Profipack Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden over de service van Profipack. De eerste levering tape leek naar mijn idee wat verouderd en werkte daardoor niet goed. Na telefonisch contact werd dit direct en heel netjes opgelost.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen week bestelde ik wijn verzenddozen. Ze waren achteraf al uitverkocht, maar wel vervelend natuurlijk in deze drukke kerstperiode voor mij . Ze deden dan ook niet moeilijk om een andere var... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Huismerk tape besteld maar de helft van de rollen scheurt de hele tijd. Volgens klantenservice allemaal onze fout. (te koud) Vreemd dat de helft van de rollen defect zijn. Deze rollen hebben w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een bij Profipack bestelde rol PE-folie werd door DHL flink beschadigd afgeleverd (komt bij DHL helaas vaker voor). Nadat ik dit bij Profipack meldde, werd alles razendsnel weer in orde gemaakt. Posit... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

51 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Van de Coex zakken ontbrak er een aantal. Dit werd netjes gecrediteerd.

8. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je mooie review! Graag helpen wij weer bij een volgende bestelling!

Zeer slechte tape !!!!

Huismerk tape besteld maar de helft van de rollen scheurt de hele tijd.
Volgens klantenservice allemaal onze fout. (te koud)
Vreemd dat de helft van de rollen defect zijn.
Deze rollen hebben we weg moeten gooien.
Geen aanbod van geld terug.
Pas op: koop nooit hun tape.
Dozen zijn wel ok

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je feedback! Op basis van de gegevens welke jij deelt kan ik helaas geen contact info vinden.

Graag vraag ik je te bellen naar ons of mailen en te vragen naar Corné.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, netjes verpakt en degelijke kwaliteit. Fijn dat kleinere bedrijven hier ook terecht kunnen voor kleine bestellingen. Top geregeld!

12. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je mooie review! Wat op om te horen.

Iedereen kan bij ons kopen. Grote, kleine bedrijven, maar ook particulieren.

We zien je graag terug bij een volgende bestelling!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben hier al jaren vaste klant voor…

Ik ben hier al jaren vaste klant voor verpakkingsmaterialen voor mijn webshop.
Uitstekende service!

12. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je prachtige review! Wat een mooie woorden. Graag blijven wij jou ook in de toekomst helpen.

Tot de volgende bestelling!

betrouwbaar bedrijf

pakket werd niet afgeleverd door dhl
profipack loste dit keurig op

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je mooie woorden! Helaas blijven wij (deels) afhankelijke van onze externe vervoerders.

Uiteraard lossen wij dit keurig op!

Tot ziens bij jullie volgende bestelling.

Saanut 2/5 tähteä

Voor 16u besteld

Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden.

23- 3 een voorraad product besteld. In een mail reactie gehad dat ze helaas net misgrepen ( heb ik begrip voor ).
Helaas de bestelling 3 weken later pas mogen ontvangen...

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je review met feedback! Excuus voor 't ongemak.

Zou jij per mail contact met ons op willen nemen? Graag kijken we mee naar een passende oplossing.

Helaas op basis van de hier verstrekte gegevens kan ik geen informatie terugvinden.

Prima artikelen

Prima artikelen , snelle levering

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je mooie review! Goed te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden over de service van…

Erg tevreden over de service van Profipack.
De eerste levering tape leek naar mijn idee wat verouderd en werkte daardoor niet goed. Na telefonisch contact werd dit direct en heel netjes opgelost. Zonder gedoe kreeg ik kosteloos een nieuwe lading toegestuurd.

Deze nieuwe partij is wél van goede kwaliteit en werkt vele malen beter. Fijn om te merken dat Profipack klachten serieus neemt en zo snel met een passende oplossing komt. Dat geeft vertrouwen. Zeker een compliment voor de klantvriendelijkheid en goede service.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je prachtige review! Ook bedanken wij jou voor het fijne contact.

Zo lossen wij het graag samen met jou/jullie op.

Graag helpen wij in de toekomst weer!

Waardeloos

Bestelling geplaatst hier maar tot nu toe zeer teleurstellend.

Welkomkorting code gaat er in het begin vanaf maar verdwijnt snel tijdens het afrekenen, ook krijg je hem niet per mail.

Je zou mogen verwachten dat zo n kleine bestelling gewoon in 1x geleverd wordt echter weet niemand dat nu...kan zijn in 1/2/3x.

Zeer slecht geregeld, voor mij zeker niet nog een x hier bestellen.

En dan leveren ze ook nog eens met dat waardeloze DHL, DHL gooit de pakketten gewoon beneden in de centrale hal neer, boeit ze niks, ze bellen niet eens aan of wat dan ook, zie maar dat je pakket zelf ophaalt, je mag blij zijn als het neit gejat is!!!!!!

Update:

Reactie van Profipack....lol kosteloos annuleren, ik bestel iets omdat ik het nodig heb en als het al bij DHl is valt er weinig te annuleren, ik kjon enkel de boel weigeren aan de deur...MAAR JA ZE GOOIEN HET GEWOON ERGENS NEER ZONDER AAN TE BELLEN DUS GAAT EEN BEETJE MOEILIJK HE!!!!!!!!!

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je feedback nogmaals!

We zullen dit intern meenemen om onze processen te blijven verbeteren.

Gisteren hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn de processen uitgelegd en redenen waarom dingen zo gaan.

Tevens ook uitgelegd dat in de voorwaardes stond dat gast-bestellingen uitgesloten waren voor de welkomstkorting.

Voor al het bovestaande was vanaf het eerste moment geen begrip. Ik heb aangeboden de order kosteloos te annuleren, maar ook dit was geen oplossing. Dit was toen de pakketten nog hier lagen.

Dat DHL een fout maakt is niet gewenst. Dit had niet onbeheerd achter mogen worden gelaten.

Wij wensen jou nog een hele fijne en tevens zonnige dag toe!

Super service

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je prachtige review! Graag helpen wij jou snel weer.

Saanut 5/5 tähteä

de bestelling was er super snel

de bestelling was er super snel 1 artikel was niet voorradig werd netjes gemeld en eventueel een oplossing bedacht top

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je mooie review! Graag helpen wij jou weer bij een volgende bestelling.

Saanut 4/5 tähteä

top materiaal

top materiaal , betaalbaar enkel jammer van het transport , stond gewoon buiten op een niet zo zonnige dag.

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat het materiaal naar wens is.

Helaas blijven wij deels afhankelijk van onze externe vervoerders. Echter lopen wij niet weg van onze verantwoording.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, mail of bel ons gerust!

Supersnelle levering

Supersnelle levering, topkwaliteit producten

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Profipack

Bedankt voor je mooie review! Veel inpak plezier met jouw bestelling.

Team Profipack

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin