Saanut 3/5 tähteä

Verzending duurt absoluut te lang in vergelijking met andere online winkels. Terwijl het als "op voorraad" gelabeld staat. Soms is de koerier traag, maar de verzending "vanuit" Jeanscentre is absoluu... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Lastenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Jeans Centre is 45 jaar geleden opgericht, opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. De ca. 100 fysieke winkels van het bedrijf en de snelgroeiende online webshop richten zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen.

4,4

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Niet opdringerig en goeie adviezen.

14. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Goed en super

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een mooie kwaliteit spijkerbroek…

Ik heb een mooie kwaliteit spijkerbroek gekocht met korting omdat ik vaste klant ben.

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.

Team Customer Happiness Jeans Centre

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review.

Saanut 5/5 tähteä

I'm writing this to narrate my…

I'm writing this to narrate my experience at Jeans Center Leiden. I met the excellent store manager at Jeans Center Leiden whose name is Nele, such a very professional human, with a sweet treatment of her customers! I walked into the store for the first time, she so patiently and kindly welcomed me in and being a first time customer she spoke so brilliantly about Jeans Culture and the brand, Garcia, from their inception and their branches. Nele should be the standard for every store manager! So much Positive energy from this woman that would make you want to shop again and again at her store. She is Friendly, kind with a pure spirit and love for her job and customers. When she had to attend to other customers, she asked a colleague of hers to offer me coffee and a seat because I also had a low battery and needed my phone, Nele literally offered to take my phone to charge it for a bit! I haven't met any store manager that sweet in the Netherlands! In the end, it made me attribute Jeans Center as a classy and wonderful company for hiring such well cultured staff! Thank you Nele for making my visit to Jeans Center inspiring! I wish you all the good and positive energy you dish out to the world. May life always be gracious and kind to Nele. Many thanks!

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Good morning, thank you for taking the time to leave this positive review. We are delighted to hear that you received such excellent service. We will be sure to pass on this compliment to her!
Kind regards, Team Customer Happiness

Warm welkom

Wat een topwinkel! Voor mij echt een van de fijnste winkels van Helmond. Het team is supervriendelijk, denkt altijd met je mee en geeft eerlijk advies—ook als iets niet bij je past. Dat maakt het winkelen relaxed en vertrouwd. De sfeer is warm, het team werkt zichtbaar goed samen en je krijgt vaak een heerlijk vers kopje koffie aangeboden. Een winkel waar service en gezelligheid hand in hand gaan.

21. helmikuuta 2026

Keurig geholpen

Keurig geholpen. Geen tijdsdruk, niet opdringerig wel kennis van zaken. Van een bepaald model hadden ze niet de juiste lengte. Toch een broek gepast die voor mijn middel wel goed was qua maat. De gegevens van mijn broek opgeschreven zodat ik hem zelf in de webshop kon bestellen. Wordt gratis opgestuurd.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Wat fijn om te vernemen dat je zo goed bent geholpen in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Saanut 3/5 tähteä

VEEL TE LANGE VERZENDING

Verzending duurt absoluut te lang in vergelijking met andere online winkels. Terwijl het als "op voorraad" gelabeld staat. Soms is de koerier traag, maar de verzending "vanuit" Jeanscentre is absoluut erg traag.
Service en klantencontact is echter altijd snel. Hoewel je er niet veel mee opschiet. Het wordt daardoor niet sneller geleverd. De kleding is altijd prima!

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van jou review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb nog niet alles binnen.wat ik…

Ik heb nog niet alles binnen.wat ik besteld had met de laatste bestelling

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review. Mocht je feedback voor ons hebben omtrent jouw bestelling dan willen wij je vragen een e-mail te sturen naar: klantenservice@jeanscentre.nl. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kleren van goede kwaliteit.

Mooie kleren en goede kwaliteit. Heb onlangs 2 prima broeken gescoord, heel tevreden en zal zeker nog eens terug komen.

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en dat je zo tevreden bent over de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Fijne winkel goede service

Fijne winkel goede service

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Sneller verzonden dan verwacht

Sneller verzonden dan verwacht. Heel blij met mijn broek!

25. helmikuuta 2026

Keurig afgeleverd

Keurig afgeleverd

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat zo tevreden bent met de levering van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Prima shop!

Fijne winkels, goede klantenservice en prima service!

24. helmikuuta 2026

Team Customer Happiness Jeans Centre

Saanut 5/5 tähteä

Ruime keuze tegen mooie prijzen

Ruime keuze, schappelijke prijzen en van tijd tot tijd heel mooie aanbiedingen

23. helmikuuta 2026

Superfijn personeel!

Bij Jeans Center Apeldoorn kennen ze de klanten. Ze denken graag met je mee en helpen je waar nodig. Speciale shout out voor de dames. Super lief dat er tijdens de passessies zelfs koffie wordt aangeboden. Mijn favoriete winkel!

21. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, mooi verpakt, een leuk kaartje erbij.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review.

Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde nateriaal keuze

Tijdens n aanbieding (2 jeans voor €90)heb 2 x de russo regular fit W31L32 besteld. ( maten stonden zoals er zoals gewoonlijk erin)Na 1 dag was de jeans al uitgelemmerd tot een grootte van :ZIT NIET MEER LEKKER.Dus de 2e nog niet gedragen.Als ik deze vergelijk met eerder gekochte broek is het verschil in omtrek +/- 4 cm groter.
Tevens voelde de stof ook dunner als gewoonlijk . Zodoende heb ik de broeken vergeleken op gewicht.
Eerder gekochte(en vaker al gewassen) broek weegt 680 gram de "aanbieding-broek" weegt 550 gram.Ik denk dat de stofkeuze de oorzaak is van het kwaliteitsverschil.
Ik ben benieuwd naar n eventuele reactie.
Groetend: L.E.H. van bogaert

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Voor vragen of klachten over de bestelling kun je een e-mail sturen naar: klantenservice@jeanscentre.nl

Saanut 5/5 tähteä

Top service, echt in de watte gelegd

De mensen in de winkel helpen je altijd tot het uiterste. Krijg daarnaast ook nog een lekker bakje koffie en goede service. Mijn broek hebben ze ook een keer gratis ingekort voor mij.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeans Centre

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review.

Customer Happiness Jeans Centre

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin