Eerst betaal je verzendkosten voor het ontvangen. Dan blijkt het een mislukt model te zijn (bikinitop dat bij geen enkele boezem sluitend kan zijn). En vervolgens moet je zelf een verzendlabel rege... Näytä lisää
Marlies Dekkers is niet enkel een merknaam, maar gaat veel verder ... de prachtige lingerie laat me als vrouw stralen! Ook de service en klantendienst na verkoop zijn een 5e ster waard, bedankt!
Yrityksen kirjoittama
Looking to shop for luxurious, designer lingerie or swimwear from marlies|dekkers? You'll find just what your fantasies desire in the marlies|dekkers official online shop.
Voorhaven 17, 3025HC, Rotterdam, Hollanti
- + 31107997999
- webshop@marliesdekkers.com
- marliesdekkers.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Marlies Dekkers laat je als vrouw stralen
Top service
Mijn bh gekocht in april dit jaar had helaas een beugel die door de stof piepte. Na overleg met de klantenservice en het overleggen van de nodige info over het probleem, kreeg ik een vervangend exemplaar, top service en supersnel geleverd. Een dikke pluim
Slecht
Eerst betaal je verzendkosten voor het ontvangen.
En vervolgens moet je zelf een verzendlabel regelen en betalen.
Geen enkele service en 14 euro en tijd kwijt voor een verknipt item passen.
Uitstekende Service!
Onlangs vergat ik bij een promotie de 2e set lgratis) Space Oddysey Unpadded BH en Brazilian Short toe te voegen aan mijn bestelling. Na een e-mail aan de service afdeling krijg ik de tweede set alsnog toegestuurd. Dat noem ik nog eens service. De voor mij uitstekende pasvorm en duurzame kwaliteit is de reden waarom ik al jaren Marlies Dekkers lingerie draag.
Valt heel klein en verzendkosten
Ik heb een bikini besteld in de maat die ik altijd heb. Het broekje heb ik voor de zekerheid één maat groter besteld. Maar de bikini valt ontzettend klein en de verzendkosten voor het terugsturen (€8,75) komen voor eigen rekening. Geen goede service, als de maten ook totaal niet kloppen
Fantastic products and customer service that truly goes the extra mile
I've owned a beautiful Gloria front-closure bra for several years, and despite its age, it still looks amazing. Unfortunately, the front clasp recently broke, meaning I could no longer wear it.
I contacted their excellent customer service team, and they kindly sent me a replacement front closure free of charge. I was so impressed by this level of support. Thanks to their help, I can now have the bra repaired and continue enjoying it for many more years.
Highly recommended!!!

Superblij met mijn bestelling
Superblij met mijn bestelling! Helaas moest ik er even op wachten vanwege de bezorging. Mijn eerste pakket werd door DHL bezorgd, wat niet mijn voorkeur heeft. Toen er iets misging, werd ik echter fantastisch geholpen. De bezorgservice werd vervolgens gewijzigd naar PostNL, waardoor ik er alle vertrouwen in had dat alles goed zou komen.
Aaricia, ontzettend bedankt voor je geweldige hulp en service! 😊

Vastaus yritykseltä marlies|dekkers
Zeer goede ervaring met Marlies…
Zeer goede ervaring met Marlies Dekkers. Snelle en vriendelijke service, duidelijke communicatie en vlotte levering. De kwaliteit van de lingerie is uitstekend en zoals verwacht: mooi afgewerkt en comfortabel. Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä marlies|dekkers
Uitstekende klantenservice en persoonlijke aandacht
Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Hoewel mijn bestelling officieel niet voldeed aan de voorwaarden van een promotieactie, heeft de medewerker de tijd genomen om mijn situatie zorgvuldig te bekijken en duidelijk uit te leggen waarom de actie niet automatisch was toegepast.
Wat ik vooral waardeer, is de klantgerichte benadering en de bereidheid om toch mee te denken. Als blijk van goede service werd er zelfs een eenmalige uitzondering gemaakt, zodat ik de badhanddoek alsnog ontvang. Dat vind ik allesbehalve vanzelfsprekend.
De communicatie was vriendelijk, helder en professioneel. Een mooi voorbeeld van hoe goede klantenservice het verschil kan maken. Bedankt voor de uitstekende service!

