Saanut 1/5 tähteä

Geven mijn huurwaarborg als verhuurder niet vrij. Alle formulieren 2 maal doorgestuurd. 3 mails gekregen als zijnde dat ze over niet voldoende gegevens beschikken. Dit terwijl zij zelf volledige in... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Cela fait plus d'un an que j'essaie de récupérer la caution locative de mon père décédé, en vain! Après plusieurs courriers avec les documents demandés ainsi que l'acte de décès de celui-ci, je reçois... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bende oplichters !!!! Je betaalt een huurwaarborg gedurende 3 jaar word deze belegd via TAK26 ,en bij héél late teruggave krijg je minder terug dan betaald !! Geen intresten niks zelfs nog kosten te b... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zet nooit je huurwaarborg bij dit bedrijf! Op vragen via mail wordt niet gereageerd. Als je hen telefonisch wil bereiken heb je tonnen tijd en geduld nodig. Beperkte momenten bereikbaar en heel lange... Näytä lisää

1,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,6

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf is echt niet aan te raden

Dit bedrijf is echt niet aan te raden . Huurwaarborg van 3405 euro na 9 jaar krijg ik de uitbetaling wegens geen verlenging contract . Eigenaar akkoord volledige waarborg mag terug + intrest . Krijg 3400,5 euro terug . Uitleg 7,5 instapkosten en 3 euro intrest maar over 9 jaar . Echt belachelijk voor woorden een schande dat dit bedrijf op de markt mag aanwezig zijn . Laat je huurwaarborg bij een bank staan zal meer intrest zijn .

10. helmikuuta 2026

zeer slechte ervaring

zeer slechte ervaring: alles duurt zeer lang, zowel plaatsing als vrijgave. Zeker wanneer een huurder er lang gewoond heeft, meer dan 23 jaar, de eigenaar van destijds overleden is, de opvolgende eigenaar eveneens overleden, de beheerder gepensioneerd, de erfgenamen van de laatste eigenaar er niet in slagen om de vrijgave te bekomen voor de huurder. telefoon wordt niet opgenomen, mails worden automatisch beantwoordt met de vraag om niet meer te herhalen en ook niet meer te telefoneren. weken ligt alles stil, ze beantwoorden de gestelde vragen niet enz.... niet van niks dat de vastgoedmakelaars meer en meer afhaken

9. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Beleefdheid moet men bijbetalen.

Spijtig om een review the schrijven MOET ik 1 ster geven die ze helemaal NIET verdienen, quasi beleefdheid nog géén 1 ster waard, men probeert te communiceren en word per direct '' Op uw plaats gewezen in de conversatie'', eerste dame aan de telefoon correcte afhandeling, spijtig moest ik nog even terug contacteren en kreeg een collega aan de lijn,.. wat een arrogant die dame ... vervolgens vervelend lange en tergende weg voor vrijgave huurwaarborg.

9. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

1 Ster is nog teveel helaas.

Korfine: 1 Ster is nog teveel helaas.
Wij storten waarborg voor de huur van een loods, € 2.400 € in 2017.
Nu eind 2025 verlaten wij de loods en de verhuurder stelt vast dat alles in orde is en we tekenen de documenten voor vrijgave. Duurt een eindje en plots ontvangen wij een mail + betaling van 2.396,50 €, dus minder dan de som die in 2017 is betaald geweest.
Zij zetten online wij plaatsen op tak 26...
Onze intrest is blijkbaar 0,01 %!! En instapkosten 7,5 €
Dus hun berekening is -(min) voor teruggave.
Komaan: 0,01 % ???
Een dievenbende die MOET gestopt worden.
Ales er tevreden klanten zijn en dus nog niet zijn bedrogen door Korfine dan is dat omdat ze het vergeten zijn.
Onbekwame poenpakkers zonder te blozen.
Ik plaats het verhaal op ALLE mogelijke online platformen, misschien nog even Win-Win contacteren bij Radio2.

28. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Cela fait 6 mois que j'attend la…

Cela fait 6 mois que j'attend la libération de ma caution locative. impossible de joindre korfine via téléphone car leur système est totalement défectieux, après 40 minutes d'attentes je tombe à la réception alors que j'ai entré des chiffres au début de l'appel pour me diriger vers le bon gichet. Mais la dame qui me répond a à peine écouter ce que je lui disais qui m'a rediriger vers le gichet néérlandais qui m'a raccrocher au nez quand j'ai parlé en français.
pire expérience de service téléphonique de ma vie! et pourtant j'ai déjà attendu quelques fois sur la ligne de CAPAC, ce n'est pas peu dire! Si je pouvais donner 0 étoiles je l'aurais fait

20. tammikuuta 2026

onbereikbare klantendienst

Ik moet alle slechte reviews bevestigen. Het wordt je bijna onmogelijk gemaakt om een huurwaarborg vrij te maken. De klantendienst is bijna standaard onbereikbaar. Een tip: als je via het keuzemenu opgeeft dat je een nieuwe klant bent, krijg je wel meteen iemand aan de lijn, maar ook die weigeren je meestal te helpen. Mij is het na een half jaar wachten wel gelukt om het geld terug te krijgen, maar het was een zeer frustrerende ervaring.

19. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte service – onbereikbaar en onaanvaardbare vertraging

Ik ben verhuurder en heb een rechtsgeldig vonnis van de vrederechter bezorgd voor de vrijgave van een huurwaarborg.

Ondanks dit vonnis:
-wacht ik al meer dan een maand op de vrijgave
-sta ik al meerdere dagen samen uren in wacht aan de telefoon
-worden emails niet beantwoord
-is er geen enkele terugkoppeling of dossieropvolging

Deze manier van werken is onaanvaardbaar, zeker wanneer het gaat over gelden die juridisch vrijgegeven moeten worden. Als klant word je volledig aan je lot overgelaten.
Voor verhuurders is dit extreem frustrerend en compleet onprofessioneel.

Ik kan Korfine absoluut niet aanbevelen. Transparantie, bereikbaarheid en respect voor wettelijke beslissingen ontbreken volledig.

16. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Geen waarborg bij afsluiten!

Wij ondersteunen onze klant als vastgoedmakelaar voor de vrijgave van de huurwaarborg. Verschrikkelijke organisatie, eigenlijk crimineel te noemen. Na een maand geen enkele respons. Niet bereikbaar, slappe feedback en misbruiken de wetgeving. Update: het is ondertussen 12 januari en nog steeds geen vrijgave. Blijven vragen achter documenten die we weken geleden al hebben aangeleverd. Te triest voor woorden.

24. marraskuuta 2025

Echte oplichterij !

Echte oplichterij ! Weigerden om de huurwaarborg terug te betalen, ondanks dat het appartement daarna werd verkocht en gerenoveerd. Maanden moeten wachten op terugbetaling!

15. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Stuur hier nooit geld naartoe

Stuur hier nooit geld naartoe! Nooit! Ik wacht al ongeveer 3 maanden op de terugbetaling van de waarborg. Ze reageren niet op berichten, nemen de telefoon niet op en als het al lukt om ze te bereiken, zijn ze onbeleefd!!! Het ergste is dat het geld voor het nieuwe huis ook bij hen is.

1. lokakuuta 2025

Korfine - huurwaarborg

Helaas via een makelaar moest ik beroep doen op Korfine voor het bewaren en dus ook vrijgeven van een huurwaarborg. Na meerdere telefoontjes geen gehoor te krijgen, krijg ik eindelijk na de zoveelste mail de vraag om mijn gegevens door te geven. Blij om eindelijk een reactie te krijgen, stuur ik de dag zelf nog alle gegevens door, dit was 20 november, ondertussen bijna een maand later, nog steeds geen enkele betaling ontvangen! Schrijnend is dit! Als je dit via de bank doet, staat het 2 dagen later netjes op je rekening. Ik begrijp niet wat hier zo steevast misloopt, en dat voor een bedrijf die niks anders doet dan het beheren van huurwaarborgen!
Ga niet met hen in zee en vraag dit gewoon aan via de bank, veel makkelijker, transparanter, toegankelijker en sneller!

16. joulukuuta 2025

OPLICHTERS!!!

Alle goede reviews zijn NEP!!
Korfine zijn een stelletje oplichters die op kantoor maar zitten te niksen. In totaal 30 minuten in de wachtrij gezeten en NIEMAND die op neemt. SCHANDE!
Wachten nu al MAANDEN op de waarborg en er is nog steeds niks vrij gegeven. KORFINE, SCHAAM JULLIE!

3. joulukuuta 2025

Avoid this by any mean

It is very hard to get back money from them. We asked them to send back the deposit and after one week they were quiet, we had to check again, and they asked to send one document of my partner, then we waited another one week without hearing anything, we had to go after them again to ask and now they ask for another document from me. each time one document, and they don't actively let you know what you must send at once. You have to go after them to ask, even after sending your documents, they would be silent. I wonder if we don't go to ask them continuously, would they ever return the money? It has been weeks, very bad experience. Please never choose them to send your money in.

5. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nooit werken met die bank.

Op 20 oktober is de borg via het makelaarskantoor vrijgegeven, maar pas acht dagen later kreeg ik een e-mail waarin werd gevraagd om mijn ID-kaart en die van mijn partner op te sturen om de borg terug te krijgen. Na acht dagen! Toen ik belde en twintig minuten in de wacht stond, sprak ik met iemand die erg onbeleefd en respectloos was. Daarna kreeg ik te horen dat ik tien werkdagen moest wachten. Het makelaarskantoor had de documenten op 21 oktober al naar de bank gestuurd, maar pas op 28 oktober vroeg de bank om mijn ID-kaart. Ik heb deze direct gestuurd. Vandaag belde ik opnieuw, maar nu zeggen ze dat de tien werkdagen pas vanaf vandaag beginnen te tellen.
Het is echt lachwekkend — we moeten achter ons eigen geld aanlopen en stress ervaren. We moeten geld dat van ons is terugkrijgen door geldige identiteitsdocumenten te tonen. Als iemand geen geldige documenten heeft, kan hij zijn geld dan niet terugkrijgen? Uiteindelijk werd mijn telefoontje zonder resultaat beëindigd. Echt, één ster is zelfs te veel voor deze bank.😡

29. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Nous travaillons avec Korfine depuis de…

Nous travaillons avec Korfine depuis de nombreuses années. Si korfine reçoit le document de libération avec les cartes d'identité et que les signataires sont les mêmes que ceux qui ont signés la consitution, il n'y aura jamais aucun souci. Avant de critiquer KORFINE, il faut aussi se demander quand ils ont reçu le document de libération. Il est fréquent que des propriétaires l'envoient tardivement, voire retardent le decompte de sortie jusqu'à pouvoir établir le decompte de charges sur base des documents du syndic. Si une des parties est décédée, il faudra que les héritiers démontrent qu'ils sont bien les héritiers et cela peut parfois prendre du temps. En résumé, si Korfine reçoit la libération dans les formes requises, il n'y aura jamais de probème et la garantie sera libérée +/- dans les 7 jours. Si la libération n'est pas faite dans les formes requises, ils ne libéreront pas la garantie. Ceux qui se plaignent ont soit envoyer tardivement la libération à KORFINE, soit elle est incomplète.

17. lokakuuta 2024

Ik raad niet aan

Ik raad niet aan Korfine, want het is nu al twee maanden geleden dat de huurwaarborg is vrijgegeven en ik heb nog steeds niets ontvangen, ondanks meerdere telefoontjes en e-mails.

17. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Give me back my deposit!

The landlord is sending a series of documents, each time they take 10 days to respond and they find a new problem with the signature! It's been more than 2 months that they are holding a HUGE deposit which is MY money! I need this money now, the welfare of my family depends on it!
I would say do not trust them with your money, but unfortunately its is not our choice. Landlords and real estate agents oblige us into this trap and then they wash their hands and blame it on Korfine.

3. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin