eigenlijk net erg goed. En mooi. Zit ook heel goed.
(Wat betreft retour, wettelijk gezien is het aan de klant om de retour te betalen, sommige bedrijven staan er zelf voor in, maar het moet dus niet...)
Kauft hier NICHT
Ich kann nur jedem davon abraten bei diesen Betrügern zu bestellen. Der Badeanzug für 120 Euro war innerhalb kürzester Zeit kaputt. Wenn man dies reklamiert wird man erstmal mit Fragen bombardiert um ja zu sagen man ist ja selbst schuld. Fallen die Antworten (man hat ihn sachgerecht gelagert, zum ersten Mal im Urlaub angehabt, richtig oder noch gar nicht gewaschen) nicht zu deren Zufriedenheit aus (selbst schuld) ist es natürlich kein Materialfehler, sondern man ist zwischen den Brüsten beim schwimmen irgendwo hängen geblieben. Dann wird man mit einem mickrigen Gutschein abgespeist für eine Firma bei der man logischerweise nie wieder bestellt. Kluges Geschäftssystem. Ich kann nur jedem der bei Marlies Dekkers bestellt eine gute Rechsschutzversicherung zu haben wenn man sein Geld bei Mängeln wiedersehen will.
Wat ze er niet bijeengenomen is dat je…
Wat ze er niet bijvermelden is dat je zelf instaat voor de retour!!!
Hier niet kopen!!!!