marlies|dekkers Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn bh gekocht in april dit jaar had helaas een beugel die door de stof piepte. Na overleg met de klantenservice en het overleggen van de nodige info over het probleem, kreeg ik een vervangend exempl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs vergat ik bij een promotie de 2e set lgratis) Space Oddysey Unpadded BH en Brazilian Short toe te voegen aan mijn bestelling. Na een e-mail aan de service afdeling krijg ik de tweede set alsn... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Eerst betaal je verzendkosten voor het ontvangen. Dan blijkt het een mislukt model te zijn (bikinitop dat bij geen enkele boezem sluitend kan zijn). En vervolgens moet je zelf een verzendlabel rege... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Marlies Dekkers is niet enkel een merknaam, maar gaat veel verder ... de prachtige lingerie laat me als vrouw stralen! Ook de service en klantendienst na verkoop zijn een 5e ster waard, bedankt!

1. Rahoitus & Vakuutus

Yrityksen kirjoittama

Looking to shop for luxurious, designer lingerie or swimwear from marlies|dekkers? You'll find just what your fantasies desire in the marlies|dekkers official online shop.

Hyvä

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische lingerie met een goede…

Fantastische lingerie met een goede pasvorm en kwaliteit en fijne service via de webshop 👌

27. tammikuuta 2026

Beste Mathilde,

Hartelijk dank voor je positieve woorden! Fijn om te lezen dat onze lingerie goed bevalt en dat je een prettige ervaring had met onze webshop.

Heel veel draagplezier gewenst van je nieuwe items!

Pip

Saanut 5/5 tähteä

De producten zijn van goede kwaliteit

De producten zijn van goede kwaliteit. Verder was de klantenservice ook prima. Ik had twee setjes gekocht in de aanbieding maar per ongeluk een verkeerde maat BH besteld. Met het omruilen betaalde ik het normale bedrag zonder korting. En met het terugsturen van de verkeerde BH kreeg ik alleen het deel met korting teruggestuurd. De klantenservice heeft dit netjes afgehandeld en het juiste bedrag incl de verzendkosten teruggestort! Heel netjes afgehandeld!

27. tammikuuta 2026

Beste Wanda,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit van onze producten als onze klantenservice. Het is natuurlijk vervelend als er per ongeluk een verkeerde maat wordt besteld, maar we vinden het belangrijk dat dit altijd correct en netjes wordt opgelost

heel veel draagplezier van je nieuwe items!

met vriendelijke groet,
Pip

Saanut 5/5 tähteä

Very fine and lovely lingerie

Very fine and lovely lingerie. Stylish and comfy.

Needed to contact support, fast and prompt reply. Very helpful.

Dear Mar,

Thank you for your wonderful review of our customer service team, I'm so happy to hear that we were able to quickly resolve your issue.

I want to wish you lots of fun wearing your beautiful new marlies|dekkers lingerie!

Kind regards,

Super klantenservice

Hele fijne lingerie. Klantenservice is super! Ik had zelf een fout gemaakt maar werd heel netjes geholpen via de chat en later per mail.
Ik ben heel te vreden 😊

Beste Donja,

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring met onze klantenservice! Ik ben heel blij om te lezen dat zij jouw probleem naar tevredenheid op kunnen lossen.

Alvast heel lang én veel draagplezier gewenste van je nieuwe aanwinsten :-)

Saanut 5/5 tähteä

Jill van de klantenservice heeft snel…

Jill van de klantenservice heeft snel gereageerd om mijn service vraag. Zij heeft een gelijkwaardige manier van schrijven waardoor ik me gezien en gewaardeerd voel als klant. Daarnaast was het meer dan super dat ik van een wat ouder model nog iets kosteloos nageleverd kreeg. Kortom top!

Beste Tineke,

Heel erg bedankt voor het delen van deze review! Wat leuk om te lezen dat mijn collega Jill je zo goed heeft kunnen assisteren, wij zijn super blij om haar in ons klantenservice team te hebben.

Ik ben nog blijer om te lezen natuurlijk, dat jouw marlies|dekkers item weer helemaal compleet is. Ik wens je hier nog lang én veel draagplezier van.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige set en geweldige service!

Ik had een prachtige set - beha + string - besteld. Bij levering ontdekte ik bij het uitpakken een productiefout bij de beha. Na telefonisch contact met de klantenservice en wat foto's per email is er een passende oplossing aangedragen. Geweldige service en heel blij met de set, die me supervrouwelijk doet voelen!

7. tammikuuta 2026

Beste Ilona,

Hartelijk bedankt voor jouw enthousiaste review! Het doet me goed om te lezen dat onze klantenservice het probleem zo snel voor je heeft kunnen oplossen, want ik kan me voorstellen dat je het erg jammer vond dat je je schitterende nieuwe beha niet direct aan kon trekken.
Ik wens je nog heel lang en veel draagplezier van jouw nieuwe set, en hoop dat je je elke keer weer stralend voelt als je deze aantrekt!

Saanut 5/5 tähteä

Super Customer Service van MD team…

Door een eigen fout had ik de verkeerde maat besteld tijdens de geweldige Black Friday aanbieding. Ik heb het setje dus moeten terugsturen, maar MD’s customer service is zo goed, dat ze me de kans hebben gegeven om het setje voor dezelfde prijs in de goede maat te bestellen! Hoe geweldig is dat!!!

23. joulukuuta 2025

Beste Hester,

Heel erg bedankt voor jouw leuke review, wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door ons customer service team!
Wanneer je een item dat je in de sale gekocht hebt wilt omruilen voor een andere maat, maar de aanbieding inmiddels afgelopen is, zorgt ons customer service team er heel graag voor dat je alsnog van dezelfde korting kunt profiteren. Weet dat je hiervoor dus altijd bij ons terecht kunt.

Ik wil je alvast heel erg veel draagplezier wensen van je mooie nieuwe set.

Saanut 3/5 tähteä

retourkosten voor eigen rekening

Ik weet niet beter dan dat ik Marlies Dekker draag maar zie toch wel dat de service achteruit gaat. Los van dat ik merk dat het materiaal anders is geworden kom ik er nu ook achter dat je de kosten voor een retour zending zelf moet betalen. Als trouwe klant die echt al jaren heel veel heeft besteld en ik er nu achter kom dat niet elke BH de vertrouwde pasvorm heeft moet dus nu 9 euro betalen om deze terug te sturen. Voor mij reden om helaas op zoek te gaan naar een ander merk. Jammer.

7. joulukuuta 2025

Beste Marietta,

Dankjewel voor het delen van jouw review, het spijt me om te horen dat je online shopervaring niet verlopen is zoals je had verwacht! Ik begrijp dat je ernaar uitkeek je mooie nieuwe sets te gaan dragen, en dat je het jammer vindt dat deze niet passen zoals verwacht.

Het klopt dat het retourneren van een bestelling per post op eigen kosten is. Daarnaast is er ook de optie je bestelling in één van onze officiële marlies|dekkers stores of outlets gratis als retour af te geven.

Ondanks dat we uiteraard ons uiterste best doen onze maatvoering zo consistent mogelijk te maken, kan het door verschillen in ontwerp details of materiaal soms toch voorkomen dat niet elke beha in dezelfde maat een perfecte match voor je is. Mocht onze klantenservice je nog kunnen assisteren bij het vinden van een andere maat of pasvorm, zodat je deze aankoop kunt omruilen, aarzel dan niet om contact op te nemen met webshop@marliesdekkers.com!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer correcte, behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte KS.

Ik stond voor een ‘uitdaging’ die ik heb overlegt met de klantenservice van MD.
Daarop kreeg ik snel een reactie met goede tips.
Deels daarmee opgelost.
Voor de andere uitdaging kreeg ik een nieuwe BH toegestuurd.
Dit alles binnen twee dagen.
Ik ben al járen online top fan en blijf dat na deze ervaring zeker met nog meer enthousiasme.
Prachtig produkt met een geweldige visie. Bovendien zeer klantvriendelijk.

4. joulukuuta 2025

Beste Nique,

Hartelijk bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat goed om te lezen dat onze klantenservice je snel én naar tevredenheid heeft kunnen helpen, dat is uiteraard ook ons streven.
Ik ben blij om te horen dat je zo'n topfan bent van ons merk, en ik hoop dat we je inderdaad nog vele jaren in onze webshop mogen blijven verwelkomen en je van onze items zult blijven genieten.

Producten zijn altijd fantastisch

Producten zijn altijd fantastisch! Mijn hele bh garderobe bestaat uit Marlies Dekkers.
De klantenservice is ook fantastisch, nadat er een verkeerde maat was binnengekomen. Super fijn!

2. joulukuuta 2025

Beste Eva,

Dankjewel voor deze fantastische review! Wat leuk om te lezen dat jouw hele beha garderobe uit marlies|dekkers items bestaat, dat vinden wij een grote eer. Ik ben ook erg blij om te horen dat, ondanks dat er iets misgegaan is, onze klantenservice je probleem goed heeft kunnen oplossen. Nogmaals bedankt voor het delen van jouw ervaring (en nog veel plezier gewenst van jouw bestelling natuurlijk!).

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een prachtige BH besteld en toen…

Ik heb een prachtige BH besteld en toen deze binnen kwam was hij stuk. Dat gebeuren, dus ik heb een mailtje gestuurd en kreeg snel bericht terug en er word een nieuwe toegestuurd. heel blij met deze snelle en goede service!

27. lokakuuta 2025

Beste Sabrina,

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Wat goed om te horen dat er inmiddels een nieuwe beha naar je onderweg is, zodat je binnenkort je prachtige set met plezier kunt gaan dragen! Ik ben blij dat onze customer service het probleem snel en naar tevredenheid heeft kunnen oplossen, daar doen we het natuurlijk voor :-)

Nog lang en veel draagplezier gewenst van jouw aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

MD: geweldige klantenservice, pasvorm en kwaliteit

Heel blij met Marlies Dekkers sublieme pasvorm, de geweldige klantenservice en de mooie ontwerpen in het algemeen!
Toen de prachtige SpyMistress beha wat klein bleek te vallen ben ik per mail snel en heel vriendelijk geholpen door Aaricia, op haar aanbeveling opnieuw besteld in de juiste maat, te kleine beha retour gestuurd en compensatie voor omruilkosten gekregen: top service!
Suggestie voor ontwerp: door de brede bandjes is dit mijn meest comfortabele beha van MD, maar doordat ze aan de achterkant bevestigd zijn met ronde hardware 'kraken' ze nogal als ik beweeg. Voor het ontwerp en 'undercover Spy' werk zou het misschien fijner zijn om bij brede schouderbandjes geen ronde maar rechthoekige of vierkante hardware te gebruiken ;)

29. syyskuuta 2025

Beste Mini,

Heel hartelijk bedankt voor deze prachtige review! Ik ben erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over marlies|dekkers, én dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen bij het omruilen van je aankoop.
Ook erg bedankt overigens voor jouw feedback over het ontwerp van de Spymistress collectie. Ik zal deze delen met ons Product Development team. Door alle feedback te blijven analyseren, streven we ernaar elke collectie een beetje beter te maken!

Delight-ervaring

Het slotje van mijn Marlies Dekkers bikini was helaas stuk, dus nam in contact op met de klantenservice. Wat een klantgerichtheid! Ik kreeg een nieuw slotje toegestuurd, helemaal gratis, met een prachtig kaartje en een hartverwarmende boodschap erbij. Echt een delight-ervaring! En ook de kwaliteit van de Marlies Dekkers bh's en swimwear steekt er met kop en schouders bovenuit.

12. syyskuuta 2025

Beste Erika,

Hartelijk bedankt voor het delen van jouw positieve review! Ik ben super blij om te lezen dat mijn collega's van onze klantenservice je zo goed hebben kunnen helpen, en je nu weer van je prachtige marlies|dekkers bikini kunt genieten.
En hartstikke leuk ook om te weten dat onze persoonlijke touch zo wordt gewaardeerd - daar doen we het voor natuurlijk.

Ik wens je nog lang en veel draagplezier toe van je schitterende bikini.

Great customer service

Good quality, great fit and beautifully designed products. I cannot fault the customer service, they are always extremely helpful, easy to reach and always solve my issues. Thank you Marlies. Please open up a shop in the UK.

22. elokuuta 2025

Dear Lenka,

Thank you for sharing your experience with marlies|dekkers! I'm so happy to hear that you're completely satisfied - not only with our products, but also with our customer service.
We're honoured to have you as a loyal marlies|dekkers customer, and I truly hope that, in the future, we can expand our business to include physical UK stores as well.

Have a great rest of your day :-)

Kind regards,

Saanut 4/5 tähteä

Prima klantenservice

De producten zullen vast goed zijn, het bestel- en retourproces echter niet. Eerst bijna €7 betaald voor het bezorgen en als je iets retour wilt sturen, moet je dat zelf maar uitzoeken. In totaal meer dan €11 uitgegeven aan niets omdat het bikinibroekje tegenviel en dus retour ging. Beetje jammer. Maar… op deze review uitleg gekregen over het retourproces en inmiddels geld terug + bezorgkosten. Prima afgehandeld!

18. elokuuta 2025

Beste Afra,

Bedankt voor je feedback en het schrijven van deze review. Het spijt me te horen dat ons retourbeleid niet bij je bekend was.

Het retourneren van een bestelling is bij marlies|dekkers inderdaad voor eigen rekening. In onze FAQ en op het retourformulier wordt de informatie over ons retourbeleid gedeeld. Je kunt jouw bestelling overigens altijd gratis retourneren in één van onze marlies|dekkers stores.

Wanneer je de volledige bestelling retourneert, ontvang je een terugbetaling van het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten. Deze kosten komen dus te vervallen!

Mocht je nog verdere feedback of opmerkingen hebben, dan staat ons customer service team klaar om je verder te helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik was vergeten de kortingcodes in te…

Ik was vergeten de kortingcodes in te voeren, wat achteraf ook niet kon omdat het aankoopbedrag 75 euro moest zijn met hulp van Jill kreeg ik het achteraf nog toch ik mijn aankoop 75 euro maakte, wat een Service!

14. elokuuta 2025

Beste Marijke,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat Jill je heeft kunnen helpen en dat alles alsnog goed is gekomen met de kortingscode. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop!

Perfecte klantenservice

Ik ben al jaren klant bij MD, enkele weken geleden via de actie 2 bh’s met slip voor 130 euro besteld. Had per vergissing een verkeerd model van bh aangeklikt en pas later gezien. De klantendienst heeft mij heel goed geholpen, ik mag de bh terugsturen en en nieuwe bestellen onder dezelfde voorwaarden ook al was de actie al afgelopen. Ik blijf klant 🙂

11. elokuuta 2025

Beste Valérie,

Wat fijn om te lezen dat je al jaren klant bent bij ons en wat een mooi compliment voor onze klanten service, dankjewel!
Iedereen klikt weleens iets te snel, maar gelukkig konden we het samen oplossen. Fijn dat je tevreden bent over hoe we het aangepakt hebben, ook buiten de actieperiode om.

We kijken ernaar uit om je nog lang als klant te mogen verwelkomen!

Nieuwe badpak sluiting

Contact gezocht met de klantenservice omdat de sluiting van mijn badpak is gebroken. Zonder überhaupt naar de leeftijd van het badpak te vragen, wordt er een nieuwe sluiting opgestuurd. Top service.

8. elokuuta 2025

Beste Lezer,

Wat jammer dat de sluiting van je badpak het begaf – dat hoort natuurlijk niet te gebeuren. We zijn blij dat je meteen contact met ons hebt opgenomen, en nóg blijer dat we je snel konden helpen.

Dankjewel voor je mooie woorden over onze service. Fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt!

Saanut 1/5 tähteä

Niet hier online kopen

Slechte maatvoering, per type bh andere maatvoering. Slechte klantenservice. Staan blijkbaar niet voor kwaliteit gezien hun retourvoorwaarde. Voor deze prijsklasse mag je veel betere service verwachten en zeker kwaliteit. Ze verkopen ook producten door met productie fout omdat ze het niet zien op een foto. Verkoop niet online als je niet de klantenservice kan bieden die daarbij hoort. Gelukkig zijn andere goede merken wel betrouwbaar in maatvoering, kwaliteit en service.

Aanvulling is dat ze klachten niet serieus nemen. Vooral weg praten. Niet alles kan beoordeeld worden op foto’s. Dit was duidelijk vooraf aangegeven. Maar dat maakte niet uit, werd aangegeven.

Conclusie Ohja het is moeilijk te beoordelen op de foto of ik even naar de winkel wil gaan. Niet omdat ik er niet mee eens was. Dit was hun oplossing op een klacht met een afwijking.

Maat advies op de site zegt niets of hoe elke type BH zal vallen dat is blijkbaar elke keer verrassing.

Als de producten niet maat vast zijn zorg dan dat er een passende retourvoorwaarde is.

1. elokuuta 2025

Beste Olga,

Dank je wel voor het delen van je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring met onze producten en service niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Bij Marlies Dekkers hechten we veel waarde aan pasvorm en kwaliteit. Onze collecties bestaan uit diverse modellen, elk met een eigen ontwerp, ondersteuning en materiaal. Hierdoor kan de maat per type bh verschillen. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en adviseren daarom altijd om gebruik te maken van onze maatadviesmogelijkheden, online of in een van onze winkels.

We hebben je melding zorgvuldig beoordeeld en zijn tot de conclusie gekomen dat het hierbij niet om een productiefout ging. Omdat je het hier niet mee eens was, hebben we je aangeboden om het item ook in één van onze winkels bij jou in de buurt te laten beoordelen. We denken altijd graag met onze klanten mee en proberen in elke situatie zo goed mogelijk te helpen.

Het spijt ons dat we je in dit geval niet de oplossing hebben kunnen bieden waar je op had gehoopt. We nemen je feedback serieus en waarderen het dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Mocht je toch nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard open voor een vervolggesprek.

Saanut 5/5 tähteä

Mijn ervaringen met het team aan de…

Mijn ervaringen met het team aan de telefoon bij Marlies Dekkers zijn fantastisch! Ze denken met jou mee en doen er alles aan om jou een gewaardeerde klant te laten voelen. Lieve dames bedankt! En.., dan verkopen ze ook nog zulke mooie lingerie van een hoge kwaliteit. Dus zeker ruim 5 sterren waard.

4. elokuuta 2025

Beste Monique,

Wat ontzettend fijn om jouw review te lezen. Dank je wel voor je hartverwarmende woorden! We vinden het heel belangrijk dat onze klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen, en het is geweldig om te horen dat dat ook zo is overgekomen.

We geven jouw complimenten met veel plezier door aan onze collega’s van de klantenservice, hier worden we echt blij van! En natuurlijk zijn we ook trots dat je zo geniet van onze lingerie.

Nogmaals dank voor je enthousiasme en vertrouwen in Marlies Dekkers. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Roos

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin