marlies|dekkers Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn bh gekocht in april dit jaar had helaas een beugel die door de stof piepte. Na overleg met de klantenservice en het overleggen van de nodige info over het probleem, kreeg ik een vervangend exempl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs vergat ik bij een promotie de 2e set lgratis) Space Oddysey Unpadded BH en Brazilian Short toe te voegen aan mijn bestelling. Na een e-mail aan de service afdeling krijg ik de tweede set alsn... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Eerst betaal je verzendkosten voor het ontvangen. Dan blijkt het een mislukt model te zijn (bikinitop dat bij geen enkele boezem sluitend kan zijn). En vervolgens moet je zelf een verzendlabel rege... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Marlies Dekkers is niet enkel een merknaam, maar gaat veel verder ... de prachtige lingerie laat me als vrouw stralen! Ook de service en klantendienst na verkoop zijn een 5e ster waard, bedankt!

1. Rahoitus & Vakuutus

Yrityksen kirjoittama

Looking to shop for luxurious, designer lingerie or swimwear from marlies|dekkers? You'll find just what your fantasies desire in the marlies|dekkers official online shop.

Hyvä

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Dear fans of the excellent quality of…

Dear fans of the excellent quality of Marlies Dekkers, I am very pleased with the quality and style of the products. They are original, creative, and very comfortable. Usually, when I buy a good bra, I had to throw them away after a year. Now I have six Marlies Dekkers and I buy them every year. The style and quality are top-notch, and they make me feel stylish thanks to the designer and the extra straps feel very sensual. I recommend it to every woman who wants to feel special and feminine.
Regards
Ania

4. elokuuta 2025

Dear Ania,

Thank you so much for your wonderful message and for being such a loyal fan of Marlies Dekkers! We're absolutely delighted to hear how much you appreciate the quality, comfort, and unique style of our designs.

It’s fantastic to know that your bras not only last but continue to make you feel stylish, sensual, and confident. That’s exactly what we strive for, to empower women through beautiful lingerie that makes them feel special and feminine every day.

We truly value your support and recommendation, and we look forward to continuing to inspire you with new designs for many years to come.

Kind regards,

Gelukkige klant

Al jaar en dag trouw aan Marlies Dekkers, vanwege de fijne pasvorm maar vooral omwille van de kwaliteit! Goede en snelle service, fantastische opvolging van de order door de klantendienst.

30. heinäkuuta 2025

Beste Nancy,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je al jarenlang trouw bent aan Marlies Dekkers! We waarderen je loyaliteit enorm en zijn blij dat onze pasvorm en kwaliteit je blijven overtuigen. Ook doet het ons goed te horen dat je onze service en opvolging door de klantenservice zo positief hebt ervaren. We hopen je nog lang te mogen inspireren met onze collecties.

Saanut 5/5 tähteä

probleem eenvoudig snel en vriendelijk opgelost

Ik koop al jaren naar tevredenheid mijn bh's bij Marlies Dekkers (online). Nooit problemen gehad dat de beugel zou breken maar een week of twee geleden was het raak. Ondanks dat ik geen aankoopbewijs meer had heb ik via zéér vriendelijk contact met de klantenservice het probleem kunnen oplossen. Heel happy met mijn nieuwe bh!! Service is vriendeljik, snel en meer dan netjes!

23. heinäkuuta 2025

Beste Ingrid,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden en je jarenlange vertrouwen in onze lingerie! We vinden het vervelend dat je een probleem had met een bh, maar zijn blij dat we dit snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, ook zonder aankoopbewijs.

We vinden het belangrijk dat je je als klant gehoord voelt en geholpen wordt, dus het doet ons goed dat je onze service als vriendelijk, snel en netjes hebt ervaren.

We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe bh!

Super service!

In januari in een winkel een bh gekocht. Helaas brak de beugel en heb ik op vrijdag 11 juli contact gezocht met de klantenservice.
Ik had vrijwel direct een reactie op mijn mail. Helaas was ik niet gelijk in staat om te antwoorden. Op 14 juli heb ik foto's gestuurd van mijn kapotte beugel. Er is mij toen op een uiterst vriendelijke manier mail contact geweest en een oplossing aangeboden. Op 16 juli de zelfde bh geleverd! Superservice!

14. heinäkuuta 2025

Beste Chantal,

Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over je ervaring met onze klantenservice. We begrijpen hoe vervelend het is als een beugel breekt, zeker als je tevreden was met je aankoop. Daarom is het des te belangrijker voor ons dat je snel geholpen werd en direct een oplossing kreeg aangeboden.

We doen ons best om in dit soort situaties persoonlijk, snel en zorgvuldig te reageren, en het is heel waardevol om terug te lezen dat dit in jouw geval goed is verlopen.

We hopen dat je lang plezier hebt van je nieuwe BH, en mocht je in de toekomst nog vragen of feedback hebben, weet dan dat we altijd voor je klaarstaan.

Super goede service

Super goede service! Ben enorm vriendelijk en goed geholpen door customer service. En de producten zijn ook heel goed!

14. heinäkuuta 2025

Beste Lisette,

Wat een feestje om jouw review te lezen – dankjewel!
We vinden het geweldig om te horen dat je zo vriendelijk en goed geholpen bent. Onze customer service doet het met liefde (en een glimlach), dus dit soort reacties maken onze dag!

En yes, nog mooier dat je ook blij bent met de producten zelf. We hopen dat je je er elke keer weer fabulous in voelt!

Saanut 5/5 tähteä

prachtig setje en goeie service!

Ik heb een prachtig setje besteld, waar ik echt heel blij mee ben! Super mooi ontwerp! Helaas bleek er een klein productiefoutje in het broekje te zitten, maar dat werd door het uiterst vriendelijke team van Marlies Dekkers gelijk met zorg gecheckt en vervangen. Echt super netjes en heel attent opgelost.
Voel me helemaal mooi in mijn nieuwe setje!

4. heinäkuuta 2025

Beste Katrien,

Wat heerlijk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe setje – en dat je je er mooi in voelt, dat is precies wat we willen bereiken!

Jammer dat er een klein foutje in het broekje zat, maar des te fijner dat we het snel en met zorg voor je hebben kunnen oplossen. Ons team doet het met liefde, en jouw woorden toveren echt een glimlach op ons gezicht.

Geniet van je prachtige set en van het gevoel dat erbij hoort. Je verdient het om je mooi en krachtig te voelen – elke dag opnieuw.

Saanut 2/5 tähteä

Wie heeft deze maten bedacht

Wie heeft deze maten bedacht? Valt ronduit klein. Tig keer nieuwe maat besteld via postorder bedrijf, want wist gewoon niet meer wat ik moest. Snap niet waarom ze deze maten zo voeten, want Nederlandse vrouwen zijn niet zo petitie. Verder echt wel mooie lingerie, maar niet kwalitatief beter dan andere goedkopere merken.

9. kesäkuuta 2025

Beste Marsha,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat vervelend om te lezen dat je zoveel moeite hebt gehad met het vinden van de juiste maat, ondanks meerdere pogingen. We begrijpen goed dat dit tot frustratie kan leiden, en dat is natuurlijk niet de ervaring die we voor onze klanten willen.

Onze maatvoering is gebaseerd op een internationale standaard en ontwikkeld met veel aandacht voor pasvorm, ondersteuning en design. Toch kan het soms voorkomen dat een maat anders uitvalt dan je gewend bent. In onze FAQ en maattabel op de website geven we daarom uitgebreid advies over de juiste maatkeuze. Daarnaast staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je persoonlijk te adviseren – via de mail, maar ook in onze winkels ben je van harte welkom voor een passessie met een van onze lingerie-experts.

Wat jammer om te horen dat je onze lingerie niet als kwalitatief onderscheidend hebt ervaren. We werken met hoogwaardige materialen en besteden veel zorg aan de afwerking, met als doel een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. We waarderen het dat je dit eerlijk met ons deelt, want jouw feedback helpt ons om continu te verbeteren.

We komen graag met je in contact om te kijken wat we nog voor je kunnen betekenen. Je kunt ons bereiken via webshop@marliesdekkers.com, of langskomen in een van onze Marlies|Dekkers brandstores voor een persoonlijk advies op maat.

Nogmaals dank voor je openheid. We hopen je alsnog te mogen verrassen met een fijne ervaring en een perfecte pasvorm.

Saanut 5/5 tähteä

probleem met het bovenstuk bikini

Na enige tijd was er een probleem met het bovenstuk van mijn bikini
Gebeld, en voorgelegd
Prettig gesprek
Er werd keurig een mail gestuurd met vragen die ik moest beantwoorden en heb foto’s bijgevoegd
Werd echt super goed behandeld en alles is keurig opgelost
Top !! Bedankt voor de goede service

26. kesäkuuta 2025

Beste Carla,

Hartelijk dank voor je positieve review!

Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en dat het probleem met het bovenstuk van je bikini naar tevredenheid is opgelost. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord en serieus genomen voelen, dus het is erg waardevol om terug te horen dat je het contact met onze klantenservice als prettig hebt ervaren.

Dank je wel voor het vertrouwen en het delen van je ervaring. We hopen dat je nog lang van je bikini mag genieten – en natuurlijk ook van toekomstige marlies|dekkers items!

Großartiger Support

Ich war bisher mit der erhaltenen Ware von MD immer sehr zufrieden. Leider passte dieses Mal der Bra nicht und sollte seinen Weg zurück finden.... Im DHL-Shop frankieren lassen und trotzdem irrte das Paket 3 Wochen herum, bevor es wieder bei mir auftauchte.
Daraufhin habe ich mich an MD gewandt und um Hilfe gebeten. Der Support hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen, DANKE dafür!!
Nun findet das Paket hoffentlich seinen Weg.
Dies wird mich jedoch nicht davon abhalten, erneut zu bestellen, da ich mich in diesen Dessous einfach nur wohlfühlen.

4. kesäkuuta 2025

Liebe Christina,

Vielen Dank für Ihre 5-Sterne-Bewertung. Schade, dass Ihre Rücksendung an Sie zurückgeschickt wurde. Ich freue mich, dass unser Kundenservice Ihnen bei der Lösung helfen konnte.

Ich bin mir sicher, dass Ihre nächste Bestellung einwandfrei verlaufen wird! Wir würden uns freuen, Sie auch in Zukunft wieder in unserem Webshop begrüßen zu dürfen. Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre Treue zu unserer Marke, wir wissen das sehr zu schätzen!

Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst een Marlies Dekkers BH…

Voor het eerst een Marlies Dekkers BH en string besteld.
Was verrast, hoe goed de pasvorm is. Droeg jaren een ander bekend merk, maar ben nu helemaal om.
Aangezien ik dit setje in de sale kocht, besloot ik er nog één te bestellen.
Helaas was de korting een dag later van 40% ineens 30%.
Omdat ik eerst zeker wou weten of ik de juiste maat had besteld, had ik niet extra besteld.
Even gemaild met klantenservice en kreeg alsnog van Aaricia de korting en verheug me nu al op mijn andere setje.
Dank je wel en volgens mij blijf ik een MD fan.

16. toukokuuta 2025

Beste Ineke,

Dankjewel voor jouw prachtige review! Wat super leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent geworden over marlies|dekkers na aankoop van je eerste set - van harte welkom bij de lingerie lovers club. Ik ben daarnaast ook erg blij om te horen dat onze klantenservice jou goed heeft kunnen helpen, daar doen wij het voor natuurlijk.
Ik wens je nog heel erg veel draagplezier van je nieuwe aanwinsten.

Saanut 1/5 tähteä

Um Ware Retournieren zu können

Um Ware Retournieren zu können. Gibt es nur eine Adresse in den Niederlanden und man muss fast 15 € dafür bezahlen.
Die Firma hätte sehr wohl Möglichkeit ein Retourenlabel zu schicken und den Betrag von den Guthaben abzuziehen. Ich werde dort nichts mehr bestellen.

14. toukokuuta 2025

Guten Tag,

Vielen Dank für Ihre Bewertung und dass Sie Ihre Erfahrung mit uns teilen. Wir verstehen, dass eine Rücksendung in die Niederlande mit Kosten verbunden ist und dass dies nicht ideal ist.

Für unsere deutschen Kundinnen und Kunden bieten wir bei der ersten Bestellung ein kostenloses Rücksendeetikett an. Weitere Rücksendungen sind jedoch leider auf eigene Kosten. Wir wissen, dass dies nicht immer wünschenswert ist, deshalb bieten wir unseren deutschen Kundinnen und Kunden als Ausgleich immer einen kostenlosen Versand an.

Außerdem kommen wir Ihnen gerne entgegen: Wenn Sie einen Artikel aus dem Sale umtauschen möchten, gewähren wir Ihnen erneut denselben Rabatt, den Sie bei der ursprünglichen Bestellung erhalten haben.

Ihr Feedback ist uns wichtig und wir nehmen es ernst, um unseren Service weiter zu verbessern. Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu hinterlassen.

Hele fijne service!

Bikini besteld maar uiteindelijk bleek het broekje niet op voorraad meer en was alleen de top verzonden. Telefonisch contact opgenomen aangezien ik bij het bestellen van een ander broekje wederom verzendkosten zou moeten betalen. Heel vriendelijk geholpen door Jill en een code voor gratis verzending gekregen plus advies over de modellen. Bij bestelling van twee broekjes (ivm twijfel over de maten) mag er zelfs 1 gratis retour. Ook naderhand nog een duidelijke en vriendelijke mail. Top service, ik ben zeer tevreden!

7. toukokuuta 2025

Beste Patricia,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! We vinden het jammer dat het broekje van je originele bestelling niet op voorraad was, maar des te blijer zijn we dat onze collega je goed heeft kunnen helpen met een passende oplossing. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, en het is geweldig om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en je positieve woorden. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bikini en zien je graag weer terug!

Fantastisch!

Al jaren draag ik met heel veel plezier de collectie van Marlies Dekkers.
Super tevreden over de kwaliteit!
Daarnaast hebben ze ook nog eens een hele prettige klantenservice.

9. toukokuuta 2025

Beste Truus,

Wat ontzettend fijn om te lezen! We zijn heel blij dat je al zo lang met plezier onze collectie draagt. Dankjewel voor je mooie woorden over de kwaliteit en onze klantenservice – dat betekent veel voor ons. We hopen je nog lang te mogen blijven inspireren!

Saanut 5/5 tähteä

Ik koop regelmatig een bikini of bh van…

Ik koop regelmatig een bikini of bh van Marlies en eigenlijk altijd 100% tevreden. Bij een bikini was hij heel snel ‘vergaan’ maar met alle hulp en goede service is het opgelost. Dank jullie wel Marlies Dekkers!!

23. huhtikuuta 2025

Beste Kitty,

Hartelijk dank voor jouw mooie review. Wat fijn om te lezen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen, daar doen wij het voor natuurlijk. Ik weet zeker dat je van al je volgende aankopen weer lang en veel draagplezier zult kunnen hebben, zoals je gewend bent van marlies|dekkers!

Saanut 3/5 tähteä

Für Retouren gibt es keine Adresse in D! Kosten muss der Kunde tragen.

Für Retouren gibt es keine Adresse in Deutschland, sondern nur in den Niederlanden. D.h. bei DHL bezahlt man mindestens 14,90€ für den Rückversand, wenn man eine Sendungsverfolgung möchte. Ohne ist es auch nicht viel weniger. Also sollte man gut überlegen ob man beim Hersteller direkt in den NL bestellt oder nicht doch lieber einen Versender in Deutschland sucht. Andere Firmen haben extra Rücksendeadressen in Deutschland, oder verschicken zumindest Retourenlabel die zwar nicht kostenlos sind, jedoch deutlich unter 8€ kosten, indem sie entsprechende Vereinbarungen mit DHL oder anderen Versanddienstleistern treffen. In NL ist übrigens Hin- und Rückversand kostenlos.

24. maaliskuuta 2025

Liebe UM,
Vielen Dank für Ihr Feedback. Ich kann mir vorstellen, dass Sie Ihre Bestellung gerne kostenlos zurückgeschickt hätten. Wir haben tatsächlich nur ein Lager in den Niederlanden, wo auch Rücksendungen möglich sind. Ich möchte Sie darüber informieren, dass Rücksendungen standardmäßig auf Ihre Kosten erfolgen. Wenn Sie sich an unseren Kundenservice wenden, sind meine Kollegen selbstverständlich immer bereit, Ihre Situation zu prüfen, um zu sehen, ob wir etwas für Sie tun können. Wir schätzen Ihr Feedback und werden es für die Zukunft berücksichtigen.
Maria

Top BH’s met Top services

De BH’s van Marlies Dekkers zijn hele fijne BH’s met een goede pasvorm. De eerste keer een bh laten aanmeten in Amsterdam. De meiden daar nemen alle tijd voor je. Top. Daarna ben ik mijn bh’s online gaan bestellen.
Nu had ik een probleem met een van mijn bh’s. Ik gemaild met Marlies Dekkers en daar heb ik een hele snelle feedback opgekregen met een perfecte oplossing. Ik ben heel erg tevreden.

28. helmikuuta 2025

Beste Jolanda,

Wat een geweldige review! Het is fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de pasvorm van onze beha's en de service in Amsterdam. We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen met je probleem en dat je tevreden bent met de oplossing. Heel fijn dat je bij ons blijft bestellen! Dankjewel voor je mooie reviewen je vertrouwen in ons. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, zowel online als in de winkel!

Saanut 5/5 tähteä

Defect product, perfect opgelost!

Ik had een Femme Fatale set besteld inclusief jarretelgordel.
Helaas was 1 van de jarretelles niet goed. Na email contact werd de gordel direct vervangen door een goed exemplaar. Dankzij de geweldige service heeft mijn vrouw nu een prachtige lingerieset om te dragen!

17. helmikuuta 2025

Beste Remco,

Hartelijk bedankt voor het delen van deze prachtige review. Een Femme Fatale set met jarretelgordel, dat is pas een geweldig cadeau om te geven (en krijgen)! Wat fijn om te horen dat, ondanks het probleem met de jarretelles, de Femme Fatale set inmiddels weer helemaal compleet is. Ik wil jouw vrouw hier nog lang en veel draagplezier van wensen.

Goede service!

Goede service!

1. helmikuuta 2025

Beste Wendy,
Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Saanut 4/5 tähteä

Producten van Marlies Dekkers zijn onverbeterlijk

Producten van Marlies Dekkers zijn altijd super, net zoals de service via de officiële website.
Ik ben reeds klant en superfan sinds te koop in België! Ik kijk en koop nooit ander merk.

24. tammikuuta 2025

Beste Carine,

Bedankt voor jouw prachtige review. Het is geweldig om te horen dat je al zo lang een trouwe marlies|dekkers fan bent. Jouw enthousiasme en loyaliteit betekenen enorm veel voor ons. We blijven ons inzetten om je telkens weer te verrassen met onze designs en service. Ik wil je heel veel draagplezier toewensen van je nieuwste aankoop!

Sylvie

Heel goed advies

Heel goed advies. En prachtige kwaliteit badpak! Heel blij!

22. tammikuuta 2025

Beste A,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons advies en dat het badpak aan al jouw verwachtingen voldoet. We vinden het belangrijk om niet alleen kwaliteitsproducten te leveren, maar ook persoonlijk en deskundig advies te geven. Ik wil je dan ook heel veel draagplezier toewensen!

Sylvie

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin