Verzending duurt absoluut te lang in vergelijking met andere online winkels. Terwijl het als "op voorraad" gelabeld staat. Soms is de koerier traag, maar de verzending "vanuit" Jeanscentre is absoluu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeans Centre is 45 jaar geleden opgericht, opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. De ca. 100 fysieke winkels van het bedrijf en de snelgroeiende online webshop richten zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen.
Van hennaertweg 8, 2952 CA, Alblasserdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Ik heb een mooie kwaliteit spijkerbroek gekocht met korting omdat ik vaste klant ben.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
I'm writing this to narrate my experience at Jeans Center Leiden. I met the excellent store manager at Jeans Center Leiden whose name is Nele, such a very professional human, with a sweet treatment of her customers! I walked into the store for the first time, she so patiently and kindly welcomed me in and being a first time customer she spoke so brilliantly about Jeans Culture and the brand, Garcia, from their inception and their branches. Nele should be the standard for every store manager! So much Positive energy from this woman that would make you want to shop again and again at her store. She is Friendly, kind with a pure spirit and love for her job and customers. When she had to attend to other customers, she asked a colleague of hers to offer me coffee and a seat because I also had a low battery and needed my phone, Nele literally offered to take my phone to charge it for a bit! I haven't met any store manager that sweet in the Netherlands! In the end, it made me attribute Jeans Center as a classy and wonderful company for hiring such well cultured staff! Thank you Nele for making my visit to Jeans Center inspiring! I wish you all the good and positive energy you dish out to the world. May life always be gracious and kind to Nele. Many thanks!

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Wat een topwinkel! Voor mij echt een van de fijnste winkels van Helmond. Het team is supervriendelijk, denkt altijd met je mee en geeft eerlijk advies—ook als iets niet bij je past. Dat maakt het winkelen relaxed en vertrouwd. De sfeer is warm, het team werkt zichtbaar goed samen en je krijgt vaak een heerlijk vers kopje koffie aangeboden. Een winkel waar service en gezelligheid hand in hand gaan.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Keurig geholpen. Geen tijdsdruk, niet opdringerig wel kennis van zaken. Van een bepaald model hadden ze niet de juiste lengte. Toch een broek gepast die voor mijn middel wel goed was qua maat. De gegevens van mijn broek opgeschreven zodat ik hem zelf in de webshop kon bestellen. Wordt gratis opgestuurd.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Verzending duurt absoluut te lang in vergelijking met andere online winkels. Terwijl het als "op voorraad" gelabeld staat. Soms is de koerier traag, maar de verzending "vanuit" Jeanscentre is absoluut erg traag.
Service en klantencontact is echter altijd snel. Hoewel je er niet veel mee opschiet. Het wordt daardoor niet sneller geleverd. De kleding is altijd prima!

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Ik heb nog niet alles binnen.wat ik besteld had met de laatste bestelling

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Mooie kleren en goede kwaliteit. Heb onlangs 2 prima broeken gescoord, heel tevreden en zal zeker nog eens terug komen.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Sneller verzonden dan verwacht. Heel blij met mijn broek!

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Fijne winkels, goede klantenservice en prima service!

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Ruime keuze, schappelijke prijzen en van tijd tot tijd heel mooie aanbiedingen

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Bij Jeans Center Apeldoorn kennen ze de klanten. Ze denken graag met je mee en helpen je waar nodig. Speciale shout out voor de dames. Super lief dat er tijdens de passessies zelfs koffie wordt aangeboden. Mijn favoriete winkel!

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Snelle levering, mooi verpakt, een leuk kaartje erbij.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Tijdens n aanbieding (2 jeans voor €90)heb 2 x de russo regular fit W31L32 besteld. ( maten stonden zoals er zoals gewoonlijk erin)Na 1 dag was de jeans al uitgelemmerd tot een grootte van :ZIT NIET MEER LEKKER.Dus de 2e nog niet gedragen.Als ik deze vergelijk met eerder gekochte broek is het verschil in omtrek +/- 4 cm groter.
Tevens voelde de stof ook dunner als gewoonlijk . Zodoende heb ik de broeken vergeleken op gewicht.
Eerder gekochte(en vaker al gewassen) broek weegt 680 gram de "aanbieding-broek" weegt 550 gram.Ik denk dat de stofkeuze de oorzaak is van het kwaliteitsverschil.
Ik ben benieuwd naar n eventuele reactie.
Groetend: L.E.H. van bogaert

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
De mensen in de winkel helpen je altijd tot het uiterste. Krijg daarnaast ook nog een lekker bakje koffie en goede service. Mijn broek hebben ze ook een keer gratis ingekort voor mij.

Vastaus yritykseltä Jeans Centre
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.