Vastaus yritykseltä marlies|dekkers
Prachtige BH en bikini’s waar ik super…
Prachtige BH en bikini’s waar ik super blij mee ben, ze zitten gegoten! Super goede service, mijn complimenten dat ik zo goed door Jill geholpen ben! Zeker een hele blij trouwe klant!
Groet, Agnes

Great quality swimwear
Great quality swimwear. Amazing customer service!

Wat een bedroevende kwaliteit
Wat een bedroevende kwaliteit. Bikini gekocht van €150,of iets en na 2 jaar mega verkleurd rond naden. Dit is me nog nooit gebeurd met een bikini. Waardeloos! (Gekocht bij wehkamp)

Vastaus yritykseltä marlies|dekkers
Na kortingsperiode alsnog de korting ontvangen
De bezorging was prima geregeld: na een aantal dagen van voordeel iets langzamer, maar daarna supersnel: volgende dag. Retourneren verliep soepel en ik kreeg bij nieuwe bestelling alsnog korting al was de periode daarvoor verlopen

Mijn ervaring met Marlies Dekkers is zeer goed
Mijn ervaring met Marlies Dekkers is zeer goed. Al jaren kopen wij lingerie en badkleding voor mijn vrouw. Het blijft netjes in de was en de pasvorm blijft goed.
Voor ons 28 jaar getrouwd zijn heb ik een mooie set lingerie besteld. Echter door omstandigheden is deze kwijt geraakt bij de bezorger. Na een e-mail naar de klantenservice werd ik een dag later gebeld met de vraag of dit opgelost kon worden door de bestelling opnieuw te sturen.
Een dag later is de bestelling binnen. Ruim voor het weekendje weg waarin we het gaan vieren.
Klantenservice @ Marlies Dekkers, heel erg bedankt voor de service en zorgen dat ik het kado op de juiste datum aan mijn vrouw kan geven!!

Prima service
Ik had een probleem met een artikel maar dat is super opgelost en ook nog heel snel.

Stiksels los
Ik heb voor mijn verjaardag twee mooie bh’s gekocht maar nu iets meer dan een maand later merk ik dat de stiksels loslaten en de zijkanten een soort van aan het uitlubberen zijn terwijl ik ze koud én op de hand was
Ook zit er meer stof aan het te kleine ringetje waardoor het gaat kreuken.

Vastaus yritykseltä marlies|dekkers
Sehr hohe Rücksendekosten.Leider kam kam die Ware trotz…
Leider kam kam die Ware trotz ausgedrucktem kostenpflichtigem Rücksendelabel zu mir zurück.
Zum zu zahlenden Rücksendeporto kamen dann noch 10 € obendrauf.
D.h. 30 € Rücksendekosten.
Nie mehr !!!

Vastaus yritykseltä marlies|dekkers
Zeer tevreden, ook van de klantenservice
Ontzettend blij van de artikels op zich (mooi, goed afgewerkt, ontworpen met een visie). Top klantenservice:, ik vergiste me bij een bestelling in de maat en dat werd na één mailtje al met zoveel zorg en moeite voor me opgelost. In de onpersoonlijke aanpak van online bestellingen maken zij een wereld van verschil. Trouwe blije klant hier!

Groot compliment!
Prachtige lingerie! Ik bestel het al járen (Dame de Paris en Space Odyssee). Pasvorm perfect en wat een prachtige kwaliteit. Daarnaast een geweldige klantenservice met een hele goede service! Had de verkeerde maat besteld in de aanbieding (die maar 1 dag zou gelden). Direct gemaild maar ook direct de juiste maat besteld. Krijg ik 2 dagen later bericht, dat ze geen tijd hadden gehad direct te antwoorden, maar dat ze dat zó vervelend vonden, dat ik de door mij verkeerd bestelde maat op hun kosten mocht retourneren. Zoals ik al zei: een geweldige service! Daar komt ook nog bij dat vele klantenservices een voorbeeld aan hun mogen nemen wat betreft de nette mailwisseling. Heel persoonlijk en correct! Chapeau!!